Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom TV Mikrotikkel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mára elég volt az internetből
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #14996 üzenetére
ez az autó a használtautón fog elrohadni...
meg időszerű lenne pár új fotót is felraknia...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
wierra
senior tag
válasz zolynet #14991 üzenetére
1.6 sportnál csak az 1.6 VTi a jobb móka ha jól emlékszem, abban meg már ültél.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz Winner_hun #14996 üzenetére
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
olbeteam
tag
I can resist everything but temptation.
-
Pörp
senior tag
válasz orbano #15015 üzenetére
Szerintem ebben a linkeltben is cserélve volt, vagy az 1.5-höz alapfelszereltség volt, de se kíma, se abs (kiírva legalábbis nincs) az autóban, se légzsák, meg háromküllős a kormánya is. Az enyém meg valami elegance vagy mi, klíma, abs, riasztó, légzsákok, immobiliser, négyküllős két dudagombos kormány, mégis magasan kell ülnöm
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz olbeteam #15011 üzenetére
HI!
Csak ne csaladdal es ne carina/avensis/626/6 voszinyaltabol akar atulni mert meglepocc:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy kinezete nekei snagyon teccik
mod: Porp: de csak a z botusek:- )))
Hugo: hat ahogy Te elkepszeled otthon acslad vigyrpgva nyirja mig asziszed hogy a garazsba all, a bovden is fixre ki van kotve:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zolynet
veterán
még a 280ft-os benzin van benne
xcbiker: hát igen, az igényeimet kellene összegozni, mert megint elgondolkodtam az 1,6vti-n is, de nagyon tartok attól h belenyúlok egy olyanba ami aztán csak viszi a pénzt ... jóóóké át kell nézetni stb. ... ültem és vezettem is, egy élmény, ill nincs arra még vagyonadó!
Life is too short to stay stock!
-
xcbiker
addikt
-
wierra
senior tag
válasz zolynet #15030 üzenetére
Amúgy hasonló gondolataim voltak nekem is, 7g 1.6 3d...de abban nincs 160 főtengelyen mért japán póni (aka nyúlmókus). Így jött a VTi. Vásárlásnál meg úgyis legelőször az eladót kell "megnézni", ha jelez a 7. érzék, idő előtt otthagyni.
Abszolút privát véleményem, hogy háztól, idősebb (40-50+) eladótól érdemes venni, vidékről."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
-
wierra
senior tag
Igen, láttam már használtautón. Csak sok az 5 ajtó, sok a 2 liter, ráadásul télleg ritka.
Meg a 6gen futóműügyileg (is) valahogy nekem sportosabb benyomást kelt.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz wierra #15036 üzenetére
"Abszolút privát véleményem, hogy háztól, idősebb (40-50+) eladótól érdemes venni, vidékről."
szerintem sokkal kifizetődőbb jó műszaki állapotban lévő kocsit venni. emmellett még extra lehet ha csinos nőtől veszed, az esetlegesen elboltolható extrák miatt. d egy 40-50+ éves vidéki krapekkal mit kezdjek?A vér nem válik VAZZE!™
-
Pörp
senior tag
válasz wierra #15036 üzenetére
Szomszédban is van egy 70-es fószer 5g VTi-vel. Azt monda nekem egyszer, hogy még sose hallotta azt, amikor az összes szelep működik... Nem hajtotta. Sajna azonban totálkáros lett egy balesetben, figyelmetlen volt a papó. A kasznin kívül tulajdonképpen mindene jó, garantáltan 120e Km a mociban. A gond vele az, hogy 400-500e HUF-ot kér a "roncsért" , és nem hajlandó bontani. Pedig az a VTi moci tényleg baba lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Jahm azt úgy jársz vele mint Kenji. Ő is vett egy olyan VTI-t ami sosem volt hajtva ( VTEC-et alig látott az autó ) eredménye az volt, hogy x év alatt kapott egy átlag terhelést a kocsi amit utána jelentősen megnöveltek azt szét is zuhant a picsába...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
Az enyémet sem hajtotta az az idióta kamionos.
Km-sem volt sok benne mert nem volt rá ideje......Nálam 1év alatt minden kopó és mozgó alkatrész csere lett, a motor meg 1.5év után.
Hagyjuk már Ibolykát meg Andersen bácsit békében pihenni..........ami nem volt hajtva ugyan olyan szar mint aminek állandóan csak taposva volt.
Aranyközépút, ahol a pina is van......
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
wierra
senior tag
válasz VTI-Totya #15044 üzenetére
Há'ja..ezér írtam 40-50 éves korosztályt, mert annak még talán van reakcióideje, hogy néha-néha nyomja a szemét, hogy el ne lustuljon, viszont meg van neki az az egzisztencia, hogy megadja, ami az autónak kell; másrészt pedig jobban vigyáz(ott) a verdára, amit esetleg mér fiatalabb korában ő tolt ki a szalonból.
-
wierra
senior tag
-
orbano
félisten
válasz wierra #15047 üzenetére
mondjak erre kapásból ellenpéldát? gondos tulaj, életkor ok, van pénze, normális, (a lánya valami elképesztően gyönyörű, kár, hogy nem lett adás-vétel ), csak épp padlógázzal szeretett közlekedni a kocsival 8 éven keresztül, javarészt a belvárosban
A vér nem válik VAZZE!™
-
wierra
senior tag
válasz orbano #15049 üzenetére
Ezért írtam vidéket de az ellenpélda jó volt.
Amúgy meg Orbi, Tőled nem is vártam mást, mint ellenpéldát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest