- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
audi100td #9742 üzenetére
Anno én is T61-est néztem és szerettem volna de képbejött később a T400 és azt vettem. Nem bántam meg.
Ha jól tudom különben a burkolatuk szinte ugyanaz. Nem érzem azt hogy kispórolták volna belőle az anyagot, spt egész tisztességes sőlya is van (ezen meg is lepődtem azt hittem könnyebb gép).
Ha árban sincs sok különbség és a T400-ak még báven garanciásak szerintem egyértelműen jól jársz az újabb szériával.Repedést meg meg kell nézni vagy kérni róla egy normális képet és akkor eldőntheted hogy téged ez mennyire zavar esztétikailag. Azért vásárlásnál alaposan vizsgáld meg hogy valóban csak a burkolat sérült-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook FireFly G11
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest