Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
Snoop-y #18995 üzenetére
Minden meccsen van könyökütés millió, nem igaz, hogy nem láttad még
Itt azért nincs olyan technika, amit máshol lehetne és itt nem lehet. Mindjárt keresek neked egyet, a múlt heti gálán is volt, Shane Carwin ütött pár olyan könyököst a földön, hogy nekem fájt, amikor megnéztem
2:10-től nézd, rátérdel és bumm
bocs az offért
-
Rav
csendes tag
Sziasztok,
Mi a hatása annak, ha túl sok fehérjét veszek magamhoz? Egyelőre csak kardiozom (heti 3x1,5 km úszás) és eddig néhány alkalommal vettem ultra loss shaket (BioTech) étkezések kiváltására, de azt javasolta az eladó, hogy inkább fehérjét szedjek helyette. Nem tudom, hogy mennyivel jobb ez utóbbi.
A háttér az, hogy január óta 133kg-ról sikerült lefogyni 110 környékére pusztán normális kajálással + heti 1-1 úszással. Ez utóbbit turbóznám fel kicsit, hogy izmot is építsek.
-
Markgx10
őstag
válasz
kovsol #18989 üzenetére
Ha nekem bármilyen, akár nagykabátba felöltözött, nő lenne a háttérképem, akkor az asszony letépné a fejemet.
Nem is merném megkockáztatni, tőle fosok.
(Sőt, még az edzőm isHiába profi mma bajnok és 11-szeres kempó magyar bajnok, múltkor földharcnál párszor a fülemet találta el könyökütéssel, amiben természetesen darabokra tört a porc és akinek már volt ilyen az tudja, hogy ilyenkor az egész szinte szó szerint befeketedik, de nem is nagyon fáj, meg nem túl sok idő alatt helyrejön, szóval nem vészes, de látványra első rangú
, szóval ezek után még az edző is kérlelt, hogy az asszonynak ne mondjam el, hogy ő volt, mert tudja, hogy milyen
)
-
Quan-Chi
őstag
hetente 1 csalónap , ha minden 7en tervezel 1et akkor 7naponta ! de csak akkor csinálj ilyet ha teljesen biztos vagy benne hogy eddig tényleg mindent megtettél a siker érdekében ! és azért az túlzás hogy pizza meg minden szar ! maradj a normális kajánál csak kicsit több CH-val esetleg kis adagokra elosztott cukor de abból is max 1g/tskg
! mind1 mit csinálsz az anyagcseréd belassul erre a legjobb megoldás a sok mozgás és a jó kiegek
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #18983 üzenetére
Igen inkább Edward Norton lennék mint Szerednyei Béla
-
Grass
aktív tag
Diétánál csalónapot hogyan érdemes beiktatni? Most eléggé belassult az anyagcserém szóval helyre kéne rázni hogy újra működjön a diétás étrend, de ezzel nem vagyok tisztában hogy ilyenkor a cht meg a zsírt mennyire kell feltolni és kb hány napig kell ezt csinálni?
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #18971 üzenetére
Azért tolok vízhajtót mellé 2 naponta (fontos!), így csak a szárazizom marad!
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #18971 üzenetére
De előbb felpuhítja a bicepsze felső rétegét. Ezzel indul a hanyatlás
Kidus
Alakul a békacomb
-
Kidus
őstag
Nesze nektek karkezdemeny.
Egyelore csak ezt merem vallalni, vegyetek kesei bemutatkozasnakKovetkezo kep 2-3 honap mulva
-
macikos
addikt
Gyerekek vissza minden! Aki rendelt most fehérjét, az gyorsan mondja vissza!
Haverom mondta, hogy a fehérje nem hoz izmot, mindössze bemegy az izomrostok közé!
Továbbá azért nem leszünk tőle izmosak, mert a folyékonyból nem lesz szilárd! -
Quan-Chi
őstag
válasz
1hijjanhusz #18963 üzenetére
szerintem a 2 lehetőség közé próbálj meg besorolni . egy közepesen magas tápanyag és kalóriatartalmú étrendre állj be
-
1hijjanhusz
senior tag
hy!
Kis segítség kéne. már kb. 4 hónapja nem űztem a sportot. Szvsz. 185cmhez jut 84kb és kb 15%-os testzsír-> elsatnyúltam. Átmozgatót befejeztem. Csak most nem tudom, hogy egyből tömegelésbe kezdjek vagy legyen előtte pár hét diéta, hogy a végén ne úgy nézzek ki mint egy malac.
-
LOTR
addikt
vlt valaki idén a a balaton soundon a topikból?
tavaly többen is jelezték itt, hogy tele volt terminátorral, aztán furcsálltam, hogy idén meg nem, erre olvasok egy cikket: [link]
"évről-évre több a kigyúrt, tetkós izomember, amolyan prémium-izomfesztivállá lett a Balaton Sound..." -
Quan-Chi
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Nestra #18942 üzenetére
Jah, világos. Csak mert rendelés befejézésénél ott volt az utalás lehetősége is. De mind1, már utánvéttel van leadva a rendelés.
Közben voltam edzeni, hát bicepsz. Nem volt valami nagy szám, melegben majdnem megdöglöttem, de azért egy 35 perc kardió belefért a végére. Durván elfáradtam.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Snoop-y #18949 üzenetére
Maci:Nem tudom de most még nem is vagyok annyira szálkás. Ennél durvább szokott lenni de március óta ennyit tudtam elérni 1év két hónap kihagyás után
Nem eszem/iszom semmi cukrosat. A zsíros kajákat alapvetően kerülöm. Heti egyszer bűnözök kajában ( akkor az édességen kívül mindent eszem pl pörkölt vagy szemét mekis kaja ) Napi 3 liter citromos víz az italom ( vagy mentes ásványvíz vagy csapvíz van megcitromozva ). -
macikos
addikt
válasz
Márk01 #18947 üzenetére
Te még adós vagy egy képpel. Nagyon várom, mert amint feltöltöd, biztos vagyok benne, hogy vagy 4-5 ember innen a topikból azonnal felhagy ezzel a sporttal
Snoop-y: "Áhh olyat nem játszunk. Amúgy a világ legbékésebb embere vagyok."
Persze, tudom én. Azok a Thaiboxosok is, akiket ismerek szintén k*rva nyugodt emberek. Csak amikor felhúzzák őket, akkor fusson ki merre lát
-
Snoop-y
veterán
válasz
macikos #18945 üzenetére
Áhh olyat nem játszunk. Amúgy a világ legbékésebb embere vagyok. A másik nagy tanulság, hogy mindig van erősebb (elég kicsit emberkedni egy random kijelölt szórakozóhely közelében és máris megtalálod a párod, esetleg ha nagyon durva vagy akkor hárman négyen vernek el
)
-
harry
veterán
válasz
PókerFész^^ #18712 üzenetére
Tracking kódot mikor kaptad meg? Nézem itt a rendelésemnél, de nincs mellé írva semmi. Pénteken adtam fel, most hétfő délután van, gondolom akkor már felvették a csomagot / bekerült a rendszerbe
-
-
Nestra
csendes tag
válasz
Atomgeszi #18912 üzenetére
Hello, én Nestor oldalbordája vagyok, velem beszéltek telefonon amikor helyzet van. Pl. most van, BSN -t tartalmazó rendeléseket nem teljesítettük, mert késik a szállítmány, ha adtatok le ilyet, akkor holnap van rá jó esély, hogy kiküldjük
Kedves Atomgeszi, nem tudsz utalni, nem véletlen h. nem találod a számlaszámot, még nem él ez a lehetőség, talán a jövő hónapban már működni fog ez is. Szal egyenlőre csak utánvéttel. -
Jojo5
őstag
válasz
DLDKox #18927 üzenetére
Durva! Gratula a formához!
(#18899) God Vazzeg: Gratula neked is te is jól haladsz
Valami pozolós képet pakolj majd be ha csináltál magadról
Markgx10: ne aggódj én se vagyok most olyan formában mint tavaly ilyenkor voltam... ez a nyár ilyen lett , majd kicsit később összekapjuk magunkat
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
Tipo16V #18888 üzenetére
Én úgy tudom 14.100Ft postával együtt a 2,5k anabolic. De kettőnél már kedvezmény jár.
Bár nem tudom figyelted-e, de 10.700Ft-ért dobálják a Delicioust [kérdés, hogy, meddig ilyen jó az ár?] -
DLDKox
aktív tag
válasz
God Vazzeg #18930 üzenetére
Köszi, de hát ezért edzünk nem?
-
-
Markgx10
őstag
DLD Kox, Woodslave, God, Snoopy, Quan chi, SR64, hogy csak egy pár példát említsek (volt több is, pl az a srác, aki 130-ról szálkásított le 8x-re és még többen) az utóbbi idők legkomolyabb képeiből. Utálok mindenkit
-
DLDKox
aktív tag
válasz
God Vazzeg #18924 üzenetére
Látom alakul a szálkásítás sokat fejlődtél mióta nem járok a topikba idő hiányában.
Én is 88 kg vagyok most és még 1 hetem van a diétából. Végre kezd meggyógyulni a térdem úgyhogy tudok megint guggolni. Már nagyon rám fért mert vékonyak a lábaim a felső testemhez képest. De idővel majd javítok rajta. -
brownus
veterán
help me:
ki van a képen? -
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #18919 üzenetére
Nekem is elbaszott képeim vannak ne aggódj
Ez múlthavi kép. Azóta kicsit fejlődtem ( remélem)
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #18899 üzenetére
olvadnak a kilók vazzeg
Mondjuk nappali fényben nincs szerintem olyan ember akiről lehetne olyan képet csinálni amin brutál szálkásnak néz ki
Szóval tuti jó ez
-
Markgx10
őstag
válasz
Úgy látom hosszabb távra berendezkedtél csajozásra (beach fazon)
Egyébként meg gratulálok, jó formában vagy, mint mindig
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #18905 üzenetére
Egy picit még mindig husi karod van. Vagy szar a kép
-
penene
őstag
Hát így ruhában egyáltalán nem vagy X-Men. Bár ki tudja, mi a különleges képességed.
Ha úgy érzed, hogy már nem csak a problémákat látod, egy nyári képet is mutathatsz.
Egyébként teljesen rendben vagy (testépítő-fittness szemmel nézve IS).God is.
Atomgeszi: konkurenciád érkezett a topikba a reggeli képeket illetően!
-
macikos
addikt
Shawn Ray visszatér: [link]
-
Kidus
őstag
válasz
Tomics #18908 üzenetére
Ja, jol latszik rajta a problema is
Bar azota mar 2.5 kiloval beljebb vagyok, csak ugy megy le a zsir, hogy ugy nezek ki, mint valami mutans, fentrol lefele kuszik a fogyas
Talan meg 2 het es eleri a derekam meg a hasam aljat is....
( Tetejen mar latok kockakat elojonni, nagyon helyes)
-
Tomics
addikt
válasz
fú de vékony vagy. kivételesen egyetértek macikossal, vastagabb bőr jobban áll
ez a kopasz fej lekicsinyít, mint egy jóllakot ovisKidus: Te vagy a képen? Csinos
-
Atomgeszi
nagyúr
A profigym.hu-nak nem tudjátok, hogy a számlaszáma melyik bankhoz tartozik? Mert,ha olyan bank ami van itt a kicsiny városunkba akkor az utalással kényelmesebb lenne mert,ha nem vok itthon szomszéd is át tudná venni. És még most éjjel megkéne tudjam mert akkor most lerendelném a fúvatóporokat.
-
Kidus
őstag
válasz
Jo a szemcsi
-
macikos
addikt
válasz
Mi ez a kopasz fej?
Olyan vagy, mint valami fiatal
Tudnám mi nálatok ez a "diéta" láz? Vékony vagy.
Geli.: Ez is ő: [link]
-
törölt tag
válasz
ez te vagy??
egy két évvel ezelőtti képet mellérakhatnál
-
God Vazzeg
veterán
válasz
CoolBoy323 #18900 üzenetére
Benne van a brutto tömegben
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest