Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:27:44

LOGOUT.hu

Honda topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36008) honda23 válasza Kleroo (#36002) üzenetére


honda23
aktív tag

Dízelnél ami előjöhet: leömlő repedés, 150e ft, de gariban cserélték 6-7 éves korukig a dízeleknél, ezt érdemes lenne lekérdezni, ha dízelt akarsz. Kettőstömegű és kuplung, 4 Bosch injektor, nagyjából ennyi az Accordok dízel betegsége még. Ezen kívül fényszóró párásodás elől, hátsó felső lengőkar gömbfej kiszakadás, központi zár motor hiba főleg elől, szervo szivattyú cső csepegés, gázpedál szenzor hiba. Így ennyi jutott hirtelen eszembe.
De nem kell aggódni, a 7 gen Accord egy elég megbízható autó, dízeleknél a karbantartásra kellett odafigyelni, tulajtól venni, nem köcsög hazug kereskedésektől, ne kormoljon, legyen jó a hideg, meleg alapjárat, ne legyen össze vissza fényezve.
Dízelnél ajánlott kb 25-30 km megtétele egyhuzamban, tehát az napi 50-60 km, mivel nekem 12 km a melóhelyem, így el is vetettem, mert a dízel lassabban melegszik, mint a benzines.

255e km nem lehet gáz, ha jól, normálisan karbantartották az autót. Viszont én még olyat nem nagyon láttam, sajnos.
Én fél éve vettem a benzinest, minden olaj, szűrő cserélve, lengőkar cserélve, kuplungot kaptam ajándékba, ami még van, az a fényszóró ritka párásodása a reflektor oldalán, ami most jött elő a hidegben.
Tökéletes utazóautó, ha kell sportos, ha kell, utazós, jól fekszi a kanyarokat, én meg vagyok vele elégedve, sokkal jobb kormányreakciók, mint amit vártam, kellemes futómű. Pontos, gyors váltó, jól adagolható fék.
Ha nem tudod eldönteni, melyik kell, próbáld ki a dízelt és benzinest is, de ha nem mész évi min 15e km-t, felesleges a dízel szerintem.
Csomitartója 1 hét nyaralásra elég volt 4 személyre.

nincsen lehetetlen, csak tehetetlen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.