Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz fulltime4wd #21450 üzenetére
Persze
Ezekre figyelek -
kukinyo
addikt
válasz fulltime4wd #21452 üzenetére
Nem vettem magamra.
-
dewil666
őstag
válasz kukinyo #21453 üzenetére
Szia!
Láttam hogy ventihez csinálsz tölcsért.
Csak ötletként írom hogy plexiből is lehet csinálniKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
DiceBlade
aktív tag
Nah én is belekezdtem a kis projektembe, itt követhető a case moddingom (első próbálkozás faterral, szóval nem kell nagyon lehordani, a tippeket/normális kritikákat viszont szívesen fogadom):
az elképzelésről egyenlőre csak annyit hogy fekete-fehér lesz
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Ide is..
Sziasztok, nem akar valaki rendelni innen velem együtt valamit? úgy feleződne, harmadolódna, ... a postaköltség. üdv
-
thlacko
csendes tag
válasz wd.taz #21427 üzenetére
Hi,
Köszi, még éppen időben vettem észre, hogy írtál. Ha lett volna a boltban, már meg is vettem volna, éppen ebayen gondolkodtam. Szélzaj, nos az hiányzik a legkevésbe, jeleneleg a tx2 gyáriventije a leghangosabb sajnos. Ja és egy ideje Q9550 ketyeg a gépben alap órajelen, épp az előbb módosítottam a konfigomnál.
Szóval a halkság a fő szempont, ppersze hűtse is le a kicsikét, amenniyre szükséges.Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
szab.tam
nagyúr
hőcsőhíradó n+1....
szomorú hírek. mármnint nemcsak nekem, hanem azoknak is, akiknek ígértem, hogy kapnak, ha tudok olcsón csövet.
a minimum rendelhető 100 db-os tételnél olyan sokba kerül, hogy még saját felhasználásra sem éri meg. maga a cső 4x annyi, mint számoltam. drága. a szállítás is drágább.
és akkor a tervezhetetlen vámtétel is ráugrik. (a végére minimum 2000 ft-ra jönne ki darabja, de lehet, hogy többe...)úgyhogy a heatpipe import ugrott, vele együtt az összes fejlesztési, kísérletezési tervem...
ha bárkinek, bármilyen hőcsőbeszerzési, legyártatás ötelte van, nem tartsa magában....
(természetesen nem 3200-3400 ért a conrad-osat....)
mindenképpen ezer/db. alatt, 6-8mm átmérő, 300-550mm hossz....akármilyen hülyeségnek tűnik a beszerzési ötlet, ki vele...
(csak ne nekem kelljen legyártani, mert azt nem fogom...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
macko20
őstag
-
szab.tam
nagyúr
válasz macko20 #21475 üzenetére
milyen külső átmérőben gondolkozol?
falvastagság? mert ugye vékony kell, hogy legyen. azt nem tudom, mennyire, de vastag nem lehet...de tudok egy jobb ötletet.
fogsz egy 50mm átmérőjű hengert. pl. 60-70 centi magasat.
abban megcsinálod a vákumot, és vizezést. lezárni kicsit macerásabb. és kihúzással kör perforálni kb. 250x250-es lemezeket vagy 100-at. fekvő ház. és a procin lenne egy db. hatalmas hőoszlop a lemezekkel. úgy néznek ki, mint a körszálló....
a fekvő lamellák miatt a lemezek közti hőmozgásnak lőttek, de legalább jól nézne ki...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az valóban hőcső. emlékszem, mutattad....
és valami nagyobb léptékűre gondoltam.de az igazi az lenne, ha azt mondanád, hogy gyártottam egy délután 100 db. 500mm hosszú hőcsövet. vigyed....
a felületek nagysága miatt hatékonyabb hűtőt tudnék csinálni, ha lenne pl. 25 db. 8mm-es. (ugye a régebben vázolt 5x5-ös verzsön). mert 8mm-es perforációval lévő lamellát tudok venni. konkrétan ezt. már rendeltem is próba képpen 10 db-ot.. 100ft egy 10-es lemez. négyztekre felvágom, és egy csőre felhúzok 10 lemezből szétvágott 100 db-ot. ezt 25 csővel megcsinálni, 1000 ft-os csövekkel is 50k. de komoly hűtési teljesítmény, és nem nehéz.
de lehet, hogy elég egy 4x4-es is....de lehet lemezt operálni bontott klímából is. olcsóbb, csak macerásabb, csúnyább....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
BlackPriest
őstag
-
horn3t
tag
Sziasztok!
Úgy látom ez az én topicom.
Van egy Freezer pro 7 rézcsöves hűtom a procimon. A ventillátor már csapágyas és nagyon hangos. Tud valaki ajánlani egy olyan módszert, amivel sikerülhet kicserélnem egy másik ventire? Ugye nem kompatibilis a 12 centis egyszerű hűtőventik furatkiosztás ezzel a ventivel.
Ötlet valaki?
Vagy honnan tudnék csak ventit szerezni, borda nélkül olcsón, alig használva?
ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
Blabcsi
senior tag
válasz horn3t #21484 üzenetére
Itt kérdezd.
Szerintem simán lecserélheted más ventire.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
ZetorGumi
addikt
Kérdés:
Méhsejtmintás rácsot honnan lehet szerezni? Ilyet:New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
DiceBlade
aktív tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz ZetorGumi #21487 üzenetére
én tőle vettem már többször is.
nagyon korrekt, sürgetni nem szabad.
privátot kell írni...ugye ez és ez és ez is tőle van...
(#21488) DiceBlade
igen, ő ugyanaz. vannak mindenféle modding cuccai is.[ Szerkesztve ]
-
DiceBlade
aktív tag
lenne egy kis problémám... a gyári AMD Athlon 4200+os ventit szeretném lecserélni, de meghagyni a bordákat.. hogyan kell róla levenni csak a ventit? vagy erre csak gány megoldás van?
-
DiceBlade
aktív tag
válasz #10034944 #21494 üzenetére
nah végülis egy régi Codegen tápból kiszedtem a 8as ventit, de mivel az az Arctic PRO-khoz hasonlóan csak kifelé ventinek való így a házon kívülre került, a procival szembe lévő ventihelyre az oldallapon, Molex-ről kapja a 12V-ot
eléggé hangos, de így netezés közben hozott 3 fokot, holnap GTA4-el letesztelem, mert főleg emiatt kell a jobb hűtés
ha beválik veszek hozzá egy egyszerű kapcsolót, játék közben nem érdekel ha hangos -
DiceBlade
aktív tag
válasz #10034944 #21496 üzenetére
elől van egy 12-es Zalman, hátul felül ugye a táp 12es ventije szívja ki, és most jött ez a kis 8as
mivel nem voltam álmos jáccottam egy kis GTA4-et (persze csak a teszt kedvéért ) és így is 50 fok fölött van a proci.. szóval jó-jó de nem az igazi (GTA4 benchmarck 97%-ra terheli a procimat cpu igényes beállítások minimuma mellett is )
-
DiceBlade
aktív tag
folytattam a gépházam átépítését, most meglett az alaplapi tálca, ezen lesznek majd kivágva a kábelmenedzsment lyukai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest