Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20898 üzenetére
tetszik!
pláne a költségvetés és az "y" gány...
a nagy nyereséged a gx2 levizezése. mert annak a ref hűtője ugye elég érdekes. hangban és hőben. az első, (és utolsó), normálisan megoldott 2 gpu-s refhűtő a gtx295 rev2...
mivel hangellenes vagyok, így valszeg azon agyalnék, hogyan lehetne valami + radit bedobni a renszerbe, jól szellőző helyen. hogy a ventiket ki lehessen lőni. feltéve, ha bírja a pumpa.
mindig is tetszettek a kókány vizek. 150-200-ért a hülye is tud csináltani prémium, több vga-s folyadékhűtést. persze, azok szebbek, de ezeket többre értékelem...
jól látom, a vga fullcoveres? (azaz 2 oldaliii full...)
a fehérségek mincsodák? valami apple? vagy festett? a felső optikai meghajtó is fehér?
vagy csontszínű, csak a fényképen van kivilágosodva?szolgálati közlemény. látod, ha rövid tőmondatokban beszélsz, nem hiányzik a tagmondatokat elválasztó vesző, mert ott a pont. és így érthető is. (még nekem is.) csak hogy a mai bszgatás se maradjon el.
(azt hittem, hogy megsértődtél, azért nem vagy...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning