- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
MrSealRD #51998 üzenetére
cseszheti az ember a remek felbontást, ha decentralizált a billentyűzet a numerikus rész miatt. 17"-on megértem, de a nagyobb kezűek mint én, a bal kezüket mire teszik rá majd? a tapipadra, vagy mellérakok egy azonos méretű dobozt?
idióta kínaiak, évről évre egyre jobban taccsravágják az átgondolt IBM-es örökséget...
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Chaser #51997 üzenetére
Ezzel nem is tudnék vitába szállni mert tényleg így van, viszont ha diszkrét vga-val veszem és a kisebbik felbontással akkor már olyan 65-ért megkapom, a kijelzőt meg utólag cserélem nagyobbra. Most alfánál is volt egy ilyesmi konfiggal szerelt példány 68 ezer pénzért. De mivel ismerem magamat és a felbontásra roppant érzékeny vagyok, ezért sanszos,hogy az 1680-as változatot fogom megvenni ha egyszer eljutok odáig
-
MrSealRD
veterán
Ezt nézzétek W540!!!!
A felbontásra külön felhívnám a figyelmet...
Kár, hogy a külsőt ennyire eltolták legalábbis az én ízlésem szerint...de a többi az vadállat.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #51991 üzenetére
Ez a jó ezekben a régebbi gépekben, ezeknek az ára már nem sokat mozog, jöhet 40-es, 50-es, meg akármilyen széria. A 60-70k körüli ár felszereltségtől függően maradni fog még egy ideig. Persze ha csóri 1280-as panel van a gépben meg leharcolt, külföldi billes stb olyan van olcsóbban is. Mivel a T500 kvázi néma, ez sokat dob az értékén. Olyan mint a T60 IPS, azon meg az dobott nagyon sokat. Mai napig akár 50k-t vagy többet adnak érte, pedig két generációval öregebb, mint a T500
Dell XPS: Valami iszonyat halk kis 80-as hdd van most az enyémben, de még annak hangja is üvölt a gépből
hihetetlenül jó a venti meg a hűtő kialakítása, még szélzaja sincs 2000rpm-ig. Intel vga mellett alulfeszelve a legtöbb cpu hüsi marad ennyin ha nincs kánikula. SSD-vel 5dB alatti a zaj még közvetlen közelről is.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dhampir #51994 üzenetére
Amire nekem kell jelenleg oda tökéletes lesz a T500-as, és még kulturált, igényes gépet is tudok használni ezért az összegét. Consumer eszembe se jutott még újban sem, akkor inkább meglépném W510-et, még ha nincs is szükségem az i7-es processzor teljesítményére, bevállalva a kockázatot (gar.) - mondjuk az nem baj ha rendelkezik tartalékokkal amikor szükséges lehet.
Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást, biztatást!
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Dell XPS #51993 üzenetére
Régi céges T500am újonnan jött hozzám. Kibontás után bekapcsoltam, nulla hang. Megjön a kép, stb, mondom ha ilyen marad, szegény nc6120 eléggé megszégyenül mellette... olyan marad.
T400/T500, tök kuss, alulfeszelt procival a legmagasabb eddig 70 fok volt ( integrált CPU ), és még úgy is halk. -
Dhampir
félisten
válasz
Dell XPS #51993 üzenetére
Ebben e tekintetben nem fogsz csalódni, legalábbis a T500 esetében, sajnos a W500-ról nem rendelkezem tapasztalattal.
Ezek a használt és megkímélt állapotú üzleti gépek minőségileg fantasztikusak (nemcsak a ThinkPad, más komolyabb laptopot is ideértve). Nem érdemes gyenge consumereket vásárolni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dhampir #51992 üzenetére
Igazából nem tudtam dönteni a kettő közül (eddig..), mert én sem véltem akkora különbséget felfedezni, mint ami árában jelentkezik. A W510 nekem is képben volt, sőt kacérkodtam a gondolattal, de mivel a duplája szintén garancia nélkül minimum, így egyelőre elvetettem. Kijelző nekem is a gyengém, de néha kompromisszumokat kell kötni sajnos.
Zajtalan üzemmód.. na ez az amire már nagyon vágyok, sőt türelmetlenül.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dell XPS #51968 üzenetére
Az első T500-on egy pixelhiba volt a kijelző alsó részén, de kicseréltük másikra, egyébként annak kissé dzsuvás volt a billentyűzetének köze. A második példány viszont kifogástalan.
Eredetileg W500/510-et vettem volna, de sehol nem volt elérhető áron. Munkához, néha filmsorozatok nézésére a T500 is megfelel, egész szép a kijelzője, persze egy fHD paneles, az Adobe RGB-t szinte lefedő W510-nek a nyomába sem ér.
A T500 hatalmas előnye, hogy zajtalan üzemmódban működik.
-
Shatterstar
aktív tag
Most hogy 1 hónap múlva piacra dobják a hányadék 40-es szériét, gondolom még jobban csökken majd az ára. Aminek én kifejezetten örülök mert így diszkont áron juthatok majd hozzá egy tökéletesen működő géphez
-
Dell XPS
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
SG3rg0 #51985 üzenetére
Biztosan meg fog lepni a dolog, de pontosan olyan típusú, mint amilyet keresel.Szerintem ezért is írhatta válaszul a tiedre, hogy olyan van neki.My bad.
-
TwentyFour
tag
Sziasztok, T530-ba létezik FullHD IPS kijelző? Esetleg valaki tud ilyesmit beszerezni? Előre is köszi.
-
-
Fifi
őstag
válasz
Shatterstar #51971 üzenetére
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne, ha nem államtitok!
Bye, Fifi
-
Francia91
veterán
válasz
Dell XPS #51973 üzenetére
Lényegében csak a VGA-ban van különbség, ott is a RAM mennyiségében, de asszem, hogy a FireGL V5700 a HD3650-es chip alapjain nyugszik. Én csupán ennyi különbségért nem fizettem kb. 20k-val többet W500-ért (vehettem volna azt is), bár valakinek meg a több videomemória a fontosabb, én elvagyok a 256 Mb-tal
P9700-as CPU majd jövőre megy bele, akkor már Deutschland-ban fogok élni, itthon még a RAM bővítést lépem meg, WWAN/GPS modemet már vettem bele, FPR-es palmrest-et is, tárhely egyenlőre elég -
Ed Parker
nagyúr
válasz
brekiisti #51967 üzenetére
Nem ez baj.
Van két darab 6cellás akksim amit nem tölt a gép.
Az egyik vadi új,a másikban van 2 ciklus,ami ráadásul eredeti lenovo.
Az a kérdés hogy mivel lehetne ezeket működésre bírni?
Mert van egy harmadik akksim is ami 9cellás lenovo,azt tölti rendesen.
Csak a másik kettővel van gond. -
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #51971 üzenetére
Ment PÜ
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #51958 üzenetére
Ki az a rejtélyes tag aki patika állapotú T500-akat árul? Csak mert én is olyat szeretnék és ha eljön az idő lehet tőle fogok vásárolni!
-
SG3rg0
őstag
Nem tudjátok hogy egy ilyet hol tudnék beszerezni? Jó a használt is. Lenovo USB Webcam (40Y8519)
-
Francia91
veterán
válasz
Dell XPS #51968 üzenetére
Eddig nem voltak vele problémák
Én meg feltuningoltam FPR-es palmrest-tel, a közeljövőben meg bővítek 8 Gb memóriára -
Ed Parker
nagyúr
Van arra lehetőség egy lenovo szervizben hogy az akksi szoftverét frissítsék?
Vagyis egy eredeti akksi,ami keveset használt. -
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51961 üzenetére
Enyém újszerű, sztem nem is nagyon nyúltak hozzá
. A Webcamon még rajta van a fólia
-
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #51958 üzenetére
Meg én.
-
guppy
őstag
válasz
Chaser #51919 üzenetére
Megtettem, és visszaraktam az 1 gb-ramot is, a hiba azóta nem jelentkezett
Továbbá frisítettem a BIOS-t is, és most már tudom állítani a fényerőt ATI vga-nál is. Csak egy dolog zavar ami 500-nál nem így volt, bootoláskor itt megjelenik valami szöveg a thinkpad kép után, R500-nál egyből a windows logó jelen meg utána.
-
-
Akheron
senior tag
Sziasztok,
ha esetleg akad valakinek egy Advanced Dock dokkolóban fekvő HD6570 videokártyája, amit megunt, dobjon egy PÜ-t, mert szívesen megvenném – épp most jutottam hozzá én is egy ilyen dokkolóhoz.
-
hruodnand
senior tag
Akinek kell X200-ba AFFS (IPS) kijelző (vadi új, rendelésre) az írjon rám.
Sikerrel beszereltem már egyet, kegyetlen jó a minőség -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #51949 üzenetére
Akkor sincs problem, vt-d kikapcs és megoldva. Ha azt használná valaki akkor speciel nem a legjobb megoldás.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51949 üzenetére
Én nem vagyok érintett a dologban, jelenleg 2x2 Gb Kingston kit van a masinámban (típus is tök egyforma), majd 8 Gb-ra bővítéskor is 2 db, mindenben azonos modult veszek bele.
Tapasztalatom nincs ezzel a hibával, eddig csak itt a topikban olvastam róla. -
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51947 üzenetére
Semmi különbség nincs, 1066 MHz-re visszavéve használja a T500, nem szarozik vele. Fizikai mérete megegyezik.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #51941 üzenetére
4k-ért árul aprón egy tag hynixokat ha jól emlékszem, 1600-asok.
Meg is van. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #51943 üzenetére
-
Ismet a klubban en is egy T500-zal
-
dabgergo
őstag
válasz
Francia91 #51939 üzenetére
Köszi! Most lenne lehetőseégem 12k-ból 8GB-ról 16-ra upgeadelnem, ezért kérdeztem, mert ez elég jó ajénlat. (Az árba benne van h eladom a meglévőket, vagyis 22k-ért veszek 2x8-at és 10-ért eladom a mostaniakat).
Sztetek megéri akkor?
(Ilyen amúgy a gép csak jelenleg 8GB-al: [link]) -
dabgergo
őstag
Sztetek Lightroom illetve Premiere Pro felhasználásban mennyit dob 8GB ram helyett 12 vagy 16? (24MP-es kepek, FHD videó). Vagy nem a ram hanem a processzor es grafikus kártya számít innentől mar jobban? Mi gyorsítana igazán? (T530-rol van szó.)
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Lenovo x301-hez keresek ssd-t. Kingston KC380 jó hozzá? [link]
Köszönöm. -
cadeyrn
aktív tag
válasz
soldi3r #51930 üzenetére
X200 mSATA hacket találtam, de az egy kicsit merész az én ízlésemnek.
-
Tim82
félisten
válasz
cadeyrn #51928 üzenetére
Lapa hsz.-ei között keresgélj.
-
cadeyrn
aktív tag
X200 hackerek: jelenlegi T400at kénytelen vagyok átváltani X200ra, mert az az 1kg különbség a kettő között túl sokat jelent, ha utazok. Viszont gond, hogy jelenleg van egy SSD és egy méretesebb HDD a T400-ban, ami ugye nem opció az X200-ban.
Viszont voltak itt nem olyan régen témák mSATA és hasonlókon X200-al kapcsolatban, szóval a kérdés az lenne, hogy: van-e bármilyen alternatíva, amivel megmaradna egy törpe ( 64GB bőven sok ) SSD a rendszernek a vinyó mellett egy X200-ban? -
Tim82
félisten
válasz
Shatterstar #51926 üzenetére
Persze, ha 16:9-es panelek befogadására faragod valahogy a T410 16:10-es panelt fogadó kijelzőkeretét/fedlapját stb. és ezek után még működik is.
-
Shatterstar
aktív tag
T410-be vajon át lehet szerelni a T420, 1600x900-as paneljét?
-
brekiisti
tag
válasz
beszizoli2 #51923 üzenetére
Vagy keresel valakit aprón ahogy Soldi3r mondta és meg tudja "hegeszteni" vagy alaplap csere ami nem játszik mert vagy már nincs is hozzá alkatrész ill kb 2 noti ára az ebay es meg lutri hogy jó e vagy az is jelszavas
-
soldi3r
veterán
válasz
beszizoli2 #51923 üzenetére
van, az aproban talalsz is ra megoldast
-
scarbantia
aktív tag
W530-nál miért hagyták el az eSata portot?
-
donjohnson
addikt
válasz
Shatterstar #51909 üzenetére
-
MrSealRD
veterán
válasz
Shatterstar #51915 üzenetére
Az összes i7-el szerelt 20-as kapott. Pl x220 is....volt ilyen
-
cildren
tag
Helló mindenkinek!
Valaki rendelt már cambridge_accessories-tól ebay-ről?
Lenne neki egy geniun jelzővel ellátott 9 cellás akkuja. Szerintetek érdemes lenne tőle rendelni? T61-hez lenne (14.1" wide). -
soldi3r
veterán
válasz
w520, szerintem
-
MrSealRD
veterán
válasz
Az egy W520 lesz szerintem...
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Gondolom akksi nélküli T42-ön esélytelen a BIOS update? -
Shatterstar
aktív tag
A legalsó az most melyik típushoz tartozik? Kissé megzavart az usb 3.0-ás csatlakozó. Így elsőre én T510-20-nak nézem! De azt nem tudtam,hogy lehet bele 3.0-ás usb-t tenni (én eddig csak a bővítőkártyáról tudtam...)
-
brekiisti
tag
válasz
Gondwana #51899 üzenetére
@beszizoli2&@Gondwana
Ez marhaság a-z ig már ne haragudj power on nem volt rajta master meg igen előző tulaj / tulajok sem vették észre mert nem kellet elemet cserélni ill állítani a BIOSban semmit. Valaki le PW zted mikor megetted te meg nem nézted meg a gépek nem írnak maguktól PW ket ahogy programokat sem Egy BIOS update bug volt thinknél valahol akörül amit írsz kb 1 hétig volt fent a neten utána leszedték
Bocs ha elsőre olyan mintha 100% neked szólna Gondwana de már nem fogalmazom át
-
icoj69
tag
Mindent úgy csinálta, ahogyan le van irva, de....
A VGA választó drájver felmegy, újraindúl, tökéletesen működik.
Amint betelepítem a powemanagment-et induláskor leáll és valami kernel hibára hivatkozik.
Csak úgy tudok belépni a windowsba, ha a biosban lekapcsolom a választási lehetőséget és vagy az egyik vagy a másik VGA-t használom. Most már uninstallálni sem tudom a powermanagement-et.
Esetleg ötlet?Lenovo T400/Windows 8.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest