- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
Tikakukac #102995 üzenetére
Árkategóriában ezek azok, amik "beleférnek". Ezek kb 60.000Ft körül vannak.
Ha esetleg jobb állapotút találnék, akkor a mostani T430 menne a T61 helyére, anyához és a friss szerzemény maradna nálam.Méretben mindenképp ekkorát szeretnék, nagyobbat nem. És optikai meghajtó sem kell, mert lesz a másikban vész esetére.
Van esetleg más ajánlásod?
-
FerNandor
őstag
Sziasztok!
A T61-esem megadta magát (2009-ben vettem, már akkor használtan, de volt még rá gyári gari) . Pontosabban fan error... viszont nem akarnék már költeni rá, a bal szanérnál is törve van, lassú is már stb.
T430-am van, viszont kell még egy laptop.
T430s és x240 között vacillálok.
Döntő tényező lehet, amit egyelőre nem tudok, hogy ezekbe mennyi/milyen SSD-t, HDD-t lehet tenni? Nézelődtem a neten, de nem igazán világos..Arra gondolok, hogy, ha mondjuk van az x240-ben egy kisebb méretű SSD, akkor azt hagynám és vennék bele egy nagy méretű SSHD-t például. Ha ez működik, akkor milyen csatlakozásúakat/méretűeket kell néznem?
-
Dhampir
félisten
válasz
Joe_Black7 #102966 üzenetére
T510-en is prímán fut a W10.
-
fungi
aktív tag
válasz
Frawly #102990 üzenetére
Bekapcsgomb megnyomásától néztem, 33 alatt bejött minden az R61i-n, wifi aktívan, tpfc, Powermanager, az Ssd-hez meg van azért 4 Gb Ram, és Modbios, nem tudom, ezek számítanak-e a sebességben. Persze, nagyon koros már, de ahhoz képest fürge,kedvelem a 4:3-as megjelenését, (IPS) és netezni elég.
-
Frawly
veterán
válasz
fungi #102978 üzenetére
Matuzsálemtől nem olyan rossz a 33 mp-es bootidő. A bootmanager / boot menüben való indítástól kell mérni, odáig, hogy az asztalon, tálcán minden betöltődött.
Régi gépeknél a gyengébb proci nem tudja kihajtani az SSD-t, ezért is felesleges régi gépbe túl izom SSD-t tenni. Máshol lesz a szűk keresztmetszet, nem az I/O-nál. És itt most nem a SATA1, SATA2 sávszéllimitre gondolok csak, hanem random read/write, elérési időkre is.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #102986 üzenetére
Van T23 arra a célra, ha valami nem futna rendesen Wine alól Linuxon, de köszönöm.
-
válasz
donjohnson #102986 üzenetére
Ezt láttam már
A T60 mellé régi játékra nekem már csak egy még régebbi kellene a Win 98 érához, T40 vagy valami. -
donjohnson
addikt
Tim82 és FoxiestFox, most már Ti is vehettek modern gépet régi játékokhoz, mert megy a windows 98 T470-en is
: [link]
-
Tikakukac
titán
válasz
raczger #102981 üzenetére
Akkor driver gond.
Ez WIn10 alatt, well, mindig egy jó móka. Miután 16 helyen kikapcsoltad, hogy ne telepítsen fel mindenféle hülyeséget, engedd rá a tiszta rendszerre, amit kell és menni fog.
Vagy ha Linuxban otthonosabb vagy pillanatok alatt megtudod, ha ott megy, Win alatt is fog, csak kér pár óra anyázást
-
raczger
őstag
válasz
Tikakukac #102980 üzenetére
Az a baj erre nem tudok biztosan válaszolni, ismerősé a gép, én telepítettem újra neki a gépet tavaly. Nem szoktam úgy gépet odaadni valakinek, hogy ezeket ne próbáljam ki és ne működjön, így szinte biztos vagyok benne, hogy ez korábban működött. Mióta nála van, biztosan nem volt kijelzőcsere.
Az újratelepítés akkor azért kellett, mert az ssd tönkrement benne, cseréltük. Ő azt állítja, mielőtt tönkrement az ssd, működött a fényerőállítás. -
raczger
őstag
Adott egy t540p, eredeti aktivált Win10 pro, minden driver telepítve, azonban a képernyő fényerőállítása nem megy. A gombot érzékeli, a windows mutatja az ikont, hogy állítom a fényerőt, megy is a csúszka le-fel, azonban valóságban a fényerő nem állítódik.
Próbáltam BIOS-ban állítani ugyanezekkel a gombokkal a fényerőt, illetve a diagnosztika menüben is, ott sem megy.
A monitornak 3 drivere van, generic pnp, pnp lock és 1366*768 monitor nevezetű, mindhárommal próbálkoztam, de sikertelenül (HP-mnál egyszer ez volt a probléma, a pnp lock drivert telepítette alapból).
Különböző VGA driverekkel is próbálkoztam, szintén sikertelenül.
Létezik az, hogy hardveres hiba miatt nem képes állítani a fényerőt? Vagy biztosan szoftveres lesz a probléma forrása? -
-
azbest
félisten
válasz
TunerJoe #102973 üzenetére
a 20as és 30as generáció között a legnagyobb különbség a billentyűzet és a win 10 támogatás. A 30ashoz még hivatalos a támogatás, a 20ashoz pedig magadnak kell összevadászni a megfelelő szoftveres kiegészítőket, ha ki akarod használni azokat. Alapszinű működés gondolom 20ason is van, de töltési paraméterekhez, hotkeyekhez és gondolom máshoz is, már varázsolnibkell a win8as szoftverek és driverek segítségével.
-
válasz
Sima ügy, ráadásul elfogadja a 7-es kulcsát is a 10, felteszed és használod.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Az utóbbi kérdésre szeretnék válaszolni:
Nekem T430-am van, teljesen jól használható vele a WIndows 10, nagyon komoly teljesíményproblémákkal kizárólag 4GB RAM.on találkoztam, amióta 8 van benne, bőven jó. Ha bővebben szeretnél tájékozódni a témában, ajánlom ezt elolvasásra. Nyilván van különbség az X220-hoz képest, de szerintem iránymutatónak jó lehet. Remélem tudtam segíteni. -
SPeti1984
senior tag
válasz
Tikakukac #102970 üzenetére
Itthon csak x200 meg x260 van emellett az x230 mellett. Most radugtam egy usb billentyűzetet igy mukodik rendesen addig amíg a laptop billentyűzeten csak egeret használom. Amint betűket kezdek el ott irni meghutyul a külső billentyűzet is. Újraindítás után megint jó a külső.
-
SPeti1984
senior tag
Adott egy x230-as notebook ami a mai napon úgy gondolta, hogy meghülyül. Nyomkodom a gombokat és teljesen mást ír, mindenféle hieroglifát, a kurzorbillentyűk sem úgy működnek ahogy kellene, van hogy magától elkezdi forgatni a képernyőt. Végignyomkodtam leragadva nem láttam billentyűt, de nem tudom mitől csinálhatja lényegében így használhatatlan. Megpróbáltam egy másik hdd-vel újratelepíteni de ugyan úgy előjön ez a jelenség akkor is.
Szerintetek mi lehet a hiba forrása? -
Joe_Black7
tag
Sziasztok!
Van egy viszonylag jól felszerelt (i7, 8gb, IPS) x220-am. Igazából bajom nincs vele, de időnként kacérkodok a gondolattal, hogy esetleg jó lenne valami frissebbre lecserélni, megnézni, hogy hol tart ma a laptopkészítés ősi mestersége
A kérdésem, hogy szerintetek a maiak közül van olyan, ami hasonlóan megbízható és időtálló(nak tűnik)?Kettes számú kérdés: ha jól látom január 14-én lejár a win7 támogatása. A win10 mennyire működik jól ezekkel a régi gépekkel? Hivatalosan nem támogatott az x220, külföldi oldalakon vegyes tapasztalatokat olvastam. Van ezzel valakinek itt tapasztalata?
-
Tim82
félisten
válasz
metal01 #102960 üzenetére
Nem tudom, milyen gépről van éppen szó, de nekem T520-on (Win 10 1903) az Összefoglalóból is elérhető RoboGuru-féle blogban linkelt Hotkey Features Integration változattal működnek a hotkey-ek.
A legutóbbi, szeptemberi összesítő frissítés után mondjuk az ujjlenyomatolvasó drivert (szintén ugyanonnan) újra kellett tenni.
-
metal01
őstag
Windows 10 (1903) alatt van valami megoldás, hogy a hotkey működjön? Visszaolvastam a topicban és a neten is kerestem infókat, de nem segített :/
-
Butcher82
senior tag
válasz
FoxiestFox #102953 üzenetére
Én meg mindkettőtöknek igazat adok, de (igen, ilyenkor mondják, hogy a "de" előtti rész nem számít, de ettől most tekintsük el /jajj itt is volt egy "de"
/ ) én azért nem vettem a 40-es szériából mivel itt óva intettetek tőle, ennyi alaplapcserét az életemben nem olvastam, mint erről a sorozatról, így kihagytam. Megtanultam, hogy a "nagyobb emberekre" nem árt hallgatni a saját káronom... Mindenki megtanulja előbb utóbb, sajnos én is vásároltam "hittel" sok dolgot sok embertől igyekszek azóta is levonni a megfelelő konzekvenciát. És nem vagyok már ovis (csak néha
)
-
Szerintem legyetek ti a nagyobb emberek, örüljetek neki, hogy örül, ő jól járt a vétellel, nektek (ahogy pl nekem is) tökmindegy.
Nem kell kimenni a játszótérre sem felrúgni az óvodásokat, attól, hogy a tapasztalat és az erőfölény megvan. -
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102947 üzenetére
Sajnos én nem nyertem fogadást, úriember biztosra nem fogad, pedig tudtam volna mire
Nekem is az az érzésem, hogy a véleményed nem fog változni. Ha a fél gépet ki kéne cserélned és ha az ujjad elgörbülne azon a hulladék touchpaden, akkor sem. Nem ma kezdtem ezt a szakmát, pontosan ismerem ezt az ügymenetet. A hit hegyeket mozgat.
Félre ne értsd, nekem aztán az én szögemből teljesen mindegy, hogy ki mit vesz. De azért azokat az igen magas és merész kijelentéseket, amiket ideraktál... minimum osztanám kettővel. Mint aki lehúzott pár évet tesztelőként, csak iránymutatásnak: 1-3 hét közötti időintervallumokra kap egy teszter egy laptopot. Ezek új, sokszor olyan gépek, amiket piacbevezetés előtt vagy közvetlen akkor szórnak ki, tehát elég ritkán tudunk másoktól is olvasni valamit, fórumok meg tartós használatról szóló bejegyzések, szervizes tapasztalatok nulla. Na, ha most én a teszt végén leírnék akár csak fele annyira bátran dolgokat, mint azt te tetted, lenne gond elég hamar. Ehhez képest eltelt sok-sok év, született mérhetetlen mennyiségű user teszt, szervizes tapasztalatokból hegyek állnak. Nem értem mit szeretnél bizonyítani, meg főleg hogyan egyetlen gépből. Ezt a meccset lejátszották, te most a visszajátszott kazettával hadakozol a VHS előtt
-
adamhr
lelkes újonc
válasz
fattyu #102950 üzenetére
Értem mit mondasz. Már mint sejtem, hogy mit gondolsz. De ha veszek valamit akkor tudatossan teszem. Thinkpad mániás vagyok én is... De kérlek akkor a T450-es mellé is tehetném ami a touchon kívül echte ugyan az... Mert a két tesót láttam egymás mellett szétszedve. Anno T400 T410-et és 420at is kaptam szét. Azok egy másik generáció. Ezek újjabbak.
-
adamhr
lelkes újonc
válasz
Tikakukac #102945 üzenetére
Vártalak!
De komolyan nyertem egy fogadást, hogy nem kell 10 perc és itt vagy.
Elfogadom a Te véleményedet, de had térjek rá vissza egy fél, majd egy év múlva. És meglátjuk akkor is ez lesz e a véleményem. De van egy érzésem, hogy igen.Köszönöm a válaszodat és hogy időt szakítottál Rám!
-
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102944 üzenetére
Mások tiszteletben tartásával kérdezek akkor egyet. Vagy párat.
Szerettem volna egy megbízható, megkímélt T-t. Sikerült.
Ezt 3 hétből?A touchpad elsőre furcsa volt, de megszoktam és már szeretem. Lehet ezért megköveztek.
Én biztosan nem. Fogunk egy T450-et meg egy T440-et és azonos feladatokat kell elvégezned. Mérünk időt és végül 1-10-ig pontozzuk az ujjleszakadást és b@zmegelést. Az biztos a szeretem szót 40-es touchpadről khm, nos, nem sűrűn olvasni. Finom voltam.A gép anyag minősége hozza a szokásost.
Szokásos mit? Mert nem ThinkPadot, ezt tudjuk, látjuk, mérhetjük, tapasztaljuk.
Tehát megbízható, strapabíró.
Ugrás az első pontra, grátisz egy gépből ezt levonni...
Tehát a Thinkpad nem változott negatív irányba x40-es szériával.
Továbbra is tisztelettel: ömlik az önigazolás szegény értékelésből. Ezt én így nulláról betolva 2-3 hét tapasztalattal erősnek érzem. Kicsit olyan szemben az autópályán érzés. -
adamhr
lelkes újonc
Hetekkel ezelőtt kérdeztem a fórumon a véleményeket a T440-ről.
Beszámolok pár sorban. Mivel anyagi és ár érték arányban ezt találtam a legjobbnak. (i5-4300U,8GB,180SSD stb.). Szerettem volna egy megbízható, megkímélt T-t. Sikerült. A touchpad elsőre furcsa volt, de megszoktam és már szeretem. Lehet ezért megköveztek. A gép anyag minősége hozza a szokásost. Tehát megbízható, strapabíró. Színre tökéletes. Nem zavaró az eltérés. Hűtésre is 5 csillag. Én megszerettem. W-vel is tökéletesen megy, én L Mintel használom. Elégedett vagyok vele, csalódtam, de azt pozitívan. Majd a T440P is érkezik hamarosan. Tehát a Thinkpad nem változott negatív irányba x40-es szériával.
Köszönöm, hogy elolvastad. -
DjKoxi
senior tag
válasz
Butcher82 #102924 üzenetére
Itthon van a gép, szép állapot karcmentes kijelző ami LP125WH2 SPT1, valóban IPS. A proci I7 5600 U.
Szinte újszerű, kopásmentes mindenhol, csak a fedlapon van pár apró karc. 167 GB-os Intel SSD, 8 GB RAM, fél év gari.Egyelőre ismerkedés a WIN 10-zel, és ami a lényeg a lányom nagyon elégedett
Érdemes volt tanácsot kérnem a fórumon, köszönöm szépen!
-
tototos
addikt
válasz
donjohnson #102941 üzenetére
Semmi. Piros x csak a bekapcsolás után van, hogy a rendszer leállása váratlan volt.
-
-
Surfym@n
senior tag
ThinkPad R50e elketyeg Dothan-nal, vagy csak Banias-al?
-
Tim82
félisten
válasz
SPeti1984 #102932 üzenetére
Ahogy már említették, a BIOS-ban megnézted, hogy nincsen letiltva-e a kamera?
Mobilról vagyok, amin korlátozottan működik a BIOS szimulátor, így nem tudom, hogy a Security-> I/O port access vagy Internal Device Access alatt tudod csekkolni és engedélyezni, ha szükséges.
-
SPeti1984
senior tag
Nálatok a win 10 óta rendesen működik a webkamera? Mert nálam sem a 440p sem az x260-ban azóta nem tudom életre kelteni hiába rakom fel a drivereket.
-
Olajka02
aktív tag
válasz
Tikakukac #102926 üzenetére
Köszi a választ.
Értem.
Akkor ez így rendben is van.
Csak azért kérdeztem rá, mert ugye ez egy WS cucc, hátha tudja ezt kezelni.
De rendben, elfogadom, hogy ez így megy ebben a formában.
Még ismerkedem ezzel a thinkpad-es világgal.
Egyébként nagyon frankó cucc.
Amit eddig kipróbáltam rajta mindennel elégedett vagyok.Az viszont ebből a szempontból érdekes, hogy az előtte lévő T540p-m meg telepről 100 mhz-cel feljebb boost-olt, mint hálózatról és az nem csinált ilyen droppokat.
De nyilván más típus, más beállított és gyárilag preferált működési profilok vannak. -
Tikakukac
titán
válasz
Olajka02 #102925 üzenetére
Leírtad a 2 okot ami lehet: telepről render és 90 fok. Nem feltétlen kell 105 fok vagy épp mennyi, az az Intel ajánlása. A gyártók eltérhetnek és szoktak is ettől.
Plusz akkuról nem tudsz maxi kraftot kiszedni, szinte soha. Bizonyos gépek fixen tiltanak is szorzókat. Neked még szinte jó is a dolgod. Renderelni tápról, meg főleg nagy asztaliról szoktunk
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Idő közben átnyergeltem egy W541-re.
Minden rendben a gépezettel egy dolgot kérdeznék meg, hátha van rá megoldás, vagy valaki találkozott már hasonlóval és tudja, hogy mitől van.
Ha telepről működtetem a gépet, akkor renderelés alatt a poci szabályos időközönként ejti az órajelét.
Mondjuk megy 3.3 Ghz-en, egy ideig, aztán 800 Mhz, aztán vissza.
Ezt teljesen szabályos időközönként.
Nem ér el kritikus hőmérsékletet, nem emiatt van, max 90C az egyik mag az összes többi 80-85C üzemel.
De ellenőrző programmal is néztem és nem jelzi, hogy thermal throtling-olna.
Mi lehet ennek az oka, van rá valami megoldás?Gép adatai: i7-4810MQ, 2x8 Gb HyperX, K2100M, SSD 240GB, Win10 Pro 64 bit
Előre is köszi a válaszokat!
-
-
vicze
félisten
válasz
vicze #102906 üzenetére
Megtaláltam a Daytime Color Temperature beállítást, mivel az úgy színek "csodálatosan" kontrasztosak(minimalist flat deign for the win!) az opciók tökéletesen beleolvadnak a fejléc hátterébe, és a TN-en konkrétan alig látszott.
Elnézést a félre informálásért.
Amúgy ez csak akkor aktív ha EyeCare is szóval annak a kikapcsolása meg kéne oldja a gondokat. -
vicze
félisten
válasz
Tim82 #102914 üzenetére
Hát már van 2TB-s is.
Ezek ugye DRAM nélküliek csak nagyon rövid peak sebességet bírnak utána esik 100 alá simán. Ha van elég RAM-od nem veszed nagyon észre. Ennek ellenére ezek egyáltalán nem olcsók sőt.@Tikakukac: Egyiket se állítottam, mivel úgyis kidobott pénz mint megállapítottad ezért a dupla ár jobb mint a 5x-ös a márkáért.
-
vicze
félisten
válasz
Tikakukac #102913 üzenetére
Szó sincs Kínáról. De nem kell messze menni választékért se.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
T420s-m mostanában magától kikapcsol. Bekapcsolva hagyom majd 10 perc múlva nézem és már kikapcsolt állapotban van. Ilyenkor ha megnyomom a bekapcosló gombot csak villog zölden a bekapcsoló gomb és az akku ikon. Kiveszem az akksit és a töltőt is lehúzom, várok egy kicsit majd táp alá helyezem a rendszert és akkor bekapcsol. Amikor használom akkor egyszer sem kapcsolt még ki. Mi lehet a gondja? Neten olvastam olyat, hogy volt visszahívás eeprom hibával 2011-es gyártás esetén. [link]
-
Tikakukac
titán
válasz
SPeti1984 #102903 üzenetére
Az abszolút zsákutca. Ennél a 2260-as a nagyobb fail. Adapterezhető a dolog egy darabig, utána úgyis kompatibilitási gondod van.
Szóval ja, remek kis szabvány volt, most is szinte telített a piac ilyenekből. Ja, nem, anno is volt 3 SSD összesen, abból meg lett 1 mostanra.
-
válasz
rgeorge #102904 üzenetére
Az nekem is sújtotta a W520-at, mielőtt eladtam 1-2 hónapja már ki és be kelett kapcsolni a night light-ot Winben, hogy normalizálódjon (minden egyes boot után).
Eye care ráadásul fordítva működött, mint a Wines.. undormány az egész. És tudtommal még mindig nem kapcsolható ki teljesen.
Az X220t-n gond nélkül megy, úgyhogy gondolom az Optimus miatt fossa össze magát W520-on. -
Butcher82
senior tag
válasz
DjKoxi #102905 üzenetére
Szia,
szerintem az X250 egy jó választás, de én IPS kijelző alá már nem adnám, amit linkeltél az TN a leírás alapján. Esetleg kérdezz rá hátha van náluk IPS verzió. Vagy még kicsit vadássz, biztos akad valahol IPS-sel (HA-n is szokott lenni többször is, elég sok megbízható, használt laptoppal kereskedő eladó van már itt).
-
vicze
félisten
válasz
SPeti1984 #102903 üzenetére
A M.2 2242-es portot használják minden Thinkpad-ben a WWAN bővítésre, így mindegyikben van, DE nem minding modellt támogat háttértárat illetve, nem mindegyik SATA-t az újabbak csak NVMe-t támogatnak.
T440/s/p/T450/s/p SATA-t támogat csak T450s felett egyik s modell se támogat más storage-et WWAN-on, csak a simák. T480 és felette csak NVMe-t támogat már. X1-ek nem támogatják egyáltalán egyik se. A többi X-et nem tudom fejből.
(#102904) rgeorge: Holnap megnézhetem, hogy azoknál akiknél gond volt lefrissült-e de nem hiszem. Csak fogtam és az aksi toolbaron kikapcsoltam, azóta nem jött vissza senkinél.
Amúgy az új Vantage-ben nincs ilyen beállítás, szóval hiába is keresném.Valószínű ennek a sztorinak több változója is van.
-
DjKoxi
senior tag
Üdv!
Lányomnak szeretnék venni laptopot, amit utazásnál ( egyetem ) könnyen tud hordozni. X-250-re gondoltam, mert a 40-es szériát sosem javasoltátok. Felhasználási mód - Internet, Offfice, néha filmnézés.
X250 Ezt találtam, ha esetleg van jobb javaslat megköszönöm!
Az eladótól már többször is vásároltam, megbízhatónak találtam!
Köszönöm a segítséget! -
rgeorge
addikt
válasz
vicze #102902 üzenetére
Erről beszélek én is, az EyeCare mód random bekapcsolásáról, ezt is a System Interface Foundation csinálja, legalábbis a 11:00 időzítésből kiindulva ő a leginkább gyanús. Akárhogy kapcsoltam ki az EyeCare-t, ez a 11:00-s időzítést nem hatotta meg, de a Vantage bizonyos részeinek megnyitására is előjött.
Holnap megnézem, amit a cikkben írtak (Lenovo Vintage > Device > Display & Camera > Display > Daytime Color Temperature). -
SPeti1984
senior tag
Amúgy mennyire gyakori ez az M2-es 2242-es port ha pl gépet váltok akkor tudom használni még ezt az ssd-t másik laptopban is?
-
vicze
félisten
válasz
rgeorge #102901 üzenetére
A System Interface Foundation folyamatosan frissül, így az nem szól közbe. Nekem 1.1.18.1-van fenn, ami áprilisi, de mivel régi gép, így nem tudom frissül-e egyáltalán.
Viszont a frissülés (ugye a Store csinálja, és első indítások malmozik kicsit) maga admin promptot dobott, így ez is vidám lesz. De tényleg az a legbosszantóbb, hogy nincs semmi doksi, hogy mik az új beállítások(se registry se GPO) a sok szemét reklám kikapcsolásara.
Semmilyen régi registry beállításra nem reagál semmit.Amúgy a legújabb hülyesége a Vantage-nek az volt, hogy random bekapcsolta az EyeCare-t 1-1 (tök reandom) usernél, azt nem értette senki miért piros a kijelzője... "Szegény" MS-re fogják.
-
rgeorge
addikt
válasz
vicze #102898 üzenetére
Vajon a System Interface Driver, vagy mi (most nincs előttem a W520) is frissült a Vantage-al együtt? Mert az biza szétküldi a színprofilt, ha olyanja van, pl. minden nap 11:00-kor. De újabb gépeken pl. BT eszköz csatlakozáskor is, nálam mintha röccenne USB csatlakozáskor is. 2019 május 7-i az utolsó verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest