Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
régen írtam, de attól még gányoltam
Én a vízhűtéssel szórakozok nyár eleje óta kissebb-nagyobb sikerekkel.
Célom: kevés ráfordítás nagy hatékonyság:
Amit le kel hűteni:
athlon X4 630 + 9800gx2szumma 300+WElső képemnél látható két kis 8 cm-es hűtő aminek 7-es a belső csőmérete ezt kevésnek találtam párhuzamosítottam őket
Mentségemre szóljon éppen festünk a másik szobába attól ilyen a föld XDeddig ezzel voltak sorba kötve együtt 50 fok felé nem ment a hőmérséklet még órák után sem
szereztem egy gépházat hiányzik az eleje és az alaplap mögött takaró lemez de legalább jó kis modding alap lesz. Ezen a képen a kábelezés látszik. Továbbá az h. a hipro 700-as táp kábele nem elég hosszú ahhoz h. lentre tegyem, és még a rigi ház magasságát is látni :
ezen a bepakolt vízhűtés látható a tartály még mindig várat magára marad a Koca-Kólás üveg . Lent a Táp helyén két 12 cm-es venti fújja lefelé a meleg levegőt a nagy traktorfűtésből bontott full réz borda. Ha bekötöm a két kis párhuzamosított bordát akkor szintén 45-48 fok körül van terhelve a max hőmérséklet, de így magában 51-52 fok. Jelenleg nincs hely a két kis 8 cm-es hűtőnek, de ez még úgy sem a végső állapota a gépnek
tömören most ennyit tudtam összedobni
Kérdésre válszolok
Költsége a jelenleg használatban lévő hűtésnek:
szivattyú: 5
blokkok: 5+4
csövek: 1
egyebek: 1
radi: ingyen
tehát szumma: 16ka 3. képen látható 2X12 -es radi valami tahai-chi hűtésből van eladó vagy cserélhető 2X12 radira vagy egy 12-esre érték egyeztetéssel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest