Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
durrbelebumm
csendes tag
-
all6atos
tag
Hát ez lenne a természetes, csak akkor azt nem értem mi ez a 6 hónap gar, nekem itt vmi nem stimmel.. most nincs nálam a pappír, amit adtak, de ha azon is rajta van..nemtom majd kedden megnézem, esetleg ha más szervízbe viszem, de úgyis nyílván vannak ezek tartva.. majd lesz vmi, azért thx.
-
Gondwana
addikt
Ha egyedi konfig lenne, CTO lenne, de szerintem csak a cimkéről rosszul lett leolvasva az utolsó karakter:
Product: ThinkPad T400 2767-WN5 [change]
Operating system: All [change]
Original description: Based 2767-CTO: P9500(2.53GHz), 3GB RAM, 80GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 256MB ATI Radeon HD3470, DVD, Intel 802.11agn wireless, WWAN option, Bluetooth, Modem, 1GB Ether, UltraNav, Sec Chip, FPR, 6c Li-Ion, WinXP Pro
Mégis lehet CTO, az XP Pro miatt.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
mcroberto
tag
W7 alatt nekem se volt fényerő osd visszajelzés. Windows updateből tedd fel az Intel vga drivert, ha utána se megy akkor Intel oldaláról, utána menni fog, ezzel nekem is volt gondom. W7 ultimate x64 . Restart kell az install után.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
mcroberto
tag
Hy. Megnéztem nekem melyik verziós driver van fent:
8.15.10.2057
X64W7. Ha kell bámit megnézek neked, hogy nálam mivan feltéve, vagy hogy van beállítva.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
mcroberto
tag
Hát,megnéztem de nem találom hogy fel lenne telepitve ez a progi. Kijelzőnek mivan feltelepitve? nekem Thinkpad display 1280*800
Everest riport tudna segíteni neked?
-
Shadowfax
addikt
-
-
nagyúr
-
vicces
addikt
-
nagyúr
-
Tim82
félisten
Valószínűleg azért, mert nehezen tudom elképzelni, hogy (jogtiszta) Windows telepítése úgy hazavágja a gépet, hogy az téglává változik.
Vagy el kellene kezdenem félni? A héten vettem Win7 HP x86 OEM-et a T43p-mhez, mert a Windows még mindig jobban kézreáll, mint a Linux - hétvégén terveztem az oprendszer cserét...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tomi.tomi
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Szerintem nem lehet gond a cseréből. Talán azért sem, mert a burkolat sérülése nem garanciális hiba, így logikus lenne, hogy a cseréjébe sem szólnak bele.
g.gergo: Arra én is gondoltam, hogy szerviz előtt hamar visszacserélhető a palm rest, csak nem a saját gépemről van szó, és a tulaj nem akarja barkácsolni, ha nem muszáj... Persze jó eséllyel sosem kell majd szervizbe vinnie.
-
lapa
veterán
nem merem meglépni a használtat, pláne, hogy a refurbrished t43p-nek is hullik a kijelzője. már a kinézett bolti kiállított x200s-sel se voltam kibékülve, de gazdasszony tűréshatára nem terjedt tovább. meg ez tényleg rettentő olcsó volt 4 gb rammal bruttó 777 eur-ért. ezt is csak úgy sikerült kiküzdenem, hogy a t43-at a panelen megjelent csík miatt "alkalmatlannak" nyilvánítottam.
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Először gondoltam valami ilyesmire, de nem a hangszóróból jön, hanem valami belső speaker-ből jöhet. Azért is mondtam, hogy nem hangszóróból jön, hanem mint amikor az asztali gépek post-kor csippannak, hasonló jelenség, csak win alatt.
@Gondwana: Az ODD hangját is megismerem, szal az is kizárt...Meg annak nem csipogó hangja van, meg azt csak bekapcsoláskor pörgeti meg.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest