Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
válasz Beretvás #18446 üzenetére
ugyanilyen áron a cm 370-hez legalább minden helyre adtak csavar nélküli rögzítőket. amúgy codegen házam van, simán hozza a v3 színvonalát
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
-
Petzval
senior tag
válasz Beretvás #18444 üzenetére
Egy ház ne már attól rossz legyen mert Codegen! A háznak van egy lemezvastagsága lemezminősége összeépítése. Ez nem táp amiben nincs védelem mondjuk.Direkt vettem egy C. házat mert az elrendezése nagyon jó és az ára harmada egy "márkásnak". Kapott egy Chieftec tápot és, van egy jó ház.
És azt nem mondtam hogy a ház lemeze minősége építése elrendezése nagyon jó hiszen alaposan átnéztem a nyitott képeket.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Nem tudja itt valaki hogy hol lehet gumikédert venni? Plexit kellene betenni a ház oldalába vele.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
macko20
őstag
válasz tupacamaru #18461 üzenetére
Autós bolt talán,vagy ezek
Amúgy Üdv.Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
tupacamaru
veterán
válasz macko20 #18462 üzenetére
Itt már néztem csak nem nagyon találok olyat amilyen kellene. Ilyesmit szeretnék én is elkövetni. Bár itt a H profiloknál talán lehet valamit keresni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
macko20
őstag
válasz tupacamaru #18463 üzenetére
Akkor mindenképp autós bolt lesz belőle mert ez a pillangó ablak gumija
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Gyíkac
aktív tag
válasz tupacamaru #18461 üzenetére
huha ez mekkora 5-let. ha siekrül megfelelőt találni akkor vagy 2-3 m-re vevő lennék én is..:$
[ Szerkesztve ]
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz Petzval #18460 üzenetére
Haveromnak van egy codegen háza, vastag lemezből van és 9-10 kg. pedig nem régi, egy éve vette. Vannak jó házaik. A táp: van egy s478 as konfigom, ami most 8 éves nyáron. végig egy 350 w-os codegen táp vittem és viszi ma is. 3 szor b@szott villám a házba 8 év alatt, megpukkant egy koolink tápom(túlfesz védelem benne volt), meg egy corsair, +egy tft monitor, de acodegen tápnak és az ő hajtotta gépnek semmi baja Jó a mostani konfigomat nem bíznám rá, de nekem rossz tapasztalatom még nem volt codegennel.
Üdv: Zsolti
-
Bloodaxe
aktív tag
Amúgy hogy lehet egyedi profilképeket megoldani? láttam már jemi-t, marley-t és sokakat
Üdv: Zsolti
-
macko20
őstag
-
szab.tam
nagyúr
válasz macko20 #18484 üzenetére
számomra hasznos volt!
továbbra is kéen 1, (több...?), zézkocka, amiből kijönnek bazinagy és bazi hosszú hőcsövek. több sorban. 1xrűbb lenne az életem... (vagy akkor bonyolódna csak igazán.)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz macko20 #18489 üzenetére
továbbra is kéne 1, (több...?), rézkocka, amiből kijönnek bazinagy és bazi hosszú hőcsövek. több sorban. 1xrűbb lenne az életem... (vagy akkor bonyolódna csak igazán.)
a (majdnem) 30 centis, átalakított vga riser megjött, de nincs kép.
a gyári 15 centis még működött, ez bíztató.
valszeg valami el lett tolva a kábelcsere folyamán. megy vissza utánképzésre....ettől függ a bordavásárlás, és a kialakítás.
de egyre jobban úgy gondolom, hogy lesz egy + hőlépcső.kis 5letelésre bedobom. (móriczkarajz nmélkül...)
tehát:
vga házból ki.
90 fokkal, hasal kifelé felfordít.
gpu körül a kopasz accelero 90 fokban elfordt: kis csövek lefelé, hosszabbak fölfelé. mindkét irányban lelógnak a nyákról. csövek közti össz távolság kb. 10 centi.
így 1-1 bordaszendvicsbe tudnám fogni őket.
de ha veszek alurudakat, 200 mm széles, 10 vastagot. ebbe a szendvicsbe fogom alul felül. és ehhez már a 20 centi szélesség miatt 2 sor aluprofil szendvicset tudok fogni.
még 1 trükk. (valamelyikőtöktől jött a múltkor az 5let...). a 200*10-as alurudak találkozásába bemarva, az accelero csöveivel párhuzamosan betszek 30-40 centi hosszú + hőcsöveket, amik eljuttatják a hőt a bordák távolabbi részébe, ahová az accelero hőcsövei már mesze nem érnek el. mert az aluban elég lassan terjed a hő, erre rásegítek. és ezek a csövek az accelero csővégeik előtt pár centivel kezdődnének fésűszerűen berakva.és az aluprofilokat ezeknek a téglalap alapú fémrudaknak csavarnám neki kívülről.
hátrány: az alulapok, (rudak), és a bordák közt van egy újabb hőlépcső. de jól bepasztázom, és összecsavarom őket, talán jó lesz. ha az aluprofilok talpában mennének a csövek, (a rudak nélkül), jobb lenne a hőátadás, terjedés.
előny: a drága profilok nem lesznek szétmarva, így hibás irány esetén újból felhasználhatóak.
pár kiló + felfűtési tömeg.
dupla szélesre tudom csinálni.75 centi magas lenne a torony. 25 centi a kinézett bordából 1.5 kg.
kb. összsúly: 2*2*75cm -> 300cm -> 18 kg, (zaz az egyik oldalon pici kimarad, a gpu fölött, így kb. 17 kg). + az egy centi vastag, 75*20 centis, alurúd szendvics tömege. saccolni sem tudom, de szerintem 8-10 kiló.majdnem 25-30 kiló. szeirintem ha egy darab borda, lamella sem lenne rajta, hanem csak egy kis felületű kocka lenne, akkor is kéne ehhez 2-3 óra furmark, hogy 250w-tal felfűtsem. viszont remélhetőleg a felületek miatt meglesz az egyensúly a hőtermelés és leadás közt is.
itt a gond egyedül az lehet, ha valahol a hő nem úgy közlekedik, mint ahogy szeretném. azaz "feltorlódik". a legrosszabb, ha az accelero csöveinek a környékén. ezért fogok + segéd csöveket bemarni az alulapokba. a hő szétterítése miatt. 5 db-ot veszek, mert az már kedvezményes conrad-éknál....
de hát ugye a riser. működnie kell, különben ez zsákutca........
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Petzval
senior tag
válasz macko20 #18491 üzenetére
Az alaplap megfelelő helyein mért feszültség is magas és a perifériák közvetlen kapják a tápot.A processzornak nyilván külön stabilizátora van.A ventillátorok fordulatszáma is a feszültséggel arányosan masabb mindegyik, azt is tudom mérni.Nem a BIOS-ban
[ Szerkesztve ]
-
TROG AIR
aktív tag
-
Sandrew
őstag
Sziasztok!
Gépház átalakításras keresnék valami eszközt. Sima CM690-ról lenne szó. max 15k-t szánnék rá. Dremel-t néztem de nem tudom melyiket. Szerintetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok