Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz 13128814 #61849 üzenetére
Tessék, ha jól számoltam 860 dust. Kabal Lackey helyére mehet Babbling Book, Medivh is beférhet Loot Hoarder helyére, Malzachar meg cserélje le az egyik water elementalt vagy secretet. Én ennél egy kicsit "drágább" mage-et használok, mert van BRM, LoE és egy rakás legendary is. Bár ahogy elnézem, lehet nem ártana pár heal vagy armoros secret.
Többiek még talán tudnak rajta csiszolni.
Mage lényege a control, spellekkel tisztán tartod a boardot és megvéded a minionokat. Ha az alábbi lapok nincsenek meg, ez a craft sorrend:
- Azure Drake: szinte minden deckbe elfér, spell power és laphúzás hasznos
- Mana Wyrm: alap mage early game minion"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
13128814
tag
válasz Mister_X #61852 üzenetére
Egy baj van, nincs annyi kék genyóm, hogy a hiányzókat ki tudjam craftolni. Átnézem, hogy miből van több, mint 2, aztán hátha összejön pluszba valamennyi.
Egyébként, ha egy kártyából van egy arany meg egy sima, akkor az "aranyosat" be lehet törni? Ha jól értem, pluszt nem ad, csak menőbben néz ki?
-
fogtunder
nagyúr
válasz Mister_X #61852 üzenetére
a vaporize helyére inkább counterspellt raknék, soha nem játsszák körbe és nagyon durván be tud szívatni egy csomó paklit. meg ugye rengeteg az egy példányos lap, ami nem előnyös, de gondolom leginkább azért, mert nincs belőlük kettő, pl. sorcerer's apprentice.
én amúgy továbbra is zoo-t mondanék kezdő paklinak, valami ilyesmit, az imp gangbang helyére mehet hardvest golem, a dark pedler helyére meg talán bilefin tidehunter.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Mister_X
nagyúr
válasz fogtunder #61854 üzenetére
Nekem van kettő mindenből Na jó, pár epic magányos csak. Apprentice-t amúgy nem szeretem, Cult Sorcerert inkább.
Counterspell valóban hasznosabb lehet a vaporize helyett, de intéztem már el vele turn 3-ra rogue-t, aki azt hitte, hogy a 12/12-es Edwinre nincs válaszom
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bferi87
csendes újonc
Szívesen megdupláznám a 80 goldomat EU szerveren.
Feri#2903
-
whitezo88
nagyúr
válasz micafighter #61858 üzenetére
Ja igen, sorry kellett a G és odaadtam egy amcsinak
-
fogtunder
nagyúr
van még olyan játékos EU standard ladderen, aki nem aggro sámánnal/warriorral/rugóval tryhardol? sejtettem, hogy nem fog sokáig tartani a változatos standard meta, de azért pár hétig még el bírtam volna viselni.
-
fogtunder
nagyúr
nekem az elmúlt két napban szinte csak ezek jöttek, néha egy-egy druid, nyilván akkor, mikor renolockkal próbálkoztam. ma jött két renolock is amúgy, hát, nem tudom hogy keveredtek rank 5-re, olyan playek voltak, hogy csak fogtam a fejem.
-
salaam
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz salaam #61868 üzenetére
és látod, hogy még így is képesek elkúrni az emberek. a konkrét összehasonlításon elkezdhetnék vitatkozni, de sajnos tényleg inkább jó húzás kell hozzá, mint bármilyen skill. de ha a Blizzard ezt a control warlockot adta a népnek, akkor én ezt fogom használni, amíg nincs más.
-
h3lios
addikt
válasz salaam #61868 üzenetére
Sokkal inkább játszok ezzel, mint valami aggro szutyokkal. Arról nem is beszélve, hogy vérpistikeHUN2005 nem tudja összerakni, mert nincs elég dust a Legendek craftolásához. Sokkal könnyebb vele hibázni, mint egy aggro paklival. Ott igazából azt tudod elcseszni, hogy a lehetőségekhez képest kevesebb damot tolsz ki magadból, mint lehetne. Esetleg Weaponnel face-re mész 1 value trade helyett. Reno pakliknál nem 1x láttam már kidobni Jarraxot úgy, hogy még nem látták a paklikmból a nagyobb burst-öket. De említhetném az elvesztegetett PO-t és egyszerűen kifogy a damage-ből.
Nyilván ha valaki olyan játszik vele, aki már nézett 1 pár pro-t renoval játszani, vagy netán jobb játékos nem fog ilyet elkövetni. Ettől függetlenül sokkal szivesebben kapom ki 1 topkek reno-tól, mint 1 bármilyen aggro paklitól. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg a reno lock kb. egyenlő a régi handlockkal. Ott jobban kellett számolgatni a végén, hogy a taunt falat mikor tudod kidobni úgy, hogy ne halj meg. Viszont azóta sok idő eltelt Jelenleg egyáltalán nem ritka a 15-25 Burst DMG kézből, szóval itt is megy sok esetben a matek a játék végén, hogy vajon mennyi dam lehet a másiknál.
Nyilván a back to full HP elég hülye játékmechanika, de ameddig 30 a max addig ilyenek kellenek. Jelen metában mire mennél 1 healbottal ? Valszeg nemsokra, mert annyit erősödtek az agresszív lapok. Én kibékülnék 1 Reno nélküli metában ahol 40 lenne a max hp és lenne neutral heal és jó taunt. Semmit bajom nem lenne az agresszív paklikkal.
Szerk.: Reno ellen is lehet techelni dirty rat-et. Brannal nem csak Reno pakliban lehet valid. Simán lehet belőle 2-t játszani. Endgame-ben nagyjából bármilyen 2 elveszett minion insta lose a locknak. Említhetném Kazakust, Leeroyt, Reno-t vagy Jarraxust is. Utóbbi ellen meg van sacpact...
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
KaraDani
addikt
válasz h3lios #61872 üzenetére
"Sokkal könnyebb vele hibázni, mint egy aggro paklival." - Szerintem nem, semmivel sem nehezebb egy mostani renolockot játszani, mint egy aggro-t.
"Arról nem is beszélve, hogy jelenleg a reno lock kb. egyenlő a régi handlockkal." - Miről beszélzsz??? Van benne max egy giant, semmi köze a handlockohoz.Én szívesebben játszok akármikor aggro ellen, mint renolock ellen pl, még úgyis, hogy általában úgyis olyan deckket játszok ami az ilyeneket mint reno meg priest elveri. De ez nyilván ízlés kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz KaraDani #61873 üzenetére
A számolgatós részéről beszéltem. Moltenekkel rohadtul nem volt mind1, hogy mikor rakod ki, mert leburst-öltek 10 hp-ról. Itt ugyan ez a helyzet, csak azóta annyi OTK jött létre, hogy már 20-nál sem vagy biztonságban, nem hogy 10-nél. 10-hp-ra lemenni taunt-al is kb. ista lose majdnem minden ellen...
Egy olyan metában ahol a miracle rogue, 20 dmg -s Leeroy + faceless combo és Maly Druid valid deck igenis hasonló a logika. Tartható min. life totalról beszélek. Sokan beleesnek abba hibába, hogy a végletekig akarják húzni Reno-t, hogy minnél nagyobb Value legyen és simán belehalnak valami Burst-be.
Egyébként a Molten csak a Renolock miatt nem lehet ismét 20mana, mert Broken lenne az így is erős pakliban. Így viszont sajnos sehol máshol nem lehet használni.
Egyébként ha nem szerettek Reno ellen játszani javaslok 1 Alex tech-et. Multifunkciós lap több matchup-ban. Nyilván nem Pirate Warrior ellen, ami t4 lethalt képest adni. De a Control meccseket simán lehozhatja. Amióta Aviana Druidot játszok nem nagyon kaptam ki Reno ellen. 90%-ban lehozza a meccseket, mert nem számítanak rá.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Sikerült ma elérnem warriorral az 500 győzelmet ranked módban (ez a 2. arany hősöm a druid mellett), és most kasztot váltok. Warlockra gondoltam, ahogy néztem a renolockhoz megvan mindenem. A decket a tempostorm metasnapshot -ból néztem, és ott nem szerepel benne jaraxxus. Minek a helyére rakjam be szerintetek? Vagy tudtok linket adni olyanról, amiben benne van?
Előre is köszi!"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
h3lios
addikt
Lejárt a szerkesztés.
Lement a Scamaz féle Tournament első napja. Ma ment le az A csoport. Rengeteg 3-0 kiesés volt. Elődöntőben Dog 0-3 kapott ki Xixo-tól, aki döntős lett. Midrange shamannal jutott döntőbe.
Volt 1 Reno Mage paklija, ahol elég durva playet tolt. Kazakus-ból nem nagy spelleket vett ki, hanem 1 manásakat. A végén rádobálta antira őket és a fireballokkal simán leburstölte a Lockot max HP-ról Reno után.Egyébként 0-3-ak. 0-4Sen vs Xixo, Purple vs Amnesiac, Amnesiac vs Dog, Dog vs Amnesiac ...
-
Mister_X
nagyúr
válasz h3lios #61876 üzenetére
Az én renolockom annyira eltér, hogy meguntam a lista írását
Most vagyok túl egy 20 perces meneten... Renolock vs. Renorouge... szent szar Annál félelmetesebb nincs, amikor sejtésed sincs, hogy mi lehet az ellenfeled paklijában.
Turn 4 felé lett gyanús, amikor előkerült az étkészlet és a Burglar spell. Addig azt hittem, hogy Jade pakli. Sőt, akkor kezdett félelmetesen jade lenni, amikor a visszahúzott Jade Spirit + Brann kombó után már tele volt a board. És Aya csak később jött ki. Egy kört még nyertem magamnak, hogy a Doomsasert is takarítania kellett, utána szerencsére topdeckeltem a Hellfire-t és kézben volt a Demonwrath... akkor megizzadtam.
Nagyon sokat kellett matekozni, kínomban eltoltam egy olcsósított Brann + Earthen + Courier kombót, mert se Kazakus, se Reno nem volt sehol.
Olyan ESL playt kellett eltolnom, hogy letakarított Aya utáni 7/7-es golemre kellett dobnom a Blastcrystalt és egy potya Dragonflame-mel a Mistresst megölni, hogy ne 2HP-n legyek.
Felszedtem Reno-t, öröm, hinné az ember, hogy kifogyott. Nem. Kazakus által Wilfred felkeltve, ingyen Jarraxxus, köv körben kirakom Ragnarost: Slyvanas + Raptor a válasz. Oldd meg paraszt. Közben meg volt nála három Lock lap, szerencsémet ismerve biztos az egyik Sacpact - nem az volt, berakott a kettő közé azt a statzabálós rémet Izé, pontosabban fogalmazva Wilfredet belevetettem Sylvanasba és szerencsére a Gangbang leadert vitte.
22HP-n van.
6 manás removal ragnára, sacpact a rémre. Utána átmentem Jarraxxusba ingyen, 14HP-ról - face, inferno, BM. Ha már legyárottam, jogot formálok az Oblivionozásra. Mivel a lapokból kifogyott, csak burglarra telt -> Succubus. Köv kör: face, infernalra két potion és PO. GG.
Mára ennyi izgalom elég volt
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Vasinger!
nagyúr
80 gold várja párát! vasi#2603
-
13128814
tag
Kipróbáltam a Mage-t egy "majd lesz valami" fedőnevű paklival, ami nagyon furcsa, hogy a sírból vissza lehet hozni vele a meccset. Tényleg jó pofa spellek vannak hozzá.
No, de mivel kérdések nélkül nem fejlődök, felteszem őket.
Babbling Book okés? Vagy menjen helyére az Arcane Missiles?
Mirror Image? Ez bevallom töltelék lap, néha jó, ha van, de különösebben nem segít annyira.
Acidic Swamp Ooze helyére craftoljam ki a második Sorcerer"s Apprentice-t?
Arcan Intellect kell-e egyáltalán?
Water Elemental-ból kell két lap? Gyengének tűnik,
Medivh-et azért erőltetem itt, mert egész nagy spellek mennek, ha szerencsém van, idéz nagyon frankó lényeket.
Jelenleg 150 dust-om van, tehát ha craftolni kéne, véges a készlet.
-
13128814
tag
válasz tomazin #61882 üzenetére
Igen, mivel sok spellem van, az pedig spellenként csökken 1 manával. Így a legrosszabb esetben is 8 manával tudtam meghívni a buliba, de volt már, hogy kevesebbe is került.
Közben rájöttem, hogy az Arcena Giant van a pakliban. Ebben az esetben értem a problémát, rossz lapra kattintottam.
-
13128814
tag
válasz Balesz1899 #61884 üzenetére
Mert olyan kevésnek tűnik a támadó pontja. Bár már rájöttem, hogy nem hülyeség az a fagyasztás, és egész jól lehet kombinálni.
Mister_X, és abból elég egy? Baromi drága egy olyan.
Közben volt 2 olyan meccsem egymás után, hogy azt hittem már megint pókerezem. Srác valahogy lehívott 2 lapot a kezemből, aztán ráküldött egy olyan spellt, hogy mindent megölt, így 6 lényem bánta, meg az önbecsülésem. Kezdtük elölről, azzal a különbséggel, hogy nála volt vagy 5 lap, nálam 1.
A másik srác nagyon szépen elkezdte építgetni a C'thun-t, (20/20), és isteni sugallatra nem játszottam ki a játék közepén azt a bárányos lapomat. Volt 4 lényem a boardom, srácnál már csak 1 lap, aztán meghívta C'Thun kapitányt, aki frankón megsorozott. Maradt 4 HP-m, de így le lehetett gyakni.
(Bocsi, csak asszonypajtásnak hiába mesélném, nem hiszem, hogy meghatná. )
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Na ez is ilyen egymillióból egyszer összejön szituáció: ellenfél druidnál 4. körben Fandral + coin + 2 innervate + 2 wrath + 2 idol. (5 manáról indult a ramp up miatt). Jó játék volt, pedig vezettem addig simán.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Bazsi1987
őstag
Beszarok az asszony most kezdte el élete 4-dik paklijába jött is a legend...😁 Én meg két hónapja tolom és legendet csak a welcome bundlebe láttam.. 😁
-
anorche1
őstag
Ez a dirty rat biztos hogy kell a renolock -ba? Mert eddig 90% -ban az ellenfél számára jó lényt rakott ki, pl. emperor thaurissan, a drágább mukla (utóbbit előzőleg a paladin felerősítette +1/+1 -gyel, tehát a dirty rat -ot egyből le tudta ütni.)
Szerk.
Ezt a soul fire -t se tartom egy jó lapnak. Vette már el tőlem kazakust és sylvanast is. Gyakorlatilag saját nemiszervemet szurkálom vele.[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Kanczy
veterán
válasz anorche1 #61891 üzenetére
Úgy kell kirakni, hogy jól járj vele, vagyis ha van rá MC Tech, aoe, direct removal, vagy az is jó, ha pl. egy Reno-t szed ki. Nagyon nagyon sokszor jól jön
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
h3lios
addikt
Most írnék 1 hosszú kommentet, ahol elöntöm sóval a fórumot. Helyette csak annyi, hogy FUCK Pirate Warrior.
-
thesound
addikt
80g trade, EU
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
micafighter
nagyúr
válasz 13128814 #61886 üzenetére
Common meg rare lapokat nem nagyon éri meg kraftolni, csak olyan készletből, amiből nem veszel/szerzel lapokat. Pl classicbol biztos nem éri meg mert ha más nem ugye brawlbol jönnek a paklik és előbb-utóbb meglesz minden common/rare. De ha pl mean street lapokat már nem fogsz venni egyáltalán, akkor abból megérheti kraftolni ha hiányzik vmi jó common vagy rare.
Kezdőnek azt tanácsolnám hogy ne kraftolj és ne törj be lapokat, még ha nagyon jónak tűnik, akkor se. Legfontosabb szerintem kezdőnek egy jó classic készlet, ugy hogy én a helyedben azt csinálnám, hogy a goldbol classic setteket vennék egy jodarabig. Párszáz játék útán már kezd alakulni az elképzelésed hogy mit is kéne kraftolni, mivel szeretnél játszani stb.
Más részt az is hasznos lehet ha egy másik régioban is játszol, ott külön küldetések, gold és külön a lapkészleted is. Másod régióban a napikat megcsinálod, nyitsz pár (10-20) pakkot (nekem ázsiai régioban a 6. pakkban volt golden lego), aztán meglátod melyik régioban kaptál jobb lapokat és ott folytatod. Bár a közös questeket EUn könnyebb megcsinálni mert a topic nagy része ott játszik de kicsi utána járással bármelyik régioban tudsz keríteni embereket a friend listre a közös questekhez.
Ezek után pedig a másodlagos régiót arra használnám hogy gyakorold az arénázást mert ahhoz nem kell lap készlet, és ha már megy átlag 4-5-6 win akkor lehet a fő régiódban is arénázni. Ha több wint érsz el akkor igen jó profitot termelhet az aréna
-
saen
veterán
Firebat megjegyzés twitterről:
"I think reno mage is the best deck. Crazy that we all thought it was garbage like last week."Kár, hogy listát nem rakott mellé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.