Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Természetes fényben annyira nem feltűnő, igaz egy irodaházba kevés a természetes fény. Mindenesetre kíváncsian várom én is, mit válaszolnak a community fórumban.
Nekem igazából eddig egy gondom van amin nem könnyű túltenni magam, h ez az inteles chipset nem teszi lehetővé a hang küldését DisplayPorton keresztül.
Let's begin, de gozaimasu!
-
adik
őstag
-
boost
addikt
-
_ak_
addikt
Ha nem tévedek az fajta login kiírás a windowsé. Legalábbis amikor visszakaptam a notim a szervizből nekem is ezt írta és nem emlékszem, h fent lett volna a fingerprint driver vagy a CSS.
Más. Nektek érkezett is valaha akármilyen üzi a message centeren keresztül? Megint csak a szervizből visskapott állapotban, amikor bekapcsoltam ott ékeskedet, h new message to this computer vagy vmi ilyesmi és a lenovos adat megsemmisítő programra hívta fel a figyelmem.
Let's begin, de gozaimasu!
-
TOZ
addikt
Detto. (bar en csend alatt az abszolut csendet ertem 8-) ) Legtobbszor kis pulzalo "mozgassal" megoldja, max 15%os teljesitmenyre neha felugrik a venti. Ezt linux alol hozza, alulfeszelve, tpfan 50 celsiuson kapcsolja a ventit. Valamelyik este win7 alol megkuldem neki egy cpuburn tesztet, 68 celsiusnal nem ment fentebb egyik mag sem (mondjuk akkor mar azert nem volt csendes, de nem volt zavaroan nagy hangja sem) - undervolting ott nincs beallitva (egyelore).
[ Szerkesztve ]
-
N.GÁBOR
aktív tag
Biztos, hogy meglehet. Abból gondolom, mert a laptopszalon nevű pécsi bolttól kérdeztem, hogy amennyiben az általam megvásárolt gép némileg lazább zsanérokkal rendelkezik mint kellene, tudnak-e segíteni. Azt mondták természetesen tudnak. Ebből gondolom,hogy biztosan meglehet, de hogy ez házilag is működik-e...nem tudom..
May the force be with you!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
jajistenem
csendes tag
-
Obolony
senior tag
talan attol, hogy nem erre talaltak ki oket oprendszernek jok, de tesztre en tesztcd-t hasznalok
Gondwana: nem ertem miert kene kivenni. amugy meg kiveheted, mert letrehoz egy ideiglenes konyvtarat, es onnan fut a cucc.
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Tim82
félisten
Ezt nem is tudtam. Igaz, télen-kora tavasszal foglalkoztam utoljára a témával.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tototos
őstag
Jah igen ez nekem is ilyen. már volt ez a videó, de megnézheted hogy az enyém milyen
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- BLACK FRIDAY csak a hétvégéig! DELL Latitude 7390 Intel Core I5-8365U, 8 GB, 256 SSD
- BLACK FRIDAY csak a hétvégéig! HP Elitebook 850 G5, I5-8350U, 16 GB, 256 SSD!
- HP Elitebook 840 G5, I5-8350U, 8 GB, 256 SSD Hibátlan állapot!
- Dell Latitude 5420 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD / December 31-ig gyári garancia
- Lenovo Sierra EM7455 4G modem (FRU: 01AX748)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest