Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71901) saen válasza #75376384 (#71900) üzenetére


saen
veterán

Ne aggódj, lesz helyettük újabb random szar :D

(#71902) tomazin válasza #75376384 (#71900) üzenetére


tomazin
veterán

a sok random szar végre kirotál

mert lelövik a hs szervereket vagy mit tudsz amit mi nem? :P

(#71903) #75376384 válasza tomazin (#71902) üzenetére


#75376384
törölt tag

há' nem jövőre kopik ki a fent említett két kieg? ahogy néztem ennyire random lapokat, mint ami ezekben van az elmúlt időszakban nem adtak ki. aztán ki tudja, lehet csak többet nem mernek és arra várnak ők is, hogy ezek (evolve, book, tome, portal) menjenek wildba. :D

[ Szerkesztve ]

(#71904) Scale válasza #75376384 (#71903) üzenetére


Scale
őstag

De kikopnak, csak épp egyfolytában jönnek újabb random szarságok, amik ugyanígy agyf*szt fognak okozni az őseikhez hasonlóan. :U

(#71905) #75376384 válasza Scale (#71904) üzenetére


#75376384
törölt tag

mivel ennyi kedvem van dolgozni, átnéztem az elmúlt 3 kieg lapjait. :D remélem nem siklottam el semmi felett.
kftről nyilatkozni még korai, de ungoro: glyph, mean street: devolve. van sok más random is, de ezek a legjátszottabbak. ezek mégis hol vannak egy yogg vagy portál randomhoz képest?

a régi szép idők, amikor egy meccset egy boombot v shredder döntött el.

(#71906) Man0gatya válasza Mister_X (#71898) üzenetére


Man0gatya
aktív tag

abban a pakliban csupa nagy lény van és nem sok
az a miracle priest

(#71907) F-ECT$


F-ECT$
titán

DK Thrall bejön valakinek?

Mentem vele pár kört, és nem tűnik túl erősnek. Ha minden tuti jól jön, akkor snowball, de ha egyszer oda a board, akkor kb vége is a dalnak.

Dive ever, work never.

(#71908) micafighter válasza F-ECT$ (#71907) üzenetére


micafighter
nagyúr

Token shamanban szerintem elég jó lap a boardod életben tartására. 2 bloodlust mellé ment be a pakliba, nem a helyükre.

[ Szerkesztve ]

(#71909) pachito válasza F-ECT$ (#71907) üzenetére


pachito
őstag

Én questtel együtt próbálgattam, mire kifogyott a kezem volt Megafin és ha még szerencsém volt akkor jött egy Evolve vagy Thrall is...szerintem ez a lap igazán controlban lenne ász, nagyon hiányzik az elemental destruction...hiányzik az a kör, mikor lepucolsz mindent és odarakod a doomsayered

(#71910) Chumlee


Chumlee
senior tag

Akkora csicska ez a warlock dk hero power ,megnyeri a meccset ,mert neki 3 életeket lop el fatigue-ig jutottunk. Jaina hero powere persze ilyenkor semmit nem ér ,mert a víz elementálokkat két körként leszedi és persze újat már nem lehet csinálni .... :W :W :W :W 1 hp-n múlt az egész meccs , pedig már mikor elfogyott a lapja ... Ilyenkor ez sem számít ,mert az első 3-at meg sem érzi .....

(#71911) F-ECT$ válasza micafighter (#71908) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem is mellé ment, de kicsit win more lapnak tűnik.

1x még a Doppleganger + Thrall combo is összejött, de sajnos nem tudtam vele fordítani :(

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#71912) F-ECT$ válasza Chumlee (#71910) üzenetére


F-ECT$
titán

Sok lap miatt érthető a sírás, de ez azért már kicsit vicces. Neked is volt Life Stealed, szerintem ha visszanéznénk a meccset, akkor találnánk 1 helyet, ahol tudtál volna healelni magadon, ha meg nem, akkor ez van, a legjobb deckek is kikapnak 10-ből 4x.

Btw, ha már DK-k: eltelt pár nap a release óta, és elég sok DK van még forgalomban, konkrétan én az elmúlt ~20 meccsen láttam Priest, Wari, Druid, Shaman, Warlock, Pala és Mage verziót is, a korábban jónak gondolt Rogue nem jött szembe és Huntert se láttam.

Dive ever, work never.

(#71913) Chumlee válasza F-ECT$ (#71912) üzenetére


Chumlee
senior tag

10 hp alatt voltam folyton . Ez így nem túl korrekt tekintve azt ,hogy amíg a warlock azért az egy plusz manáért minden démont meg idéz ami meghalt a meccs alatt addig a Jaina kap egy 3/6-os víz elementált . Ez sem volt gond megoldottam , csak 0 lappal voltunk mindketten .

Nem baj újra beindultam , most vertem meg egy dragon priestet a semmiből ;]

[ Szerkesztve ]

(#71914) micafighter válasza F-ECT$ (#71911) üzenetére


micafighter
nagyúr

Mielött próbáltam én is azt hittem win more lesz, de igy jópár meccs után nem igy látom. A jade-s token shamannal nagyon könnyü boardot kipakolni, csak sokszor gyenge statokban, pl 3mana 0/3 totem, 4 mana 2/3 jade spirit, 7 mana 5/5 jade chieftain ezek amugy is jo lapok, de evolve targetnek is nagyon jók. Illetve sokszor van tele a board kis 1/1 meg 1/2kel amik bloodlusttal jók, de ha nem huztam fel a bloodlustot, vagy nincs meg a lethal, akkor utána könnyü azt a boardot letakarítani.

Loathebhez tudnám hasonlitani DK thrallt, amit legtöbbször én a board védelmére használtam, csak DK Thrall azért több mozgásteret hagy az ellenfélnek.

Vagy a Concealhez tudnám hasonlitani, ami szintén a boardod védelmére szolgál csak más iránybol.

Nagyon nem mindegy amugy mikor teszed ki a DK-t mert ha leszedték a boardod és üres a kezed, akkor az evolve heropower semmit nem ér.

Btw amugy dopplegangster + evolve nagyobb tempo 6 manáért, mint dopple + dk 10 manáért. Amugy ha sikerül a 8as slotot megütni a 3 dopplebol 2vel, az onnantol win szokott lenni. Nem olyan nehéz az se, nekem már összejött jópárszor :)

[ Szerkesztve ]

(#71915) Mister_X válasza F-ECT$ (#71912) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Tegnap este épp éreztem, hogy sikerült megfognom egy nagyon csúnya huntert (resummon DR a Highmane-ekre), nem volt lehetőség OTK-ra, de 3 lovas már lent volt, erre átváltott DK Rexxarra, következő körben meg N'Zoth.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#71916) F-ECT$ válasza micafighter (#71914) üzenetére


F-ECT$
titán

Igen, lehet hogy az a baj, hogy túl korán váltok Thrallra, mert olyankor oda a totem idézés is, meg még a deck sem biztos, hogy tuti.

Dive ever, work never.

(#71917) F-ECT$


F-ECT$
titán

Népszerű, és sikeres KFT kártyák listája.

HSReplay-ből az adat, és az látszik, hogy a Druida, Pala, Priest, Shaman, Lock 5-ös erősebb egy picit a másik 4 classnál, de azok sincsenek vészesen lemaradva, talán a Mage most a legnagyobb vesztese a kiegészítőnek. (Kicsit furcsák a százalékok, de itt most nem a teljes kép látszik, hanem csak a kártyák egy része, és a hozzájuk tartozó WR.)

LK továbbra is jó craftnak tűnik, de még nem indultak be az agro deckek (néhány token druid és pirate wari van még csak), majd utána derül ki igazán, hogy életképes marad-e.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#71918) micafighter válasza F-ECT$ (#71917) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én szerintem most a druid, a warlock meg a pala elég eszközt kaptak hogy megfogják az aggrot, a taunt warrior meg eddig is jó volt, ugy hogy nem hiszem hogy most nagyon el fog menni a meta aggro irányba. Biztos több lesz mint a kieg elején mert akkor inkább kisérleteznek az emberek, meg biztos népszerü lesz az aggro késöbb is a meccsek gyorsasága miatt.

(#71919) Chumlee


Chumlee
senior tag

3 counterspell-t tudtam kijátszani a jade druid ellen . Cumi miután kijátszol 2 counterspell-t a 3. counter-rel egy Ultimate Infestation-t :D

(#71920) h3lios válasza micafighter (#71918) üzenetére


h3lios
addikt

+ 1, teljesen egyet értek.

Én még a control Warriort is ide sorolnám, mert a sok WW effekt + hero power simán lepucolja az aggro boardokat.

Én Sjow-t néztem rank 1-en játszott a legendért, nem igazán jött szembe vele csak aggro druid és pirate warriort. Ő control paladinnal mindent szana-szét vert. Persze volta 1-2 meccs, ahol nem tudott mit csinálni, mert BrokeBack volt az ellenfél húzása, de ez benne van a pakliban.

A Corpsetaker nagyon beteg 4-es drop lifsteal-el, csak imádkozni kell, hogy előtte ne húzd be az összes lapot, ami procolja az effektjét.

Druidában a Spreading Plague + a 2/2 buff megfog és kicsinál minden aggro-t, de főleg a druidot és a token shamant, mert azok szeretnek nagy boardot kipakolni.

A Warlock pedig simán leszedi a boardot az új démonnal + a defile kombóval és még lifesteal spellje is van közben.

Szerintem nem lesznek hardcore aggro paklik, mint annó a pirate warrior és aggro druid. Egyszerűen nem éri majd meg, mert annyira tech-elve lesz a meta ellenük (most már legalább vannak lehetőségek), hogy közel lesz az 50% -os winrate.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#71921) Chumlee válasza h3lios (#71920) üzenetére


Chumlee
senior tag

Kicsit tartok tőle ,hogy beáll csak kontrollra ,mert egy-egy deck drága . Remélem a pala hozható lesz vagy a miracle rogue DK-val.

(#71922) tomazin válasza h3lios (#71920) üzenetére


tomazin
veterán

Azt azert tudod,h 50% mellett is megeri aggrot jatszani, mert nem fel orasak a meccsek. En szeretek utazas kozben jatszani es ott a 10+perces meccsek nem fernek bele.

(#71923) Scale


Scale
őstag

Nektek is holt lassú a játék? Ledcztem a meccsről, majd vissza akartam lépni és csak végtelenségig reconnectelt, aztán kiírta hogy bocsi nem tudott visszalépni, azóta a menü is olyan lassú, és játékot se enged indítani.

(#71924) grizlisandor válasza Scale (#71923) üzenetére


grizlisandor
addikt

Streamereknek is kifagyott, de már sikerült vissza lépniük.
Én próbálok belépni, de "ALL TABLES FULL" felirat fogad.

(#71925) oba válasza Scale (#71923) üzenetére


oba
addikt

Engem is ledobott és vissza se enged már. Hearthstone feliratnál állok egy helyben.

(#71926) grizlisandor válasza grizlisandor (#71924) üzenetére


grizlisandor
addikt

Most már beengedett. :)

Szerk.: Arénát tudtam draftolni, de ellenfelet nem ad... :O

[ Szerkesztve ]

(#71927) jr1994 válasza grizlisandor (#71926) üzenetére


jr1994
addikt

Nem lehet játékot indítani.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#71928) Scale válasza jr1994 (#71927) üzenetére


Scale
őstag

Igen, beengedni már simán beenged, márcsak a jatek indítással vannak gondok.

(#71929) thesound


thesound
őstag

Megint átnevezik a klienst, rájöttek, hogy baklövés volt a battle.net-et blizzardra nevezni. Most blizzard - battle.net lesz :D

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#71930) MAGUS7


MAGUS7
tag

Sziasztok! kb 20-30 pakkot nyitottam,pakkból Warrior DK,prológusból Priest DK,van még 4000 dust-om,
[link] ezt érdemes lehet kraftolni ? vagy inkább valamilyen Priest dekket ?
A Morgl Shaman hőst meg lehet valahogy szerezni még ? próbáltam a leírt módon,de nem kaptam meg.

[ Szerkesztve ]

iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11

(#71931) Chumlee válasza MAGUS7 (#71930) üzenetére


Chumlee
senior tag

A classok szintje összesen lvl 20 volt ?

(#71932) F-ECT$ válasza MAGUS7 (#71930) üzenetére


F-ECT$
titán

LK craftolható, de Grommasht még megfontolnám. Ok, hogy standard lap, de csak wari deckben használható, ha sok minden más hiányzik még, akkor lehet lesz jobb helye annak az 1600 dustnak.

Dive ever, work never.

(#71933) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

A kieg. óta teljesen megkergült a mobilos kliens. Ha egy picit is gyengül a hálózat, azonnal eldobja a játékot, és képtelen visszacsatlakozni. Újra kell indítani az egész hóbelebancot, de mire visszaérek a meccsbe, már rég kikaptam.

Komolyan. Ez az egyetlen komolyabb játék amivel el tudok lenni út közben, de sokszor inkább agygörcsöt kapok ettől a szarakodástól. :((

All→M8

(#71934) micafighter válasza grizlisandor (#71924) üzenetére


micafighter
nagyúr

DDoS alatt volt megint a Blizz, gondolom ez okozta a problémákat.

[ Szerkesztve ]

(#71935) micafighter válasza callmeakos (#71933) üzenetére


micafighter
nagyúr

+1 sajnos nálam már évek óta ilyen állapotban van a mobil HS.

(#71936) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

80g keresi párját :)

(#71937) #75376384 válasza callmeakos (#71933) üzenetére


#75376384
törölt tag

Nem tudom milyen telefonról jatszol és mióta, de a hálózatos mizéria azóta van, hogy kijött a játék mobilra. Nekem amióta elkezdtem megint játszani lassan két hónapja azt csinálja, hogy amikor az ellenfél kijátszik egy lapot és animáció közben rányomok a kijelzőre (ált a kijátszott kártyára ugye) akkor kifagy az app. :D
Egyébként a játék nálam még mindig lagos, most játszottam egyet, de szenvedés volt.

[ Szerkesztve ]

(#71938) tomazin


tomazin
veterán

En csak es kizarolag mobilrol jatszom, de azon kivul, h egy picit be-be akad az uj patchcsel, nem valtozott semmi. Ha leszakad reconnectel gyorsan, ritka az amikor megszivom emiatt. Lenovo p70em van.

(#71939) DJGABI válasza tomazin (#71938) üzenetére


DJGABI
addikt

+1, gyenge vassal meg 2g-n/lassított nettel nyilván sz*r, de alapvetően nekem sincs bajom vele

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#71940) Soybex válasza tomazin (#71938) üzenetére


Soybex
őstag

Hát Pixel XL-en egyátalán nincs lagg se fagyás mobilos kliensen. Pedig szinte csak telóról játszok megjelenés óta. Note 4-el ugyan ez a helyzet. Mondjuk 4g+ on vagy wifin játszok.

Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

(#71941) #75376384 válasza DJGABI (#71939) üzenetére


#75376384
törölt tag

iPhone se amivel rendszeresen produkálja.
Az előbb háromszor szétkapcsolt mert váltott a net egyszer annyira nem találta magát, hogy "unable reconnect" volt, majd amikor rányomtam ablakra ki is fagyott az app. Restart megoldotta, bár volt üres köröm, de vissza tudtam menni a meccsre.
Mindig is tudtam hogy a telefonom a szar és nem ez a retek program van rosszul megírva...

(#71942) micafighter válasza DJGABI (#71939) üzenetére


micafighter
nagyúr

Chipset Qualcomm Snapdragon 805
CPU Quad-core 2.7 GHz Krait 450
GPU Adreno 420
RAM 3 GB RAM

Ez nem tudom gyenge vasnak számit e manapság Android 6.0-val és 1440 x 2560 -es kijelző felbontással a HS-hez, de én ezzel szívok, nagyvárosban, nem lassitott nettel :) De már akkor is szivtam ezzel amikor ez volt a legerősebb vas ami kapható volt mobilban, és ugyanugy szivtam a HS-el, azóta mondjuk jelentős fejlődést nem láttam a HSben ami elavulttá tette volna azóta a vasat a HS szempontjából :DDD

(#71941) vzarmo +1 :DDD

[ Szerkesztve ]

(#71943) Scale válasza micafighter (#71942) üzenetére


Scale
őstag

Hát azért már a 2k felbontás eléggé meg tudja fogni a vasat bizonyos grafikai elemekkel bár ez még mindig nem hiszem, hogy a hs-nek kellene lennie ami ezt produkálja.

(#71944) h3lios


h3lios
addikt

1-2 napja beszéltünk a Miracle Rogue-ról, illetve, hogy milyen jó bele az új DK hero.

Trump videója 2 meccsről, ahol bemutatja a paklit. Főleg a 2-at érdemes megnézni, én tudtam előre, hogy erre lehet képes, mert a miracle nagy gyengesége volt, hogy a meccs végére elfogy a paklid. Ezzel kb. végtelen value-d van az amúgy is jó lapokból.

(#71933) .nox

Ha nem jó a netkapcsolat én régi Adventure ben szoktam class challange-ekkel szórakozni, mert ahhoz nem kell paklit építeni. :) Jó szórakozás ennyi idő után visszanézni a Naxx-os, BRM-es bossokat.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#71946) Fr0z3n válasza Fr0z3n (#71936) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Elkelt

(#71947) micafighter válasza Scale (#71943) üzenetére


micafighter
nagyúr

Igy gondolom én is :K

(#71948) h3lios


h3lios
addikt

Fun and Interactive

[link]

B-tag: H3lios#2825

(#71949) #75376384 válasza h3lios (#71948) üzenetére


#75376384
törölt tag

A legerősebb deckkel játszol Casualon. Megérdemlitek egymást. :)

(#71950) fogtunder válasza #75376384 (#71941) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én évente kb. 4-5ször cserélek telefont, nem szokott állandó probléma lenni a kapcsolat vesztés, néha-néha eldobja, de vissza is csatlakozik a meccsbe, ha szerver oldalon nincs valami gond.

az iPhone-ok egyébként rádiós teljesítmény szempontjából a béka segge alatt van a konkurenciához képest, minden bevezetésnél/tesztnél jelzik nekik a mérnökeink, ők meg természetesen magas ívben fosnak rá :D mondjuk nem csoda, a kiritikus bugokra simán rámondják, hogy ez feature, aztán, majd talán fél év múlva kijavítják.

I hate morning people. And mornings. And People.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.