- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Ed Parker #101044 üzenetére
a bankomnál van külön alszámla erre a célra, évek óta vásárolok alin, egyszer sem volt gond a sima kártyás fizetéssel, akár alszámlákról akár a rendes számlámról nézve. Alszámlára ha mindig annyit raksz rá amennyi szükséges nem tudnak lehúzni. Ellenben engem már paypalon megpróbáltak lehúzni kb 40-el, akkor döntöttem úgy hogy nekem az nem megbízható... UI: ebay általában gyorsabb.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Ed Parker #101044 üzenetére
Persze, nem kell félni tőle. Mondjuk nekem van webkártyám, arról fizetek.
Többször rendeltem már, minden rendben zajlott.Vitás kérdésekben is segítőkészek, nekem legutóbb egy akku árának felét visszatérítették.
Az eladó meg addig nem kapja meg a pénzt, amíg vissza nem igazolod, hogy megkaptad az árut. -
-
bb.bocs
őstag
-
donjohnson
addikt
válasz
Ed Parker #101032 üzenetére
gondolom már késő, de samsung data migration software.
-
abacsx
tag
válasz
Ed Parker #50992 üzenetére
IPS lesz a vége, mert ettől kifolyik a szemem, és nincs más ötletem, hogyan használjam tanulásra. Még alszom rá egyet, arra is gondoltam, hogy esetleg veszek egy külső, monitort, csak azt nem tudom magammal hurcolni.....Már csak azt szeretném megtudni, mi megy bele, illetve miért van 2 féle IPS.
-
Gondwana
addikt
válasz
Ed Parker #50992 üzenetére
De hàt màr ìrtam, hogy nem gànyolod el a csavarfejeket és szépen elcsomagolod az eredeti kijelzőt, és a garancia megmarad! 2014-ig ugyanìgy garanciàlis az X201-em!
(azokon meg csak kuncogok, akik élet-halàl melòra hasznàljàk a laptopjukat és nem futja akàr egy tartalék X200-ra. Ha az adattàrad zakkan meg, ùgyis mind1 neked, de ha pl. alaplap, csak àttolod az ssd-t/hdd-t a màsik gépbe, két reboot meg egy system update az egész... Én i5-ös x201-ből tettem àt a majd' egy éves belakott rendszerű 256GB ssd-t T7200 T60-ba, azòta is vìgan működik.) -
-
westlake
félisten
válasz
Ed Parker #50695 üzenetére
Cseréltem már alaplapot ilyen hibajelenség miatt. Szervizbe vele, majd ott jól megnézik neked, mi a hibája.
#50699: Felesleges próbálkoznod. Vagy akkumulátor, vagy alaplap. A visszavásárlási garancia jó dolog. Kérdés, hogy megéri-e vele szenvedni (nem tudom honnan van a notebook). Egyébként egy normális szerviz két nap alatt elintézi a javítást.
-
válasz
Ed Parker #50689 üzenetére
Ereeti aksi beszerzése, vagy külső töltő?
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
Ed Parker #50396 üzenetére
UPDATE, biosban két beállítás van ezzel a virtualizációval kapcsolatban. Két különféle ram van benne egyik 1 gb másik 2 gb. A két beállítás közül én az egyiket (második, VD talán) bekapcsoltam pár napja és elfelejtettem - mert úgy értelmeztem, hogy ez majd jó lesz nekem. S rá egy-két napra produkálta a hibát. Lekapcsoltam ezt a VD-t, a virtualizáció (?!?) tehát az első lehetőség talán VMT az pedig enabled. Így most jó. Legalábbis két napja okés.
-
Tim82
félisten
válasz
Ed Parker #50414 üzenetére
+ chab7: Quick Path-be beírjátok a type nr.-t és (igaz, röviden) kidobja a gép jellemzőit, amivel kijött a futószalagról.
Mondjuk pont erre: 4291-n80 semmit sem dob, szóval biztos jó ez a type nr.?
Ha ennél részletesebben akartok tájékozódni, ahhoz ajánlott az egyedi serial nr. [link]
-
Tim82
félisten
válasz
Ed Parker #50411 üzenetére
Öööö... http://support.lenovo.com ?
Már ha ez egy komoly kérdés volt.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50258 üzenetére
Fényerő mekkora? A dellnél se látszik ha fullon van, csak ha veszem le a fényerőt, legkisebb fokozaton már simán hozza a crt villogását. Egyébként megoldható, pwm mentes szabályzással. Nekem is van ledes monitorom ami nem villog semmilyen fényerőn. De gondolom vagy 300ft-tal drágább a másik megoldás..
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50196 üzenetére
De a cpu-n kívül sok minden van ám egy gépben. Desktop alaplapokat méregettem régen, ugyanazzal a chpsettel, cpu-val és minden más körítésben megegyező lapoknál nem volt ritka, hogy az egyik idle 5-8W-tal többet evett mint a másik. És mindenben megegyeztek, kivéve a gyártót. Főleg asus lapoknál mértem indokolatlanul nagy fogyasztást anno.
SL9400-gyel én teljesen elvoltam, persze nem videot kell vágni vele. Az sl9400-et is levettem 9300 órajelére -
Tikakukac
titán
válasz
Ed Parker #50205 üzenetére
10 ablak, 2 tervező progi, fordító, zene és bőven nem vagyok 100%-on. Ez egy egyetemi nap átlagban. Akinek ennél többre van igénye az ne subnotit vegyen. Nyilván aki századmásodperceket számol nyitásnál annak kell erősebb gép, nekem nem számít, elég idegbeteg van körülöttem nem akarok az lenni
Az egyszerűségre meg adblock, problem solved. Még nagy gépem is beakad némelyik oldalon annyira bűnösen szarul van írva. Nemár azért vegyek gépet, mert valaki nem tud kódolni, mert falnak is megyek.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed Parker #50203 üzenetére
SL9300-al tolom, sohasem volt gondom, még áramkör tervezésnél sem az akadásokkal vagy bármi mással. Ha meg kell vas itt a workstation quadroval, tegnap megdolgoztam vagy 200 képet meg 3 óra videót, tette a dolgát. És ez is lassan 4 éves vagy valami. SSD kell bele és kész, egy közepes i3 teljesítményével ha én ilyeneket csinálok akkor szerintem Pistunak is elég a vackaira. Szvsz.
Én nem akarom keverni a kettő stílust, adott célra van gépem. Egy ideje viszont az a trendi, hogy mindenbe i7 kell meg égig érő paszuly. Értelme nem tudom mi van, régen míg nem kellett vakítani a napszemüveges mókusokat még tudtak kategóriákat elkülöníteni. Ma már nem nagyon. Sajna.lapa: Egy akksifejlesztés kéne mindössze. Akkor maxi boldog lennék.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed Parker #50200 üzenetére
Már hogyne lenne brutál. Lehet, hogy alapból keveset eszik, de a grafika 5x erősebb, mint kellene, a proci teljesítmény meg vagy 10x. Feleslegesen sok. Amit ki kell fizetni, mert ugye kicsi procikat eddig sem raktak a gépekbe üzleti fronton, i5 meg i7 és ennyi. i3 az már nem. Na ez az én bajom. Meg a hülye konfigolások, rendes kijelzőhöz kell a bika belső, integrált mellé alig adnak ilyesmit stb stb.
No ez az én gondom. És ez vonatkozik mindhárom nagy gyártóra. Ha létezne hardveres patchelés, sokan elolvadnánk szerintem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ed Parker #50198 üzenetére
Irreálisan feleslegesen erős procikat raknak subnotikba is. Plusz azért mindig sikerül rajtuk elcseszni valamit. Mondjuk a kijelzőt, meg mondjuk egy csomó mást is. Olyan 5-6000 ezer gépet van módom átnézni és jelenleg nincs olyan amire tudnám cserélni az x200s-t ami nevetséges. Nagyon.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50194 üzenetére
Csodákban azért nem hiszek. Meg nem mindegy milyen kapacitású az a 6 cella. x200-zal is megvolt nálam 5-6 óra 56Wh akkuval, de tényleg csak fórum ment, flash cuccok nem, cpu alulfeszelve, fényerő kb harmadon, csak wifi bekapcsolva, egér se volt. Az is tud ám "zabálni".
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50190 üzenetére
Annak illik is.
caprine: Válaszoltam a kérdésedre...kérdeztél egyebet? Megoldható könnyen és nem csak SATA2 lesz, hanem bármilyen wlan kártyát tehetsz utána a gépbe. Működni fog a dual-IDA, amolyan mostani i5 turbo fícsör', 1 szorzóval megemeli az órajelet ha a hőmérséklet engedi. Ha kell előkeresem a linket, 1 verzió van sztem az összes T61-hez. Enyém pl nem volt a listában, inteles 4:3-as és oda is jó volt.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #50187 üzenetére
Az egy külön történet. Sysupdate néha teljesen jó, néha kb semmit nem lát.
PNP: x200-ba találtam egy LG-t 6 cellásat kb 50 ciklussal, 15-16k lett volna uk-ből. Az is olyan jó mint a panasonic. Meg is kérte az árát
tudomásom szerint LG v panasonic csak 6 cellásban van x200-nál, 9 cellásban csak sanyo. 6-osból már láttam mindkettőt, 9-esből csak sanyokat.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49534 üzenetére
1.47kg-t láttam induló tömegnek talán thikwikin, emlékeim szerint az én gépem 1.6-1.65kg volt 6 cellás akkuval. Tied 9-essel 1.7, fene tudja mi okoz ekkora különbséget. Lehet itt is van olyan bill, mint T400/T500-nál, sokba könnyített verzió került, valamelyikben meg normál van. Másra nem tudok gondolni.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49526 üzenetére
6 cellás az nem olyan vészes emlékeim szerint.
Gondwana: Azt tudom mennyi, mert van itthon. Ami kellemetlenebb, mélységre pont akkora a kilógó akku miatt mint egy 4:3 14" T61 v T60 6 cellás akkuval, szélességben kisebb kb 2 centivel. Ami éppen nem lenne gond, csak ha minden cm meg minden 10dkg számít.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49461 üzenetére
Utoljára tán x230-ról beszéltél, azért mondtam azt. Ha beljebb nem is lennél, de állad kopogna az biztos
Itt elég sok emberke cserélte le a hitvány alap TN panelt erre. Nekem x200t van most, abban is ez van. Mit mondjak, felbontástól eltekintve nincs hiányérzetem
pedig finnyás vagyok a panelekre. Betekintési szögek, színek, minden ok. Majdnem 180 fokból látható minden irányból, a színek élnek, nem úgy mint a TN verzióknál. Valakinél biztos meg tudod nézni.
Na jó, T60 IPS jobban bejött, na de az egy csodaviszont engem abszolút nem zavar az antireflex glossy, teljesen más mint x61t-nél volt. Dob a színeken még az is.
szerk: Picco: Ok ezt nem tudtam, akkor 2. ha megfelel az nv vga. Gyártásra azért rákérdeznék, ritka az ami 2008 aug. utáni. Ha a 3.-at megkapod jó áron és személyesen át lehet venni az se rossz.
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49452 üzenetére
Nem mind az, IPS premium kategória még, sajnos. 35-40k körül van IPS panel bele ha jól rémlik.
audi100td: Most hogy mondod nvs140 tényleg van, FX meg T61p-ben, de az butított 14"-ban. 128MB ram, feleannyi számolóegység vagy felezett adatbusz, vagy mindkettő. akku persze csereszabatos 15"-hoz, a 14-15" wide verziókról beszéltem, azok nem.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Ed Parker #49395 üzenetére
Ne aggódj, x200s-sel se lennél előrébb, semmivel nem fogyaszt kevesebbet mint x200 - ha cpu be van szabályozva, alulfeszelve - . Bár sztem minimális sémán még mókolni se kell vele. A cpu meg csak egy dolog, vannak ott egyéb fogyasztók is. Sztem is vegyél egy 9 cellás akkut bele, úgy már elpöntyörög 8-9 órát ha jól be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest