- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
Nyomtam ma egy ilyen karikát.
Elfogadhatóak az utak, többé-kevésbé kanyarognak is.
Pilisszentkereszt fele azért élvezhetőbbek
Viszont a SJCAM4000 kamera felvételeivel nem vagyok megelégedve annyira borús időben! -
sunny84
senior tag
válasz
runner 125 #35748 üzenetére
(#35721) ... erre a problémámra jó szerinted ha telibe fújom az üregvédővel ? persze viaszos hő és vízállóval ..
-
runner 125
nagyúr
válasz
tboy93 #35745 üzenetére
Ha kitakarítottad és leszigetelted az első ajtókat, akkor fújd ki mindenképpen.
2-3k-ért tudsz venni spray-s kiszerelésű üregvédőt, én is vettem egyet az első ajtókhoz.demars
Ah, nah ilyet ha fizetnének érte se raknék bele. Főleg h ezek rendszerint a műanyag ajtókárpitba már nem férnek el, hanem alul, a fémet kell vágni...
-
demars
addikt
válasz
demars #35746 üzenetére
Rákerestem a fékmesternél is... és láss csodát, most meg is találtam...
Elvileg ezek kellenek ugye?
A fékmesterről még nem rendeltünk, de tudom, hogy itt többen is ajánlottátok már... -
demars
addikt
válasz
runner 125 #35744 üzenetére
Nekem van az ajtóban is...
Oda néztem egy projektort... ami kivetíti a Honda emblémát... jól néz ki, bár az már nekem túl giccses lenne ezért letettem róla!
De a belső világítás folyamatban van nekem is... csak még nem értem rá...Más: Kormány összekötőket szeretnék cserélni (jobb oldali picit mozog, szerelő szerint nem vészes, de én cserélem... ráadásul párban fogom
)
Persze öcsémék nem találják a bárdi és unix rendszerben ezt a kocsit... Kikerestem a innen a cikkszámokat! Ha esetleg valaki tudja a bárdis vagy unixos cikkszámot (vagy más magyar beszállítóét...) az kérem ne tartsa magában!Fékbetétet is cserélnem kell elöl, eléggé a végét járják... Azt találtunk, textar lenne 8k ért a szett... Olcsó, jól fog (állítólag!!), csak kopik... EBC-t nem ismerik öcsémék... Mit szóltok jó lesz, vagy inkább mást rendeljünk??
-
válasz
runner 125 #35744 üzenetére
A kuszobok, hatso ivek es uregek ki lettek fujva uregvedovel, illetve a bal hatso korabban rozsdas ajto is. A masik harom meg nem
Az alja, a kuszobok, hatso ivek, futomu elemek, csomagtarto kaptak alvazvedelmet is. Hja nekem torte bele a futomuves tavasszal a kerekanyaba a tocsavart
-
runner 125
nagyúr
válasz
tboy93 #35743 üzenetére
Jól van, a lényeg h egy időre letudva akkor rozsda.
Ajtókat és az üregeket is kifújták üregvédővel?
Ha nem azt csináld meg, főleg az ajtóknál fontos alul a vízkivezetőnél.
Kerékanyákkal te meg vagy áldva, jól emlékszem h pont nálad volt már hasonló probléma korábban?demars, LógaGéza
Kösz, jól hangzik. Bepróbálom, s akkor lehet már csinálok lábtérvilgáítást is, illetve az ajtók élébe gondoltam még kinyitást jelző piros fényt. Csak találni kellene valamilyen gyári, besüllyeszthető búrát.
-
válasz
runner 125 #35740 üzenetére
Kesz, itthon van, tobbe-kevesbe elegedett vagyok. A fenyezes egesz jol sikerult, a polir gyatra lett, kb nem csinaltak semmit csak lemostak es waxoltak, plusz belul is kitakaritottak. Ami felbaszott, hogy elrontottak egy kerekanya menetet es nem szoltak rola, csak beraktak az ajtozsebbe. Itthon vettem eszre.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Igen, nekem is szépen elsötétedik folyamatosan
-
demars
addikt
válasz
Ugyan erre voltam kíváncsi én is nemrég...
Tesóm rendelt ebayröl. Nagyon jól világít.. Neki egyes swiftje van, ott nincs ilyen gond... -
7600 GS
addikt
válasz
!Overdose! #35737 üzenetére
Köszönöm!
Tavasszal szeretnék egy háromajtóshoz hozzájutni, erről a motorról pedig elég jó véleményeket olvastam. Esetleg ha sikerülne megcsípni jó árban egy 1,6-ost.
Miket érdemes amúgy nézni ennél a típusnál a vétel során?
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
4gen Civic-nél az 1,5-ös már injektoros volt?
-
>>>W!nman*
tag
Egy újabb fényszórómosós:
http://m.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.5i_ls_klima-9473674 -
demars
addikt
válasz
!Overdose! #35732 üzenetére
Már öcsém mondta, hogy neki ez nagyon zavaró és hogy ő tenne bele egy kis ledet... De én tuti nem fogom most szétkapni a műszerfalat, hogy kábelezzek emiatt!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
demars #35719 üzenetére
Az új gumit vágják tekercsből, vagy nagyobb méretből. A régit ha kihúzod, a 2 fém merevítő kijön belőle kétoldalon, és azt ugyanúgy vissza kell tenni az újba. Azért kell az ugyanolyan profilú gumi, hogy visszarakva minden stimmeljen.
-
z123456789
addikt
válasz
sunny84 #35721 üzenetére
Én ezzel fogom bekenni a picsába a csomagtartómat belülről. Már 2x volt karosszériásnál. Legutóbb cserélni kellett a komplett csomagtartó ajtót, mert még anno úgy vettem hogy el volt törve, és folyton deformálódott, nem csukódott rendesen. Most mikor kicseréltettem, és elhoztam láttam, hogy belülről, ahol megjelöltem a kritikus pontokat, hozzá sem nyúlt a srác. Kérdeztem miért? Azt mondta, mert bízik abban hogy nem ázik be az új csomagtérajtó illleszkedése miatt. Szóval ha ezután is beázik, akkor meglátjuk mit tud vele csinálni, de higgyem el hogyez volt a legkultúráltabb módja hogy a beázást megszűntessük. Hát nem szűnt meg, de én már le nem rakom a kocsimat idén rohadna meg! Bekenem ezzel azt csókolom.
-
válasz
Winner_hun #35724 üzenetére
Abban prizmák vannak, nem?
(#35726) EQMontoya:
Hoppá, amúgy tutni lennie kell! Én eddig az összes kocsiban villogni láttam.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #35723 üzenetére
+ elakadásjelző háromszögnek kéne hogy legyen háttérvilágítása? Ezt már rég meg akartam kérdezni csak mire géphez jutottam eddig mindig elfelejtettem.
-
Winner_hun
félisten
Index elektronikája / reléje merre van? Jobb első index hol működik hol nem. Múltkor kiszedtem foglalattal együtt az izzót, semmi oxidáció nem volt, az izzó is jó. Menet közben hol működik hol nem.
-
sunny84
senior tag
hello , van egy olyan problémám hogy ebben a taknyos idöben a csomitartóm felnyitom és viz csöpög belöle . a pára ül bele vagy mi ? reggel kinyitottam és folyt is rendesen rohadna meg , még jó hogy gumis civic csomagtartó tálcám van és nem tud lejjebb folyni ... lámpáknál a baj vagy hol jöhet be , mi a megoldás erre mivel lehet kitömíteni ? thx elöre is
-
demars
addikt
válasz
BlacKSouL #35713 üzenetére
Igen, két ponton tört... Elég jó minőségnek nézem.. Szerintem gyári ez még.
Gumit lehet vágni? Van benne fém merevítő, én flexre gondoltam, az talán nem roncsolja, görbíti...
Köszi az infót! Utána járok, meglesem, hogy esetleg túlméretes elférne e... Akkor nem vacakolok... -
BlacKSouL
addikt
válasz
demars #35701 üzenetére
Nem találok képet, de ha a gyári, vagyis 2 ponton megtört a lapátkeret, akkor annyi, hogy a lapátot a karról levéve, és kézbevéve meg kell nézni, hogy a két vége közül melyik oldalról a nyitott(-abb) a befogása. Lehet, hogy mindkét oldalról zárt, de az egyik lezáró fal a gumisínen vékonyabb. Na arrafelé kell megtolni ütközésig, majd óvatosan kifeszíteni a kétoldalon a sínbeilleszkedő műanyag befogók közül (kicsit lefelé, kifelé hajlítva), és ezután óvatosan húzni kifelé. Elképzelhető, hogy a teljes hosszon több ponton is van ilyen elcsúszásgátló vagy rögzítő befogó fül, amiken nyúzódik, feszül a gumi, de 1 ki- és behúzást ki kell bírnia, kis műszaki érzékkel simán ki lehet húzni a lapátból a gumit és az acél merevítőket.
Az új gumi profilja ugyanilyen kell hogy legyen, másképp nem megy be a helyére. Visszafelé ugyanez a procedúra, de pl vágott gumi esetén annyi a veszély, hogy a végek nem zártak, és nincs közbenső rögzítő. Tehát nem biztos, hogy ez a lapátkeret megfogja a vágott gumit, akkor meg gáz ha oldalra kicsúszik.
Egyébiránt ha komplett lapát nincs 575-ös, akkor ilyen méretű csak gumi sem biztos. A gyári lapátot egyébként érdemes rendszeresen műanyagápolóval átkenni, mert bár elég jó üvegszálas műanyag, de mégis nagyon eszi az UV, és hamar elöregszik, törékennyé válik.
-
válasz
kalmanchris #35708 üzenetére
Nem is számítottam sokra
Lényeg, hogy meg se lehet mondani hol volt fényezve az autó. Max rétegvastagságmérővel
A lakatosoknál lemerült az akksim, bebikáztuk egy külső akksiról (bár így is nehezen indult, gondolom abban az akksiban se lehetett sok, nem autóban volt). Itthon felraktam töltőre, reggelre a töltő szerint majdnem 100%-ra töltött az akksi, de mégis nehezen indult. Ez alatt azt értem, hogy nem úgy ahogy szokott
Utána leállítottam és elindult újra, szóval remélem hogy este is el fog indulni és nem maradok éjszakára a munkahelyemen.
Lehet érik már egy akksicsere?
-
z123456789
addikt
Á, én ilyenekkel nem játszom. Én lennék az első akit megállítanának ez miatt.
Nem a kocsihoz veszek lámpát, hanem a lámpához kocsit akkor. -
zolynet
veterán
válasz
z123456789 #35702 üzenetére
Ilyen a retrofit 6genbe.
Soha nem gondolkodtam benne, mert ~100k a project megvalósítása, és az nekem sok, annyiért veszek type-r vez.tengelyeket inkább.
Most látom, hogy most már csak 75k.Minap gondoltam rá hogy visszateszem a xenon-t hogy jobban lássak, eddig 1x állítottak meg a civiccel a rendőrök, és az volt az első igazoltatás az életemben, semmi gond nem volt.
Csak egy bajom van a xenonnal hogy azonnal forgalmit ugrik ha jól tudom.
Ha marad a csacsi akkor veszek két új lámpát, talán az még dob valamit. ~25-30k a pár. -
Snoop-y
veterán
válasz
z123456789 #35702 üzenetére
[klikk]Majdnem
Ez egy xenon kit viszont nem csak siman egy izzo log a vegen hanem egy komplett projektor.
-
z123456789
addikt
válasz
Snoop-y #35700 üzenetére
(#35695) honda23
Rendben.(#35699) Petie
Nem fontos, de ha megtennéd, szívesen megnézném a videón.(#35700) Snoop-y
Az mi a rák?
Ez? Ez nem ködlámpának való?
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest