Hirdetés
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
Nos, kész van a gép! Csütörtökön vittem el, de már nem tudta megnézni a srác, mondta, csak hétfőn délelőtt tud foglalkozni vele. Tegnap délelőtt hívott is, hogy valóban alaplaphiba, és 30ezer forint a csere, mondam, hogy jöhet. Már délután mehettem volna érte (!), de már csak ma volt időm. Az eredmény tökéletes, úgyhogy csak ajánlani tudom a szervízt!
-
modeller
aktív tag
"Egy régi, és máig kijavítatlan példa (Windows): ha be van állítva swapfile, akkor a fizikai memória méreténél nagyobb file másolása közben előfordulhat, hogy kilapozódnak az éppen futó folyamatok is"
Teljesen OFF, de semmi köze a windows-hoz. Többféle API-val is megoldható a másolás windows-on. Van amelyik puffereli a beolvasott adatokat, van amelyik nem. Előbbi akkor hasznos, ha egy helyről több helyre kell másolni (vagy csak feldolgozni) ilyenkor a nem módosult adatokat csak 1x kell a háttértárról beolvasni, a további kérések memóriából teljesithetőek. Ilyenkor a win LRU algoritmus alapján kilapozza a legrébben használt memóriapage-eket (pontosabban csak az adatot tároló page-eket, a kód-ot felesleges) hogy a puffereléshez legyen elég hely. A megfelelő api használata a másolást végző program dolga.
-
taltos
senior tag
Valóban írtál ilyet, azonban akkor nem tekinted ezt a kettőt ellentmondásosnak?
(1) "Mondjuk azért, mert az OS-nek nem lenne feladata (kivéve ugye MS OS-ek) felzabálni a szabad memóriát (...) az a felhasználói programoknak (ez lehet akár egy webserver is persze) kellene, az OS-nek csak annyi lenne a dolga, hogy a HW és a felhasználói programok közötti kapcsolatot megteremtse, és esetleg a parancssorhoz képest némi felhasználói élményt nyújtson (kezelőfelület), de azt csak akkor, ha a user kívánja."
(2) "nem az előtöltésről beszélek, az nem rossz dolog igazából"
Mert itt a topicban Sipi, Evone és én is azt mondtuk, hogy többek között az előtöltés miatt van így. Például itt utaltunk erre:
Hat akkor ez van, ez marpedig elotoltes. És ha kell neki tobb memoria akkor felszabadit annyit amennyit kell elhiheteted, ezért nem értem ezeket a nagy ledöbbenéseket. - evone
Egyébként az OS-nek nem három (vagy szerinted kettő) feladata van, inkább több száz... És nem biztos, hogy 500 mega kell neki, csak menet közben tárolja az ikonokat (hogy ne tíz percig rakja ki az Intéző a fájllistát), meg még millió egyéb dolgot, amihez a felhasználónak jobb, ha semmi köze nincs. - Sipi
Magamat nem idézem.
Azt, hogy előtöltés nélkül mennyit fogyaszt a Win 7 valószínűleg Te sem tudod, mert valószínűleg ez a normális optimalizált működése (ti. hogy a rendszer előre tölt be libeket, ikonokat stb.).
Én látom, hogy írtál olyat is, csak azt nem tudom, hogy Te is érted-e, hogy mások miért értetlenkednek ezen?
-
taltos
senior tag
És az OS, vagy akár csak Te honnan tudod, hogy mire lesz szükséged monduk 4 óra múlva? Amíg van hely a memóriában, addig nyugodtan pakoljon be bármit, ami később kellhet (akár általános felhasználásból szedett információk alapján, akár az én felhasználói szokásaimat elemezve), hogyha majd 4 óra múlva indítok valamit, akkor az pöccre induljon. Bármit pillanatok alatt felül lehet írni, és ha előretöltött dologról van szó, akkor ráadásul még csak kimenteni sem kell. Amibe ez maximum kerülhet, az egy kis plusz adminisztráció, ami szinte semmi, lévén a memóriakezelés úgyis minden modern OS feladata.
Miért lesz gyorsabb a rendszer, ha 100 mb használt, 3900 mb szabad memória állapotban van, attól, minttha 100 mb használt, 400 mb bármikor kitörölhető előre betöltött dolog (aminek csak pozitív hatása van), és 3500 mb üres helye van?
-
brd
nagyúr
Pöttyet félreértettél. Nyilván nem fogom részletesen felsorolni az OS feladatait, mert egész könyvek foglalkoznak vele, csak nagyvonalakban vázoltam. Mellesleg én nem is számszerűsítettem (nem tudom, neked miért fontos ez...). Igen, a memóriakezelés, meg a háttértárolókezelés, meg a beviteli/kimeneti eszközök kezelése, ezek is feladatai, de nem fogom az összeset leírni, lényegtelen. Hol írtam, hogy káros, ha valami a memóriában van? Hol írtam, hogy a már betöltött dolgokat ki kellene pucolni? Az a káros, ha olyan van ott, ami foglalhatna kevesebb helyet is (vagy úgy egyáltalán nincs is rá szükség). Egy régi, és máig kijavítatlan példa (Windows): ha be van állítva swapfile, akkor a fizikai memória méreténél nagyobb file másolása közben előfordulhat, hogy kilapozódnak az éppen futó folyamatok is, teljesen feleslegesen. Erre vajon mi szükség van?
De, biztos, hogy 500 MB kell neki. Ezt mondja a készítője...A tapasztalat szintén. A saját működéséhez kell ennyi, különben lassú lesz (a lassúságon, ha lehet kérnem, ne kezdjünk vitatkozni, én tudom, milyen a gyors OS).
-
^Clown
addikt
válasz
#91574272 #8887 üzenetére
Van a T500-adra garancia? Ha igen, lehet, hogy jobban járnál, ha beadnád a szervizbe.
Itt például fent van egy csomó videó, mit hogyan kell szétkapni rajta,
-
Sipi
addikt
Bocs, de ez így, khm, nem teljesen igaz.
Az OS feladata a memóriakezelés is. Nem a felhasználóé - ő nem tudja megmondani, a rendszer működéséhez mikor mire van szükség.
Ez egy érdekes tévhit, még valahonnan a 16 bites Win3 idejéből, hogy ha a memóriában van valami, az egy káros dolog, tenni kell ellene. Miért? Azért van a memória, hogy oda biteket pakolj. Elindítasz valamit, betöltődik, használod, kilépsz. Miért kellene azonnal kipucolni minden megnyitott könyvtárat, programkódot? Fáj az valakinek, hogy ott van?
Ha megint elindítod ugyanazt a programot, vagy egy másikat, amelyik ugyanazokat a könvytárakat használja, nem kell körmöt rágnod, míg megint mindent beráncigál a merevlemezről. Ott van a memóriában.Ha pedig egy teljesen más dolog miatt mégis kell a hely, az OS semennyi idő alatt felszabadítja, kipucolja a nem használt dolgokat.
Egyébként az OS-nek nem három (vagy szerinted kettő) feladata van, inkább több száz... És nem biztos, hogy 500 mega kell neki, csak menet közben tárolja az ikonokat (hogy ne tíz percig rakja ki az Intéző a fájllistát), meg még millió egyéb dolgot, amihez a felhasználónak jobb, ha semmi köze nincs.
Én inkább azon szarok be, hogy ha van az embernek x mennyiségű memóriája, akkor örülve vigad, minél kevesebbet használ ki értelmesen, és sírásba borul, amikor a gyors felhasználás, optimalizált működés érdekében jól kezeli a rendszer.
Evone: mit értesz azalatt, hogy szarabb memóriakezelés? Linuxon elég durva módszerek léteznek, még desktopra is többféle megközelítés közül választhatsz. Én pl. nem mernék ilyen kategorikus kijelentést tenni...
Sipi
-
brd
nagyúr
Mondjuk azért, mert az OS-nek nem lenne feladata (kivéve ugye MS OS-ek) felzabálni a szabad memóriát (nem az előtöltésről beszélek, az nem rossz dolog igazából), az a felhasználói programoknak (ez lehet akár egy webserver is persze) kellene, az OS-nek csak annyi lenne a dolga, hogy a HW és a felhasználói programok közötti kapcsolatot megteremtse, és esetleg a parancssorhoz képest némi felhasználói élményt nyújtson (kezelőfelület), de azt csak akkor, ha a user kívánja. Én azért azon máig beszarok, hogy 500 MB kell egy OS-nek.
-
törölt tag
A laptopom kitakarítását fontolgatom, mivel már 1 éves és ez idő alatt nem volt még kipucolva egyszer sem. A kedves laptop tulajdonosoktól kérdezném, hogyan érdemes nekikezdeni, mit kell leszedni hozzá, hogyan kell kitakarítani? (Gondolom nem kell teljesen szét kapni ezért is kérdezem.) Mellesleg egy T500 típusú gépről lenne szó.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdvözlettel Zolee -
rekid
addikt
Hello!
kellene egy kis segítség!
kaptam "szervizre" egy lenovo ideapad s10-2 tipusu netbookot. Elvileg rosszalkodik az xp. Mielőtt legyalulnék mindent, észrevettem hogy első gyári telepítés és megvan a két rejtett partició a recovery és eisa nevű. na most, hogyan tudom visszaállítani a netbookot gyári alapállapotra?
(így nem kellene xp-t felhuznom meg drivereket keresni és megmaradna a recovery is.)
Gondolom hasonlóan működik a "nagyoknál" is a dolog azért irtam ide is.
Semmit nem kaptam a géphez. -
evone
őstag
T61re probalgattam, de csak szenvedtem, probalgattam, utanna feladtam. Nem sikerult felrakni, de ha menne akkor allitolag minden megvan oldva, az intel wifin kivul mindenhez van rendes driver, es annyit megy aksirol a gep mint Windowson. Nem is erdekel igazan, jo ez a Win7 nagyon. Mukodik ez is.
-
taltos
senior tag
Nagyon nagyon egyetértek. Ha ott van, hát használja. Amig baj nincs, én soha nem szoktam nézni semminek a memória, meg processzor, meg akármi használatát. Ha akad, melegedik, lassul a gép, akkor érdemes körbe nézni, de addig nálam csak "unatkozó emberek problémagenerálása" szintű a jelenség.
#8883 Szintén.
Egyébként egy kérdés: nem próbáltál még meg az X41 vagy a T61 -re OS X -t rakni? Utánaolvastam, hogy T500-ra hogy menne, és bár menne, de mobility atikon kicsit problémás a qe és a cl. Minden tutorial a T61-ekre és korábbi típusokra mutatja az installt.
-
modeller
aktív tag
"jelszót kér az Intel ME Configuration."
Az AMT mindig konfigurálatlanul, jelszó nélkül érkezik a géppel, amit az első AMT-be lépéskor kötelezően meg kell változtatni. Tehát, ha jelszót kér, akkor azt valaki beállitotta benne. Emlékeim szerint a "bios" elem lehúzása törli az egész AMT konfigot és akkor visszáll jelszó nélkülire, de mindegyik AMT-s géphez van ezügyben leirás a lenovo-nál, elfelejtett jelszó cimszó alatt.
-
evone
őstag
En azon akadok fent, hogy minek van memoriaja a Linux usereknek, hiszen ha mar 100 meganal tobbet fogyaszt egy OS 4 giga ram alatt, mar mindenki huledezik. A Windows azert ennyi mert elotolt. 1 giga ramon egyebkent 4-500 megat hasznal fel. ( X41 ). Kb allandoan lefoglalja a memoria 40%at. Igy nem fog neked sose swappolni meg hasonlok. X41en meg 1xsem nyult a swaphoz... Mikor linux volt fent azert lattam hogy hozzanyult. Az igazsag az hogy kurvajo a Win7 mem kezelese.
-
k-rock-atona
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek kellene egy laptop max. 160.000 Ft-ig egy lényeges szempont figyelembevételével, azaz, hogy számla feltétlenül kell... Elkezdtem nézelődni, s a következőben szeretnék Tőletek megerősítést, vagy éppen cáfolatot kérni:
Szerintetek jól gondolom-e, hogy ezzel járnék a legjobban ilyen árfekvés mellett:
Alábbiak jönnének még ilyen árban számításba, de szerintem nem érnek fel az sl510-el minőségben, de cáfoljatok meg, ha rosszul gondolom:
Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy tisztában vagyok vele, hogy proci, memória ügyében néhol alulmarad az sl510 a többihez képest, viszont szerintem egy humán irányultságú szakon kezdő leendő egyetemista lánynak bőven elégnek kellene lennie az sl510-nek még 64 bites win 7-el is akár. (rendszerkövetelmény 2 GB miatt írom) S inkább legyen egyben jobban egy laptop (már, ha tényleg jól sikerült az sl510 az sl500 után, de nálatok is azt olvastam, hogy ez eléggé így van, meg a tesztek is hasonlóan vélekednek inkább), mint olyat tudjon, ami esetleg soha nem lesz kihasználva...
Bocsánat, ha kicsit hosszan írtam, s köszönöm előre is, ha tudtok esetleg segíteni ebben a kérdésben....
dombó
ui: azt meg tudnátok esetleg mondani, hogy hol lehet megnézni, hogy a fent említett sl510 milyen gyártmányú winchesterrel szerelt?
-
bag53
tag
Sziasztok!
Ha valaki tudd 8 cellás eladó aksit TP X200 Tablet-be ne fogja vissza magát
-
Mboy
csendes tag
Még egy kérdés!
Ha a biosban a Toshiba sata vinyot ahci-re kapcsolom kékhalál lesz tőle.
Kompatibilis modban indul csak el normálisan.
Mitől lehet? -
Mboy
csendes tag
Nekem a T61-en a W7 ultimate 1,7 GB memoriát zabált, most Enterprise van fent és ez csak 1,1 et. Mind kettő x64.
Érdekes nem? -
Mboy
csendes tag
Hali!
A T61 indításnál kiírja hogy van friss frimvare és nyomjak ctrl+p.
De jelszót kér az Intel ME Configuration.
Üresen nem jó.
Szerintetek?? -
Georgsky
csendes tag
Na most az van hogy valoban okos dolog ez a SSD...
Szoval keresek ultrabayt a t61be.
Ha valakinek porosodik otthon szivesen koptatnám. -
kidpepi
tag
Üdv!
Most vettem egy X41-est. XP-t tettem rá, és feltettem minden drivert.
Azért még maradt 2 ismeretlen eszköz az eszközkezelőben. Ezek nem tudom mik lehetnek, de minden működik, úgyhogy ez most annyira nem is érdekel.
Ami a problémám, hogy a wifi-t nem tudom kikapcsolni (Fn+F5 nem működik, viszont minden más ilyen bill. kombó igen) . A drivert feltettem, van is net. Aztán telepítettem a connection utilitiest, ami viszont nem csinál semmit. Nem tudja se ki, se bekapcsolni a wifit, és kapcsolatot sem talál.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Sziasztok!
Helyszíni garanciát intézett már valaki? Mi kell hozzá? Ha mégis júzer error van a dologban, akkor mi a helyzet?
Mert annyi van, hogy meghalt a wifikártyám, néha működik, néha nem.
-
-
taltos
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #8836 üzenetére
Ami esetleg segíthet:
- előfordulhat, hogy mégsem hardveres probléma. Ebben az esetben mákod van, keress a T40-hez vagy a Lenovo, vagy az Intel oldalán Intel chipset drivert és telepítsd fel. (Nekem is volt T40-em, hasonló hibajelenség volt, de ez megoldotta és később sem jött elő újra.)
-
Tanácstalan vagyok Prom fórumtárs hírdet t410-es notebookokat és w500-ast nem tudom melyiket érné megvenni...
-
-
TOZ
addikt
válasz
FoxiestFox #8834 üzenetére
Az alaplapon a "deli hid" megmakkanhatott. PCMCIA USB 2.0 kartya beszerzese a legolcsobb "javitasi" megoldas.
Csekk disz:
http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=70955 -
-
TOZ
addikt
válasz
FoxiestFox #8831 üzenetére
Tipushiba. Hardveres problema.
-
Hali!
Remélem jó helyre írok a gondommal.A gép egy T40, és az USB csak lassú módban műxik.
Oprendszer W7 Ultimate.
USB 1.0 vagy 1.1 sebesség, meg nem mondom.
Nem tudok olyan változásra visszaemlékezni, ami most ezt okozhatta, sem szoftver, sem hardver szinten.
BIOS-t átnéztem, semmi, Windows alatt eltávolítgattam az illesztőprogikat, restartoltam, újratette magának, semmi javulás.
Külső vinyó, pen drive, USB HUB esetén sem képes a 2.0-s sebességre.
Valami ötlet? -
depzoo
tag
üdv!
laptop vásárlás előtt állok, pénz nagyon nincs (!), lenovo g550L típusra gondoltam.
bárkinek bármi hozzáfűznivalóját megköszönöm.extra kérdés: szerelikazt t3100 és t4200 procival is, van érezhető különbség? (mert a pénztárca megérzi)
-
evone
őstag
válasz
vizcsap #8823 üzenetére
Hat nemtudom, figyelj oda arra amire gondolsz, hogy odakell.
Nezd meg nincsen-e eltorve valahol, nezd meg a csavarok allapotat. Kerdezz ra mindenre. Vigyel Everestet, nezzel meg mindent a gepen. Zsanerok allapotat. Kulonben ha telleg nagyon jo allapotban van akkor talan meger, de en lattam 70 kornyeken is T60at.
-
taltos
senior tag
de ez már elmúlt
Vagy mondjuk inkább úgy, hogy napolódott...
Egyébként "ne bánd" azt a Macre váltás ötletedet. Azt olvasom mindenfelé, hogy MO lesz a közép európai Apple központja, vagy ellátója, vagy mifene. Ha tényleg így van, és ez azt eredményezi, hogy megjavul a szervízhálózata, akkor amint módom lesz rá, teszek vele mégegy próbát. Szerintem jelenleg ez a legdurvább (számomra kb. megsemmisítő szintű) hátránya. Szóval... ami késik, nem múlik.
-
evone
őstag
Semennyire. Nem kellett vele semmit sem haxolni, Windows Updatebol leszedte a drivert magatol. Jovoheten ( mert akkor lesz idom ) letorlom az XP-t, es megy elsodlegesnek a Win7. Teljesen jol megy.
A boot sem para, memoria hasznalat perpill 700 mega, swaphoz meg hozza sem nyult!!
Eddig meg nem bantam meg hogy megvettem ezt a gepet. Csak elonyom szarmazik belole, teljesen jo arra amire vettem, es nem banom meg hogy nem az X31et valasztottam a gyorsabb vinyo miatt, mert ennel se nagyon veszem eszre hogy lassu, Win7el is kb masfel perc lehet max a boot ido. Szerintem nem veszes, foleg ugyhogy az XP moge van rakva a vinyon es meg normalis defrag se volt.
-
McRae81
tag
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Milyen IBM gépet ajánlotok? Olyan érdekelne főleg melyen átkapcsolható a VGA
-
evone
őstag
-
Tim82
félisten
Annyi segítséget tudunk adni, hogy az M52-dnek kell lennie egy típusszámának. (Ezt pl. az Everest megmondja, az alaplap tulajdonságainál.) A Lenovo oldalán rákeresel ezzel a típusszámmal és fel fogja dobni a drivereket, BIOS-t stb.
Egyébként 2*1 GB RAM-ot gond nélkül kellene fogadnia a masinának.
-
lapa
veterán
szokás szerint a 12v-ot raknám bele. a T21-et már megcsináltam, itt van pár nagy kép:
a kábel 2 x 1,5 mm2, nagyjából 10 méteres lesz. a falban egy 10mm2 betáphoz csatlakozik.
a cucc az eredeti kallantyúval bontható, bepattintva gyerekbiztos.
a kábel lebontása sem bonyolult, ha az ember átvinné a gépet valamelyik másik szobába. ugyanez a végpont van minden szobában egy.
tán ma este rászánom magam a betáp beforrasztására, akkor tudok konkrét fogyasztást mondani. nagyjából a 10w környékére saccolom, de azon még faragunk majd.
sajnos valami rossz a hanggal ubi 10.04-en mert néha recseg-búg, meg a hálózatról bútolás se megy még neki. BIOS update meg majd kislemezről megy csak.
most egy 8 gigás CF van benne IDE átalakítóval, egész tűrhetően felépül a rendszer. majd még az ubit is varázsolni kell, hogy ne tegye tönkre a flash drive-ot.
amint megvannak a fogyasztási számok megmérem majd sima 220v tápról is, biztos, hogy kb. duplája lesz a fogyasztás, mint direktben hajtva.
(persze a T43-at / T61-et így semmiképp nem lehetne hajtani, mert az akksi eleve 14,4 voltos, nem pedig 12 körüli. azért kéne rajz, hogy mégis hol lehetne beadagolni nekik a kisfeszt.)
egyébként megtudtam, hogy az új ultraslim adapter annyiban is különbözik a sima slimtől, hogy már nem kell a brick a DC hajtás esetén. szóval ha találok jóárasítottat, akkor a T43-ról is leszedem a kockát és csak a szolídabb kis bumszli marad, az meg befér az akksi helyére. kelleni fog még egy lámpakapcsoló is a hülye standby fogyasztás miatt, bár ha mákom van rájöttek és az ultraslim jobban műx. szóval alakulunk kliens design ügyben is, már nincs rátekerve a fél racknyi patch kábel sem.
-
evone
őstag
válasz
Georgsky #8804 üzenetére
Veszel max egy kulso vinyot, vagy berakod UltraBay keretbe a vinyot a dvd iro helyere, es bemegy a rendes helyre az SSD. PCMCIA-ba semmikeppen nem fogsz ilyet talalni. Esetleg Express Cardba, de szerintem nem éri meg. Vagy Intel SSD Trim-el, vagy Kinsgton SSD Intel FW-vel hogy Trim-es legyen. Vagy semmi.
Nem lehet sehogysem tuningolni a ramokat... nem ertem miert nem vettel egy desktop pct inkabb, azt lehet tuningolni. En is HyperX-eket vettem a T61-be, es semmilyen gyorsulast nem vettem eszre a default ramokhoz kepest, pedig az idozitesek is jobbak. Nem fogsz ezzel semmit sem elérni. Ha még lehetne is tuningolni, par MHz semmit sem fog jelenteni... Ha jelentős gyorsulast akarsz akkor: már leirtam mit csinalj.
Vagy vegyél uj gepet.
-
Georgsky
csendes tag
1.) Haaat elnezve az SSD arakat nem biztos hogy 5o rongyot er nekem nemi sebesseg novekedes. Vagy van olyan hogy PCMCI SSD ami kompatibilis a win 7 el? Meg lehet arrol bootolni? Meg elerheto egy olyan 2oo mb per sec PCMCI-on keresztul? Mer akkor nagy okosság lenne, mert igy megtarthatnam pl filmeknek zenenek a hdd-t az SSD rol meg menne az oprendszer meg a lapozofilok meg mondjuk PS vagy lightroom. Vagy ez csak bilibe logatas?
2.) Hogyan tudom huuzni thinkpad t61 en a ramot?
-
vizcsap
tag
Érdemes használt T60-at venni? Mennyi ideig bírják ezek? Ha jól számolom 2,5-3 éves gépek, nem szeretném ha a vétel után mondjuk 3 hónapon belül az alaplap megadná magát
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAID
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Bloodborne (PS4)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest