Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75015) embe válasza buci68 (#75005) üzenetére


embe
nagyúr

Nem kötözködés. De azért ha nyugodtan, nem vezetés közben elolvasod a hozzászólásod, azért szerintem neked is egy katyvasz lesz.
És távol álljon tőlem hogy többre tartsam magam, mint az olyan fórumtárs aki mindenkinek mindent megmond, és nem tűr ellenvetést , és mondja a saját vélt vagy valós igazát. És hozzászólásainak jelentős része a - mondjuk úgy - az ő véleményével ellentétes vagy más nézeteket vallók fikázása ( mert egyébként van itt is ilyen mint minden fórumon) :DDD .

Gyakran 2-3 naponta kapok olyan üzeneteket amiket csalók küldenek. És nem csak emailben, üzenetben, hanem telón is jönnek.
Ez a friss - illetve a reakcióm rá. Sok ilyen van. Eggyel eljátszottam egy darabig, feljelentést is tettem, de lezárták azzal hogy nem ért kár. Kár!

És a reakciódból, a válaszodból, úgy látom azért Te tudsz jobban is írni, így van remény. Főleg hogy rákerestem a számodra, nem csaló száma-e, és azért találtam olyan hozzászólást máshol ami normálisan meg volt írva. ;) És igen, ne kocsiból írogass! A magad és mások biztonsága érdekében.
És írd be ide nyugodtan, nem vezetés közben ( magam ismétlem ) mi a kérdésed! Fogsz rá kapni választ... ilyet is, és olyat is. Aztán majd szűröd a válaszokat, és eldöntöd számodra mi a releváns.

Tegnap az AVX-en volt egy olyan, már törölt hirdetés, ami teljesen úgy tűnt mintha egy beszívott ember írta volna.

A gyereknek jobbulást!

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.