Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Aktív témák
-
Bibby
addikt
válasz
Atomgeszi #47599 üzenetére
Tényleg ilyen hülye vagy vagy csak nekünk próbálkozol? Miért nem egyből hagymás tejfölös lángost ettél, de azt a zsírban tocsogót...
Nehogy azt mondd okosat nem mondtam: a banán valamennyire jót tesz a gyomor nyálkahártyával. Meg mondjuk főtt krumpli, stb, de én ezt már szerintem 10 évesen is tudtam, miket kell enni gyomorrontáskor.
-
szőröscica
addikt
válasz
Atomgeszi #46055 üzenetére
De amilyen hülye vagyok, szépen kiporcióztam magamnak, hogy 3 napra jövök, akkor 3 C-500, meg 3 Ca-Mg kell, otthon meg pihennek a teli bödönök.
Bezzeg az Adipokillből elhoztam egy egész levéllel.
Na mindegy, felöltöztem melegítőben, bebújok a paplan alá, aztán megpróbálom kialudni. -
gaborbol
őstag
válasz
Atomgeszi #45730 üzenetére
Ebbe a jo genetika rossz genetikaban en is sokaig hittem, szerintem annyi nincs benne mint amennyit en is belekepzeltem.
Amikor elkezdtem edzeni kover voltam, husos, neztem a a hasonlo sracokat, hat igen en sose leszek ilyen, szar a genetikam, kesz.Igazabol a motivaciom volt szar, meg ahogy csinaltam, meg csak 4 honapja csinalom es eszmeletlen latvanyos az eredmeny, es egyre inkabb ugy tinik, hogy elerheto ez a forma, csak nem 2 het alatt, meg nem konnyen-egyszeruen.
BÁ Nutrition: En ha csak egy kicsit is kozeleben leszek ennek mar elegedett leszek vele
Ha azt nezem hogy mennyit elertem 4 honap alatt, es komolyan is vettem, de lehetett volna jobban is csinalni,akkor a 6 honap hatareset. Az en tempomba az 1 ev realisabb, sajnos nincs rolam ilyen voltam elotte kep, mert szivszelutest kaptam a fenykepezo latvanyatol is( most mar banom)
97-98 kilorol 84-re es 188 cm vagyok melette, alakul.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Atomgeszi #45730 üzenetére
ennek a csávónak fél év alatt volt meg..
sok sportértéke mondjuk nincs, mert nem kifejezetten lett izmos, csak mivel jó a genetikája ezért a fogpiszkáló méretek is látványosak rajta egy strandfazonra, a csajoknak kb pont ez az ami kell
én sokkalsokkal izmosabb vagyok nála, de hála a fos genetikámnak tajgetosz pozitív szintet tudok csak felmutatni.
most így újranézve lehet vagy 35ös karja
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Atomgeszi #45489 üzenetére
Kóstoltam mind a 3 csokisat. Nálam ez a sorrend: nut, mint, smooth. De egyiket se bírnám inni folyamatosan. Nekem nagyon nem jött be, akkor inkább az ízesítetlen. Smooth-tól rosszul vagyok, szerintem nem sok köze van a csokihoz. Most vaníliásat tolok, az teljesen jó.
-
penene
őstag
válasz
Atomgeszi #44798 üzenetére
Fiatalka még, de elfogadom!
(MOD: a hello kitty miatt!)
Mi ezt szoktuk venni, ez tejsavó (whey) fehérje (protein).
Whey proteinDe van még izolátuma is, meg minden fene. De valószínű, te a fentire vagy kiváncsi.
-
macikos
addikt
válasz
Atomgeszi #44143 üzenetére
Tejjel, még szép
Ezt enni kell, mint a kukoricapelyhet, nem? Vagy te inni akarod?
Egyébként a kedvencem a Dr. Oetker müzli, abból is a gyümölcsös. Na az valami k*rva finom. Az a baj, hogy nagyon drága és nagyon kevés
Igaz, ilyet ritkán szoktam enni, azért, mert drága. Kukoricapehelyből meg vannak ezek a nagy zsákban kapható ilyen nem is tudom hány kilós, szinte ipari kivitelek, egész jó áron. A célra megfelelnek. Komolyabb kukoricapelyhet, mint például a Kellog's, nem ettem vagy 10 éveAzok pedig milyen jók, nyami, jól tele vannak b*szva cukorral
-
-
LOTR
addikt
válasz
Atomgeszi #44011 üzenetére
én is azt gondoltam, hogy ilyet kellene, de 3db nekem sem kell
attól nem félek, hogy lejár
de erre rá kell számolni 25%-ot, mert ugye eu-n kívülről jön és jó eséllyel vámoltatjákúgy nézem a minimális postázás 25 dolcsi, ha 3db 180ast rendelünk az 28$ posta, vámmal együtt is kijön olyan 70-75$-ból, ezt esetlegesen 3 fele osztva fél évi vitaminadag 4500Ft-ért nem rossz vétel
-
laci06
senior tag
válasz
Atomgeszi #39703 üzenetére
Öhm...
Nekem még a régi terembe ahova jártam, ott az 'portás és egyben edző' srác mutatott egy olyan gyakorlatot vállra, hogy oldalra emelés de úgy, hogy a felkar és az alkar végig derékszöget zárjon be a mozdulat közben, illetve lehetőleg ne a csuklóm, hanem a könyököm legyen fentebb a mozdulat közepén, tehát amikor oldalra tartom a súly.
Ez akkor a véleményed szerint szar?
Csak mert én majd megdöglök a végére, és nem érzem, hogy az izületeim dolgoznának.. Nyilván nem 25 kilóval csinálom.. -
Bubee82
őstag
válasz
Atomgeszi #39071 üzenetére
Nem csak a kaja tud taccsra vágni. Vannak más tényezők is.
Oda kell figyelned saját magadra, mert a tested és az agyad jelezni fogja, amikor az idő elérkezett a pihenéshez. Ez azokkal fordul elő, akik évekig folyamatosan edzenek, anélkül h hosszabb pihenőt vennének ki. Mindehhez hozzátársul a következetes étrend és persze a mindennapi munka plusz egyéb.
Azt tudni illik, h bizony az idegrendszer éppúgy kapja a terhelést minden egyes edzés során, mint az izmok. Pláne hardcore edzés során.
Tömegnövelés alatt ritkábban ég ki az ember, de ilyenkor is előfordul.
Mindenkinek magának kell megtanulnia, h mikor kell lazítani. Mert KELL. Sokan elkövetik azt a hibát - ilyen voltam én is - h felveszik a csőlátást és közben az élet meg elsuhan mellette anélkül h megfürdött volna benne. Nincs olyan h akkor most te azt mondod magadnak h minden évben ennyit és ennyit pihensz, hanem amikor a tested-eszed jelzi, akkor beiktatod. A szervezet nem hülye, neked csak fel kell ismerni a jelzést
Ami a kaját illeti, én még mindig azt mondom h az a legjobb megoldás, ha következetes vagy (értsd tartod az étrendhez magad) és heti rendszerességgel beiktatsz teszem fel 2 olyan alkalmat (és nem napot), amikor bekajálsz abból, ami jól esik és utána kihagysz egy, az étrendben szereplő kajálást, illetve havonta egyszer egy napot átengedsz az élvezeteknek. Szerintem ez így tartható és elkerülöd a kiégést.
A szigorú étrendben is lehet enyhülést eszközölni, csak körül kell nézni. Tudni kell miben mi van és mit használhatsz fel. Ennyi.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Atomgeszi #38408 üzenetére
Fekvenyomás ferde padon, vállból nyomás kézisúlyzóval, oldalemelés-előreemelés-döntött-törzsű oldalemelés kézisúlyzóval, csigán állig húzás, csigás tricepszkötéllel lehúzás, tolódzkodógép, bicepsz scott-padon, kalapácsozás, lábfelhúzás. Mindenből négy sorozat, egyszerűen elmegy az idő.
És akkor még a 20 perces futást el is spóroltam. -
Aktív témák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest