Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
lehella
üzenetére
Érdemes merevlemez nélkül is kipróbálni, mert lehet az alaplapon is hiba (interface, SMBus, stb), és csatlakoztatáskor fagyaszthatja a gépet. Ilyenkor néha be sem lehet kapcsolni, és sajnos lehet rossz az egyik slot is, de olyan eset is előfordult, hogy "csak" meg kellett cserélni a modulokat a slot-ban, mert másképpen nem indult a laptop. Szóval sok érdekes dologgal lehet találkozni a régebbi típusoknál (megváltozott feszültség értékek), amíg lehet meg kell próbálni mindent.

-
Dell XPS
veterán
válasz
p.smith113
üzenetére
Ment pü..
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A HDD teljesen nullás?
(#52042) Francia91: És ha DGPU-t használnál T500-nál, akkor hogyan viselkedik?
-
Dell XPS
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Akkor komolyabb a probléma, gondolom a tápot csak indítás előtt csatlakoztattad? Valószínűleg nem vesz körbe több akkumulátor, de ha mégis lenne egy véletlenül, akkor azzal is lehetne próbálkozni táp nélkül. Az említett komponensek ne legyenek a gépben! Nincs több ötletem az esetleges életre keltésre, mentésre sajnos.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Erről "zeng" a fórum, és nagyon sokan említik ezt a kiváló tulajdonságát sok mással is egyetemben. Ahogy néztem hihetetlen stabil gép ennyi idő után is. Minden OS fut rajta, Linux-al sincs gondja (nagy örömömre.), szóval szimpatikus nagyon a gépezet. Zsanérokon kívül van valami gyenge pontja egyáltalán?
Szerk: "65-ért 1680-ast is kapsz ati-val." - Where ?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Amire nekem kell jelenleg oda tökéletes lesz a T500-as, és még kulturált, igényes gépet is tudok használni ezért az összegét. Consumer eszembe se jutott még újban sem, akkor inkább meglépném W510-et, még ha nincs is szükségem az i7-es processzor teljesítményére, bevállalva a kockázatot (gar.) - mondjuk az nem baj ha rendelkezik tartalékokkal amikor szükséges lehet.
Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást, biztatást!

-
Dell XPS
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Igazából nem tudtam dönteni a kettő közül (eddig..), mert én sem véltem akkora különbséget felfedezni, mint ami árában jelentkezik. A W510 nekem is képben volt, sőt kacérkodtam a gondolattal, de mivel a duplája szintén garancia nélkül minimum, így egyelőre elvetettem. Kijelző nekem is a gyengém, de néha kompromisszumokat kell kötni sajnos.
Zajtalan üzemmód.. na ez az amire már nagyon vágyok, sőt türelmetlenül.

-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Simán fog működni a laptopban, gondolom Intel GM/PM 45 Chipset.
-
Dell XPS
veterán
válasz
mitulabattyi
üzenetére
Pont ugyanezt írta az egyik kolléga, hogy a Google Chrome használatakor lép fel csak...
-
Dell XPS
veterán
válasz
mitulabattyi
üzenetére
Frissítettél valamit, vagy a Win7? Éppen tegnap is ezzel bajlódtak?
-
Dell XPS
veterán
válasz
fracture333
üzenetére
Csak meg lesz az a gép!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.