- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-10 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Milyen címen lehet elérni a Lenovo garancia ellenőrzőt? A régi fajta érdekelne nem ez az új ellenőrző.
A régiben a specifikációt is meglehetett nézni. -
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Lenovo x220 i7 procival nem lesz túl forrófejű illetve a hűtése nagyon hangos?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Vacilálok a Lenovo x201 és a Lenovo x220 között.
Melyik érdemesebb választanom? Teljesítménybe a kettő kb ott van. -
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Nem tudjátok hogy egy ilyet hol tudnék beszerezni? Jó a használt is. Lenovo USB Webcam (40Y8519)
-
SG3rg0
őstag
Majd otthon tudom kipróbálni most melózok. Most úgy van hogy fn+F5 re a windows 8ad menü jön fel és ott lehet a wifit be ki kapcsolni. A bluetoothot gyakorlatilag nem tudom bekapcsolni. Alaplap vgara még mindig nincs driver?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
T400on windows 8 alatt az istennek nem tudom előhozni fn+f5-tel a wifi bluetooth ki bekapcsoló képernyőt. Fönt van a synaptics és a hotkey driver de nem megy. Linkeljetek már egyet amit Ti használtok azzal hátha megy nekem is. És a bluetooth driver se akar felmenni, win 7 x64 próbáltam mindenhogy.
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
T400on a bluetooth-nak a driverét nem tudom felrakni és nem is látom eszközkezelőben a bluetootht.
Ötlet, driver? -
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Van aki T400on windows 8 x64-et használ? Milyen drivereket rakott fel?
-
SG3rg0
őstag
x4500hoz nincs még win8 x64 driver? Ez a szabványos amit ad az megfelel?
-
SG3rg0
őstag

Haveromnak a notitáskája, épp munka után elrakta a munkaeszközét.

Milyen masina ez?
-
SG3rg0
őstag
Milyen driver kell x4500hoz win8 alatt?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
ThinkPadba a vinyó két oldalát védő fekete gumis szigetelést hogy hívják?
-
SG3rg0
őstag
Úgy néz ki hogy a dvd írom kikerül egy külső házba. Tudtak ajánlani valamilyen dvd házikót?
-
SG3rg0
őstag
T400ra vannak már megfelelő WIN8-as driverek?
-
SG3rg0
őstag
Miért menne tönkre az alaplap?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Nincs valakinek elfekvőbe egy Lenovo 40Y8519 Webcam?
-
SG3rg0
őstag
Ti mivel és hogyan szoktátok talarítani a ThinkPadot?
-
SG3rg0
őstag
A ramjaid 1600mhz mennek?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
T400-hoz kellene nekem magyar billentyűzet lehet új is. Nem tud valaki nekem ebben segíteni?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
X4500-hoz lesz WIN8 driver?
-
SG3rg0
őstag
T400 hoz melyik a legfrissebb bios?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
T400-as 1066mhz-ig támogatja a DDR3 ramokat, 1333mhz bele lehet rakni?
-
SG3rg0
őstag
Milyen billentyűzet matricát javasoltok ThinkPad matricázáshoz? Aukciós oldalakon nem nagyon találtam. Esetleg t400 HUN billentyűzet valakinek?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Intel 5700MHD VGA az Intel 3100 képest jobb vagy sokkal rosszabb?
Illetve, a Intel QM57 Express Chipset-be 1333mhz vagy a felett memóriát bele lehet-e tenni?
És SATA 3-as SSD sebességét kezeli?
T410-ről van szó! -
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Az aprón láttam most egy Thinkpad T410 2013 májusáig garis notit. Érdemes ezt megvenni ha T61p fílinget akarok visszakapni? Csak 14 colba akarom.
-
SG3rg0
őstag
Mindenkinek egy Boldogabb Új Évet Kívánok!
-
SG3rg0
őstag
Csak nekem nem működik a system update vagy másnak se?
Szokott ez ilyeneket csinálni hogy nem megy? -
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem hogy mennyi lehet a notim piaci értéke!
Most áprilisba jár le a 3éves gar.Lenovo Thinkpad T61p, Core2Duo, T7500 800Mhz FSB, 2GHz (2Mb cache), 2x2Gb ddr2 667Mhz, HDD 500Gb(7200rpm), 15.4 (1680x1050, 200nit) 300:1 anti glare TFT, NVIDIA FX570, 256 Mb dedikált + 256 Turbo Cache, DVD: 8x DVDRW DL
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok nem tudjátok mi ez az eszközkezelőben?
Nem találok hozzá drivert!

-
SG3rg0
őstag
Egyszer valaki mutatta, hogy egy Lenovo usb keretbe rakta be a dvd íróját és úgy használja!
Eba.-en vette, csak nem találom!
Valaki? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Lassan lejár a garancia a T61p notimon ! Szeretnék garancia bővítés vásárolni, legalább 1 évet. Hol tudom ezt megtenni és mennyiért?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
(#4337) valaki?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az antivirus boot cd nem tud frissíteni a notimon, ha bebootolok róla! De a haverom ASUS notija, ugyanazon a hálózaton ugyanazzal a boot cdvel, frissíti magát az Avira! Az én T61p más gyártók boot cdivel sem frissít!
Biosba, a network beállítás alatt minden be van kapcsolva!Esetleg valaki tud segíteni?
-
SG3rg0
őstag
Windows 7 alatt, a system updatetel le lehet tölteni a drivereket?
-
SG3rg0
őstag
A 7200 vinyó és a 5400as között a különbség ég és föld!
Érezhető teljesítmény javulást tapasztaltam, rendszerbetöltésnél stb
A képek magukért beszélnek!
Nyár közepén csináltam ezt a tesztet, ezért lett 45C a 7200as hőmérséklete! (baromi meleg volt a szobába)
Amúgy 36C fokos, 1 napi használat után is! -
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Akkumulátorproblémák a Lenovónál
[link]T61p van ezzel az aksival! 92P1141
Ez pont benne van az említett aksik között!
De én problémát nem vettem észre a notimon, bár nem használom sokat aksiról!
A lenovo által linkelt diagnosztikai progit elindítottam és az se jelzett hibát!Szerintetek keressem fel a lenovot?
-
SG3rg0
őstag
Nem működik senkinek a system update, vagy csak nekem nem?
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
-
SG3rg0
őstag
Nem tudja valaki, hogy hogyan lesz Lenovoéknál a Vistáról WIN7-re való frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)