Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandrew
őstag
válasz molnarpeter #17055 üzenetére
Az egy táp teszter
Dehogy is hülye vagyok. Az nem így néz ki
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
válasz szab.tam #18132 üzenetére
Jó kis Deer
A vga is kintről szívta a port. Hátlapi lemez nincs. Először telement porral a borda. Aztán megállt a venti. Majd mindíg lekapcsolt a gép a tulaj szerint. Vga ad képet de tiszta pötty az egész. Gpu körüli rész el van szineződve a paszta meg úgy rá van száradva, hogy higítóval sem jött le...
-
Sandrew
őstag
válasz szab.tam #18137 üzenetére
Kékventi telepakolva...
Gondolom rá gondolsz.ha gondolod gyere el hallgasd meg.
Összes venti 500-600Rpm-en pörög. Alul és elöl porszűrő. Gyári.Elöl felül gyári 14cm-es cm venti van. Max fordulatuk 1100Rpm. Maxon sincs hangjuk. Alul ami van max 1200Rpm-et tud,12cm-es ez is.
Hátra bekerült egy AC F12 Pro Pwm ami a proci ventijével együtt emeli a fordulatát. Szintén néma.
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
válasz BlackPriest #18430 üzenetére
Akkor valami régi masszív Codegen
-
Sandrew
őstag
válasz BlackPriest #18433 üzenetére
Nekem Scaleo L van. mATX-es ház de vagy 7kg
Razer6666:
Akkor te még nem láttál masszív házat...[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
Sziasztok!
Gépház átalakításras keresnék valami eszközt. Sima CM690-ról lenne szó. max 15k-t szánnék rá. Dremel-t néztem de nem tudom melyiket. Szerintetek
-
Sandrew
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18503 üzenetére
Csak házat vagdosnék vele semmi mást. Azt csak bírja az olcsó is nem? 300-ast néztem. 2korong van hozzá. Ezek mennyi ideig bírják?
-
Sandrew
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18505 üzenetére
Van valami teszkós! Flex-em. Szerintem akkor veszek rá ilyen korongot
-
Sandrew
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18507 üzenetére
Lett ezzel vágva már zártszelvény is. Vitte mint kés a vajat
Szerintem jó lesz
Dremel pl azért lett volna jó, hogy a happy 21b ház tetejére tudjak ventit vágni.
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
Jó lesz nekem a noname is. Csak gari legyen
Fúrni nem fogok csak házon vagdosni 1-2 kábelhelyet meg ventihelyet az xdl ház tetején. Arra csak elég.
Verto nem noname
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
válasz tupacamaru #18521 üzenetére
Na szab.tam most tépi a haját a sok ventitől
Azthittem
Én beszereztem egy sima 690-et 3db gyári ventivel. Ki kéne találni, hogy lenne a legjobb a szellőzés?
Alulra,Előre,Felülre?
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
CM 690-et a jobb szellőzés és hang érdekében picit megvagdostam. Felülről azokat a semmirevaló műanyag rácsokat kicsipkedtem illetve elölről is a porszűrővel együtt.
A felső ventik közül csak a hátsót fogom meghagyni. Azon jön meleg is kifelé. Az "elsőn" szinte csak hideg. 800Rpm-re vannak szabályozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest