Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McDuglas
aktív tag
válasz
Bicskás #100994 üzenetére
Legegyszerűbb egy bluetooth hangfalat szerezni. Vagy belebarkácsolsz valami telefonhangszórót...
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #100997 üzenetére
Ezért kérdezem én is, hogy micsidi a helyzet.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
magellan2600 #100992 üzenetére
Nagyjából igen. Radeonosnál a 3 hőcsöves kicsit jobban hűt ez minden. De megbízható forrásból vedd. Egyszer vettem egy zsír új gyári T400 hűtőt aliexpresszen. Minden stimmelt, épp csak abban is döglött volt a ventilátor. Szóval jól behúztak vele
-
Bicskás
senior tag
Sziasztok topiklakók !
A T430-hoz van gyári hangszóró fejlesztés, amely elérhető hazánkban ?
A választ előre is köszönöm.
Üdv: Bicskás
-
fungi
aktív tag
válasz
magellan2600 #100992 üzenetére
[link] alján
-
magellan2600
tag
válasz
magellan2600 #100980 üzenetére
Egy kis segítség megint kellene T400-as hűtés ügyben... Alapvetően annyi a lényeg, hogy integrált, vagy váltható videokártyás a gép? Mert látok 2 és 3 hőcsöves hűtőt is. Kicsit ebben most elvesztem.
-
2Bálint
tag
Helló!
Most készülök laptopot venni. Picit akarok 13"-osat, és kell táblagép funkció is. Az egyik kiszemelt egy Thinkpad L390 Yoga. Van valakinek ilyen? Tapasztalat? Jó-e stb. Köszi
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlackJapan #100987 üzenetére
időnként nem árt ezeket szétszedni, kiakarítani, újrapasztázni.
meg az is lehet, hogy maga a hűtő rossz már, csapágyas, stb. -
donjohnson
addikt
válasz
BlackJapan #100987 üzenetére
ha nem csinálok semmit, tehát üresjáratban van, akkor 48-50 fok.
egy sima youtube 720p esetén 60 fok.
ha mellette nyitogatok még 2-3 weboldalt, akkor 65 fokra is felmegy és akkor bekapcsol a venti.
2000 körül nem zavaró, de hallani, 3000-nél már nekem is zavaró, de oda ritkán szokott menni, mert a tpfancontrol kezeli. tényleg tedd fel, mert hasznos kis progi és halkabb lesz tőle a géped. -
BlackJapan
tag
válasz
donjohnson #100986 üzenetére
Köszi!
Az x250-ed mennyin pörög és hány fokon sima böngészés/munka alatt? Mekkora fordulatnál lehet már hallani a ventiket?
Úgy emlékszem az x240 3000-res fordulatnál már nekem zavaró volt, lehet tényleg ment a windows update a háttérben. -
donjohnson
addikt
válasz
BlackJapan #100985 üzenetére
ott valami pörgeti a cpu-t a háttérben, mert nem kéne süvítenie. windows update esetleg?
egyébként a tpfancontrol nevű progival tudod szabályozni a ventit.
a tpfc_v062.zip verziót ajánlom. -
BlackJapan
tag
Sziasztok!
Az x szériánál van arra esély, hogy a ventilátor ne vigyen őrületbe hosszútávon? Sima office felhasználás némi remote desktop-pal fűszerezve.
Egymás mellé tettem múltkor egy t540p-t egy x240-et és egy t430-at és annyira szexi az x240 (leszámítva a touchpad-ot), hogy ezen a vonalon gondolkodok, de sűvített a venti még akkor is ha nem csináltam semmit.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Tim82 #100983 üzenetére
köszönöm nektek. akkor elvileg sok kül nincsen. mitől lehet az hogy amíg a w530-as laposon Bluetooth hang esetén minden oké,addig az x230t néha gondol egyet, és ha közben oldalt görgetek akkor szakadozni kezd a hang? proci nem pörög 100%-on, sem a ram, viszont egy totál különálló usb Bluetooth-szal nem igazán érzékeltem ezt. Ezért gondoltam esetleg erre.
-
Tim82
félisten
válasz
bb.bocs #100981 üzenetére
Egészen biztos vagyok abban, hogy ugyanolyan modulokat használ mind a W530, mind az X230 tablet.
Mindkettőbe ez a két lehetséges opció került:
- FRU: 60Y3303 (Foxconn)
- FRU: 60Y3305 (Liteon)Forrás: W530 esetében innen, X230 tablet esetében innen szedtem az infót. (Mindkettő esetében a doksi első oldalán már megtalálhatóak, "wireless cards" szekció alatt a BT modulok.)
-
Tim82
félisten
válasz
magellan2600 #100977 üzenetére
Az már nincs benne a Hardware Maintenance Manualban, hogy magát a ventit hogyan cseréled ki, de az egyszerű - magához a bordarészhez azt hiszem, 3 vagy 4 apró Philips csavar és egy szigetelőszalag a lamelláknál rögzíti.
-
Tikakukac
titán
válasz
magellan2600 #100977 üzenetére
Ha van venti és nincs bonyodalom, mehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
magellan2600 #100975 üzenetére
Akkor csak ügyesen
-
magellan2600
tag
Tim82: Köszi az infót, amúgy Intel VGA van benne.
Tikakukac: Ha lenne itt a környéken megbízható szervizes, odabíznám, de sajnos nincs. Eszközeim vannak a bontáshoz, kisebb szereléseket megcsinálok, de ilyet még nem csináltam.
-
Tikakukac
titán
válasz
magellan2600 #100972 üzenetére
Megelőző intézkedés: akkor vágj bele, ha van rendes csavarhúzód, és egyéb esetleges bontáshoz szükséges eszközöd. Plusz kézügyesség. A hónapban 5-6 olyan gépet kellett rendbe tenni amikor ügyfelek túlvállalták magukat. És hidd el. Egyfelől szopó a szervizesnek, másfelől drága az ügyfélnek.
-
Tim82
félisten
válasz
magellan2600 #100972 üzenetére
Adott egy T400-as, aminek zörög, csörög a ventilátora. Arra gondoltam, kicserélném benne a hűtést. Hogy kell ennek nekiesni?
T400 Hardware Maintenance Manual, saját oldalszámozás szerint 110-114. oldalak. Megelőző lépések megelőző oldalakon.
Azt látom, hogy egy bizonyos FRU numbert kell nézni. Ezt csak fizikálisan tudom megnézni a hűtőn? Vagy valamilyen program esetleg kiírja?
100%-ra biztosan csak fizikálisan, program szerintem ezt nem fogja kiírni (nem olyan komponens, mint pl. egy kijelző). De alapvetően itt a 26. pontnál vannak felsorolva a lehetséges opciók. A kérdés inkább csak annyi, hogy integrált Intel only vagy váltható (Radeon + Intel, "switchable") videókártyás az a T400.
-
magellan2600
tag
Adott egy T400-as, aminek zörög, csörög a ventilátora. Arra gondoltam, kicserélném benne a hűtést. Hogy kell ennek nekiesni?
Azt látom, hogy egy bizonyos FRU numbert kell nézni. Ezt csak fizikálisan tudom megnézni a hűtőn? Vagy valamilyen program esetleg kiírja?
Találtam pl. ilyet: FRU:42x5063. Kompatibilis fru: 45N6140, 45N6142, 45N5710, 42x5086. Ez azt jelenti, hogy a kompatibilis fru számmal ki lehet váltani az eredetit?
A másik, hogy ilyenkor komplett hűtést kell cserélni, vagy elég csak a ventilátort?
Meg persze a kérdés lenne még az is, hogy mennyire bonyolult művelet ez? Tutorial videót, valamint a service manualt megtaláltam, annyira vészesnek nem tűnik, de mégis... -
Penguin95
senior tag
válasz
Apollyon #100964 üzenetére
Tavaly az X230 Tablet megvétele előtt egy T41-et használtam napi szinten. Igaz, lassan bootolt (2-3 perc), és a weboldalak betöltése sem volt túl gyors (15-20 mp), de használhatatlannak nem mondanám. Netezni, zenét hallgatni teljesen jó volt, és ha VLC-ben néztem, akkor még a YouTube videókkal is boldogult. Csak aztán sajnos a második alaplapot is elvitte a GPU halál.
Szóval van még lehetőség ezekben a gépekben, ha meg retrózni van kedved, akkor pláne. Na meg sokan gyűjtik is őket.
-
válasz
Apollyon #100968 üzenetére
Opera, uBlock, és a c2d éra gépei még simán jók. Mondjuk én amúgy sem látogatok kifejezetten bloat oldalakat.
Gépelek viszonylag sokat, zenét hallgatok, Youtube, ph, offline filmezés, ezekre még hosszú évekig jók lesznek szerintem, hacsak a Google be nem csesz valami olyan kódolást Yt-ra, amit már cpu-ból sem bírnak el ezek a gépek 720-ben sem. -
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox #100965 üzenetére
Nekem is linux van mindenen, csak már a weboldalak is egyre bloatabbak, azért is kérdezem. Nekem a legrégebbi TP-m egy T500 meg muternak karbantartom az X200-át, de azok SSD-vel vannak, és így sem jósolok nekik sok időt már.
(#100967) Tikakukac: Ha felbontás, számomra a 16:10 a király, és az 1680x1050, vagy méginkább a 1920x1200 de az már csak desktopon.) RIP 16:10 :/
Mondjuk részemről az igazi retro téma a frescho meg a bacsis munkássága. De nekem is jobban tetszenek az IBM logós TP-k designban, pláne mióta felütötte a fejét a szigetes bill. elmebaj.
Bájdövéj idén én is aktívabb TP tag leszek, X260 vs X270 között töröm a fejem, egyelőre az ár miatt előbbi a nyerőbb.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ez konkrétan azt jelenti, hogy SSD-vel én anno hetekig elvoltam, mint main gép, T60p
Jó az, csak tudnod kell, hogy a háttérben 3 youtube mixelése veszélyes zóna. Minden másra untig elég. Anyám videózgat, netezik ezerrel, nyomja a nagyobb PDF-eket is. Arra maximálisan elég. Mindenben jobb paraméteres gép egy vagyon használtan is. FHD IPS és 15" az igen ritka jószág 100k alatt mai napig.
Sok reklámblokkoló, ciánozott háttérfolyamatok és még egy pár év van bennük. Az viszont biztos, hogy fogyasztásban nem jók. T7400 maxon tekerve AMD karival ha épp megy a sorozat-nézés isDe ez van 4:3 a király meg a roll-cage.
-
válasz
Amit az összes régi Thinkpademmel és mobileszközömmel.
Hogyhogy nem jók semmire amúgy? Pont ebben a topikban kérdezed, ahol tudtommal sokunknak van ennél régebbi gépe is, több darab?
Egész pontosan _mindenre_ jó, új játékokon kívül.
Csak nem kell rá MS bloatware-t telepíteni, és meg kell elégedni a netes 720p-vel, vagy külön progival kell nézni a FHD-t. -
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox #100963 üzenetére
No offense, tényleg érdekel, mit kezdtél volna egy ~13 éves géppel? Mára már kb. semmire nem jó...
-
válasz
FoxiestFox #100962 üzenetére
Egyszer elengedtem aprón egy Z61t-t, azóta is bánom. Nagyon szexi kis cucc.
-
válasz
donjohnson #100961 üzenetére
Méghozzá egy klasszikus.
-
donjohnson
addikt
thinkpad-je van neki is: index.hu-s cikk
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
FoxiestFox #100947 üzenetére
Ezt látva, zavar, hogy mennyire fakó az én TN panelem
-
bb.bocs
őstag
erről jut eszembe, ha van egy gépem amiben azóta cseréltem cuccokat, a garancia mondjuk 1-2 éve lejárt, de szernék rá vásárolni, az lehetséges? módosítások után gondolom nem is élne rá hiába lehetne kötni. ( ez csak érdeklődés ha már felkerült a garancia szó
)
-
Xmodule
őstag
válasz
mobal #100953 üzenetére
Malmö környeken lakom en.
Akkor lehet ezt a kijelzöt be kene jatsznai garanciaba. A belsö aksi hianya engem is bosszant de irok az eladonak hatha az arbol lehet faragni egy picit. Mondjuk igy is 150-ert vettem a gepet es ebbe most 256GB os PCIe NVMe ssd van meg ugye ez a Nagy aksi hátul. Ez a gep halkabb mint az elözö T470. Bár itt is van egy ici pici coil whine viszont a venti többet van off modba.
Elözö T470 190ezerbe kerult, sima sata 180gb os ssd -vel hangos coil whine, 3+3 cellas aksival. Viszont az aksi abba jobban el volt hasznalodva mint most ebben ami most van 6 cellas.
Meg a garancia idö is több erre a gepre. szoval annyira rosszul nem jartam szerintem. gondolom en...
-
Xmodule
őstag
En svedben elek szoval innen vasarolgatok. Most mar sejtem ezert nem nagyon akarta az elado hogy szemelyesen vegyem at a gepet pedig ugyanabban a varosban dolgozom ahol ö lakik. Minden aron ragaszkodott a postahoz. Szerencsere olyan oldalrol vettem ahol lehet reklamalni es szerintem fogok is. Most az elöbb ellenöriztem hogy a gepre meg van garancia egeszen 2021-03-28 ig. Lenovo mennyire fifikas a számla /blokk kerdesben? Mert azt ugye nem kaptam a gephez. Kérik? Akkor ezt a kijelzöt lehetne mondjuk garancian belul csereltetni?
-
Tikakukac
titán
válasz
Xmodule #100948 üzenetére
Lenovo bármit legyárt, azt kapsz, amit kérsz. Főleg cégeseknél.
Az eladó pedig, nos, ismerjük ezt. Ezt vicc nélkül hetente eljátszom aprón, mint vevő.
Aggregátor: Nem tudom lett-e már változtatás ezzel új rendszerben. Legutóbb még úgy volt, hogy viszont kaphatsz te is negatívat, ha az eladónak nem tetszett a kötekedésed valami kitalált indokkal is. Remek szisztéma
-
válasz
Xmodule #100948 üzenetére
Hardveraprós történet? Akkor jelenteném a megfelelő helyen, mert olyan nincs, hogy ezt nem vette észre.
Nem hiszem, hogy nőni fog, de bosszantó, mert csökkenti az értékét.Én anno a T420-on cseréltettem garanciában kijelzőt a foltok miatt, sajnos a kicserélt kijelző is foltos lett idővel. De ezek száma (2) és mérete nem nőtt azóta (2015-ben lett cserélve).
-
Xmodule
őstag
válasz
Tikakukac #100946 üzenetére
T470. Ez most egy masik. Ezt is postan vettem de ezt pl az elado nem mutatta vagy mondta. Bill is vilagitas nelkuli verzio. Gep azt mondja hogy nincs benne belsö aksi csak a cserelhetö (mondjuk abbol a nagyobb kiallobb fajta van). Letezik hogy belsö aksi nelkul jött mint konfig?
-
-
-
válasz
Tikakukac #100925 üzenetére
Újra tettem a rendszert, pont ugyan úgy van minden beállítva, feltéve ahogy clean install előtt, és most kb 10x gyorsabb az excel.
Ami észre vettem még, hogy touchpaddal "görgetve" teljesen folyamatos a scroll excelben, az MX master 2-vel pedig még mindig kissé darabos.
-
-
Butcher82
senior tag
válasz
FoxiestFox #100939 üzenetére
Holnap írj rám, nem ígérem, de lehet van egy
-
Van ötletetek, hol lehetne T60-ba caddyt venni? Egy darabot sem találtam sehol. Egyszerűbb lenne két vinyóval dual bootolni.
-
bb.bocs
őstag
válasz
FoxiestFox #100937 üzenetére
köszi, megfogom lesni
-
-
Vettem AliExpress-ről egy utángyártott akksit T420-hoz.
A 9 cellás akksik közül ezt rendelték a legtöbben, meg ennek volt a legjobb értékelése. $44 volt, Google keresésem alapján itthon is ennyi, vagy drágább az utángyártott (gyárit meg 30 ezer körül találtam).
Az megvezetett, hogy az értékelések között sokan írják, hogy gyári akkumulátor, csak Lenovo felirat nélkül. Azt hiszem csak megrendelés után láttam itt egy hozzászólásban, hogy úgy csinálják ezeket, hogy fognak egy gyári chipet, aminek nullázzák a számlálóját.
Az enyém is ilyen, a Power Manager-ben közölt infók és a matricán lévők köszönő viszonyban sincsenek egymással: kép.
Aztán hogy valóban LG cellákat tettek-e bele, mint ahogy írják, a fene tudja. Még nem volt alkalmam letesztelni mennyit bír, majd kiderül.szerk.: nyitottam Dispute-ot Ali-n, hátha adnak vissza egy kis zsét, ezt a képet elküldtem nekik. Persze lepattintottak
Indoklás:
Our battery is 9cells battery,the capacity is difference you can see our picture.if you do not need,Please return the battery -
bb.bocs
őstag
x230t-nél kérnék egy kis ötletelést. minden tök jó
programok érdekelnének, pl tudok e wordbe pl kézirni akár tollal ,akár úgy hogy ő azt értelmezi és átalakítja gépeléssé,(megoldva reszben) esetleg milyen programot tudtok amivel kitudom használni a épet és tudok rajzolni. Köszönöm a segítséget. -
válasz
donjohnson #100927 üzenetére
Szerencsére nálam nem villog.
-
Tikakukac
titán
-
válasz
donjohnson #100923 üzenetére
O365 Business prof. Legfrissebb minden. Sajnos ez sem sem segít.
Benchmark teszteken hozza az elvárt teljesítményt minden téren. Tehát azt amit a hw-nek ténylegesen tudnia kell. Ott a porba alázza a t450-et.
-
válasz
donjohnson #100921 üzenetére
Legfrissebb driverek
CPU kihasználtság 2 magon alig 50% és 2 mag pihen
A séma az az alap kiegyensúlyozott és maxra van húzva a csuszka
Akkurol és táprol is. -
-
Az mitől lehet, hogy a 6th gen X1 carbonom rosszabbul teljesít officeban mint a t450 amit leváltott?
Excelben pl kínszenvedés a görgetés mert összevissza akadozik/laggol. Ugyanez a T450-el sokkal folyamatosabb.
Ugyanazon a 3440x1440-es külső monitoron, tehát még a felbontás is stimmel.
X1C:
i7 8550U
16GB
512SSD
1440p HDR kijelzőT450:
i5 valami 2 magos
16GB
128GB SSD
HD kijelző -
Bazs1981
aktív tag
válasz
donjohnson #100914 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Tikakukac
titán
válasz
BlackJapan #100917 üzenetére
Vagy legalábbis elég nagy pénzt elrakni cserére.
-
Tikakukac
titán
válasz
BlackJapan #100915 üzenetére
Fuhh, a linkek totál kukásak.
Elmondom a titkot: a legtöbb esetben nem fogod megkapni a vágyott panelt, valami hasonlót kapsz, talán stimmel a felbontás, talán jó a méret, de IPS helyett imádják a TN-t vagy matt helyett fényest. Esetleg pixelhibást és eleve rosszat is. Bevált dolog, emberek tucatjai szívják ezt be nonstop.
Adott konkrét kijelzőt kell keresni, rendes leírással amiben minden stimmel, plusz valódi képekkel. Bontásnál meg videó.
Abban pedig nem vagyok biztos, hogy az FHD és a 3K azonos csatikat és fedlapot használ.
-
BlackJapan
tag
Sziasztok!
Thinkpad T540p-be milyen kijelzőt érdemes tenni? FHD vs 3K között gondolkodom (főleg laptop állványról használnám szemmagasságban kb. 60-70 cm távolságból)
Iszonyatos eltérések vannak az árban és nem értem, hogy miért:
CMI 04X0529 (CMI 15.6"FHD AG panel; CMI N156HGE-EA1)
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=cmi+04X0529&_sacat=0&rt=nc&LH_PrefLoc=5
AUO 04X5480 (AUO 15.6"FHD AG slim flat 300nit panel with W/WAN)
Ezt már lehet találni 13 ezer + szállításért
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=auo+04X5480&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&LH_PrefLoc=5&_osacat=0&_odkw=auo+AUO+15.6%22FHD+AG+slim+flat+300nit+panel+with+W%2FWAN&LH_TitleDesc=0
vagy a 3K-s:
Panasonic 04X4064 (Panasonic 15.5"FHD++ AG panel; Panasonic P/N : VVX16T028J00)
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=panasonic+04X4064&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&LH_PrefLoc=5&_osacat=0&_odkw=auo+04X5480&LH_TitleDesc=0
Köszi előre is!
Üdv,
B.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy céges T430-hoz, állítólag a BIOS-ból lehet aktiválni a WIN-t. Abban kérném segítségeteket, hogy hogyan kell ezt csinálni, ilyennel még nem találkoztam, köszönettel: Balu
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #100909 üzenetére
Eh, ennyi a droidos linkbeillesztésről. [link]
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #100907 üzenetére
Elviekben igen, de én is kb. itt adtam fel anno a projektet. Az első jó pár találatot böngészd át, sajnos már nem vágom fejből, melyik thinkpads.com-os topikban van az EDID programozás folyamatáról részletesebb infó.
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #100903 üzenetére
Fizikailag igen, csatlakozó/szalagkábel is oké lesz, viszont valószínűleg nincs az R50p panelján EDID chip, ennek hiányában nem fog működni a T60-ban (asszem, fehér kép és kész). Been there, done that. Ha jól emlékszem, kárt nem okozol a próbával azért sem a panelban, sem a T60-ban.
-
válasz
Butcher82 #100904 üzenetére
Három T60-ból most összeraktam egy olyat, hogy az csuda. Karcmentes baseplate, palmrest, új bill, szép fedlap, stb. Az 1400x1050-es panel van benne viszont.
Ami nem gond, hisz ez a retro RIG. XP van rajta, és 340 gigányi (nem elírás, két hétig telepítgettem esténként) W95-XP érabeli játék.
A benne lévő Radeon X1400 ezt a felbontást pont kényelmesen meghajta, ha az adott játék támogatja.Viszont a használata közben arra is rájöttem, hogy ez a gép hardveresen pont elég nekem az esti netezéseimhez-filmekhez az ágyban / fotelben, amiket az X220t-n csinálok mostanában. De hát az kicsi, hordozni munkába jó, de erre kicsi.
Úgyhogy arra gondoltam, veszek az egyik maradék romos T60-ba egy-két dolgot, hogy az is szép lehessen, egy nagyobb felbontású IPS-t (még csak ledesítenem sem kell, hisz többnyire este, beltéren használom majd), kap egy Linuxot, és kész. -
Butcher82
senior tag
válasz
FoxiestFox #100903 üzenetére
Ha jól emlékszem csináltam ilyen cserét és belement, de igen régen volt
Majd, Tim kijavít ha tévedek
-
R50p 1600x1200-as panelja belemegy T60-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G5 I7 9750 /GTX1650/16GB/1,5 TB
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest