Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
X41 tulajok:
nektek van olyan hogy lehajtjátok a kijelzőt, aztan mikor kinyitjátok akkor 640x480, aztan egy ido utan visszavalt 1024x768-ra? Sleepbol visszajovet is ez van.
-
evone
őstag
-
evone
őstag
én azt nem igazán értem hogy mirt akarjatok hogy a 32bites os 8 gigat lasson mindenkeppen. miert nem raktok fel egy 64 bites rendszert es akkor nem kellene ezen ugralni?
-
evone
őstag
válasz
^Clown
üzenetére
Ja, mielőtt bárki azt hiszi hogy éjjel nappal a X200,X201 hirdeteseket nezek es csorgatom a nyálam:
Ide van beallitva "thinkpad" szóra egy értesítés.

-
evone
őstag
-
evone
őstag
TP-t. Az asztali gépemnél mindkettő erősebb, csak mondjuk még kevesebbet is fogyasztanak.
akkor tényleg a dokkolo tunik jobb megoldásnak

kulonben nekem is "porosodik" sokat az x41. mikor itthon vagyok akkor t61. mikor elmegyek valahova, akkor viszont x41. de van hogy 2 napot nem is latom a kicsit.
-
evone
őstag
15 oldal kevés. 60 oldal kellene csak a ThinkPadekre.
Ugyis most van a 60 milliomodik eladott thinkpad unnep.Kulonben arrol nem tud valamit valaki hogy most ez az optimus micsoda? meg kell venni az uj gepeket hogy hasznalhasd, vagy a regi t410,t510ekre is jon bios update hogy hasznalhatni lehessen?
-
evone
őstag
Tegnap összefutottam adorjantal. Tudtam venni tőle egy jó állapotú 8 cellas eredeti aksit, igy eladóvá vált az után gyártott aksim. Ez is fullos, 4-5 órákat megy aksiról ha nem fullhd filmeket nézel. Nekem azért nem kell mert túlságosan kilóg a gépből. Duplája az eredeti 8 cellásnak, viszont PRO, hogy egyáltalán nem mozog a gépben, brutálisan stabilan áll benne, nem úgy mint az eredeti, és a méretéből fakadóan nagyon szépen lehet benne kapaszkodni. 20 emelet magasról is kitartanám a gépet a mélybe és merném rázogatni az aksinál fogva, annyira stabil.

bal oldali eredeti, jobb oldali után gyártott
eladóvá vált. akit nem zavar a mérete az érdeklődhet nálam.
nem drágán adom.Debrecenben személyesen is át lehet venni.

-
evone
őstag
-
evone
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
optimalis valtozat: hdmi sosem lesz, minek? ott a displayport. a többire pedig: neked ezek komolyan felmerülnek még egyáltálán? nem tudom milyen drogot szivtal hogy egyaltalan feltételezni mersz ilyeneket.

a legrosszabb valtozat pedig tuti teljesulni fog. nagyon fasza lesz a jokis 1366x768as felbontást bamulni. 2 ev mulva mar 1920x400 lesz.
rohadtul szánalmas dolog ez a 16:9es szenvedés szerintem. érdekes hogy Applenél még 16:10 van 
-
evone
őstag
maximálisan egyet értek. mielőtt vettem a T61et egy hétig szarakodtam rajta hogy miaz hogy nincsen a 3.5 jackban optikai kimenet... sokat néztem előtte az apple gepeit, es iszonyatosan furának tunt. leoltottak azzal hogy ez business gep. dehát istenem, ettől meg lehetne benne ... ennyi pénzért. nademind1.
-
evone
őstag
Komolyan nem tudom elhinni hogy szerintetek jobb a tacspad scrollra mint a trackpoint.
EZ most komolyan egy ThinkPad topic? AZ tuti hogy lapa kezébe nem thinkpad kellene... -
evone
őstag
+- a panel sokkal könnyebben nyílik. talán direkt, hogy ne borítsa fel a kis töpörödött testét.
mikor elsőnek fogtam x200s-t én is meglepődtem hogy ez meg mi? a szél kihajtja itt a kijelzőt. az x41 is ilyen, de megáll a kijelző a helyén. és ha kiveszem az aksit a helyéről fel is tudom boritani a gépet, mint a t61et. gondolom tudod miről beszélek.

+ rettentő fényes, sokkal fényesebb a T61-nél a panel azonos beállításnál. nem tudom még, hogy ledes-e.
én is elcsodálkodztam x41en hogy 4 éves létére hogy az istenbe lehet ilyen fényes a kijelzője.

- makacs fehér foltok lettek a fedélen, nagyon nehéz letisztítani.

+ a billentyűzet nem csak kávé- és vízálló.
neked nem való számitógép a kezedbe.
+ a thinklight a t21-hez hasonlóan kitűnően műx, nem úgy mint a t61-en.
x41en is rohadt jó a thinklight. t61en szart sem ér.
-
evone
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Javaslom tölts le egy erintetlen msdn-es win7 isot amivel az osszes verziot rakni. Ezzel a progival mentsd le az aktivaciot. Aztan reinstall utan rakd vissza vele, igy lesz egy teljesen clean installos Win7ed.

-
evone
őstag
Na, X301et kivonta a forgalombol a lenovo. Mostmár csak az L meg az SL szerianak kellene tavoznia meg az X100-nak. Illetve meg kellene szuntetni ezt a buziságot az X szerianal, legyen úgy mint régen, ne legyen S jelölés, hanem minden X-es TP alapbol alacsony feszultsegu procit kapjon.
-
evone
őstag
juteszembe, kiprobaltam egy sl400as "thinkpadot" ma.
hát szerintem ennek uj topic kéne, annyira nem thinkpad, olyan mintha egy acerre rárajzolnánk hogy thinkpad, meg hozzácelluxoznánk egy ilyet: [link]
a bios is tök más, keyboard flex rendesen van. kurva vastag, a teteje tükör. a palmrest rohadtul hajlik ha rányomok egy kicsit. igaz nem recseg ropog, de érezhető hogy a T szeria mennyivel minosegibb.
nagyon nem jó gép.
-
evone
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
pénzt biztos nem adok egy másik zúgos ventiért.
a satas cuccra van megoldas, de amugy teljesen felesleges, ssd-nél ugyis a random szamit inkabb.
moddolt bios extrákkal 
-
evone
őstag
nem tudja valaki, nem lehet ehhez a szar gephez egy normalis ventilatort szerezni? megint feladta a harcot és zúg. vagy tényleg minden félévben 2-3 hétre szervizbe kell adnom amig kicserélik (???????????????????????????) vagy csak megzsirozzak amit én is megtudok itthon csinalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az pedig nem vigasztal hogy ott van alatta a fém. Minőségérzetet akarok.

DDDDDDDDDDDD