Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
macikos
addikt
Te amúgy ki vagy, hol, mi, mennyi éves, mióta edzel, mekkora vagyol, stb.?

God Vazzeg: Pont múltkor akartam írni, hogy mindenki ezt az alsó csigás kereszthúzást csinálja teremben és hogy... inkább nem írom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként jó videó, csak legközelebb valami súlyt is tegyél a franciarúdra
A diéta nem kifogás! 
-
Bélah
csendes tag
Hurrá hétfő!
Ma megint lehet gyúrni...
-lll---
---lll- -
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem most olyan izomlázam van a hátamban, hogy ha kicsit előrehajolok majd szét szakadok
Imádok +súllyal húzódzkodni. Érzem, hogy az utolsó mély izomrost is meg lett dolgoztatva és nem csak úgy tessék lássék 
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a sportika tesztje facebookon láttam h jelentkeztél, ez full ingyenes?

-
-
Bélah
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ilyen hamar itthagysz minket?
Viszát!
-
Bélah
csendes tag
válasz
macikos
üzenetére
Valójában nem kérdés volt, hanem célzás. Célzás arra, honnan jött ez a "hetente nyírd ki magad/izomcsoport!" szisztéma, és, hogy mióta.
A kilencvenes évek elején ilyesmit csak a nagyon nehezen gyarapodóknak (ma hardgainers) javasoltak 6-8 sorozat testrész, ugyan az izombukáson túli edzést nem javallották számukra.
Amikor ezt én kezdtem - 20 éve - akkor az előírt protokoll háromszori, egésztestes edzés volt, majd mikor az ember középhaladó lett, a négynapos duplán osztott. Amikor erre áttértem, akkor már megvolt a saját testsúllyal való nyolcazás fekve, guggolásban ehhez +25 kg, a felhúzásokban pedig több, mint 60 kiló volt a különbség. Volt egy szisztéma, amit annak idején tanítottak nekünk, mely szerint ha némileg a pillanatnyi képességeid alatt terhelsz (pl. guggolás 3x8x120) helyett 3x8x 110 terhelsz, akkor előbb eljutsz 3x8x125 kg-ra, mint ha erőlteted állandóan a százhúsz kilót.
Természetesen az ember hiheti azt, hogy az egyes izmok regenerációjához 7-8 nap kell, és ennek megfelelően egy hét múlva megint megkísérli magát kibuktatni, aztán vagy lesz túlkompenzáció, vagy nem.
Mivel pedig egy idő után az ilyen véletlen módszerek által nem lesz, emberünk azt fogja hinni, hogy elért a "genetikai határra".
Mondjuk megkérdeztem egyszer az eredetileg Athéni ezüstérmest (105 kg súlyemelés), hogy egy másik sportág fényében miként tekint erre.
Elmarasztaló ítéletet nem mondott erről a szisztémáról, csak elmesélte, hogy őt korábban szintén megkérdezte egy fiatalember, hogyan edzen megjavítandó a 130 kilós fekvenyomás
csúcsát. Heti háromszor javallotta fekvenyomni az illetőt, és kiírta az összes súlyt, sorozatszámot, ismétlést mind a három edzésre hetente.
Két hónap múlva 150 kilót nyomott az ember felmérésen.Nézem ezt az egészet, ami megy a mai testépítésben. Még a középhaladó szintet is kevesen érik el. Nemhogy nem érik el a testsúly + 30% szériaguggolást, de nem is végzik.
Ugyanakkor az elit oldalon látni fejlődést, de az elsősorban nem az edzésmódszerek fejlődésének köszönhető.
Schwarzenegger az izomcsoportok háromszori edzését végezte, hétfő-szerda-péntek és kedd csütörtöki bontásban. Később már csak heti kétszeri edzést javallotta, háromszoros osztásban, hat napon át.
Az ilyen metódusból alakuét ki a 3+1, majd a 4+1, ez volt Haney és Gaspari szokása is.
Aztán vagyunk itt ezzel a hetenkénti egyel, ami egy bevett szokás, de semmilyen logikával nincs alátámasztva. A bukás utáni erőltetett ismétlések megint egy külön "érdekesség".Azt mondhatom, - amennyire én látom az edzésfelvételein - Jay cutler példának okáért sosem nyírja ki az izmait "bukásig".
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
kircsi

-
God Vazzeg
veterán
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kemény vagy csoki.

Van egy kinézeted...mondjuk védelmi pénzek behajtásához, stb. kell is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
komoly

-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A hátadra fektess egy kicsit nagyobb hangsúlyt. Szélesnek széles de legyen az is legalább olyan kidolgozott mint a karod.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
egész jó

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jaj, kár volt megnézni...

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Ez már egy egész más minőség, nincs köze ahhoz.. De ehhez sok időnek el kellett telnie, mire ilyen minőségben le tudtam magam dolgozni, ha hamarabb neki kezdek, akkor kevesebb izom marad a végére.. De most nekem is tetszik az eredmény, majd lesz még jobb is. Jelenleg 88-89kg vagyok, jövőre ennél jobb formát szeretnék olyan 92kg körül. Ennyi a cél

-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nagyon durván leszálkásodtál, formásodtál
(emlékszem, amikor kb 5 éve találkoztunk először a sb-n és már akkor is nagyon nagy darab voltál, de akkor olyan egyben volt az egész, hihetetlen, hogy mennyit fejlődsz, te szemét
) -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nemrossz.

A cicid tűnik kisebbnek a többihez képest, de valszeg inkább a többi nagy (váll, kar, hát
). Vagy csak optikai csalódás. -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
miért Laciztak le?
mod
a befőtteidet meg üdvözlöm ... hogy rohadnának meg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem teljesen őszinte a mosolyod edzés közben

Gratulálok jó forma
-
God Vazzeg
veterán
Tegnap készültek edzés közbeni képek és videók, ha valaki érdekel, itt megtekintheti: [link] (Be kell hozzá jelentkezni
) -
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
Azért jó olvasni, hogy a fanatikusok is lazítanak néha, akkor nem érzem annyira szánalmasnak magam

Nálam így nézett ki a hétvége, mint pár hónapja mindegyik (99%-ban): péntek délután konditerem, este korán fekvés, szombat reggel 9.00-11.15-ig bunyós edzés, utána a gyerekkel kirándulás, úszás, játék. szombaton is korán fekvés, vasárnap reggel futás, utána a szar időre való tekintettel a gyerekkel játszottam + végtelen mennyiségű MMA videót néztem
majd a Taxi4 megtekintése után fekvés és ma kipihentem, frissen üldögélek a munkahelyemen és szétvet az energia, alig várom a következő edzést ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jut eszembe, ha valaki rendel myproteinről szeptember előtt (mert akkor Dunkel barátom is fog), akkor szóljon már, mert egy kis beta-alanine-t rendelnék én is (term. utalom előre, aztán elmegyek érte)
-
Quan-Chi
őstag
7végi LAN parti túl élve ... a pénteki buli szombat reggel 6 ig ment után szombat délben már LAN-ra pakoltam és vasárnap reggel 10ig függtünk ... és vasárnap déltől mostanáig horpasztottam és még mindig vérben forog a szemem , biztos igényes lesz az edzés 3tól

-
Snoop-y
veterán
Szombaton hátaztam,hasaztam meg tricepszeztem levezetésnek pedig vállra is edzettem picit

Húzódzkodást végigküldtem +10Kg-al
Aztán csigás hátgépen is csináltam 6 sorozatotTolódzkodás:
Bemelegítésnek 30 ismétlés
Aztán végigtoltam +20Kg-al
Levezetésnek 25 ismétlés
( végre kezd látszódni, hogy van karom
)Hasazást végigtoltam 20Kg-os tárcsával 30 ismétlés egy sorozatban. Szerintem a héten váltok 25-ös tárcsára
Oldalemelést 10Kg-al csináltam

mod: Maci nagy kalappal és gyógyuljál bazzeg ne bassz ki velünk vagy előtte kapard ki a sírod mert nem lesz ember aki elásson egy ekkora dögöt mint te vagy
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
"ma is volt egy csávó a teremben akinek közel akkora karja volt mint nekem
"
Namegint jött egy újonc 30as?
"ez tűrhetetlen
"
Már megint fel kell hozni az anabolikus izomfelfújókat.

-
Bélah
csendes tag
válasz
Tomics
üzenetére
Ez érthető, de tulajdonképpen ki sugallja, hogy egy-egy izomcsoportot ki kell készíteni edzésen? Nagyobb lesz a hozadéka a bukásig, meg azon túl való edzéseknek?
A másik: mi van akkor ha átfedés van, az izomcsoportok esetében, és esetenként így némelyik kétszer, akár háromszor is kap terhelést hetente? -
Bélah
csendes tag
válasz
cerkarobi
üzenetére
Pontosan egy olyan tíz kilós zsákot fogunk venni.
Vagy van mégegy alternatíva.
Az ilyen válaszra a kérdésfeltevők szellemi kapacitása, illetve pontosabban annak hiánya miatt van igény.
Azt mondjuk érthető ha felmegy a vérnyomása attól, ha az alany olyasmi felöl érdeklődik, ami nemhogy pénzt nem hoz a buildernek, hanem helyeslés esetén bevételkiesést jelent.
Azonban, ha írna egy indokot, mondjuk blöffből megkérdőjelezné a termék biológiai értékét, és az ilyen egyébként nem ritka kérdésekre vonatkozólag bizonytalanságot keltene minden márkanév nélküli terméket illetően, akkor nem lenne sehol ez a stílus elrettentő példaképpen/nevetség tárgyául. -
-
LOTR
addikt
válasz
macikos
üzenetére
az utóbbi 2 hétben nem sok lehetőségem volt topikot olvasni, de már megint mi fogad...
jobbulást neked!
én meg gondoltam nagy bőszen, még júniusban, hogy júliustól legkésőbb diéta, de ennek örömére 1,5 hete még edzeni sem volt időm, nemhogy a kajára figyelni (és még mekiben is voltam 2x), kíváncsi leszek mi sül majd ki belőle...
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ezek után tuti ledobott még egy kg-t úgy megforgattad a kést benne

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
100-al megvolt a 15?

-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
zsír, én még most se mentem edzeni

-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Gyenge szar vagyok, mint egy kislány. Teljesen össze vagyok zuhanva, nem tudni mi van velem, holnap ÁNTSZ, szóval kép majd csak ősszel vagy télen.
-
tween
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A szőrtől úgy se látnánk semmit

-
55 perc futás éjjel; diéta rulez. Legközelebb 1h fölé kell mennem. Kómás a fejem, de 81 kilót mértem, ahogy megjöttem. Kábé egy hónap alatt -8kg. Túl sok is.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
hova töltené azt fel?
és mivel fotózná le?

túl nagy az a hát

-
Manitou
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
De
Kérdezd macikost ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Boxer: Hát te meg ki vagy?

-
Manitou
veterán
UP
Ma se mentem edzeni, jóvót
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
Zoza24
üzenetére
A WPC80 egyáltalán nem rossz választás. Az, hogy a nagy "guru"-t beidéztem egy válasz erejéig az nem azért van, mert jónak találtam a válaszát. Az alapanyagok, akár a tejpor.hu-tól veszed tehát jó választás, főleg azoknak akik kevés pénzből gazdálkodnak. Egyre kell csak figyelni, mivel alapanyag nem tartalmaz emésztő enzimeket, tehát arról [jó lenne gondoskodni] A Scitec termékről nincs véleményem, mert nem használtam, és nem fogom használni. A Jumbo prof.ról csak annyit nem látom mik azok a magas minőségű proteinek, ameikről írnak, (felsorolás hiánya) illetve adagonként 24g cukor [szerintem sokkal jobb alternatívák léteznek]
-
Atomgeszi
nagyúr
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
Az izomvesztéstől nem fél?
Vagy mielőtt elindult a kisboltba tejért az előtt fél órával leküldte a NO-Xplodeot a Nitrixet meg az Atro-Phexet??
És olyat durrant, hogy alig bírta kinyitni a bolt ajtaját. 
Csak azt nemtom,hogy 1 tehénből , hogy lesz 150 litér micelláris dzsörzi? Bubi besegít a bikáknak vagy mifene?
-
macikos
addikt
-
Kidus
őstag
Sikerult labaznom, terdem meg se nyikkant, orulok

Koszonom, mosma le is ulok akkor...
-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

juteszembe, valami fehérjét kellene rendelnem, hogy megy ez a myproteines rendelés? valaki felhomályosíthatna

Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gitáros topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

---lll-

"

,de