Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyíkac

aktív tag

Hello,

régen írtam, de attól még gányoltam:)
    Én a vízhűtéssel szórakozok nyár eleje óta kissebb-nagyobb sikerekkel.
    Célom: kevés ráfordítás nagy hatékonyság:
    Amit le kel hűteni:
    athlon X4 630 + 9800gx2szumma 300+W

Első képemnél látható két kis 8 cm-es hűtő aminek 7-es a belső csőmérete ezt kevésnek találtam párhuzamosítottam őket:D

Mentségemre szóljon éppen festünk a másik szobába attól ilyen a föld XD

eddig ezzel voltak sorba kötve együtt 50 fok felé nem ment a hőmérséklet még órák után sem :C

szereztem egy gépházat hiányzik az eleje és az alaplap mögött takaró lemez :) de legalább jó kis modding alap lesz. Ezen a képen a kábelezés látszik. Továbbá az h. a hipro 700-as táp kábele nem elég hosszú ahhoz h. lentre tegyem, és még a rigi ház magasságát is látni :) :

ezen a bepakolt vízhűtés látható a tartály még mindig várat magára marad a Koca-Kólás üveg :). Lent a Táp helyén két 12 cm-es venti fújja lefelé a meleg levegőt a nagy traktorfűtésből bontott full réz borda. Ha bekötöm a két kis párhuzamosított bordát akkor szintén 45-48 fok körül van terhelve a max hőmérséklet, de így magában 51-52 fok. Jelenleg nincs hely a két kis 8 cm-es hűtőnek, de ez még úgy sem a végső állapota a gépnek :)

tömören most ennyit tudtam összedobni:)

Kérdésre válszolok :P

Költsége a jelenleg használatban lévő hűtésnek:
    szivattyú: 5
    blokkok: 5+4
    csövek: 1
    egyebek: 1
    radi: ingyen
    tehát szumma: 16k

a 3. képen látható 2X12 -es radi valami tahai-chi hűtésből van eladó:) vagy cserélhető 2X12 radira vagy egy 12-esre érték egyeztetéssel.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés