Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

h1n1_900 senior tag Hol tudom megnézni? Másik bajom: 
 Egy t60-t meg egy T61-t vettem alfától. A t61 elég leharcolt volt sajnos. Megbeszéltem vele, hogy visszaveszi. Este minden klappolt vele most meg kapcsolnám be és nem reagál? Töltőt bedugom akkor világít az akksi lámpa de néha villan egyet? Mi a jó isten baja lehet? Behalok ha álló helyzetben meghalt.
- 

spyduck nagyúr stifi: Leszedtem én is azt a hülye progit, most már hűt rendesen.  szerk: összességében még is csak kezedk megbarátkozni a géppel  szerk2: konkrétan nem tudom, h akkor miről beszéltek az ipon tesztben  Amióta leszedtem a tpcf progit hűvös a gép és 40 fokos a CPU..... Amióta leszedtem a tpcf progit hűvös a gép és 40 fokos a CPU.....
 Lehet ők is azt használták?
- 

spyduck nagyúr Huh skacok, a touchpad tekintetében a synaptic touchpad driver 100x jobb, így már tetszik a dolog  
- 

stifi senior tag válasz  spyduck

üzenetére spyduck

üzenetérepróbáltam BIOS-t frissíteni system update-tel, de kékhalállal azonnal szétfagy a gép, és nem volt még időm utánaolvasni mi lehet a baj, nem foglalkoztam vele... a tpfc tudja a smart, bios és manual funkciókat, nálam alul jött fel és tudtam válogatni most leszedtem a programot és full gyári a gép, folyamatosan megy a venti tehát normálisan viselkedik, csak eddig észre sem vettem annyira hangtalan  
- 

spyduck nagyúr Ezt a funkciót a tpfc tudja? 
 Bios frissítést próbáltál már? HP-nál is általában két fajta bios van. Az egyik a jobb hűtés a másik pedig kevesebb zaj miatt. Lenov-nál ennyire még nem mentem bele a témába....
 Az a helyzet, h eddig a T60 tetszett a legjobban a Thinkpadok közül, majd az X200s-t fogom nyüstölni legközelebb, hátha megváltozik a véleményem 
- 

- 

stifi senior tag válasz  spyduck

üzenetére spyduck

üzenetéremondjuk ahogy nézem ez a program durván felülbírálja a gyári beállításokat, és nem vagyok benne biztos hogy tudja mi a jó ennek a gépnek.. próbáld ki, hogy átállítod BIOS modera az alapértelmezett Smart helyett (gondolom a BIOS mode hagyja hogy gyári funkciókkal üzemeljen a gép), nekem egyből bekapcsolt a venti és szépen visszahűtötte 46 fokra, de ennél meg nem megy lejjebb és folyamatosan pörgeti kb 4000 rpm-en, aminek meg nem sok értelmét látom... én inkább leszedem ezt a programot és keresek valamit ami semmihez nem nyúl hozzá, de kiírja mi hány fok és hány rpm, mert nem hiányzik hogy tönkretegyen valamit az új gépemen  szerk: 42 fok, de még mindig 4k az rpm... 
- 

adorjant őstag A hűtés nekem elég gyanús,hővédelem közelébe van kalibrálva a venti??? 
- 

Chaser legenda Tp fan kicsit felülírja a bios beállításokat, én már nem is rakom fel emiatt. Későbbre veszi úgy vettem észre a venti bekapcsolási idejét. Bár néha bios is megvárja míg cpu 60 fok lesz és csak akkor kapcsol be. Néha meg úgy látom mintha gpu-t figyelné. Nem tudtam még kiigazodni rajta. Ez T60-nál van, többi mókásságát nem ismerem. Az biztos hogy forrónak semmit se enged, mert akkor pörgeti addig a ventit amíg minden nem megy 48 fok alá. 
- 

stifi senior tag de én inkább a touchpadot kapcsolnám ki, mert tök felesleges  más: leszedtem ezt a tpfan control programot, ez tuti hogy tök hiteles adatokat közvetít? nehezen hiszem el, hogy maximum performance beállítás mellett nyugalmi állapotban kb 60 fokos a processzor és a ventillátor be sem kapcsol (ami nem baj, mert a gép nem meleg kívülről és így hangtalan is) érdemes egyáltalán egy t420si gépnél ezzel a programmal foglalkozni, hasznos cucc? 
- 

spyduck nagyúr Ezen, h kell kikapcsolni a kétujjas görgetést? Megőrülök tőle, borzalom, nem igazán azt csinálja amit én akarok.... 
- 

Chaser legenda 
- 

Chaser legenda válasz  buvartacsko

üzenetére buvartacsko

üzenetéreSOHA  Teljesen új magyar bill van most benn, nem lenne szívem hozzá nyúlni, alig pár órát pötyögtem rajta. Többek között pont a bill az ami megfogott a thinkpadokban. Teljesen új magyar bill van most benn, nem lenne szívem hozzá nyúlni, alig pár órát pötyögtem rajta. Többek között pont a bill az ami megfogott a thinkpadokban.
- 

- 

Chaser legenda válasz  h1n1_900

üzenetére h1n1_900

üzenetéreNem bír kevesebbet  Max akkor ha maxra terheled. Én rmclock-kal beszabályzom mennyit mehessen max, mert ha akuról használom netre kell ált-ban, ott meg az üzemidő legyen nagy. T2/5xxx cpu-nak 1.8Ghz felett már kell fesz, T7xxx ebből a szempontból is sokkal jobb. A T7600-om 1.05V-on tudja a 2330mhz-et, a T2400-esimnek 1800mhz-hez már kellett ennyi. Max akkor ha maxra terheled. Én rmclock-kal beszabályzom mennyit mehessen max, mert ha akuról használom netre kell ált-ban, ott meg az üzemidő legyen nagy. T2/5xxx cpu-nak 1.8Ghz felett már kell fesz, T7xxx ebből a szempontból is sokkal jobb. A T7600-om 1.05V-on tudja a 2330mhz-et, a T2400-esimnek 1800mhz-hez már kellett ennyi.
 Az a jó még a T7xxx-ekben hogy dupla a cache, az meg minél kisebb az órajel annál jobban számít. Tehát ha én beállítom hogy akuról 1300mhz-en menjen akkor se lesz döcögős a rendszer, T2400-nél azért már érezhetőbb. Nem véletlenül kerül még mindig egy T7200 3x annyiba mint egy T2400.szerk: Tegnap próbáltam ki először a 9 cellás akumat, mert sajnálom használni és eltettem  Első használatkor 5 óra feletti üzemidőt írt, ebből sztem net alatt 4 realizálódna is. T7600+ 7200rpm-es hdd...+ugye az ips panel Első használatkor 5 óra feletti üzemidőt írt, ebből sztem net alatt 4 realizálódna is. T7600+ 7200rpm-es hdd...+ugye az ips panel Te gépednél ilyen aku sztem óra felett tudna, 14-es intelesnél meg talán 6-ot is. Te gépednél ilyen aku sztem óra felett tudna, 14-es intelesnél meg talán 6-ot is.audi100td: Érezhetően sokkal gyorsabb. +500mhz órajel már magában is szép előny, cache-ből meg van ami profitál, van ami nem. Statisztikát nem vezetek erről  Kódolásnál, konvertálásnál nem mind1 mennyit várok. Bár nagyon keveset csinálok ilyet. Ha valakit nagyon érdekel eljöhet tesztelgetni ha lesz még egy gépem T2400-gyel. Vagy csinálhatok róla videót Kódolásnál, konvertálásnál nem mind1 mennyit várok. Bár nagyon keveset csinálok ilyet. Ha valakit nagyon érdekel eljöhet tesztelgetni ha lesz még egy gépem T2400-gyel. Vagy csinálhatok róla videót 
- 

h1n1_900 senior tag válasz  LaptopSystem

üzenetére LaptopSystem

üzenetéreAttol sajna nem lesz fuggetlen  Chaser: 
 Leginkabb net,msn filmek. Neha pici konvertalas. Egy SSD mindenkeppen lesz. T7600-al kevesebbet bir az akkud? En szerintem meg azt fogok egy nagyot venni bele.
- 

Chaser legenda válasz  buvartacsko

üzenetére buvartacsko

üzenetére"Egyedi ez anélkül is, sehol nincs piros trackpoint, kék enter" Ezt gondolom félreértetted. Úgy értettem gumirozott fedlap nélkül is egyedi a gép, mert más gyártónál nincs piros csikló meg kék enter  Na meg a típusjelzés se túl gyakori máshol, meg a zöld ledek, főleg nem a kijelzőkeretnél és háta mögött a fő visszajelző ledek. Na meg a típusjelzés se túl gyakori máshol, meg a zöld ledek, főleg nem a kijelzőkeretnél és háta mögött a fő visszajelző ledek.
- 

mobileman senior tag válasz  LaptopSystem

üzenetére LaptopSystem

üzenetéreDriver frissítéssel nem lesz független a 3G modem  
 Értem mire gondolsz 
- 

üzenetére h1n1_900

üzenetéreHa cpu igényes feladatokat csinálsz akkor van. SSD-től azok nem fognak jobban pörögni, csak maga a rendszer. Ég és föld egy konvertálási idő T2400 vs T7600 felállásban. Tesztelgettem a jószágokat  De ha csak netezel akkor oly mind1. De ha csak netezel akkor oly mind1.
 Xp alatt mindenképp használd a garbage collection-t. Bár azt kell mondjam W7 alatt pörgősebb a rendszer és pl nálam wifi+BT nem akar normálisan működni sehogy xp alatt.buvartacsko: Hogyne lenne piros trackpoint  Még az egérgombokat is lenne pirosítani' mint a T42-n volt Még az egérgombokat is lenne pirosítani' mint a T42-n volt Spyduck: Pl aida64 
- 

Ringman félisten 
- 

- 

h1n1_900 senior tag válasz  LaptopSystem

üzenetére LaptopSystem

üzenetéreHa meg megvan az 1400-as kijelzos akkor lehet, hogy cserelnem arra. De nagyon bejon a gep ugyhogy tuti t60 marad  SSD pedig mar fix mert szinte csak netre lesz hasznalva. SSD pedig mar fix mert szinte csak netre lesz hasznalva.
- 

spyduck nagyúr Sziasztok! A Hwinfo32-n kívül melyik az a program ami mutatja a CPU ventilátorának fordulatszámát? 
 Thinkpadon nem működik....
- 

- 

üzenetére LaptopSystem

üzenetéreAdtak egy linket, azzal elvileg működik.. 
- 

mobileman senior tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreNitrohígító simán, roncsolás mentesen leoldja a gumiborítást, jobb- mint kaparni, különben könnyen karcos is lesz, ami már nem szép látvány! 
- 

- 

üzenetére LaptopSystem

üzenetéreSpecko ceruza az, igen, wacom, nyilván mással ezért nem megy, akkor sem, ha az ujjaddal bököd meg.. 
- 

Napfénysüti nagyúr válasz  buvartacsko

üzenetére buvartacsko

üzenetéreNincs neki varázs csikló a gépén. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

h1n1_900 senior tag Sziasztok! T60-ba van ertelme tennem T5500 helyett erosebb cpu-t? Illetve egy SSD-re gondoltam +HDD az odd helyere bay-be csak ahogy neztem nagyon draga a keret  
- 

mitulabattyi aktív tag válasz  LaptopSystem

üzenetére LaptopSystem

üzenetéreElvileg minden wacom-rendszerű ceruzával működik, max nincs minden funkciója kihasználva. 
 Az X41 tabletem, működött egy acer ceruzájával is.
- 

Chaser legenda válasz  LaptopSystem

üzenetére LaptopSystem

üzenetéreEzt nem tudom, de ha a válasz az hogy csak gyárival, akkor itt egy lehetséges megoldás. szerk: Bár sztem más érintővel is mennie kellene, de passzolom. Thinkpadnál semmin nem lepődök már meg  
- 

sziasztok van nekem egy lenovo X61 tablet laptopom, az lenne a kérdésem hogy az érintő kijelző csak saját ceruzával üzemel vagy mennie kell másképp is?mer a ceruzája nincsen meg sajnos!Vettem ma hozzá egy ceruzát de azzal nem megy(nem gyári lenovot) 
- 

Chaser legenda válasz  audi100td

üzenetére audi100td

üzenetéreKöszi majd kipróbálom, még a billt se használtam olyan patent állapotban van, mindig külsőről nyúzom  Mondjuk most bajban vagyok ha vinni kell, már csak egy van. Mondjuk most bajban vagyok ha vinni kell, már csak egy van.
 Nem is tuningolni akarom, jó ez így ahogy van. Fedlap gumírozással meg majd lesz valami.
 Egyedi ez anélkül is, sehol nincs piros trackpoint, kék enter Meg azt figyeltem hogy a legtöbb gépnél nincs rajta a típus jelzés, biztos szégyenlős a gyártó, ezeknél rajta van az is. Meg azt figyeltem hogy a legtöbb gépnél nincs rajta a típus jelzés, biztos szégyenlős a gyártó, ezeknél rajta van az is.
 Carbont majd sztem veszek, más dolog képeken, élőben lehet mást mutat. De ha már megcsinálom akkor normálisan, széleit bevezetem a keret alá.
- 

audi100td nagyúr válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetére"tisztogatni nem is mertem, mert nem ismerem ezt az anyagot. Mondjuk nem is kell, épp emiatt úgy szoktam megfogni hogy ne érintsem a fedlapot." kb annyi az egész, hogy fogsz egy nedves mosogatószeres rongyot, átdörzsölöd vele, majd utána egy picit durvább száraz anyaggal (pl. törölköző) még egyszer, így még le is radírozza róla a kisebb karcokat "Képekről nézve egyáltalán nem rossz az a carbon fólia." Maradjunk annyiban, hogy ízlés kérdése, szerintem még autón sem mutat jól, amolyan gagyi hatást kelt bennem, jó tudom "sportos" lesz tőle, de az nem az én stílusom, jobban szeretem a visszafogott eleganciát és a thinkpad-et inkább ez jellemzi, nem arra született, hogy tuningolják, mint ahogy a szivar 100-as sem.  Ezért is osztja meg ennyire az embereket, vagy nagyon utálják vagy nagyon szeretik a TP dizájnt és nincs ez másképp a régi 100-assal sem. Ezért is osztja meg ennyire az embereket, vagy nagyon utálják vagy nagyon szeretik a TP dizájnt és nincs ez másképp a régi 100-assal sem. 
- 

Chaser legenda válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreMajd próbálok szerezni egy fedlapot, azért az enyémen nem gyakorlok  audi100td: Tisztogatni nem is mertem, mert nem ismerem ezt az anyagot. Mondjuk nem is kell, épp emiatt úgy szoktam megfogni hogy ne érintsem a fedlapot. lapa: Képekről nézve egyáltalán nem rossz az a carbon fólia. Volt is itt egy tag aki beburkolta vele az egész gépét, valami asust ha jól emlékszem. 
- 

lapa veterán válasz  mitulabattyi

üzenetére mitulabattyi

üzenetérex200-nál a felső műanyag csík megmarad. t61-nél műanyag a külső burkolat amennyire én tudom, csak belül van az mg rollcage. mondjuk az szép, esetleg plexizni lehetne. azért gumis, hogy ne csússzon ki a kezedből, szóval annyira nem feltétlen éri meg. a szűz mg bemattul, izzadság oldja, nem egy szerencsés cucc. ha meg lelakkozod akkor az nem lesz olyan, karcolódik, idővel sarkokon csak lekopik és már megy is a mattulás. szerintem. erre a karbon matrica dologra viszont nem tudok mit mondani, kérem kapcsojjaki. 
- 

h1n1_900 senior tag Köszönöm. Remélhetőleg jó lesz  Van benne 3G modem. Viszont német laptop volt és egy Vodafone matrica is ott díszeleg. Gondolom függő? 
- 

audi100td nagyúr "erre nem tudok mit mondani, Magnattól Lenovo-certified Win 7-et kaptam a T60-amhoz.  " "úgy könnyű  Chaser: "Ha nem pont kézmosás után nyúlok hozzá már ott a nyoma." Nem mondom, hogy ez ebben nincs igazad, még ha kicsit túlzol is, de szerencsére könnyen tisztítható és kellemes, minőségi tapintása valamint nem hideg mint a fémé, ami nekem fontosabb. 
- 

adnoctum18 senior tag válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetéreA T60-nak is ilyen gumírozott a fedele szal gondolom azzal is működik. Az enyémnek még megvan a billentyűzetes gondja, de lehet, hogy nekiesek ha lesz időm mert nagyon zsír ahogy ki tud nézni ez. Max beteszem a vitrinbe csodálni.  Feltéve ha nem karcos nagyon a fedlap ugye... 
- 

üzenetére h1n1_900

üzenetéreSzépen össze van gyűjtve ami kell. Persze minden vackot nem kell felrakni, csak kb azokat amiket mondtam. audi100td: Egyedi-egyedi, ez nem tetszik rajta. Ha nem pont kézmosás után nyúlok hozzá már ott a nyoma. Lehet csináltatok rá egy egyedi fedlapborítást, vagy apróban láttam valami carbon 3D csodát, az is tetszik. 
- 

audi100td nagyúr válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetére"T60-nál is meg minden thinkpadnál?" nem, sok típusnak műanyagból van a fedele, vagy bakelit tudom is én, pl. X31 "Egyedül ezzel a gumiszerű borítással nem vagyok kibékülve a gépen." szerintem pont az teszi egyedivé, fém borítású gépből úgy is van több tucat a piacon, nekem bejön, hogy gumírozott  Tim82: +1, ezt még kiegészíteném annyival, hogy érdemes külön letöltetni a vista-s vga driver-t, w7-hez nem fog találni a SU 
- 

üzenetére h1n1_900

üzenetéreW7-hez nem sok mindent kell letölteni. VGA driver, hotkey, powermanager, BT, Thinkvantage toolbox esetleg, system update, úgyis azzal kell befrissíteni a powermanager drivert is. 
 szerk: + ultranavmitulabattyi: T60-nál is meg minden thinkpadnál? Nekem így képről tetszik. Egyedül ezzel a gumiszerű borítással nem vagyok kibékülve a gépen. 
- 

h1n1_900 senior tag Sziasztok! Vettem ma egy T60-t Windows 7 ultmate van jelenleg rajta. Valahonnan le lehet tölteni esetleg egy driver packot? Lenovo honlapjáról mire összebogarászom lemegy a nap  Illetve van benne 3G modem. Meg egy vodafone matrica rajta. Gondolom akkor ez függő?  
- 

mitulabattyi aktív tag válasz  adnoctum18

üzenetére adnoctum18

üzenetéreSimán le lehet kaparni a gumiborítást. 
- 

adnoctum18 senior tag válasz  buvartacsko

üzenetére buvartacsko

üzenetéreNa egy ilyen optikai tuningolt X41-re beneveznék! Hogy tudták ilyenné tenni vajon, lecsiszolták róla a borítást? Kurvajól néz ki! 
- 

buvartacsko addikt X200 Tabletbe létezik Panasonic aksi? 
- 

Gondwana addikt válasz  Ringman

üzenetére Ringman

üzenetéreAz X61 IPS moddinghoz nem a kijelző emberi ára a fő akadály: szerzel egy X6# Tabletbe való kijelzőt, fogsz egy 80 eres PATA kábelt, széthámozod, a farnelltől rendelsz két konnektort (egyik a flatkábel végére pászol, a másik az új kijelzőbe), és a régi és az új panel lábkiosztását összevetve megcsinálod az átkábelezést a két konnektor között a PATA madzagból. Ha esetleg sikerülne SXGA+ (1400x1050) panelt szerezned, azt a felbontást alapból nem ismeri a BIOS, de miután beleraktad az előbbi módszerrel a gépbe, külső monitorral bebootolod és létezik hozzá BIOS update (persze, hogy nem hivatalos) amivel utána kezeli az SXGA+ panelt is. (designmatters blogon volt egy leírás is, de momentán nem találom) 
- 

Ringman félisten x61 55ért 3 órás akkuval mennyire jó vétel? xga kijelzős. 
 ebben lehet emberi áron ips/ffs kijelzőt rakni?az x61-nek van vmi típushibája? (#25111) buvartacsko saját? 
- 

Otisz őstag válasz  buvartacsko

üzenetére buvartacsko

üzenetére 
- 

Chaser legenda Lenovo oldalán biztos fenn van a driver. Vagy system update. Vagy megkeresed a v3200-nek megfelelő asztali verziót és mobility modderrel csinálsz hozzá mobil drivert, mert 1ébként gugliban nem igen fogsz találni. Azokban az időkben még a gyártónak kellett biztosítani a drivert. 
- 

i400 senior tag Sziasztok! 
 Kis segítségre lenne szükségem. Adott egy T43p benne egy Ati Mobility FireGL V3200-as gpu-val és se a SU se a win7 nem talál hozzá drivert. Túrtam kicsit a google-t és semmi értékelhetőt nem találtam.
 Ati oldaláról húzzak le valamit vagy trükközni kell vele... saját FireGL T2-nél a win ajánlotta be a frissítések között a hozzávaló drivert.
- 

Mészike aktív tag Mettől meddig gyártották a T60-as gépeket?  
 Mi lehetett az utolsó dátum, mikor eladták újonnan az utolsókat?
- 

lapa veterán válasz  Gondwana

üzenetére Gondwana

üzenetérenekem is ilyesmi házioltáram van, csak vannak még gyertyák meg füstölők is. kecskeáldozáskor nagyon véres lesz minden, ahogy látom ez neked se jött ki a szövetből. most nézem enyém nem is lenovo, hanem valami "ultraconnect". ezek a kínaiak mindent hamisítanak, őrület. kívül egyébként nekem is volt lenovo logo, de 200-as csiszoló flex korong meg egy kis matt hőálló kályhafesték megoldotta. 
- 

buvartacsko addikt és ezt hogy csináljátok? én új gépet nem láttam még lenovo logo nélkül, illetve sehol nem is láttam rá lehetőséget, hogy az ne legyen ott. 
- 

válasz  buvartacsko

üzenetére buvartacsko

üzenetéreNekem is csak belül van egy lenovo logo kívülről nincs  de nem is hiányzik oda de nem is hiányzik oda 
- 

Gondwana addikt válasz  buvartacsko

üzenetére buvartacsko

üzenetére
- 

Gondwana addikt válasz  mitulabattyi

üzenetére mitulabattyi

üzenetéreNem egyedi eset, én merő sznobizmusból kerülöm a kívül túlcimkézett gépeket saját részre (pedig gyakorlatilag egyik vásárlásánál se tudtam választani, hogy legyen-e, vagy ne legyen  ) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Amióta leszedtem a tpcf progit hűvös a gép és 40 fokos a CPU.....
 Amióta leszedtem a tpcf progit hűvös a gép és 40 fokos a CPU.....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Teljesen új magyar bill van most benn, nem lenne szívem hozzá nyúlni, alig pár órát pötyögtem rajta. Többek között pont a bill az ami megfogott a thinkpadokban.
 Teljesen új magyar bill van most benn, nem lenne szívem hozzá nyúlni, alig pár órát pötyögtem rajta. Többek között pont a bill az ami megfogott a thinkpadokban. 

Max akkor ha maxra terheled. Én rmclock-kal beszabályzom mennyit mehessen max, mert ha akuról használom netre kell ált-ban, ott meg az üzemidő legyen nagy. T2/5xxx cpu-nak 1.8Ghz felett már kell fesz, T7xxx ebből a szempontból is sokkal jobb. A T7600-om 1.05V-on tudja a 2330mhz-et, a T2400-esimnek 1800mhz-hez már kellett ennyi.
 Max akkor ha maxra terheled. Én rmclock-kal beszabályzom mennyit mehessen max, mert ha akuról használom netre kell ált-ban, ott meg az üzemidő legyen nagy. T2/5xxx cpu-nak 1.8Ghz felett már kell fesz, T7xxx ebből a szempontból is sokkal jobb. A T7600-om 1.05V-on tudja a 2330mhz-et, a T2400-esimnek 1800mhz-hez már kellett ennyi.