- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
Bios-t próbáltam frissíteni de valamiért nem ment fel,lehet nem jó verziót szedtem le,win7 32bit van rajta,drivert leszedtem felraktam egy másikat az intelnek van egy lan port tesztje az szépen lefutott fel is villantak aled-ek aztán egyszer csal eltünt az ethernet vezérlő az eszközkezelőből..na itt hagytam abba
-
Ed Parker
nagyúr
tud valaki esetleg lelőhelyet ahol vehetnék x230-hoz világítós magyar billentyűzetet?
árul valaki ilyet? -
lakkusjj
aktív tag
Sziasztok
Van egy T43p a családban, úgy néz ki, hogy a déli híd kezdi megadni magát. Olyan hibát produkál a gép, hogy kb 1 óra működés után használhatatlanná válik a billentyűzet és a tapipad is.
Áramtalanítás után megint használható egy darabig.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e ezt reballoztatni, vagy jobb lenne eladni alkatrésznek, és újabb szériára váltani? -
Teejay83
tag
hello
Van most nálam egy T60 gép és nem müködik a LAN port
Pontosabban: Bekapcsoláskor felvillan a narancssárga led aztán el is alszik,win7 alatt driver hibát nem jelez de ha rádugom a kábelt akkor nem észleli egyáltalán csak a wifi megy
Valakinek ötlete esetleg? -
-
brekiisti
tag
válasz
FoxiestFox #50774 üzenetére
Ok akkor s**csinálok a számból.
Azért van ott mert oda tervezték könnyen elérhető de valamennyire zárt is nem hagyod el a sim kártyát kb ennyi nem kell túl mélyre gondolni a dologba.
Ha megnézed a [robbantott ábrát] megnézheted hogy hova mi kerül. Abban az időben a turbomem volt az egyetlen félmagas kártya ami odafér és az oda is való. Az hogy P nem P lényegében csak a VGA van / nincs jelenti és nincs jelentősége a sim slotnak de ha T400 megnézed ugyan ez a kiépítés.
-
-
brekiisti
tag
válasz
FoxiestFox #50772 üzenetére
Az hogy a slot a sim bejárat felett van semmit nem jelent. Ha elolvastad volna amit írtam rájönnél hogy fizikai képtelenség oda 3g kártyát rakni de legyen igazad nem szeretnék tovább erről a témáról diskurálni
-
válasz
brekiisti #50771 üzenetére
De ez egy t61p alaplap, amit ha jol ertek, t61 hazba epitett
Mi mqsert lenne a t61p-n egy ures slot, az akku ala kivezetve, sim-bejarattal?Ja, es az egy teljes magassagu hely, csak kozelebb toltak az akku alatti kivezeteshez, hogy a minipcie-kartya seggebe tolhasd a simet. En igy tudom.
Ha nem igy van,miert van kialakitva mindez? -
brekiisti
tag
válasz
FoxiestFox #50768 üzenetére
Ha megnézed fizikai képtelenség T61 idejében nem volt félmagas 3g kártya (T,X,W 30 széria óta van) nem mehet oda (tudom)
balról jobbra wwan-wifi-turbómem/(t400 wusb). Az hogy ott van a simcard slot semmit nem jelentszerk: ja és az antenna kábelek is oda vannak lehúzva
szerk 2
@norbyone: a turbomem asszem mind a 2 slotba jó a wwan viszont nem de erre nem mernék magabiztosan fogadni
-
-
Integra
titán
fúúú, kezd brutálisan kerregni a venti a t61-ben
-
-
Gondoltam szólok,mert ez számomra "újdonság".A T510-emen szoktam World of Tanksezni.Low beállításokkal olyan 20-30 fps volt eddig.(NVS3100m)
Most az nvidia control panelben átállítottam a 3D settings-ben a Texture filtering quality-t maximum performancere,a Multi-display/mixed-GPU acceleration-t pedig single display performance-re és így megduplázódott a képkockaszám. -
brekiisti
tag
válasz
FoxiestFox #50763 üzenetére
3g nek bal oldalt van a helye
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
donjohnson #50758 üzenetére
igen,ilyenem van
-
válasz
donjohnson #50758 üzenetére
Srácok, van ugye egy T61-em, mostmár mondjuk T61p-m , de nem is ez a lényeg, hanem hogy van benne egy hely a wifi mellett. Oda mit lehet rakni? Vagy minek a helye? Csatolok egy képet, hogy értsétek miről is beszélek
-
Ed Parker
nagyúr
egy kérdés szaktársak.
az x230-ba volt egy fehér lenovo kártya, a 3g modembe.
a mobil hálózat csak ezen használható vagy bármely szolgáltatóval?
nem volt lehetőságem még kipróbálni,mivel ez nagy méretű sim,hosszabb is a nagy sim-nél,nekem meg csak nano sim kártyám van. -
chab7
addikt
válasz
donjohnson #50748 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #50746 üzenetére
Korosabb kijelző sárgulása milyen paneleknél fordulhat elő?
Szerintem mindegyiknél, elvileg a külső bevonat elöregedése okozza leggyakrabban. (Ld. innen a legalsó fotó.) De egyáltalán nem törvényszerű, hogy bekövetkezzen, ezt az "elöregedést" leginkább a panel által kibocsátott, a normálisnál valamivel nagyobb hő okozhatja elvileg.
IPS-eknél előfordul, hogy néha maga a panel (és nem a bevonat) "sárgul be", külföldi fórumokon találsz példákat, én konkrétan még nem tapasztaltam ilyet, pedig 3-4 IPS paneles TP-t birtokoltam már.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #50744 üzenetére
Vagy inkább azt, hogy vajon ThinkPad T60p vagy inkább Precision M4400?
Korosabb kijelző sárgulása milyen paneleknél fordulhat elő?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #50744 üzenetére
42.
Dhampir: biztos vagyok benne, hogy egy IPS-es T60p kijelzője bőven veri az M4400-ét, de amúgy erre mindkettő bőven jó, függetlenül attól, hogy az M4400-ban két generációval későbbi vas van.
Ezt nem tudom, láttad-e (ha még nem válaszoltak a kijelzővel kapcsolatos kérdésedre a Dell notebook-topikban).
-
-
Dhampir
félisten
A ThinkPad fórum a legjobb. Itt eddig még minden kérdésemre választ kaptam.
-
Gondwana
addikt
A panelcserénél meg külön érdemes vigyázni, mert egy másik tervezési gebaβ miatt a 12V háttérvilágítás tápjának van egy alulméretezett SMD biztosítéka, amit egy kevés statikus elektromosság is képes kinyírni, vagyis összerakás után meg nincs háttérvilágítás.
-
-
Gondwana
addikt
Külső monitoron meg jó... T400s tervezési hiba, olyan az LCD panel, hogy az elektronikája az alján van, nem a tetején, és a szalagkábel-átvezetés nyomja a panelba futó szalagkábeleket, itt ezek sok pici nyomkodástól egyszer csak megrepednek. A kijelző hátulját a csíkok aljánál masszírozva van akinek egy picit javul, van akinek romlik a helyzet, de arra a pontra reagál. Gyógymód: kijelzőcsere. (Illetve valami nagyonlágy habszivacsot tennék én itt a panel meg a szalagkábel közé)
Ez a szalagkábel-elnyűvődés picit hasonlít az X200/X201-ek megdöglő ThinkLight problémájára, csak ott a szalagkábel nyíródik el egy picit a kijelzőtől, nem a kijelző belső kábele a szalagkábeltől.
Szerk.: most olvasom a linkelt kép-példákat, azok a sokat emlegetett chipset-bug variációi, ez meg egy csak T400s-re jellemző fajta függőleges becsíkozódás.
-
válasz
donjohnson #50733 üzenetére
bios-ban is látni, a legelső feliratoknál is, mindig. nem ilyen csíkok viszont, hanem függőlegesen a képernyő tetejétől az aljáig, fekete, zöld, kék, piros és egyéb színű csíkok egymás mellett, összesen kb. a képernyő tizedét takarja ki az első harmadától kezdődően.
-
ahoi topik!
sajnos a kedvenc és egyetlen t400s-em hőgutát kapott. egy ideje amúgy is hangos már a venti, terveztem az újrapasztázást + új ventit, de persze lusta voltam és húztam-halasztottam. nem kellett volna: a héten a gyönyörűszép magyar kánikulában, egy 40 fokos árnyékban netezés alatt valami megpusztult benne, most a képernyőn hosszában szép színes csíkok vannak egy vastag sávban kb. a harmadánál. már bekapcsoláskor is, mindig.
gondolom valami megdöglött a vga-ban (integrált). vagy más okozza? és ami a még fontosabb: hogyan javítható? sajnos az egy szem munkagépemről van szó, most is róla írok
-
Tim82
félisten
-
cigam
titán
Találkozott vki ilyennel?
A 8. másodpercben látni hogy villan 1-et. Van hogy 20-30másodpercenként csinálja, van hogy abbamarad 1 időre. Ez mi lehet? -
Brain75
senior tag
válasz
donjohnson #50720 üzenetére
Köszönöm, ezeket megtaláltam. Nagyon kedves vagy hogy rákerestél, de az a baj hogy ezek 3-4 hét alatt érnek ide és a fiam otthon fekszik törött lábbal és a notebook az egyetlen szórakozása jelen pillanatban és ma reggel megadta magát a hűtőventilátor.
FAN ERROR ezt írja ki és nem használható a gép.
Ezért keresek olyan segítséget ami gyorsan megoldja a problémát.
Informatikai szervizt csinálok én is de ehhez a típushoz nincs alkatrészem.
Köszönöm
-
donjohnson
addikt
-
Brain75
senior tag
Emberek
Keresek Lenovo X60s notiba hűtést.
Mindenhol kerestem már de elmebeteg árakat akarnak kérni érte.Aki tud segíteni segítsen. A Fiam gépe és megállt FAN Error-al.
Üdv
-
Teejay83
tag
hello
Segítsetek légyszi
Van egy T61-em,raktam bele egy Kigfast 64Gb-os SSD-t aminek írási sebesséfe 100Mb/s kellene,hogy legyen
CrystalDiskMark-al lemértem és csak 72-t mutatMitől lehet ez? Már Biost update-eltem a modbios-al 2.29 1.08 ver. elvileg ebben már benne van a Sata2
ötleg esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest