- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
kellene egy plusz meghajto egy oprendszernek
mennyire lenne hasznalhato egy class10-es sd kartya egy ilyenben? a dupla valtozatos kulon kezeli a 2 kartyat? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
soldi3r #51294 üzenetére
Van egy beszállítóval kapcsolatom az a jövőhetén derül ki, a T400-t500 pontos ára azok mind ati (3470/3650) vga-sok 320-as vinyóval de az is csak 1-2 hónapig lenne benne míg rendelek egy ssd-t bele. processzor annyira nem érdekes core2 van bennük max annyi hogy idővel a nagyobb l2-es verziót belepattintom meg plusz ramot, 2gb van bennük ha jól emlékszem.
Pontos specifikációt nem tudok Németországból jönnek be a nagykerbe. -
sigidi
tag
válasz
lajosx #51289 üzenetére
Nekem most lett egy ThinkPadem, és csak a ThinkVantage System Update 5.02 progit tettem fel, a többit megoldotta (Driverek stb..). Elvileg win8-ra is jó.
-
ADAM1337
nagyúr
Most tudok egy T61-et venni jó állapotút 35k-ba német kiosztásút quadro 140m-el érdemes beruháznom vajon rá ?
Vagy a közeljövőben T400 vagy T500-at 50 körül, tudom hogy jobb lenne az újabbat megvenni. (hirtelen a proci/ram/hdd nem ugrik be de oly mindegy alapfelhasználás webprogramozásra lenne néha kis lol-ozásra.) -
Dhampir
félisten
Én esztendők óta csak nézegetem őket. Pár éve vendégségben megtapizhattam néhány T60 körüli típust.
Ezek akkor még nagyon drágák voltak.(#51285) rgeorge
A W520-at írtad, én pedig mellé tettem a T520-at, ugyanazt a HD3000-et kapta, ha Sandy Bridges a CPU. Nem értem, hogy miért volt ez érthetetlen?
A te W520-ad meg hogy a csudába jött ide?
"A W520-at tudom: HD3000."
-
valaki tudna segíteni hogyan tudok egy lenovo edge 320 notira power managment és a billhez hot keyt felrakni? mert semmit se tudok billentyűvel állítani.win8 64 bitre nem tudom felrakni.már reggeltől ezzel kínlódom
-
_q
addikt
Köszi a segítségeteket.
-
Dhampir
félisten
-
akkor nincs valakinek ötlete a lentebb írtakhoz?vagy mi lehet a baj?
-
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #51266 üzenetére
Értem, köszi szépen.
(#51268) chab7
Az jó, ha természetesek a színek.(#51280) rgeorge
A T520-ban is HD3000 található. Valaki árul egy olyat a Hardveraprón. -
metal01
őstag
Világos. Belövöm amit kell. EGYSZER szabályosan állítom le, és utána megy rendesen. Ha valamit változtatok akkor megint le kell állítani szabályosan.
Remélem sikerül belőni rendesen, és normális hőfoka lesz a procinak.
A PCI sensor (integrált VGA) hőmérséklete meddig normális? 48-50 fok?
-
_q
addikt
Üdv. T410 illetve W520 laptopokba milyen verziójú intel videó kártya van?
-
Tim82
félisten
válasz
Mike... #51275 üzenetére
X60 tablet - Intel i945GM
X61 tablet - Intel i965GM/PMJa igen, X61 tablet képes SATA II-re (de ehhez moddolt BIOS kell), X60 tablet nem.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Mike... #51267 üzenetére
X60 tablet max. 4 GB RAM-ot tudsz tenni (és ebből is ~3,2 GB-ot fogsz látni), X61 tabletba 8-at is tudsz (bár ez eléggé elméleti maximum, tekintve a 2x4 GB DDR2 noti RAM árait).
X60t-ből volt 32 bites procival szerelt változat is, X61t-ből csak 64-es. Mindkettőbe LV (low voltage, energiatakarékos) procikat szereltek, mindkettőből volt XGA (1024*768) és SXGA+ (1400*1050) felbontású változat. Az SXGA+-os X61t-k paneljei hajlamosak "buborékosodásra", ez szériahiba, az SXGA+-os X60t-knél nincs ilyen (más gyártmányú panellel szerelték őket).
Röviden ennyi.
-
brd
nagyúr
Biztonsági okokból csak az RMClock-ból való szabályos kilépéskor (a tálcaikonon van restart is, az is jó) menti el a beállításait, a különböző szorzókhoz pedig elég, ha mindegyikhez olyan VID-et állít be az ember, amivel még nem fagy, semmilyen körülmények között (pl. Prime95, 2-es teszt, egy és több szálon is hibátlanul fut - de egy szálon leginkább a max. szorzó lehet érdekes, az IDA miatt).
-
chab7
addikt
válasz
Dhampir #51261 üzenetére
Én meg vagyok elégedve vele. Tuti hogy feltűnőbb egy ips, de panaszom nem lehet erre sem. Én egyenletesnek látom a fényét. Ha arra gondolsz körbe a keretnél nem sötétebb. Színűségre is jónak néz ki, minden olyan színű amilyennek lennie kell. Lehet van aki fakónak mondaná, de szerintem meg csak nincsenek nagyon túlzó természetellenes színei. (pl focipályán nem neon zöld a fű, egyszerűen csak piszkos zöld amilyen valójában.)
-
Mike...
tag
Sziasztok, engedjetek meg egy kérdést, amire a választ biztos megtalálnám ha olvasgatnék, de sürgős lenne:
A Lenovo x60t és x61t gépek közt milyen különbségek vannak? -
scarbantia
aktív tag
válasz
Dhampir #51261 üzenetére
A T500-ba a legjobb panel az LG-s WUXGA.
A fehér LED-es panel szerintem rosszabb mint a sima CCFL, és csak 1280x800 a felbontása.Van amúgy egy rahedli 15,4"-os panel, ami jó a T500-ba, én lehet hogy W500-hoz csinálok egy wide gamutos moddolást, csak lassan kezdem igazán megkedvelni a Frankenpadot, aztán akkor nehéz lesz megválni tőle.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
lajosx #51258 üzenetére
Én viszont szerintem rájöttem. A C gyökérbe kibontott telepítőkre már nem vonatkozik a korábban alkalmazott Win7-es kompatibilitás, így azok enélkül indultak el. Próbáld azokat külön indítani kompatibilis módban.
Azért remélem, a kompatibilis módot kipipáltad, és eleve Win7 verziót töltöttél, nem XP-t
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
lajosx #51245 üzenetére
A fényerő egység és egyéb kijelző cucc, a Hotkey Features Integration, amihez kell a Power Management Driver is ---> először ezt érdemesebb telepíteni
Az akkus program a Power Manager (ezzel lehet finomhangolni az akku töltési módját is)
Power Manager-ből a Win7-es verziót linkeltem -
sziasztok
Van egy lenovo edge laptopon,milyen program az amivel tudom billen állítani a fényerőt és a kijelzőn ki is írja,?gondolok itt hangra is.Meg sok gépen látom alul az akksi töltöttségi szintjét is mutatja számmal egy zöld keretben az is külön program?Vagy milyen gyári programok ajánlottam lenovo notikra? Köszi a választ.
még lenne egy olyan kérdésem is hogy a bluetootal mit lehet kezdeni ha küldeni tudok fájlokat de fogadni nem? Köszi.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A T500-ban CCFL-háttérvilágítású kijelző található?
Mennyi idő lehet az élettartama ennek a megvilágításnak?
-
metal01
őstag
Eddig azért 45 fölé nem nagyon ment a PCI, de most 48-50 körül van. Annyit csináltam, hogy kiszedtem a TPFC-ból azt a sensort, így nem veszi figyelembe. Nem kapcsol be miatta a fan. Lehet nem ártana a gap-pad-et kicserélni...
RMClock-al kapcsolatban lenne még kérdés:
P9700-nál milyen VID-eket érdemes beállítani a szorzókhoz? Muszáj, hogy lépcsőzetesen legyen megadva a feszültségérték, vagy belőhetem mindenhová azt a legkisebbet, amivel még elmegy?
Valamint ami érdekes, hogy nem menti el az RMClock a beállításait. Restart után minden alaphelyzetbe kerül. Van erre megoldás?
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51236 üzenetére
Elviekben hozattak még rajtam kívül páran, az biztos, hogy ez egy top kategóriás cula, a pénzért jelen esetben tényleg minőséget kap az ember. Ami ritka. Nagyon.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51234 üzenetére
Gépre pontos volt a fólia. A cím eddig még jó volt, de majd megkeresem melyik is volt az oldaluk. parancsolj
Ebay kuka, én és a többiek szerintem 2-3 kilónyit küldünk vissza, mert vagy totál fosadék volt, vagy nem matt.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Tikakukac #51232 üzenetére
Ha csak annyi, hogy kicsit kevésbé matt, akkor az túlélhető.
Ha fakóbb/életlenebb a kép tőle, az már nem olyan jó.
(nyilván a matt felülettől van egy kis maszat, de az alig látszik normál esetben)Ez a cím biztos jó? Ebay-ről lehet szerezni esetleg?
Ezt neked méretre szabták, vagy vannak előre legyártott méretek? -
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51231 üzenetére
20%-al talán fényesebb a gyári matthoz képest így. De én szőrszálhasogató vagyok, így ez mindegy is, kizárt, hogy valaki másik példány nélkül megmondja milyen a panel (nagyon hozzáértők esetleg).
foliashop@gmail.com volt talán a cím, weboldalt meg már nem is tudom. Kicsit sok a link a könyvjelzőben a fóliákra
Tim82: Azt a gyári állapotot amiben a másikat hoztam tényleg csak egy dobozos gép tudja hozni. El is felejtettem utánakérdezni honnan voltak azok a gépek, akkor kellett volna vásárolni tucatszám
-
Francia91
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #51228 üzenetére
A fotó kicsit megtévesztő, szebb és jobb állapotban van a valóságban, a billencs is. Nagyon-nagyon megkímélt gép.
Az akkuból meg pont örülök a 6 cellásnak, nem lesz ez nagyon hordozva...
Ja, meg DVD-író van benne.
Már csak egy SSD kellene bele és teljesen olyan lesz, mint amilyennek szántam.
bads1: nem ez a saját gépem, tehát csak tesztelgettem eddig, de nem zajos, bár barátnőm integrált VGA-s T500-a jóval csendesebb, amellett egy méterre aludni is tudok már. Szerintem még a kánikulában sem volt 55 Celsiusnál melegebb egyik komponens sem, de nagyon jól karban van tartva.
-
Dhampir
félisten
A végén még nekem is kedvet csináltok egy T60p-hez.
Az IPS-kijelző nagyon vonzó.
Csak a hűtés hangja...
Kérdéses. -
Dhampir
félisten
Nézd meg -Kisember- kínálatát is, garanciával árusít.
eBayen láttam 80.000 Ft körül, sőt még drágábban is szép repedt burkolatú W500-akat a németeknél.
USA-ból lehetne olcsóbban és jót vásárolni, de a magas vám és Áfa miatt nem érné meg postáztatni, csak valakivel behozatni.(#51214) scarbantia
Nem is tudtam, hogy létezik SXGA+IPS panel.
-
válasz
scarbantia #51214 üzenetére
Melyik oldal az?
-
scarbantia
aktív tag
Hazai aukciós oldalon ment el nemrég kettő T60 is, mindegyik SXGA+ IPS panellel 30 és 40e Ft-ért.
A drágábbik T7200-as processzorral volt, 2GB RAM-al, az olcsóbb csak T2400+1GB RAM.
Szerintem mindegyik jó vétel volt.T500-akat nem nézegettem, de nemrég mintha itt a fórumon emlegettek volna 50-60e Ft-ot.
-
-
abacsx
tag
rendeltem ips panelt az x230-asomba
(04W3462 ) kíváncsian várom, milyen lesz.
-
bads1
aktív tag
Szülőknek milyen gépet érdemes venni 40-50e-ig? Szinte csak netezni, olvasgatni kell, skypeolni. Azt se bánom ha 4:3 képarányú a kijelző (sőt talán még jobb), halk, megbízható, szériahibák nélkül legyen stb.
SSD is lehet menne bele később, akku nem fontos de egy órát tudjon kb.
-
metal01
őstag
Újrapasztáztam a P9700 procit MX2-vel, és sokkal jobb a helyzet. 40-45 fok körül van a proci. Viszont PCI szenzor 48-50 között mozog. A tpfc-ban a 10-es érték. Az az integrált VGA hőfoka. Sok az 50 fok? A venti csak amiatt kapcsol be. A procinak stabil a hőfoka. Miért melegedik ennyire a PCI?
-
hmli
csendes tag
Sziasztok!
A korábban stabilan üzemelő T60-asom (2x2GHz, ATI video) egy fél órás lehajtott kijelzős pihenés után nem éledt fel többé. Bekapcsolás után a LED-ek a szokásos módon villannak, HDD felpörög, procc hűtő kb 10 mp-ig megy. Se kép (LCD-n és külső monitoron se), se sípolás (RAMmal, RAM nélkül).
Kérlek, segítsetek abban, hogyan tudnám behatárolni a hibás alkatrészt?Üdv.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #51202 üzenetére
Az a Brando az tényleg hányadék, én lőttem erről a másikról képet, ez azért más tészta. Buborékot el lehet felejteni, ez olyan, mint amiket telómra szoktam rakni shieldz néven, akinek van 1 keze, az bubimentesen fel fogja tudni rakni baszakodás nélkül. És tényleg matt. Majd előkotrom az elérhetőséget, én megtámadtam a magyar importőrt, németből hozzák, méretpontosan, tuti anyag. Nem olcsó, 4k volt, de meg lehet nézni, tökéletesen passzol, és ha 100% a gyári matt a skálán, akkor egy 80% körülre simán betartja magát.
-
scarbantia
aktív tag
Hát ez tényleg nem néz ki valami jól, bár gondolom ez csak akkor ilyen feltűnő, ha direktbe kapja a napot.
Mondjuk kosz és buborékmentesen felragasztani se lehet egyszerű...
Ha lehet, akkor én a kiszerelt panelra ragasztanám, és olyan méret lenne jó, ami aztán belóg a kijelzőkeret alá. -
lapa
veterán
válasz
scarbantia #51191 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged