Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balisz
senior tag
válasz AsakuraDave #62644 üzenetére
Komoly gondok vannak itt. Szerintem szüneteltetned kéne határozatlan ideig a játékot, mert ez nem egészséges reakció. Az oké, hogy esetleg egy elvesztett meccs után ideges az ember, és ír egy "salty" posztot, de te mostanában állandóan csak a hülyeséget magyarázod. Miért játszol folyamatosan ha mindennel csak bajod van? Nem kötelező, és gondolom nem is fizet senki neked érte.
Meg már másodjára írod, hogy azt mondta valaki (Chakki-ra gondolsz), hogy adásban "kalap sz.r a játék". Csak a rend kedvéért, szó szerint ez hangzott el: I don't really like the new Hearthstone set." Persze láthatóan nincs sok kapcsolatod a valósággal HS ügyben, ezért gondolom nem is nagyon érdekel, hogy ténylegesen mi hangzott el, de azért a fórumot olvasók kedvéért érdemes leírni, ne csak a ferdítését lássák.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz AsakuraDave #62649 üzenetére
" PLS miért ilyen gyerekesen kell belekötni a másikba..." Tükörbe néztél már? Úgy babyragelsz itt mint egy 5 éves kisgyerek akitől elvették a nyalókáját.
Ne stresszeld magad ezzel a játékkal, ha ezt váltja ki belőled.
You are not prepared.
-
AsakuraDave
őstag
válasz balisz #62651 üzenetére
Igen,majd tovább fejtegette a dolgot és mondott "szebbet" is Képzeld néztem végig,de te biztos jobban tudod Nah mindegy mára utolsó komment mert úgy látom kezdek megsérteni embereket,pedig nem célom...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
balisz
senior tag
válasz AsakuraDave #62653 üzenetére
Á, akkor ezt értetted "kalap sz.r a játék"-nak: "The game is not in the greatest spot it's ever been in" Azt remélem érted, hogy ez nem általánosan a játékról szól, hanem a jelenlegi metáról. Előtte azt is mondta, hogy bízik az új szettben és a rotációban. Persze ebbe azt magyaráz bele az ember amit akar, de attól még ne úgy írd le a véleményed, mintha szó szerint őt idéznéd.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Kellemetlen hogy a shaman deckek egyre kevésbé játszanak Hexet [link]
-
kchryss
veterán
Arénában csúnya murloc sámánnal találkoztam. Volt everyfin-je és finders keepers-ből kapott egy neptulont.
Óriási malaccal pont lethalra tudtam verni utolsó körben: replay5 win lett a vége ezzel a hunter draft-tal: [link]
Szerettem vele játszani. Sok beast szinergia volt benne. 3 warlock-tól kaptam ki, abból az egyiket meg kellett volna vernem, ha nem számolom el magam.A pakkból amit kaptam érte nyitottam egy legendary-t: Knuckles-t
Még nem láttam, hogy valaki játszotta volna. Törhető?[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
30 uj hsz, wow biztos tortent valami...jah asakura :/
-
salaam
senior tag
One man spam, de itt az új t1 deck.
Nyilván LC/JJ gyártmány; talán a naxxos midhunter, vagy a secret pala volt ehhez fogható, de azokban sem volt ilyen lategame. -
AsakuraDave
őstag
válasz salaam #62663 üzenetére
Jah elég undoritó egy deck ezt még le is tudom craftolni talán...
Amúgy biztos én vagyok a balf.sz de meta snapshotbol készitett dragon deck és 8körig egy dragont se húzok? Így a lapok amik dragonra izgulnak semmit se érnek :'DD RNGStone
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #62667 üzenetére
Élvezet hogy rogue turn 2ön kitud tenni 20db 15mana cosots miniont mert persze adjunk neki 15milliocsrillio 0mana gain 1 mana this turn lapot nem elég a fekélyes 5/4 1coin 4cost 0skill fes neeeeeeeeeeem Nem baj turn 4 15/10es quester :'D Az már skill még mindig keresem de nem találom hol a skill ebben...
Van 30 lapod és egymás utan kapod hogy coin coin conceal drake quest cold leeroy hmmm igen nagy skill keresem keresem
Savjz se 500helyett esett vissza mert ilyen fekélyes fes 0skill deckek ellen ment nonstop neeeeeeeem dehogy biztos azért mert egy noob vagy mi itt van skill? Hol? Keresem.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz AsakuraDave #62667 üzenetére
Látszik nem játszottál LOE előtt Shamannal, elég nagy hulladék volt. De GvG/Naxx kirotálásáig sem volt egy nagy szám.
You are not prepared.
-
Mister_X
nagyúr
válasz AsakuraDave #62668 üzenetére
Savjz kikapott már silence priesttől is...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
AsakuraDave
őstag
válasz Mister_X #62670 üzenetére
Szerintem itt mindenkinél többször volt Legend és magasabb ranking is jutott Jah hogy csak igazabol jatszani kell 24/7 és elöbb utobb egy kis rng meg luck és high Legend leszel azt akarod mondani?
-
balisz
senior tag
Szerintem innentől érdemes lenne innentől ignorálni a kollégát, ez már csak vergődés a figyelemért, amiből így is túl sokat kapott. Egyébként nekem az tetszik az egészben, hogy annak ellenére, hogy szerinte mennyire hulladék egy játék ez, még a ma történt eseményekkel is tökéletesen tisztában van, pl. ki mit mondott egy versenyen vagy ki hol áll a a ladderen-en. Érdekes.
-
AsakuraDave
őstag
Dragon Aggro Warrior kikapom egymás után háromszor ugyan azt a csóri dragon priestet és kétszer bealázom kb ha 5-6dmget benyeltem, harmadjára instant concede-elt így pont megvan a napi 100gold questből x'DD :'DDD Bár én már dragon priestel kezdem alázni az aggro warit ha csak 80%osan perfect a keze,100%osat elég impossible....
-
Mister_X
nagyúr
válasz AsakuraDave #62671 üzenetére
Ne próbálj a sorok között olvasni, látom, nem megy.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
F-ECT$
titán
válasz salaam #62666 üzenetére
Pedig elsőre furcsának tűnik. Hiányzik pl a játék egyik legerősebb Turn 1-2-je (Tunnel + Totem), de túl sok sebző spell sincs, ami nem szokott ártani a Lethalhoz. Nincsenek Farkasok se (agro ellen jönnek jól), cserébe van 2 jó lassú mana tide. De ha működik...
Dive ever, work never.
-
BrukoMisike
tag
Hogy egy kis ON is legyen: valaki meg tudná mondani nekem, hogy hol tudom követni a bajnokságot? Twitchen napi szinten nézek HS liveokat, de eddig nem találkoztam a bajnoksággal.
-
NyxNyxNyx
addikt
Kollektíven meg tudnánk oldani, hogy ne válaszoljuk AsakuraDave baromságira? De úgy egyáltalán, mintha nem is létezne. A dühünk élteti, egyre erősebb lesz.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
F-ECT$
titán
válasz whitemetal33 #62676 üzenetére
Lehet legend rankon, ahol több a control, ott jobb,
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hunter q-t kaptam (2-t is), van jó deck rá, esetleg wildra?
Dive ever, work never.
-
saen
veterán
válasz BrukoMisike #62677 üzenetére
Pedig ott szokott lenni, csak nincs folyamatosan.
-
salaam
senior tag
válasz F-ECT$ #62675 üzenetére
Amióta kalózok vannak, azóta egyre kevésbé éreztem én is hasznosnak a totem golemet. T4-re muszáj kijönnöd az overloadból, mert általában fixen jade lightningozni akarsz és aggro ellen meg nem mindig opció, hogy trogg golem hero power lightning, valamikor a clawot is fel kell rakni és sokszor van, hogy csak ül a kezemben, mert t5 inkább draket játszok, mint egy 3/4-t és egy hero powert.
De amúgy ez inkább control sámán, szóval ha hasonlítani kéne valamihez, akkor a zoohoz, vagy a secret paladinhoz tudnám. -
DopeBob
addikt
válasz F-ECT$ #62675 üzenetére
Kipróbáltam én is tegnap, igaz már viszonylag későn, nem voltam éppen a toppon. 50 lapos sámán quest volt, gondoltam oda jó lesz. R13-ról szépen visszaestem vele R14 végére, 5 meccsett játszottam, mind bukta. Ebből 4 aggro warrior volt, ez ellen pl gyakorlatilag nincs esélyem nyerni, volt hogy már 4. körben kikaptam. Utána egy hasonló sámán deck jött, az szoros volt, és sokáig is tartott, de pofán lött a Ragnája és kikaptam.
Szóval mindenkinek melegen ajánlom kipróbálásra
MZ/X
-
Kanczy
veterán
Amúgy durva, hogy 68% winrattel három napja még rank6 öt csillagon voltam, a tilt után már rank7 nulla csillagnál járok. Pedig ugyanazt a két decket játszom, de elkezdtek counterek is jönni, meg valsz. túl ideges vagyok a 5x utolsó meccs vereségtől.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
KISDUCK
addikt
válasz Mister_X #62683 üzenetére
Prémiumba van ignore funkció?
Kérdés úgy mindenkihez: Én érzem úgy vagy tényleg kicsit nehezebb a standard ranked mint a wild? Wildon dragon priesttel, standarden jade druiddal játszottam. Igaz egyik pakli se original, mert mindegyikből valami hiányzik, de druid mintha amúgy is nehezebb lenne papnál.
-
saen
veterán
válasz BrukoMisike #62693 üzenetére
Legjobb módszer szerintem twitteren követni a legtöbb profi játékost, ők szokták jelezni. Illetve a szervezőket is, bár ők sok hülyeséget irogatnak.
-
AsakuraDave
őstag
Ennek a Lifecoachnak valami baja van? Mik ezek a random kirohanásai azokkal a csodálatos hang effektekkel meg gesztusokkal? Csodálatos ez a túl a barátságon streamje,csóri tag már átveszi ezeket a random kirohanásait Kezdek félni ettől az embertől
-
KISDUCK
addikt
Tettem egy próbát custom jade shamannal (mert pár lap hiányzik), de ez tényleg egy moslék. A játékot úgy tudnám leírni vele, hogy az ellenfélnek "torkos csütörtök" van. Aya Blackpaw nincs még meg, de szerintem lecraftolom. Eddig csak 6 meccsem volt a paklival (rank 20 0csillagról kezdtem vele standarden), de 2x összejött egy olyan combó hogy Sylvanasra tettem Ancestral Spiritet, hát elég beteg volt.
Itt van 2 replay ha valakit érdekel:
Replay1 Replay 2[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz AsakuraDave #62696 üzenetére
Így vezeti le a feszültséget valszeg. Minden hónapban teljesíteni kell, magas Legend rankot elérni. Arról nem is beszélve, hogy ennyi év játék és bullshit meta után nyilván már nem kicsit unják a dolgot. Így viszont magukat és másokat is elszórakoztatnak.
B-tag: H3lios#2825
-
Kanczy
veterán
válasz ígyvanferi #62699 üzenetére
Ezt nem is láttam, pedig már én is javasoltam
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest