Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #51494 üzenetére
visszafele gyakoribb eset, led-esbol ccfl-est faragni
-
Tim82
félisten
válasz
cellpeti #51498 üzenetére
Ha jól látom, valóban nincsen egyik X200s-ben sem webcam. (570-580. oldal táján nézd.)
-
cellpeti
nagyúr
Azt írtátok, hogy a X200S vékonyabb az X200nál. DE akkor hogy hogy az X200ban nincs optikai meghajtó míg az Sben van?
-
scarbantia
aktív tag
Valaki cserélt már CCFL-es panelt LED-esre?
Egy LED-es panelhez mi kell? Ha jól tudom, ott nincs inverter, viszont a LED-nek is kell valami vezérlő.
A Thinkpadek LCD csatlakozói 30, vagy 50 tűsek? (adatkábelnél)
Ebay-es rendelésnél (EU-n kívülről) mekkora az esélye, hogy LCD panelre jön áfa+vám?
Nem olyan rettenetesen nagy értékű dolog, kb. 20-25e Ft. -
soldi3r
veterán
en szoktam, nem ritkan, amazonrol es ebayrol is, igaz, nem au hanem uk
illetve a lenovo / dell outletet is erdemes nezegetni -
cellpeti
nagyúr
Rendelt már valaki kintről laptopot?Amazon,Ebay? Az X301 miatt kérdezem
-
donjohnson
addikt
üdv,
ez a kártya ugye jó a T400-as gépbe? -
otps
aktív tag
http://www.computeruniverse.net/products/90476609/lenovo-thinkpad-edge-e335.asp
Erge E335 289 euró. FreeDOS. Beszél angolul. Szállít Magyarországra (11 euró).Ha jól látom, itthon a 13"-as Edge-t nem forgalmazzák, amit találtam az árukeresőn sufnibolt, ők is Németországból hozzák. Szóval nincs esély, hogy egy ilyet megnézzek Budapesten élőben?
Edge E335 vs. X60, X61, véleményetek? Kb. 2x annyiért kapok 3 év garit, de nem gyorsabb, mint a 7 éves gépem. A képernyő nekem mind1, hogy 12" 4:3-as, vagy 13" szélesvásznú.
-
otps
aktív tag
válasz
Shatterstar #51450 üzenetére
Kingston nem jobb? Csak kérdezem. Bevált márka. Nem drágább.
-
-
Chaser
legenda
válasz
rohamkocka #51472 üzenetére
Anyagi oldalát nézve jobban jársz a cserével. Persze kérdéses a szerviz hozzáállása. Persze ha már nem garis gépet veszel vagy kevés garisat akkor mind1, pl T510.
-
rohamkocka
csendes tag
Thinkpad szériában (főleg a T érdekelne, megboldogult T61em után) érdemes keresni full HD-sat? (1920x1080)
Vagy inkább utólagos kijelzőcserében érdemes gondolkodni? -
krisi047
senior tag
Sziasztok! Az X200 és az X200s között mi a különbség? A procit tudom, de pl. a ház is más?
-
Mike...
tag
Help me!
Hogyan lehet felvarázsolni az érintőképernyős driver-t win xp-re?
Amit letöltök, hiába teszem fel nem megy... (winxp tabletpc verzióhoz írja, nekem sima xp van) -
Francia91
veterán
válasz
InsertPC #51461 üzenetére
A Lenovo oldaláról leszedett Switchable Driver csomagoltasd ki, de ne telepítsd. A C:/Driver mappába fogja pakolni. Ott keresd meg, a "setup.exe"-re jobb klikk, majd "Tulajdonságok". Ezután "Kompatibilitás" fülre menj rá, majd ott állítsd Windows 7 kompatibilitásra, majd lentebb pipáld ki a "Futtatás Rendszergazdaként" négyzetet. Alkalmaz, majd Ok, ezután indítsd el a "setup.exe"-t
-
InsertPC
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget/tanácsot kérni. Van nekem egy T400-as Thinkpadom amire feltelepítettem a Win8-at de sehogy nem bírom működésre bírni a VGA-t (Radeon HD3470+ Intel)
Próbálkoztam már az AMD-ről töltött driverrel, majd a Lenovo oldaláról a Win7-es switchable graphics driverrel.
Gyártói fórumot olvasgattam.
Ti találkoztatok már ezzel a problémával?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #51458 üzenetére
Egyik T60-amban volt vagy 10 fajta ram, mind ment keresztbe kasul oda-vissza. Általában kingston, kingmax, elpida, hynix ramjaim vannak. Nekem pl T400-ban gond nélkül ment 2x4GB kingstont, másnak más kódú kingston nem ment. Meghibásodott ram amivel legtöbbet találkoztam az samu, persze lehet csak én nyúltam bele.
Ami köztudottan zizis ddr3-ban az a geil desktop és asztali fonton is, legtöbb inkompatibilitást azokkal láttam. Ddr2-nél pl nem volt ilyen náluk. -
Shatterstar
aktív tag
válasz
Chaser #51456 üzenetére
Igen arra már rájöttem sajnos
Ha legközelebb gépet veszek abban minimum lesz 4gb hogy ne nekem kelljen vele utólag szórakoznom még pluszba! Kivéve ha tönkremennek, mert akkor muszáj cserélni
franc0: Miért a Kingston tán mindegyik felett áll? Épp most írta Chaser kolléga hogy arra is volt már panasz ugyanúgy! Egyébként ezt leszámítva nálam a rangsorba a Kingston az első. Viszont ha csődöt mond akkor beszoptam
-
franc0
őstag
válasz
Shatterstar #51455 üzenetére
Na cseberből vederbe...
Ne különcködj (kibicként főleg ne), Kingstont vegyél abból baj nem lehet. -
rgeorge
addikt
válasz
Shatterstar #51452 üzenetére
CSX.
-
Chaser
legenda
válasz
Nekem nem volt még velük bajom. 2GB ddr2 gar nélkül is 4-5k-ért megy, szóval..
-
rgeorge
addikt
válasz
Nem túlzottan ajánlott márka a CSX.
-
Shatterstar
aktív tag
Hamarosan RAM bővítést csinálok és már ki is néztem egy lehetséges befutót:
Ez milyen márka? Mert ilyenről eddig még nem is hallottam.
-
Vegha
senior tag
Hi,
T61 14.1" Wide-hoz vennék új akkut. Tudnátok segíteni ? Leginkább a tapasztalatok érdekelnek.
Most egy 6 cellás Sanyo van benne, 211 ciklus után újkori 56 Wh-ról 14Wh-ra (30-50 perc) esett. Évek óta ezzel használom és már szívesen szabadulnék a kilógos akkutól. Jól tudom, hogy csak a 4 cellás nem lóg ki belőle ? Érdemes olyat vennem ? Nem sűrűn használom kifejezetten akkuról, de azért még 3 évig nem cserélném le a gépet. A felfelé állós akkuk látványától kicsit borsódzik hátam: ölben, feltett lábaknál azt gondolom roppant kényelmetlen lehet.Másik kérdés, hogy tudtok-e olyan eBay eladót vagy bármilyen beszerzési forrást, ahol tuti Panasonic cellást adnak ? Vagy legalábbis lehet választani esetleg.
-
person
senior tag
-
person
senior tag
Sziasztok,
E535 -ön a ventilátort tudom valamivel szabályozni?
Fel le változtatja a fordulatot pár másodpercenként és elég zavaró. -
cellpeti
nagyúr
hát nem sok x300/301 van eladó sajnos
-
otps
aktív tag
Van valakinek egy felesleges elfekvő X60/X61 amerikai billentyűzete és szeretne helyette egy angolt, vagy németet? A magyarral azonos kiosztás miatt az itthon népszerűbb is, jó üzletet köthetnének (csere).
-
Benzema10
csendes tag
Sziasztok. Van nekem egy T61, 14.1 kijelzőjű gépem, de sehogy se tudok 1024x768-nál nagyobb felbontást varázsolni.
Lehetséges ez valahogy? -
cellpeti
nagyúr
üdv van tpből 13,3" ultrabook?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Vége a nyárnakés nem hagy nyugton a gondolat,hogyIlyen Thinkpad vegyek.Nagyon tettszet de elbénáztam akkor a vételét.Hol érdemes nézzelődnöm ha ilyen árban és kiépitésben akkarok venni?Fontos lenne a gari is.
Üdv: -
Tim82
félisten
válasz
soldi3r #51419 üzenetére
Miért éri meg nekem most ez a kis upgrade, ahelyett, hogy szintet ugranék? A 12"-es és 14"-es szélesvásznúak nem jönnek be (pöcökegérrel nem gyártanak 13"-ast), gondoltam, ez az utolsó 4:3-as még kitart a PC-korszak végéig
otps: a beárazós topikok nem minősülnek szakmainak, a Lokál témacsoporton belül van az idevágó.
Szerintem egyébként 2-3 évig biztosan kitart az X61s is, amit nem lehet megjósolni, hogy akkorra a flash pl. mennyi erőforrást igényelni...
Az X60-od szerintem vinyóval, 2*1 GB RAM-mal ér kb. 40k-t (adhatod többért is, de ez az, amiért szvsz relatíve hamar elkel).
-
otps
aktív tag
Opciók (attól függenek, hogy sikerül upgrade-elnem):
- 1 vagy 2 GB DDR2 RAM (1 GB-os modulok vannak)Bocs, most látom, az X61s tud kezelni 4, sőt 8 megát is, én 4-gyel szeretném használni, 2 van, akkor lehet az x60-at 0-val is kérni.
Viszont valószínűleg szükségem lesz a 4x1 GB-os modul helyett 2x2-re, amik fizikaliag azonos órajelre vannak kalibrálva. Szerelőm szerint ez esetleg számíthat.
Off.
Aki kitalálta, hogy 5 perc után nem módosíthatom a hozzászólásom. ;( -
otps
aktív tag
válasz
kraftxld #51416 üzenetére
Off
Jó, nyilván képletesen mondtam, helyettesítsd be a kedvenc mobil operációs rendszered. Szóval arra a pár évre keresek PC-t, amíg tényleg mindenben (napi irodai munka, böngészés, média, Flash >> HTML5 legalábbis) helyettesíteni a - részemről - anything-but-android.
On
-
otps
aktív tag
Még több infó:
Erre tervezem cserélni:
- http://www.laptopsystem.hu/Notebook/635113667840000000
- http://pcunion.hu/LENOVO_X61s_notebook_Core2Duo_L7500_1_6Ghz_2GB_RAM_80GB_HDD_12_1_inch_4_3Miért éri meg nekem most ez a kis upgrade, ahelyett, hogy szintet ugranék? A 12"-es és 14"-es szélesvásznúak nem jönnek be (pöcökegérrel nem gyártanak 13"-ast), gondoltam, ez az utolsó 4:3-as még kitart a PC-korszak végéig, amikor a számítógép helyét végleg átveszi egy Ubuntu Edge telefon. Szerintetek kitart addig?
Továbbá a SATA3-as SSD-m nem igazán muzsikál a SATA1-es X60-nal (nem biztos, csak tipp; mindenesetre a Kingston hivatalosan csak SATA2-ig kompatibilis visszafelé, viszont simán cserélték - http://prohardver.hu/tema/re_kingston_ssdnow_v300_plusz_nelkul_is_lehet_jo/hsz_115-115.html ), a T/X61(s) szériára hackelhető SATA2-es BIOS - http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=89213/ - ezt vajon jófejségből fel tudják rakni a boltban, hogy nem vész el a garancia? (Ne én rontam már el. Csak nem rontom el.)
Saját 65W-os tápom, 9 cellás aksim, SSD-m van. All in all, hogy lenne érdemes ezt az upgrade-et megejteni? Beszámítás, vagy adás/vétel?
-
otps
aktív tag
Nem találom az árajánlatkérő topikot ezért előbb itt kérdezek:
Lenovo ThinkPad X60 1706-CTO angol billentyűzet (kiosztás, mint a magyaron), 12.1" (1024x768) TFT anti-glare kijelző, Intel GMA 950 videó, Core Duo T2400 (2M Cache, 1.83 GHz, 667 MHz FSB), Windows XP Professional OEM COA (matrica), 3 USB, infra port, wifi, modem(!), Ethernet, SD kártya olvasó, TrackPoint, 9 cellás aksi 2-3 órát bír a BatteryBar Pro szerint, Marseusban vettem, szerintem elég szép állapotban van, Budapesten és leginkább személyesen eladó.
http://www.lenovo.com/psref/pdf/ltwbook.pdf
509-510. oldal.Opciók (attól függenek, hogy sikerül upgrade-elnem):
- 1 vagy 2 GB DDR2 RAM (1 GB-os modulok vannak)
- 80 GB HDD vagy HDD nélkül
- 65, vagy 90 W eredeti táp, vagy táp nélkül
Szerintetek inkább legyen benne cucc, vagy ne? Ki a célközönség (marketing 101).- Mennyiért tudom eladni? (Hol - mennyiért)
- Hol érdemes meghirdetnem?
- Mennyi kipróbálási garanciát adjak rá? Nincs ennek hátulütője?(Biztos van ilyen poszt, topik, hogy mire figyeljünk, hogy biztonságos legyen az üzletmenet, gondolok ilyenre, hogy nem parkolóban találkozunk, mert hamis pénzt adnak - ismerős sztorija -, nem találom, de jó lenne a frissítés, köszönöm.)
-
cadeyrn
aktív tag
Akit rajtam kívül még megtévesztett, hogy iwlwifi a kernel része a legtöbb distróban: ha intel 5300 wlan van a gépedben és ki akarod használni a három antenna full sebességét, akkor ne kapcsold be a disable n módot ( alias options iwlwifi 11n_disable=1 ) és kell a prorierty driver, innen: http://wireless.kernel.org/en/users/Drivers/iwlwifi#Firmware
Speedtest a 12Mbit/secről 65Mbit/secet mutat a hivatalosan 62Mbites kapcsolaton :] -
i.csab
csendes tag
Sziasztok!
A ThinkPad Edge E531-ről szeretném a véleményeteket megkérdezni?
Esetleg tudna íni valaki róla egy rövid összefoglalót a minőségét tekintve? Mennyire lehet teljesítményben jó választás egy i3 + 4 GB RAM + GT730M összeállítás?Köszönöm.
-
abacsx
tag
válasz
soldi3r #51399 üzenetére
azt hiszem az lesz a vége, hogy kirántom a jelenlegi kulcsot valamivel. csak furcsállom az egészet. win8-cal vettem, és egy win7 volt rajta, update nem akarta automatikusan feltenni, de nem is igazán akarom, miután elolvastam egy csomó win8 tesztet. csináltam egy rendszermentést, az nem tartja meg a kulcsot?
-
soldi3r
veterán
válasz
neil_mullen #51401 üzenetére
power manager nelkul sem tolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad P50
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest