- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00li
senior tag
X61-be szerettem volna ssd-t tenni, de nem bírtam betolni a helyére, mert az a gumi rezgéscsillapító nagyon puha és vastag (valószínűleg utángyártott).
Valakinek nincs esetleg gyári belőle, amitől megválna?
Z
-
soldi3r
veterán
válasz
mutyuru #51097 üzenetére
ssd-bol a samsungot mindenkepp erdemes megfontolni, en azt vennek (vagyis nem bantam meg, hogy megvettem)
ultrabay-t meg ebayen talasz mindenfelet, erdemes nem a legolcsobbat(#51095) Francia91, egy w700-on en is erosen gondolkodom, kene egy nagyobb meretu gep, ami elbirja a cadet, igaz 2d-ben az ihd sem fuldoklik mar (de a precision is nagyon jonak tunik ebben a kategoriaban)
-
mutyuru
aktív tag
Vennék egy SSD-t és Ultrabay-t a T430as laposba. Van olyan típus, amit kifejezetten ajánlott szemrevételezni?
Ja az SSD mérete kb. 90GB, de inkább 120GB.
SSD, amit néztem Samsung 840 120GB
-
Francia91
veterán
válasz
scarbantia #51093 üzenetére
Az a baj a gyártókkal, hogy a divatot előtérbe helyezik a praktikussal/használhatóval szemben...
Én aránylag sokat CAD-ezek, és Excel-ezek, ezeknél pedig fényévekkel jobban használható egy 16:10-es képarányú kijelző, mint a most divatos 16:9... Ezért is nem akartam T500/W500-nál újabb ThinkPad-ot (W700/W701 még szóba jöhet, ha már kiköltözök, az még 16:10), mert ezek még 16:10-esek
-
kraftxld
félisten
T61, Intel GMA965, Win7 64bit
Egyik napról a másikra nem megy a külső monitor a VGA kimeneten, a monitort érzékeli, felismeri jól, a desktopról eltűnnek az ikonjaim tehát átrakja a kiterjesztett asztalra, de nincs semmi kép.
Driver kipucolás, újratelepítés megvolt, semmi eredmény.Valakinek ötlet, hogy miképp lehet megjavítani?
-
-
Hladavzor
csendes tag
Tanácsod szerint Aida64-gyel is megnéztem, hogy mi újság a RAM modulokkal.
Az Aida64 sem képes az újonnan beszerelt modulról gyártót, gyártási dátumot és szériaszámot kiírni. Az alábbi linken van a két modul adatlapja:
http://kepfeltoltes.hu/130820/ram-details_www.kepfeltoltes.hu_.png
A kérdésem változatlan: okozhat-e ez gondot hoszú távon, ill. érezhetően romlik ilyenkor a gép teljesítménye, ha eltérőek a RAM-időzítések?
Minden segítő választ köszönök!
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #51087 üzenetére
Nekem most egy E6520 van átmenetileg samu FHD panellel, elég jó a szín lefedettség és kalibrálva sincsen. 85% fölötti így saccra. Fényest nem vennék az biztos. Nem is lenne ez rossz, ha a pwm villogás nem verné ki a szememet
-
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #51087 üzenetére
Én a fényes RGB LED-es 100% Adobe RGB-t választanám.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Dhampir #51086 üzenetére
15.6"-os 16:9-es panelből van mindenféle jó, ott a HP dreamcolor IPS panelje, meg a W510-től felfelé a FHD csodaTN, ami az AdobeRGB 95%-át tudja, de mindegyiknek csak 1080px a magassága.
16:10-ben meg úgy néz ki, hogy van kb. 100e Ft-ért fényes retina panel, aztán van a Dell-eknél is viszonylag ritka WUXGA RGB LED panel, ami tud 100% Adobe RGB lefedettséget, cserébe az is fényes, így meglehetősen felejtős, ha nem lehet mit kezdeni vele, és van néhány matt panel 72-75%-os NTSC(kb akkora mint az Adobe RGB) színtér lefedettséggel, szintén WUXGA, és 2CCFL háttérvilágítása van, ami fogalmam sincs miben jobb az single változatnál. (gondolom nagyobb betekintési szög, egyenletesebb háttérvilágítás)
Az LG-Philips honlapján van egy PDF, amiben szerepel egy LP154WU2 panel, amelynél 72%-os Color Gamut (Color Saturation-t ír de az baromság) van megadva. Sajnos régebbi paneleket nem találtam.
Viszont ez a panelszám megegyezik azokkal, amiket korábban találtam a panelook oldalán, tehát ott jól van feltüntetve a színtér, csak különböző kötőjeles végződésekkel van 3 féle is.Mi a jobb? Egy hagyományos háttérvilágítású MATT 72%-os NTSC(?) színterű panel, vagy egy fényes RGB LED-es 100% Adobe RGB lefedettségű? Ha lehet fóliázni, akkor az utóbbi, bár az annyira nem meggyőző.
Hát egyelőre ennyit a 16:10-es panelekről, de úgy néz ki, hogy nem reménytelen a T61p/W500-as gépekből grafikai munkára alkalmas gépeket faragni.
Nyilván élőben nem láttam a fent említett paneleket, csak fórumleírásokat, összehasonlító fotókat és specifikációkat néztem, de így messziről egész jónak tűnik.
-
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #51079 üzenetére
Örülnék egy ilyen panelnek 15,..." méretben.
-
-
scarbantia
aktív tag
Jójó, de pl. az újabb X széria IPS kijelzői kompletten hiányoznak a listából, a W500-as adatlapján a T9600-as a max. processzor, és a Lenovo honlapján meg T9800, de az is lehet, hogy még T9900-al is forgalmazták, de a lenovo is elég trehány az ilyet frissíteni. A max. RAM támagatások is mindig össze-vissza vannak megadva.
Bár meg kell jegyezni, más gyártóknál még soha nem láttam ilyen összeszedett, régi típusokra kiterjedő adatbázisokat.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Dhampir #51076 üzenetére
Igen, de az csak 16:9 FHD, ez meg 16:10 WUXGA!
Amúgy húha, de nagyon úgy néz ki, hogy tudja az Adobe RGB színtér lefedettségét, ami igen nagy királyság,
ezek szerint mégis van a méretben normális panel? Még ha nem is IPS, de azért elég jól hangzik...
(mondjuk valószínű, hogy nincs akkora betekintési szöge, de ha csak akkora van, mint a gyári T61 WUXGA-LG panelnek, már az se rossz) -
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #51074 üzenetére
Az a baj, hogy csomó helyen ellentmondó specifikációk vannak, és nem tudom mi a valós.
Akkor már azt is érted, miért nem elég pontos a Thinkwiki...
Francia91: köszi, ezt nem tudtam, egy ideje áttértem a PC Wizard/HWinfo párosra.
-
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #51074 üzenetére
A W510 fullHD paneljét nagyon dicsérték.
-
Ed Parker
nagyúr
megvettem az új akksit az x230-hoz,de sajnos ezt sem tölti,így valószínű,hogy a hiba a gépben lesz,ugye?
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Dhampir #51070 üzenetére
Részletes gyári datasheet kellene a panelokról.
Közben egy fórumon említették ezt a panelt:
LTN154CT04-D01Ez álljtólag RGB LED háttérvilágítású, és a DELL M4400-asok panelje, és 100%-os színtér lefedettséget írnak. (melyik színtér?) Viszont ha jól néztem, akkor fényes felületű, ami elég felejtős. (esetleg fóliázva)
Az a baj, hogy csomó helyen ellentmondó specifikációk vannak, és nem tudom mi a valós.
-
laszak
tag
Sziasztok!
Adott egy X200-as, és időnként azt tapasztalom, hogy "elmászik" a kurzor magától valamilyen irányban használat közben.
Ezt hardveres probléma lenne, vagy inkább driver?
Találkoztatok ilyennel?Üdv.
-
Francia91
veterán
Még a legfrissebb Aida64 sem tudja ThinkPad-nál a memóriatípusokat. T60p-n és T500-on próbáltam kideríteni szoftveres úton, hogy milyen típusú van benne, de nem sikerült. Chaser kolléga sem tudta szoftveresen megnézni a RAM típusát T60-on és T500-on sem, tudom, mert kérdeztem tőle a dolgot...
Gondolatom szerint BIOS szintre vezethető vissza, mert Toshiba és ASUS notiknál meg tudom nézni Aida64-gyel. -
Dhampir
félisten
válasz
scarbantia #51068 üzenetére
Engem érdekel.
Amúgy legalább öt feltűnő mániával rendelkezek a laptopok kritériumát illetően:
-Csendes hűtés
-Minél jobb színhelyességű kijelző
-Nagyon részletesen konfigurálható BIOS (mint amilyen a HP ProBook és a Dell Latitude, Workstation szériákban is megtalálható)
-Érzékeny wifi-antenna (legalább dupla legyen beépítve), nem Broadcom gyártmányú
-100% Linux-kompatibilitás -
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Egy némileg off eszmefuttatás következik, így akiket nem érdekelnek a laptop kijelzők, és azok színvisszaadásai, kérem ugorja át a hozzászólást.
Nem hagy nyugodni a tény, hogy nem létezik 15,4"-os 16:10 képarányú laptop LCD panelből valami fotós grafikus munkára is alkalmas darab. IPS panelt már nem is kerestem, a retina paneleken kívül valószínű tényleg nincs is. (érdekes, hogy 3 ilyen panel van, létezik LG és Samsung gyártmány is)
Szóval a dolog ott kezdődött, hogy szembefutottam egy Macbook Pro teszttel,
amiben egy matt kijelzős 1680x1050 felbontású Samsung paneles gép volt, ami a teszt alapján egész nagy százalékban lefedi az sRGB színteret.Paneltípus alapján találtam egy oldalt, ahol rengeteg panelről van leírás, regisztráció után egész részletes, sajnos a pdf-ek letöltése fizetős.
Összesen 4db 15,4" 16:10-es képarányú panelt találtam, aminél High Color Gamut volt megjelölve.
Egy Samsung, és három LG-Philips. 1, 2, 3A leírás szerint mindegyik az NTSC színtér 72%-át képes lefedni, míg az LG-P panellel szerelt T61 csak a 45%-át.
Most már csak azt kellene kinyomozni, hogy jók-e az oldalon feltüntetett adatok.
Ami kérdéses, mert pl. MBP tesztben szereplő panel nincs High Color Gamutként megjelölve, pedig a teszt szerint elég jó a lefedettsége.A T61p gyári WUXGA LG-P panelja kalibrálva egész jó lett, de azért látszik rajta, hogy kevés színt tud megjeleníteni, a kékekben egész jó, de a zöldekben, és főleg a vörösekben elég gyenge. (ha kell valakinek .icc színprofil, akkor szóljon) Ha tényleg van jobb WUXGA panel, akkor megfontolandó egy W500-as gépbe való beépítése.
(egyébként Thinkwiki szerint a T61p és a W500 WUXGA panelja nem azonos, bár szerintem azon az oldalon egy csomó hiányosság van, szerintem a W510-520-530-ban sem azonosak a FHD panelek)
Az UXGA IPS panel vörösekben sokkal jobb, de azért a zöldek ezen is fakók picit. (ehhez is van színprofilom, bár egy eléggé besárgult panelhez készült)
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A ThinkPad Edgeknek (tudom, hogy ez csak a nevében "ThinkPad") milyen BIOS-a van, olyan részletesen konfigurálható, mint egy HP vagy Dell üzleti notebooké?
-
Hladavzor
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Thinkpad X220 laptopom, amiben eredetileg 4GB RAM volt. Ezt nem rég 8GB-re bővítettem egy második 4GB-s modullal. A második, új modul Samsung márkájú, és 1333MHz-en működik, akárcsak az eredetileg is a gépben lévő. Az Everest azonban nem tudja kiírni a pontos típusát és a memória időzítéseket is eltérőnek jelzi.
A pontos Everest adatok:
DIMM1: Samsung M471B5273DH0-CH9 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz) <<<< ez az eredeti modul
DIMM2: 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz) <<<< ez az, amit most raktam bele
Az a kérdésem, hogy okozhat-e gondot / jelentős performancia-veszteséget ha a két modul időzítései eltérőek. Ill. adhat-e okot aggodalomra, hogy az Everest nem tud pontos típust kiírni az újonnan belehelyezett RAM modulra.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Francia91
veterán
válasz
donjohnson #51064 üzenetére
T60p-nél is használtam a FanControl-t, sokkal kisebb fordulatot produkált, mint a BIOS szabályozása. Csak kellemesebb volt a halkabb masina, bár ott még nagyon ritkán kapcsolt ki a venti, kizárólag abban az esetben, ha a FireGL órajeleit minimumra húztam, és teljesen üresjáratban ment a gép
-
donjohnson
addikt
válasz
Francia91 #51060 üzenetére
nekem is pörgeti a bios T400-nál, ha nem csinálok semmit, akkor is.
de most fölraktam ezt a TPFanControl-t, amit írtál és netezés közben, smart mode-ban kikapcsolta a ventit, nem semmi.
kösz a tippet! -
soldi3r
veterán
válasz
Latitude Inc #51052 üzenetére
en x200s-t mondanek, esetleg x200 visszavett orajellel es magfeszultseggel
-
lapa
veterán
válasz
ha értékelhető teljesítmény kell, akkor valszeg az x200s lesz a leghalkabb. de ugyanúgy nagyon halkak a régi t20, t30 szériák.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
donjohnson #51057 üzenetére
A T410-510 már az új nemzedékhez tartozik és emiatt sajnos nem olyan nagyszerű a hűtésük mint a legendás T400/T500-nak. Ettől függetlenül persze jó gépek azok is, csak ha megbízható gépet akar az ember akkor a T500 lesz a legjobb partnere ebben
-
Francia91
veterán
válasz
donjohnson #51057 üzenetére
T410/T510-nél én elég sokszor hallottam, hogy a BIOS értelmetlen módon pörgeti a ventit...
Nekem most T500 van, integrált Intel VGA-val nem megy a venti (TPFanControl szabályozza, de ha BIOS-ra bízom, akkor meg elvan 1800-as fordulaton, amit csak figyelve hallasz)
Ha ATI-ra kapcsolok, akkor 1800-as fordulaton működik a masina netezés közben. 7200 rpm-es HDD van a gépemben, ez tulajdonképpen alapjáraton használva a gépet (internet, filmezés) "túlharsogja" a ventit olyan 2500-as fordulatig.Teljesen hangtalan akkor lenne, ha integrált kártyával és SSD-vel használnám
T60p után azt kell, hogy mondjam, hatalmas előrelépés (ugyebár ott nem tudtam lekapcsolni a FireGL V5250-est, az pedig fűtött rendesen)
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Az x230 szinte hangtalan ssd-vel és ha a turbo ki van kapcsolva.
-
mutyuru
aktív tag
Benevezek egy IBM Thinkpad 240-vel. :
-
donjohnson
addikt
válasz
Shatterstar #51054 üzenetére
a T410, T510 már nem olyan halk, mint a T400, T500?
-
Dhampir
félisten
válasz
A leghalkabb kiépítés.
-
chab7
addikt
válasz
Nálam a T500 amit most nyáron szereztem még halkabb az R52-nél is amit eddig használtam.
És mivel a hangja kb 0, így nem tudom ennél hogy lehet halkabb valami -
Shatterstar
aktív tag
válasz
T61,T400,T500
Vagy ha 12"-re vágysz akkor X200,X220!
-
válasz
Egy T30 mar eleg nyugisnak szamit pl
-
Latitude Inc
csendes tag
Keressük a leghalkabb/legnyugodtabb ThinkPadet!
-
mutyuru
aktív tag
Erre varjatok gombot:
Teljesen uj X230as frissen installalva Windows7-tel es Symantec Endpoint Encriptionnal. Tobbszor bootolt rendesen halozattal es offline modban egyarant minden problema nelkul.
Aztan lekapcsoltam es atdugtam egy masik LAN portra. Ekkor az IP cim megszerzese utan - network boot - fekete kepernyot kaptam es semmi nem toltodott be - ctrl+alt+del -re ujraindult. Probaltam:- bootot siman toltorol, halozat es aksi nelkul (egymas utan - eltavolitva), de a szitu mindig ugyanaz volt, mint fentebb irtam
- kivettem a hdd-t es visszatettem - problema meg mindig fennallt
- kivettem a memoriakat es vissza - nem oldotta meg
- kulso DVD-rol bootolt problema nelkul
- vegul visszatettem mindent es nyomtam egy BIOS resetet -> ez oldotta meg a problemat. Azota sem volt semmilyen problema a geppel.
Ertetlenul allok a dolog elott... -
PNP
őstag
Sleep módban mennyit kellene merülnie az akksinak kb.? Az X200-am most egy nap alatt kapacitásának legalább felét merült, előző gépem, ami persze csak egy béna netbook volt, ennyi idő alatt pár százalékot esett (hibernálást ki szoktam kapcsolni)
-
radamsky
senior tag
olyan problémám van lenovo t400-al hogy az akksi elszállt
használtam kikapcsoltam és mikor ujra használni akartam a gépet az akksi ledd villog és 50%-on van de nem akar se tölteni illetve ha kihuzom a hálozatbol akkor olyan mintha nem is lenne benne akksiez az akksi kuka?? vagy valami összeakad a windows 7-en??
-
rekop
senior tag
-
-
r4z
nagyúr
Na, erre varrjatok gombot... Vettem a T400-ba egy Samsung 840 Pro SSD-t, átklónoztam a HDD-ről a rendszeremet, indult szépen. SATA Compatibility módban. Amint átállítom AHCI-ra, kékhalállal fogad indításkor. A Windows logó még bejön, de magát az OS-t nem találja. Ötlet, hogyan lehetne működésre bírni az AHCI-t?
-
rekop
senior tag
válasz
soldi3r #51034 üzenetére
Ubuntu alatt Transmission-al néztem. Win7 alatt uTorrent van, de nem függ verziótól többfélét is kipróbáltam. Driver probléma sztem nem lehet mert: -májusban telepítettem a gépet, azóta nem frissítettem drivereket, és eddig hibátlanul működött(elég sokat töltök le, szóval észrevettem volna ha nem stimmel valami) -ubuntu alatt is gond van vele.
Nincs más ötletem, amint tudom elviszem a gépem és egy másik wifi hálózaton is kipróbálom, ha ott is ez a tünet, veszek egy másik kártyát bele. -
cadeyrn
aktív tag
-
rekop
senior tag
válasz
Francia91 #51026 üzenetére
Kipróbáltam, a LibreOffice ~200MB telepítőjét letöltöttem. Elindul a letöltés, a sebesség szépen felmegy olyan 1.3MB/s-re majd kb egy perc után visszaesik 500KB/s-re, majd újra visszamegy 1.3MB/s-re. És ezt így váltakozva amíg le nem töltődik a fájl.
Egyszerűen nincs ötletem mit nézzek még meg. Csak arra tudok gondolni, hogy a wifi kártya, vagy az antennájával van valami gond. -
rekop
senior tag
válasz
Francia91 #51026 üzenetére
A speedtest rendben van, de az csak pár mp-ig tart. Ugyanaz a torrent az asztalin rendben volt, de többel is kipróbáltam. De ncore-on vagy bithumen-en a legtöbben seed-elt torrentnél egyszerűen nem lehet ilyen probléma, hogy nem tud fixen 1.2MB/s-t. Ez gyakorlatilag lehetetlen, több napja próbálkozom és mindig ugyanez.
-
Francia91
veterán
SPEEDTEST.NET megvolt már, próbáltad?
Az meg, hogy torrent, nem garantál stabil, fix maximális sebességet.... Emellett elcsúsztunk, de ez már teljesen off téma... Seed-erek és letöltők számától/arányától (és az ő letöltési/feltöltési sebességüktől) ingadozik és függ sebesség torrent esetében
Próbálj meg egy minimum 150-200 Mb-os fájlt letölteni, direkt módon, valami honlapról, és annál nézd a sebességet. Az a döntő és a speedtest.net
-
rekop
senior tag
válasz
Francia91 #51023 üzenetére
Elvileg a többi motyónál nem lehet hiba, mert az asztali gépen wifi-vel teljesen okés, illetve LAN-on kábellel is rendben mindegyik gépnél. Nem tudok rájönni miért ingadozok a sebesség. A jelerősség "jelző" ikon a tálcán fullon van mindig, szóval nem szakad meg a kapcsolat csak a sebesség lecsökken pár másodpercre(az állapotjelző ikon a tálcán ilyenkor is maximumon van). Drivert frissítettem, de természetesen nincs változás, egy hónapja még tuti jó volt, azóta nem változtattam semmit, az oprendszer is a régi.
-
-
Francia91
veterán
Nekem a T500-ban is Intel 5100 van (két antennával szintén), semmi problémám nincs vele, tökéletes. 25 Mbit-es net van itthon, stabilan tölt le 3,2 Mbit-es sebességgel (amennyivel kell), nem tapasztaltam semmiféle sebességcsökkenést, vagy ingadozást. Szerintem először érdemes szétnézni a többi motyónál, aztán a Wifi kártyát birizgálni
A T60p-mben egy N-es Atheros AR5008-as Wifi kártya volt, 3 antennacsatlakozóval, de csak 2 antennával bekötve, az is stabilan szedte a cuccokat maximális sebességgel, ott sem volt semmi ingadozás
-
rekop
senior tag
Nemrég vettem észre egy furcsa dolgot az x200-on. Torrent letöltesnél, a letöltési sebességem 1.2MB/s ról visszaesik olyan 500KB/s körülre majd szinte rögtön vissza 1.2-re. Van hogy egy percig is jól jön, de van hogy csak 5mp-ig. Annyi előzmény történt hogy egy bt modult tettem a gépbe, de közvetlen előtte nem torrenteztem, néhány héttel ezelőttig biztosan jó volt. Néhány infó:
-x200 intel 5100 wifivel
-10Mbit ADSL, egy tplink (g-s) routerrel osztva
-router wifi-je tuti jó, asztali gépemen hibátlan ugyanez
-torrent szintén okés, de többel is teszteltem
-x200 LAN-on hibátlan ugyanez
-win7 és ubuntu alatt tesztelve, wifi-vel a hiba mindkét rendszernél jelentkezik
-antennacsatlakozásokat megnéztem az 5100-on, azok rendben vannak
Vegyek egy másik wifi modult a gépbe? 5300 az jó lenne? Annak 3 antenna csatlakozója van, de használható lenne 2-vel is? Vagy esetleg alternatíva az 5100 helyett, ami "jobb" teljesítményű? -
abacsx
tag
elvileg a 1920x1080, az 1440x1080, meg az 1280x720 a HD, a többi, ha jól emlékszem, csak megjeleníteni képes a HD-t tehát HD-ready, i vagy p csak a megjelenítési módokat jelenti, hogy váltott soros, vagy progresszív. Azt hiszem a full kifejezést a köznyelv ragasztotta rá.
-
abacsx
tag
ha szigorúan vesszük a HD fogalmát, akkor az 1920x1080 lenne, ez pedig csak HD-ready.
-
BoB
veterán
X220 -ba rakott már / vett már ki valaki 3G modemet? Mennyire nehéz / időigényes?
-
-
abacsx
tag
válasz
Ed Parker #50992 üzenetére
IPS lesz a vége, mert ettől kifolyik a szemem, és nincs más ötletem, hogyan használjam tanulásra. Még alszom rá egyet, arra is gondoltam, hogy esetleg veszek egy külső, monitort, csak azt nem tudom magammal hurcolni.....Már csak azt szeretném megtudni, mi megy bele, illetve miért van 2 féle IPS.
-
Tim82
félisten
válasz
Latitude Inc #50990 üzenetére
Tehetsz egy próbát azért az alaplapi elem cseréjével,de nagy valószínűséggel nem oldja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- YouTube
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest