- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
mcroberto #9783 üzenetére
No, megvan, köszönöm, már megy az OSD fényerő állításnál. Ha másnak is problémája lenne vele, akkor a megoldást a Lenovo honlapjáról letölthető vga driver jelenti. (Verziósám alapján Neked is az van feltelepítve)
Az intel oldaláról és a windows update-ről letölthető driverrel nem megy.
Bár a lenovo saját drivere régebbi, mint a másik kettő.
Viszont a caps lock, num lock osd jelzés továbbra sem megy, bár ez már tényleg nem zavar engem sem, mivel a kijelző alatti ledekről lehet látni az állapotukat.
Más jellegű kérdésem is lenne (ismét)
Külső, usb házban lévő lenovo dvd íróval kapcsolatban. Van hozzá egy külső tápegység. Ezt szükséges minden esetben használni, vagy elég az usb kábel a tápellátáshoz? Próbaképp megnéztem a külső táp nélkül, olvasni tudtam a lemezt, kapott elég feszt az usb-n keresztül is, írni viszont nem próbáltam a külső táp nélkül, nem mertem.
Találtam egy ilyen linket: [link]
E szerint:
"Does not require the supplied power adapter for normal operation when connected directly to a USB 2.0 port on ThinkPad X40/X41, X Series Tablet and X60 Series notebooks" Nekem nem ez a külső íróm van, hanem ennek az utódja (?) Az enyémnek a száma (FRU) 41N5630, de az enyémről nem találtam ilyen leírást.
Viszont nincs a felsorolásban az X200. Nem értem, mi különbség lehet a felsorolt típusok és az x200 usb tápellátása között.
Ti mit tennétek? Mert ha menne minden gond nélkül a külső tápellátás nélkül, akkor nem cuccolnám még azt is magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged