Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr

pedig nem rossz a D630, azon legalább van trackpoint, vagy ahogy ők hívják: pointing stick, vagy mi...
csak kb felennyira használható, mint egy TP pöcök.nekem egy x61s-re is sikerült lecsapni, igaz, azon nem matrica van, hanem az a műgyantás eltávolíthatatlan plecsni, amit a céges gépekre mókolnak rá előszeretettel, nyilván a fedelére.
-
bwoay
nagyúr
jaja, pont úgy! de ez nem a régi x200s-em, hanem egy újabb beszerzés, WXGA+ kijelzővel
(innen valakié volt, de már meg nem mondom, talán audi100td egykori gépe)a storyhoz tartozik, hogy a cégnél, ahol kezdtem novemberben, felajánlottak egy überVostrot,
lapos, full fém ház, cserélhetetlen akku, és nyomokban sem tartalmaz trackpointot.
de még ha lett is volna rajta, a Dell féle megoldásért annyira nem rajongok.
vettem hát magamnak egy céges x200s-t
a kollegák szerint bosszantóan kicsik rajta a betűk.
"pedig csak a szemetek szar, buzikáim"!
-
bwoay
nagyúr
üdv TP crew!
második géppel járok úgy, hogy a palmrest ledobja a TP logót. biztos az én tenyerem oldja a ragasztót, vagy nem tudom... hogy, hogy nem, ezek mind s-es gépek (de ugye a T400s már minden irányból repedő, tejfölösdoboz palmrestjénél ez elhanyagolható probléma
).
Az x200s-nél valahol el is veszítettem ezt a logót, pótolható ez valamilyen forrásból,
vagy keressek donort, vagy simán csak örüljek a viseltes látványának? -
bwoay
nagyúr
Sőt, minél több ilyen apró, de bosszantó hibája van, annál faszább kalapács, nem? Egy félmilliós géptől hadd vegye már zokon az ilyesmit az ember. Mondjuk ha az emberek 60%-a hozzád hasonlóan vélekedik, akkor tényleg hülye lenne a Lenovo, ha tartósság szempontjából még mindig T43 minőségű Thinkpadeket gyártana

-
bwoay
nagyúr
a T400s repedt palmrestjéről az imént lehullott a Thinkpad felirat.
most komolyan, a kezeim közt fog szétfoszlani ez a gép? szeretem, nagyon,
de ez olyan, mintha valami hamisítványt vettem volna anno.
és még én hívom a TP-ket kőműves notebooknak, hát a sajátom max műkörmös... -
bwoay
nagyúr
srácok, ne csináljátok ezt, könyörgöm!
hirdetést lehet linkelni, azzal nincs gond, eddig sem volt, ezután sem lesz, én is szeretem nézegetni a különféle TP ajánlatokat. de szakmai topicban tiltott hirdetni, értsd: SAJÁT hirdetést linkelni. biztos erre is volt már precedens, de nem azért, mert ez itt tolerált, hanem leginkább azért, mert mondjuk átsiklott. aláírásban továbbra is szerepelhet, szóval aki nagyon meg akarja kerülni ezt a szabályt, azt többnyire ismeri a lehetőségeket. de szerintem nem olyan nehéz belátni (ismerve a fórum különféle bugyrait), hogy ha valahol valamit szabad, amit máshol nem, akkor a modkerben jön az ujjal mutogatás, részünkről meg a véget nem érő magyarázkodás. -
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
sghc_toma
üzenetére
valamelyik teszt azt írja, hogy még 50%-os fényerő és folyamatos wi-fi használat mellett is kevesebbet eszik, mint az x200s nyugalmi (!) állapotban. erre szoktam mondani, hogy ha csak a fele igaz, már az is bőven jó.
Shadowfax:
thx, nem véletlenül írtam, ilyen hülye vagyok!
de már akartam is értetlenkedni, hogy az eladó miért nem adja meg,
hiszen anélkül sosem veszünk gépet, hogy előzőleg le tudnánk informálni... -
bwoay
nagyúr
válasz
ro_bert17
üzenetére
inkább úgy fogalmaznék, hogy addigra sikerült kiprovokálni belőle

én úgy vagyok vele, hogy az írás szerintem jó lett, és az, hogy olyasvalaki tollából származik, aki eleve a HP gépek mellett kötelezte el magát, inkább külön értékelendő, mintsem elítélendő. magyarán ne basztassátok már annyit. -
bwoay
nagyúr
mondanám, hogy én is, de igazából én már el is olvasam

Ringman:
az utóbbi tizenvalahány évben a fogyasztót védő rendszabályok rendkívül kedvezőtlen irányba módosultak (mármint a fogyasztó szempontjából). aki tudja, hogy milyen jogi lépéseket tehet, az lényegében tisztában van azzal, mennyire kiszolgáltatott a helyzete. -
bwoay
nagyúr
bal oldalt, a merevlemez fészek felett, a gép szélétől 1 cm-re indul egy 2-3 cm-es repedés,
aminek igazából nem is látom a teljes hosszát, mert bemegy a centrino2 vPro matrica alá
Ringman:
békés ember vagyok, nem szoktam fenyegetőzéssel indítani, pláne, hogy abszolút nem is húztam fel magam a dolgon. egyébként garanciális ügyek intézésében sajnos elég sok (rossz) tapasztalatra tettem szert, a végsőkig szoktam küzdeni
-
bwoay
nagyúr
válasz
spyduck
üzenetére
októberben járt le a 3 év, ha jól emlékszem. meg mások eseteit olvasgatva nem vagyok biztos benne, hogy tárt karokkal fogadnának az IBM szervizben. ettől függetlenül egy próbát megér, pláne, hogy ez igazából szavatossági probléma. nomeg nyilván nagyon akarok tizenXezreket költeni ilyesmire. egyelőre az az álláspontom, hogy amíg le nem törik, addig lényegében leszarom. esetleg egy jó matricával áthidalom a problémát. (anno) félmilliós gépnél még simán belefér egy kis celluxozás is!

-
bwoay
nagyúr
válasz
franc0
üzenetére
látszik, hogy az utóbbi időben mennyit jártam erre.
3 éves a gép, ha vennem kellene másikat, megint ezt választanám.
ugyanakkor ami szar, az szar, ezt a palmrest dolgot nekem még nem állt módomban mérlegelni, mivel új típus volt, mikor vettem, nem jött elő a hiba senkinél.nem tudom, a kacsa mit vigyorog, de szívesen közbenjárok a teszt engedélyeztetésénél.
2013-as megjelenés még jó lesz, ugye?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bwoay
nagyúr
hmm, a minap észrevettem, hogy a T400s-em palmrestje el van repedve. óvatosan bánok a géppel, és olyan nagyon sokat nem is hurcolom, nem szoktam leejteni, tudtommal nem vágtam oda még semmihez. neten túrkálva kiderült, hogy egész komoly "dokumentációja" van a jelenségnek, ami már 3 generáció óta jelen van, hiszen ezt a házat kapta a T410s és a T420s is. naszóval aki ezen gépek megvásárlásán törné a fejét, az vegye számításba, hogy a palmrest gyenge szar

-
bwoay
nagyúr
válasz
szata.68
üzenetére
nem tudatlannak, felszínesnek
de hidd el, nekünk igazából mindegy, hogy mit veszel, csak próbálunk rávezetni, hogy az általad kinézett gép messze nem a legjobb választás. az itt jelenlevők közül eleve kb senki nem venné meg ezt a masinát (ez nyilván nem véletlen), pláne annak fényében, hogy mi minden mást lehet ebből a keretből kihozni. ugyanakkor azt is értem, hogy számlára meg szükséged van, de ettől még ugyanúgy nem találom jó vételnek az Edge-et. -
bwoay
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
nem a belső netbookosodott, hanem a ház. két "thinkpad" szériáról tudok, amikről a TL és a zár lemaradt: az Edge-ek és x100-ak. ezek (legalábbis számomra) inkább netbookok, pontosabban TP ruhába bújt IdeaPad-ek, amikkel szemben - ezáltal - nem olyan szigorúak az elvárások (vagy alapjaiban kérdőjelezhető meg a létjogosultságuk)
ami a ThinkLightot illeti: az ok, hogy te nem használod, de amíg volt, addig sem kötelezett rá senki, hogy bekapcsold. Én sem használom az APS-t, mert SSD van mindkét gépben, de attól még jó dolognak tartom, nyilván számtalan embernek tesz jó szolgálatot.
retesz: én úgy tudom, hogy az is a gép védelmét szolgálja, ahogy a kijelző kerete kagylószerűen csukódik rá a palmrest szélére, és ezt a zár tartja egyben akkor is, ha a gépet leejtik a földre. ráadásul az egész úgy van kialakítva, hogy egy kézzel is ki tudd nyitni a notebookot: ha nem emeled meg a fedelet, csak a reteszt húzod félre, akkor az nem zár vissza magától. a kérdés tehát a következő: milyen előnyei vannak az x220-nál tapasztalt változtatásoknak? -
bwoay
nagyúr
válasz
paramedic
üzenetére
na, és nem is kellett több 3-4 évnél, hogy lenyúlják a Dell féle zseniális LED-es töltöttség kijelzőt. kár, hogy a hagyományos akkukra nem került rá.
mdk01:
nagy zsúfolódás eddig sem volt az X-eknél, mivel a tápcsati a gép bal"hátsó" sarkán helyezkedett el, közvetlenül mellette volt a hűtés 3-4 cm-es szellőzőnyílása, és csak aztán egy USB port.ez az új gép totál tré. nem csak a csatik miatt, hanem összességében, egyszerűen komolytalan a korábbiakhoz képest. pedig a billentyűzet ugyanaz, mint amin most is írok, de az összhatás számomra lehangoló.
-
bwoay
nagyúr
válasz
kingabo
üzenetére
ez a "legerősebb" csak egy felelőtlen tipp volt részemről, ami totál nem jött be

de a lényegen nem változtat, gondolom náluk az sl9400-as járt anno, azt tesztelték, és azzal tudták összevetni az x201-et.én azt nem értettem egyébként, hogy miért lenne ez "figyelembe vették, vagy nem vették figyelembe" kérdés. ezek puszta tények, a gyári sepcifikációkkal pedig mindenki tisztában kell, hogy legyen, hiszen ez egy teszt, ami többek között részletesen taglalja a hw konfigurációt. szvsz teljesen logikus az előddel összevetni, elvégre ez a legjobb viszonyítási alap, gyanítom, hogy többeket érdekel, hogy mi változott (és milyen irányban).
-
bwoay
nagyúr
válasz
kingabo
üzenetére
ők sem csodálkoznak (hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy az i7 egy bikább, cserébe kevésbé takarékos proci), csak leírták, hogy a legerősebb (?) x200s üzemidőben jobb volt, mint az utód. mit nem értesz? összehasonlítanak két gépet, az egyik teljesítményben mondjuk 2x jobb, üzemidőben meg 2 órával kevesebbet nyújt, mint a másik. ennyi.
-
bwoay
nagyúr
nekem az a problémám, hogy fogalmam sincs, mikor beszéltünk erről. nem találom a postot, pedig tegnap végigtúrtam az egész topicot. mindegy, a teszt megvan.
kingabo: nekem abszolút nem jön le, hogy ezt ne vették volna figyelembe. ugyanúgy hasonlítják össze az üzemidejét a két gépnek, mint a teljesítményét.
-
bwoay
nagyúr
nem találom. nemhogy a tesztet, de a postot sem, amiben linkeltem. biztos, hogy megtörtént ez? nem lehet, hogy csak ketten emlékszünk rá?

na ez jó, a teszt már megvan.
With a high-capacity nine-cell battery, the X201s lasted a strong 8 hours and 31 minutes. That’s nearly 3 hours longer than the category average of 5 hours and 35 minutes, and well over 1.5 hours better than the HP EliteBook 2540p (6:54). However, when compared to its predecessor, the 10 hour and 43-minute X200s, the X201s falls short by over 2 hours.
de hogy ezt mikor linkeltem, az rejtély, nem is hagy nyugodni
-
bwoay
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére
6 cellással 6 óra, én is mindig ezt állítom, de még sosem mértem le. amúgy Prom anno 9 cellással adta volna, én meg mondtam, hogy nekem akkora nem kell
megkértem, hogy cserélje ki 6-osra, nekem úgy is megéri a vételárat. aztán mikor láttam, hogy még így is milyen sokat megy a gép, kértem még egy 4 cellást is. azzal olyan 2.5 órát bír, de majd lemérem egyszer mindkettőt pontosan.de most ezt mi a frászért írtam külön postban?

-
bwoay
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére
belepofázok: én úgy vettem észre, hogy a T400s WXGA+ panelén kb ugyanakkorák a képpontok, mint x200s-en WXGA-n. Van eltérés, meg is néztem anno, hogy pontosan mennyi, de számomra elhanyagolható, kb ugyanakkorák a betűk. Én a WXGA+ panelt már nem merném bevállalni 12 collon, de a kisebbet bátran ajánlom.
-
bwoay
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére
én a slot-in előnyeire gondoltam, mert nem látok egyet sem. ja, portkiosztásban egyik "slim" gép sem jeleskedik, a T400s-nél legalább a wireless kapcsoló nem került hátra (ld x300/301), meg az audio aljzatok is oldalt vannak, nem úgy, mint sok más TP-nél. és halk a hűtése, talán ez az egyik leghalkabb thinkpad.
-
bwoay
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére
a slot-innel az a gond, hogy nem ultrabay
de most komolyan: a hátrányai nyilvánvalóak. mik az előnyök?
a felsorolt TP hiányosságok egyikét sem találtam meg a T400s-ben, kivéve a thinklightot, amivel viszont nincs semmi problémám, sőt, nem vettem észre érdemi különbséget a t40-el összevetve.amugy MBP-nél van opcionális matt kijelző, de asszem csak a nagyobb gépeknél.
-
bwoay
nagyúr
válasz
^Clown
üzenetére
nade MBP, baszki?
én azt sosem tekintettem uzleti gépnek, max egy olyan consumer masinának, amit rengetegen hasznalnak uzleti célokra
de most komolyan, amig egy TP-nél azt látni, hogy szinte az utolso csavarig ugy tervezik meg, hogy neked jo legyen, addig az apple gépek ugy keszulnek, hogy az apple-nek legyen jo. slot in meghajto pl WTF? de a legjobb pelda a macbook air, eleg megnezni barmelyik osszehasonlito videot x300-al, holott utobbi egy viszonylag gyengebb TP. mas bajom nincs a macbookokkal, csak magamnak nem vennek, mint ahogy nem vennek pl vaiot sem. az oltas annak szolt, hogy mennyiben latom a t400s realis alternativajanak barmelyik MBP-t. bezzeg az LBP az milyen fasza! 
-
bwoay
nagyúr
már a 10.04 is felment 9 perc alatt lemezről, miközben én örömtáncot jártam a W7 22 perces telepítése miatt, mondván: údegyors. képzelem, hogy a 10.10 (ami menet közben kéri be a korábban telepítés kezdetekor megadandó dolgokat) milyen villám lehet USB-ről, kár, hogy nem mérted stopperrel. vagy stopperral.
-
bwoay
nagyúr
válasz
^Clown
üzenetére
micsoda meglepő fordulat, váratlan esemény

evone:
nem tudom, melyiknél látod, hogy vékonyabb lett a keret, ami a 420s-t illeti, az szemernyit nem változott a 400s-hez képest ilyen téren, viszont amikor az animációt mutatják, ott pont valami irreálisan vastag keret látszik, ki tudja, milyen okból (520s ugye nem létezik). -
bwoay
nagyúr
abból nem szabad semmire következtetni, amit írtam, mert sosem volt dolgom LED-es x200s-sel, a tulajok meg meglincselnek az olyan kifejezésekért, mint "kamu RC", de a T400s-el kapcsolatos tapasztalataim alapján én nemigen hiszek abban, hogy annak a karbon vagy mittomén milyen "mintának" komoly cage funkciója lenne.
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
ne szopassatok már! kurva penge ez a gép, egy ismerősnek vettem, viszont egy hónapig kellet ostromolnom a tulaj csajt, míg végre halandó lett megválni tőle. ennek utólag annyi a jelentősége, hogy igazából marhára megdolgoztam érte
az pedig, akinek szántam, eléggé leszarja, még arra sem volt képes, hogy eljöjjön érte (és kifizesse). de majd megoldom. Tim, drága cimborám, konzultálunk! 
PS: természetesen már a T40-ről nyomom -
bwoay
nagyúr
srácok, kellene egy T40 zsanér, van olyan T szériás gép, ami kompatibilis vele ilyen szempontból? vagy csak a sajátja jó? ahogy néztem, elég spéci, mert hátulról két külső csavar fogja, ilyet nemigen láttam még. nade írom a jót is: 25 rugót kérnek egy olyan gépért, ami a zsanért leszámítva teljesen jó állapotban van (egyelőre), egy cimborám szétszedte, és kipucolta (ő jelezte a hibát, mert amúgy nem tűnik fel, picit lötyög, de nem ugrik ki a helyéről). és éljenek a trackpoint ellenzők, meg a klaviatúrát totál nem használó, mindent egérrel megoldó userek, ugyanis a billentyűzet kb annyira van megkopva, mint az én T400s-emen, a pöcök szintén.
-
bwoay
nagyúr
válasz
feelgood
üzenetére
Tim arra gondol, hogy eddig ha nem is találták meg a megfelelő topicot, mindig ide írtak, mi meg elirányítottuk őket. Most meg magukra maradnak, és tehetetlenségükben nyitnak majd egy újat.
Tim:
nekem ezzel az a problémám, hogy ha minden topicot kiemelünk, hogy az érintettek megtalálják, akkor ugyanott leszünk, mintha egyiket sem emelnénk ki. Értem én a szándékot, de ha minden friss fórumozóról azt tételezzük fel, hogy ennyire önállótlan, akkor végül pont ilyenek is lesznek. Nem lehet mindig mindenkinek fogni a kezét. A Dell és a Toshiba topic sincs kiemelve, ha valaki rákeres a gyártóra, vagy csupán átfut az oldalon, akkor odatalál. Szerintem a probléma eddig leginkább az volt, hogy ha Lenovot keresett, akkor adott volt egy kiemelt, és reflexből arra nyomott rá. Mindegy, idővel úgyis kiderül, hogy mit sikerült megoldani az átnevezéssel. -
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ja, ezzel vígasztalódnak azok, akik az első szériából vettek

-
bwoay
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére
jól van, ne haragudj, úgy tűnik, ki vagyok élezve ezekre. amikor D620-asokkal üzérkedtem, akkor mindig volt valami bölcs kifogásuk az embereknek, annak ellenére, hogy féláron megkapták volna a masinát. biztos erre vezethető vissza. tiszta jó reppcimbim vagy, kár lenne érte

-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
nem először lepődnék meg rajtad, de ebben egyre rutinosabb vagyok

egyébkén nem akarok újfent állást foglalni, de ilyenkor illik újból elmesélni a saját élményeket:
nekem a trackpoint több éves tapicskolás után igazi megváltás volt, és most már azon a gépeken is szívesebben használom, amiken korábban joggal utáltam, mert szar (D630).
nekem semmi bajom az X széria csalitapijával, amíg opcionális, számomra tökéletesen megfelel a lehetősége annak, hogy adott esetben ne kérjem, az nem zavar, hogy más ragaszkodhat hozzá. -
-
bwoay
nagyúr
hogyne lenne köze a témához? nem a touchpad pártiak és ellenzők havi egymásnakfeszülése volt ez a kis kitérő? naugye! akkor meg ismételten el kell mondani, hogy ki mit miért szeret=nem szeret. az x201-en tudtommal opció a csalitapi, tehát vagy kéred, vagy nem. előbbi esetben viszont ugyanott leszel, mint a t61-nél: ha trackpointozol, akkor bele fogsz lógni a touchpadbe, és tilthatod le ott is. vagy megszabadulsz minden géptől, és átállsz egy kizárólagos x201-re pusztán a touchpad miatt, de ezt meg nem nézem ki belőled.
-
bwoay
nagyúr
az a touchpad nem azért van rajta, hogy használni tudd (a méretein is látszik), hanem azért, hogy a hiánya ne ijessze el a hozzád hasonlókat
nekem t400s-en is le volt tiltva, mert csak zavaró, ha néha hozzáér az ember véletlenül. na az meg végtelenül szórakoztató, ha valakinek odaadod, és az illető nekiáll tapicskolni.ami a videokat illeti: miért volt muszáj pont a pajta előtt demonstrálni? de tény, hogy ilyen téren semmiben nem különbözik az elődtől. csak van rajta csalitapi!
-
bwoay
nagyúr
saját magamon kívül is ismerek olyan balkezest, aki mondjuk a kanalat a bal kezében fogja evésnél, de a villát meg a kést már úgy használja, mint a jobbkezesek. egeret szintúgy jobbkézzel használja (én is), illetve ha touchpaddel v. trackpaddel kell operálni, az megy mindkét kézzel. ez egyikünknél sem vezethető vissza arra, hogy kiskorunkban kényszerítve lettünk volna (bár ha "kétkezes" lennék, azt nem is bánnám). vannak viszont "ortodox" balkezesek, akiknek még a gitárt is át kell húrozni, ld. Jimmy Hendrix.
-
bwoay
nagyúr
azért azt meg kell hagyni, hogy a 6 cellás akksi a legjobb a géphez, pont azért, mert méretben és súlyban nem kötsz akkora nagy kompromisszumot a jóval hosszabb üzemidőért. nekem is azért kellett a 4 cellás, mert azzal aztán már kurvára ultramobil a gép, közben meg simán lusta vagyok kicserélni.
-
bwoay
nagyúr
anno én is kutattam, hogy az x200 vastagabb-e, vagy ezt csak sugallni próbálják, de arra jutottam, hogy maga a ház mérete szinte tök ugyanaz, van viszont egy (két?) pont az alján, ahol az x200 jobban kidudorodik, talán pont a hűtésnél.
az x200s-hez meg tegyük hozzá, hogy még a 4 cellás, "beilleszkedő" akkuval is képes vállalható üzemidőt nyújtani, magyarán ott ezt az akkumulátort egy valós alternatívának tartom (de könnyen lehet, hogy csak az SSD miatt). Szélességben persze, hogy csak a billentyűzeten túli részekben különböznek a nagyobb gépektől, de mivel (mondjuk) egy hátizsákban a szélességből magasság lesz, ez a hordozhatóságot sok esetben kb semmivel nem befolyásolja. Külön táskát véve meg ugye a kilógó akku miatt megeshet, hogy egy számmal nagyobb méret kell, mint kollegám T400-ához, így hiába váltott kisebbre, akkora pakkot kapott végül, amibe a régi 15-ös T42-je is elfért volna. -
bwoay
nagyúr
válasz
feelgood
üzenetére
nem emlékszem, hogy bármi rosszat írtam róla, max te nem azt hallod, amit szeretnél
ami pedig az akksikkal kapcsolatos okfejtést illeti: egész egyszerűen nem vagyok tisztában sem a t61, sem az x200t akksi kínálatával. Azt tudom, hogy a T400s akksija nem lóg kis semelyik irányba, így ezzel nem volt nehéz összevetni a tabletet, amit meg még sosem láttam kilógó akksi nélkül (mondjuk ha az x200s-hez való 4 cellás jó bele, akkor le lehet spórolni azt a pár cm-t, csak úgy vélem, hogy ennél a gépnél túl nagy kompromisszum lenne az üzemidőre való tekintettel).lapa meg már bedobta a pontos méreteket, ahogy elnézem
-
bwoay
nagyúr
válasz
feelgood
üzenetére
nem ez a cél. meg kétlem, hogy azonosak lennének az elvárásaink/szempontjaink. nekem egy ultrahordozható gép kellett a T400s mellé, sok értelme nem lett volna egy nagyjából egyező méretű és súlyú masinának. a tablet kialakításnak különösebb hasznát nem vettem volna, max az érdekesség miatt választottam volna. ugyanakkor mind a mai napig tetszik, ha módomban állna mondjuk egyszerre 4 TP-t birtokolni, akkor az egyik biztos tablet lenne

szia, rankesz!
te is vén korodra hülyülsz meg? Galaxy Tab meg iPad? muhhháháháhá, ne már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Asztalos klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Google Pixel topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a kollegák szerint bosszantóan kicsik rajta a betűk.
).