Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Outskilled arénában. [link]
bónusz: érdemes a kezemet nézni...
-
salaam
senior tag
Jó sok ideje nem hseztem, gondoltam letolom az ingyen arénát. NA-n összejött a 11-0, de sajnos szétszedtek a priestek, szóval nem sikerült elérni a 12-t.
Volt még egy Fire Fly, egy Amani Berserker, egy Flame Geyser és egy Frostbolt.
Reward meg némi pénz, egy UG pakli és egy arany Blood Knight volt.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz micafighter #70554 üzenetére
-
h3lios
addikt
Érdekes mechanika a palának. BTW azok az artok
VÉÉÉÉÉÉÉGRE nem félnek új dolgokat bedobni a köztudatba, még ha valami nem is fog működni (szerintem ez a divine shieldes cucc nem fog), de van 1 csomó új mechanika. Még 1-2 ilyen kieg és lassan megüt egy MTG szintet a játék. Ezt sosem hittem volna, hogy kimondom a HS kapcsán.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
ETOM
addikt
válasz micafighter #70552 üzenetére
Jó, hogy vártok én türelmetlen voltam.. nyitni akartam egy iceblockot. És a 8. pakkba bedobott egy Antonidast amit megkaptam már Welcome Bundle-ből. Így jártam nem gondoltam, hogy ilyen hamar ad legendaryt.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy ha már a sima epic- rare- legendary lapoknál ilyen mélységeket megütnek a képességek, akkor mit tartogatnak a többi Hero esetében.
Fogadni mernék, hogy amikor a mage hero-t kijátszod megfagyasztja az egész boardot vagy valami hasonló.
Ja igen, és hamár láttuk bolvart az azt jelenti, hogy megkapjuk Arthast, mint Lich Kinget játszható lapként. Eddig a többi boss-t is láthattuk lap formában, 100%, hogy nála sem hagyják ki ezt a lehetőséget.Amúgy kaptunk VIDEÓT a single player módról.
A lichking kezdése elég sexy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz h3lios #70559 üzenetére
Sorry, rossz link. ITT a tényleges.
Ha legyőzzük minden kaszt-al a lichkinget megkapjuk a fiatal Arthas-t mint, paladin Hero-t. Oké, azt hiszem visszakapunk valamit a Heroic contentből. Az instant agyvérzést és az eretvágós hangulatot...
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Új paladin legendary..szegény Bolvart megint megerőszakolták
You are not prepared.
-
salaam
senior tag
válasz micafighter #70554 üzenetére
Ez most megint elég volt pár hónapig. Sajnos az új lapok sem tetszenek, a Blizzardra is haragszom, ez már így marad
Legalább több idő jut a gwentre ^^ -
h3lios
addikt
Egyébként Mage-ként elsőként kezdesz legalábbis ami a videóból kiderül. Már előre látom, hogy hard mulligan megy a cabal lacky + counterspell kombóra. Ha nem jön össze insta concede.
-
micafighter
nagyúr
válasz h3lios #70557 üzenetére
Nagyon tetszik az a Bolvar art, meg örülök hogy beletették ezt a "verziót" is a lore-ból a játékba. Szivesen legyártanám goldenben annyira jol néz ki, de én se hiszem hogy tul használható lesz. Lehet ugye kombózni Blood Knight-al, hátha lesz rá egy használható pakli.
,,pár ilyen kieg és MTG szint lesz a HS" Majd erre térjünk vissza ha kicsit lecsillapodott benned a hype
(#70559) h3lios:
Akkor valamennyi csak bejött abból, amit irtam
(#70562) salaam:
Nálam HS átment F2P casual szórakozásba, elvagyok a napi questekkel meg elarénázgatok, de több időt nem nagyon teszek bele, nekem is a gwent kapja a preferenciát Ott feljutottam rank 300 környékére, aztán zsinorban buktam 100 MMR-t, ilyenkor szoktam váltani HSre kicsit
(#70556) Zolom89:
Ez igy elsőre nagyon jó lapnak tünik.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Lenne 80 Goldom cserére EU-n /// Nash#2714.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
DaveNo1
veterán
válasz micafighter #70565 üzenetére
LOL, HS meg az MTG szint, ez így egy mondatban bőven elég volt mára
You are not prepared.
-
lm83
őstag
Hogy a Battlenetbe nem tudok belépni?
Tele van és 282 perc a várható várakozási idő??
Te melyik játékban osztanak ingyen valamit??? -
-
adrian94
őstag
Ez a play 3 game in the arena quest meddig él? tegnap lejátszottam 2 kört utána kiléptem most akartam lejátszani a 3. kört de már nincs meg a quest így lőttek az ingyen paklinak
-
DaveNo1
veterán
Új warrior és warlock lapok. A warrior tetszik, a lock kevésbé.
You are not prepared.
-
rocket
nagyúr
válasz h3lios #70560 üzenetére
Ezt az uj Paladin hero portret 2007-bol szalasztottak??
Iszonyat gagyi a kidolgozasa pl. Tyrandehoz kepest.F2P jatekosok nagy reszenek eselye se lesz megszerezni, mert nem fognak tudni 9 olyan decket osszerakni, amivel egyatalan eselyuk lenne nyerni minden kaszttal.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Ma este 8 órától Card Reveal Stream a hivatalos Playhearthstone Twitch csatornán. Kíváncsi vagyok mennyi és milyen lapot mutatnak meg remélhetőled 1-2 hero legendary is előkerül majd.
-
rocket
nagyúr
válasz h3lios #70597 üzenetére
Lehet
Aki lemaradt volna a Tinyfin meszarlasrolMar mar villantani kell, mert kezd kisiklani a hypetrain, eddig midrange/control szempontbol eleg gyengusz lapokat mutattak, es Huntert nyomjak "cancer" iranyba.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.