Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
CoolBoy323 #21799 üzenetére
Ha minden igaz, mi ide jártunk pár hónapig: [link]
Egy pincehelyiség, nem túl nagy, de végül is vannak gépek, lehet edzeni, próbát megérhet. Mondjuk olcsónak nem nevezném, de nem is drága, akkoriban nem nagyon láttam jobb áron arrafelé, persze lehet, csak keresni kell. 6-7e volt a korlátlan havi bérlet talán. De azt hiszem van 12 alkalmas is, kevesebbért. -
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
pesten tudna nekem vki mondani egy ár/érték arányban jó kis termet a 14. ker. környékén??
köszi, bye
-
Markgx10
őstag
válasz
#25954560 #21793 üzenetére
Nálam nem lenne kérdés, hogy ha mehetek bunyózni, akkor biztos nem fogok vasakat emelgetni
Bár csak 9 hónapja járok mma-zni, de egy edzést sem hagyok ki, pedig folyamatosan sérült vagyok, de annyira szeretem, hogy nem tudom elképzelni, hogy helyette elmenjek konditerembe, aminek (mármint a gyúrásnak) pont az az előnye, hogy bármikor lehet menni, bunyózni meg nem.
Ha szeretsz harcolni, akkor nálad sem kérdés ez
-
törölt tag
-
brownus
veterán
aztakurva, Indian Pole Gymnastics
-
törölt tag
mai kellemes dilemma:
este muay thai v konditerem?
az elet szep -
Sotho
őstag
macikos: valld be a hsz-od írása közben egészen elérzékenyültél
-
glutamin
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
Baxátok meg beszéltek itt a kajáról tök éhes lettem... csordul a nyálam.. már itt folyik az asztalra.
Hmm eszek csokis kekszet.
-
Kidus
őstag
válasz
BÁ Nutrition #21784 üzenetére
Hust, vanilias-proteines tejes italt, RedBullt, kenyeret, hust, krumplisalit, mindenfele tonhalsalit, tejfolt, turot, ja meg hust
Fel edzes volt hazajutni....Meg nem dontottem el, hogy holnap csinalok palacsintat, vagy csutortokon.
Talan inkabb csutortokon, mar igy is tul sokat zabalok melleEs most megyek bohockodni a terembe.
Orulok, hogy emelhettem a topic szinvonalat elektromos cigivel, leszokassal, bevasarlolistaval, haskerek-tolvajokkal, heti menuvel -
lujó55
addikt
-
Kidus
őstag
válasz
BÁ Nutrition #21781 üzenetére
Ahh, en mar napok ota csak toltok, megis majdnem kifogott rajtam ezer meteren 2db 10 kilos zacsko a boltbol
Egy oraja betoltam 2 combot meg szarnyat, 2 szelet kenyerrel meg krumplisalival.
Meg egy orat hagyom magam nyugodni, aztan megyek, meghajtom a futogepet
Holnap meg hat-tricepsz, alig varom, vegre valami erdemleges edzes. -
BÁ Nutrition
addikt
én meg olyan lettem mint egy pelikán, az is lehet hogy űberelem Macokist. most is mióta megjöttem edzésből másfél óra alatt már megittam vagy 3 liter vizet
napközben meg nem is szoktam számolni.. melóban meg olyan érzésem van hogy éhen meg szomjan pusztulok..
és arról szoktam álmodozni de jó lesz ha hazajövök és annyit iszok meg eszek mint az állat
meg ugye most már jóideje tart a diéta, tegnap feltöltöttem egy picit.. megettem fél kiló túróstésztát(a tészta nyersen vót annyi) és gondoltam most jól betöltődök picit... hát a nagy xart, 3ik gyakorlatnál már elment a látásom foltokban
na mondom faxa, meg fekvenyomásnál is úgy volt hogy a kisebb súlyok mondjuk ilyen 130 még pille volt aztán feljebb meg hirtelen elfogyott az erőm és annyi.. szal mint ahogy Árpi szokta mondani aszittem hogy, pedig dehogy
számítottam egy biztatóbb eredményre most de nem vagyok mégse csodagyerek hogy diétában megdöntsem a rekordjaim erőben
max ha éjjel kétszer visznek el az ufók nem egyszer
(agyzúzó mondására gondolva.. aki régi érti
)
holnap meg vizsga, remélem összejön valahogy mert különben kicsapnak, és rám van szállva az egyik kiképző sajna, nagyon szimpi vagyok neki is
-
adalbert1
veterán
Tudom hogy ez itt off, de azért leírom, hátha páran lemondanak a cigiről, és kitör a világbéke is.
Szerintem az egész leszokás fejben dől el. Nekem is volt pár próbálkozásom, mire kb. 10 év cigi után le tudtam szokni, bármiféle segítség nélkül. Egyszerűen eldöntöttem hogy kész, nekem ez nem kell, elszívtam az utolsó szál cigit és nem gyújtottam rá.
A kezdeti időszakban meg az motivált hogy ne szokjak vissza, hogy akkor mi a fenének szenvedtem át azt a pár napot/hetet, ha most újra rágyújtanék. Tehát akaraterő és elhatározottság kérdése az egész. Más kérdés hogy azóta híztam vagy 10-15 kilót, tehát lépek is a fogyjunk le topicba olvasgatni. -
LOTR
addikt
van már zene drog is, állítólag olyan hatása van az agyra, mint a drognak
http://www.i-doser.com/
egy youtube link
sőt most nézem még logoutos téma is van [link]gondolom ezt közzé szabad tenni, csak nem csuknak le "terjesztésért"
-
Tomics
addikt
válasz
Boxer001 #21774 üzenetére
Faterom napi 2 doboz bagó 20 éven keresztül, úgy szokott le hogy egyik nap nem gyújtott rá többet, azóta utálja mint a szart már a szagától is rosszul van. (ennek már vagy 10 éve, de azóta is köhög
) Akaraterő kérdése
Muterom viszont nem tud leszokni, de nem ekkora láncdohányos mint fater volt, beéri pár szállal is egy nap16-17 éves koromba mikor a rossz korszakom éltem én is rágyújtottam, de csak pár doboz ment el és már utána szar volt nem rágyújtani pár napig, megszokja az ember könnyen a mozdulatot...
-
Kidus
őstag
Szakadjatok meg, ketsegek vagytok mind
Komolyra forditva, mar megprobaltam minden szart, tapaszokat, meg ragot, meg kevesebbet szivni, meg nem szivni, komolyan mindent.... ez a legnagyobb rabszolgasag, es racseszes. Jol elb.tam mikor raszoktam, sok eve.
Az ember egy ido utan eleg elkeseredett ahhoz, hogy meg az ilyen humbuk hipnozisos szarokat meg relax cd-ket is bevegye. Ez kb. ahhoz hasonlit, mint az alvo izomrost aktivalas.... mert anelkul nem is gyursz.
Szoval tessek supportalni, gonoszokmaci: Te meg tolj kepet a guminodrol
-
Kidus
őstag
Hat gyerekek, ma megjott az elektromos cigim ( nemrohog
).
Nem eg, ugyhogy nincs egestermek, se mas karos anyag, fust helyett csak valami vizgozt ereget, nem budos, nikotin viszont van benne.
Gondoltam ezzel probalok leszokni. Bator voltam, vettem nikotinmentest is kesobbre.
Drukkoljatok, hogy bejojjon, nem akarok tobbet ragyujtani
Remelem jobban is fog menni az edzes mosma.... -
Möhe
addikt
Harry a minap "élménybeszámolót" tartott myprotein termékekről, most én is
Maxy Waize: 10 perc rázás után sem olyan mész állagú az 1L vizem 1 kanál 75cc-s adagtól mint a DYM Flüd-től,szerintem jó.
BCAA: könnyebben oldódik mint a szájtekes,de azért nem egy bolero,ilyennek egy BCAA szvsz megüti a mércét
Impact whey (íztelen) : enyhén vanilía mellékízt érzek,még nem ütött ki a ragya tőle,mint a Gasp Myo-tól -
USPlabs
csendes tag
Az Animal Pakk-ról mi a véleményetek , érdemes kipróbálni ? Napi 1 pakk elég lenne ?
-
becso13
aktív tag
http://sportlinefood.eu/
Erről a honlapról mi a véleményetek? Valaki rendelt már vmit?
-
Boxer001
veterán
Na kuss legyen.
-
Tomics
addikt
Nanana héló srácok be lehet fejezni
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #21741 üzenetére
dehogynem mérhető: üres fiolákban
-
macikos
addikt
Na jól van, mindkettő fogja be, ez itt nem a 30 év felettiek országos találkozója!
Ezt ettem ma:
-400grammos Danone joghurt (sárgabarackos)
-6db piskótatallérNem tudom miért, de éhes vagyok
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #21739 üzenetére
te beszélsz, aki optimális férfihormonszinttel elérhető természetes hajviseletet próbálsz majmolni egy 0-ás gép segítségével?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #21737 üzenetére
az ilyen hozzáállás miatt tart itt a világ
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #21732 üzenetére
És ez kit érdekel? Brainstormingoltak és ezt adta ki nekik a gép, akinek van egy kis esze az nem ezért és lehet nem azt veszi meg. Ebből a szempontból halál igaza van a Bunnynak, az alap dolgok mindig mindenkinek működnek, a többi szerencse/pénztárca/próbálgatás kérdése. Hogy ki dől be a fasságnak, mindegy, a mosópor is "intelligens" és a krém is feltölti a ráncokat..
Szóval akinek esze van gondolkodjon kicsit, és tök mindegy lesz ez az egész, hogy ki mekkorát hazudik
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #21734 üzenetére
tuti
-
macikos
addikt
válasz
PókerFész^^ #21730 üzenetére
Nekem bevált a kreatin monohidrát, pedig nem is "jól" szedem, hanem edzés után a 4 kanál fehérje mellé a tejbe beszórok vagy 15grammot, oszt jóvan.
Nem tudom mennyit tett hozzá az egyébként nullával egyenlő kardiovaszkuláris teljesítményemhez, de mióta használom, nem fáradok el edzés közben! Eddig mindig majd meghaltam levegő hiányában, most meg sokkal jobban bírom a guggolást, döntött törzsű evezést, stb. Izomzatomon meg annyit érezni, hogy alapból is be vagyok töltve, edzés után 1-2 nap meg nagyon durva.
Szóval szerintem nagyon jó!
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #21731 üzenetére
ez igaz, csak annyi a gáz, hogy ezekre az emberekre egy egész hazugság-gyár épül, ami azt igéri, hogy ha megveszel ezt meg azt akkor ilyen leszel (vagy ha nem is ígérei, de úgy jön le szándékosan)
mondjuk pont nem Cukrosnak kéne ezen méltatlankodnia, aki pont ebből él
(tudom-tudom semmi közös semmi bolthoz, csak egy elégedett vásárló vagy, pont mint Cerka) -
God Vazzeg
veterán
válasz
cukros bácsi #21707 üzenetére
Jajj haggyadmá, mindenki tudja, aki egy kicsit is jobban néz ki mint az átlag mindenki nyom valamit, legálisat, nem legálisat, tök mindegy. És te mondod nekem hogy álszent meg demagóg? Jó lenne reálisan látni a dolgokat, és hogy mi miért van a sportban, aztán lehet flegmázni..
-
macikos
addikt
Azért ez a Sportika se semmi banda.
4,54kilós ON: 33.388,-Ft
2,27kilós ON: 14.790,-FtKi a franc fogja megvenni a nagy kiszerelést, ha 4 ezer forintot spórol 2 kicsivel?
-
P00By
nagyúr
Ez egy ilyen nap
-
macikos
addikt
válasz
Tomix24 #21723 üzenetére
Mi az, hogy placebó? A kreatin, fehérje, vitamin placebó?
Kreatinból nem tudsz eleget bevinni kajával, lehetetken. Fehérje edzés után fontos, de a nap többi időpontjában is jó, ha ihatsz, mert biztos nem eszel olyan sok fehérjét, hogy ne kelljen innod. Reggel felkelsz, fehérje mondjuk Lidl-ös zabpehellyel, edzés után egy adag, na meg lefekvés előtt is lehet, bár szerintem akkor jobb a tojás. Multivitamin meg alap minden embernek. Ha van rá pénzed, még Glutamint érdemes fogyasztani. Ezek a legfontosabbak.
-
-
Tomix24
addikt
Srácok ha keményen , rendszeresen edzek felsőtestre, normálisan és változatosan étkezek, akkor is érdemes szedni Kreatint/Fehérjét/Multivitamint stb-t? Vagy ezek a szerek inkább Placebók?
LG - Methyl 1D 135 (izomnövelő) - Ezt próbálta valaki?
Kreatin foszfát?Bocs. Nemtudom érdemes venni bármit is.
-
macikos
addikt
válasz
PókerFész^^ #21718 üzenetére
De ő nem akarja kigyúrni magát, érted???
Ha holnap felkel, aztán feldagadt a karja 28-ra, akkor mit csinál? Gondolkozzál már légy szíves, mielőtt ilyen felelőtlen kijelentéseket teszel...
-
kmisi99
addikt
Lenne egy kérdésem! Az izom milyen gyorsan fejlődik? Mert akarnák egy 5KG os súlyzóval mindkét kezemre gyúrni mondjuk napi 10perc /kéz! Ezzel mennyi idő alatt lehet elérni valami eredményt? Vagyis hogy látszódjon hogy izmosabb lett a kezem?
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #21709 üzenetére
Ez má' nem újdonság kéremtisztelettel
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition #21709 üzenetére
ugye mivel csak alszik az izom rost, így ez feltételezi, hogy te már valami más úton izmot építettél, de aztán elunták magukat és nyugovóra tértek
baszki azért ez ultra gáz, ki tud ilyet kitalálni
-
BÁ Nutrition
addikt
A Világ első és egyetlen Szunnyadó Izomszövet Aktivátora
[link]
hú ez durva lehet -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
cukros bácsi #21707 üzenetére
ahhoz nem kell külföldre menni hogy találj magát naturálnak hirdető nem naturál versenyzőt...
-
cukros bácsi
csendes tag
válasz
God Vazzeg #21631 üzenetére
Mindenki tudja, hogy mitől lettek ekkorák.
Ez jelentené azt, hogy önmagunk legyőzése?
Tom Prnces soványsága, halotti sápadsága azt mutatja
milyen naturál testépítő volt?
A faszom ki van az állszent, demagóg dumával. -
Kidus
őstag
Ki az a pocsjanko, aki haskereket lop?
Az egyetlen hasznalhato cucc volt kb. az apartman termeben.
Remelem hasznalja jol es beleall a gorcs a szottyadt testebe, hogy aztan felallni se tud.... -
dnelb
veterán
válasz
BÁ Nutrition #21700 üzenetére
A V alatt szerintem ilyesmit értett: [link]
A hasa alatt lévő V alakú részt. Ha nem erre gondolt , akkor fogalmam sincs
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest