Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Aktív témák
-
Bibby
addikt
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6095 üzenetére
Valamelyik patkány most igazán beírhatná, hogy pocsékolod a fehérjét, mivel csak 50g szívódik fel. Meg egyébként is a te hab testednek biztos sok lesz
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6093 üzenetére
wow, nem rossz.
Én asszem akkor hazamegyek, aztán rákészülök az edzésre - akkor már én is tolok valamit edzés előtt.
Legalább így totál el lesz töltve az estém, és nem ülök le a gép elé kockulni edzés után.Mi lesz a turmixban?
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6091 üzenetére
Mennyit pihensz rá?
Nekem már mennem kéne, vége a melónak, de 1 óra úgy érzem nem elég. Ha meg hazamegyek, gyakorlatilag utazom +1 órát hogy emésszek. -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6086 üzenetére
Rákészültél az esti filmre?
Én most telezabáltam magam spagettivel, erő valszeg lesz, de félek, hogy inkább hányni fogok. Szal lehet várok +1 órát az edzéssel.
-
do3om
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6085 üzenetére
Beírhatnátok ide is.
-
Bubee82
őstag
Igen. A gyártó a szavatossági időn belül garantálja a termék minőségét. Azon túl nem vállal garanciát rá. Általában rövidebb időre szavatolják a minőséget, mint a valós eltarthatóság volna, mivel nehéz meghatározni azt, h mikortól romlik ténylegesen a minősége. És a minőség megőrzése nem csak a gyártótól függ. Az egész kereskedelmi lánctól, egészen a fogyasztóig.
Szóval ez egyfajta biztonság a gyártónak, ha (sok esetben) sokkal rövidebb ideig szavatolja a termék minőségét, mint a tényleges.
Nagyon alacsony vízaktivitású termékeknél (kis, vagy elhanyagolható víztartalom: pl. porok) akár 1 év is lehet a szavi idő. És ezeknél a termékeknél sem feltétlenül romlás következik be (maximum akkor, ha vizet vesz magához), hanem a komponensek degradációja.
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6085 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
nah, benyomtam uzsira 1,5 kiló krumplit, meg 70 deka csirkét
el is fáradtam
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #6083 üzenetére
már kiokosítottam
-
macikos
addikt
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #6080 üzenetére
jah, elég szánalom, hogy csak 5öt nyom 135-be.
MOD: bocs, 140-be. -
LOTR
addikt
-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6069 üzenetére
Dehogyis, nem próbálkoztam ilyennel, nyomtam 60-ba sokat, utána 100,110,120,130,135 és amikor láttam, hogy a 135-be viszonylag (ez kulcsszó, mert természetesen szenvedtem rendesen, csak a múlt hetihez képest) simán ment a 6, akkor gondoltam megpróbálom a 140-et és meglepetésre 5-öt belenyomtam tisztán.
Eddig így alakul:
Kezdés: 130x2
1. hét: 130x5 (kb itt értem el azt a szintet, ami maximálisan tudtam a tavalyi évben, minden ilyen jellegű segítség nélkül)
2. hét: 135x5
3. hét: 140x5Mod: Ja, a terv 140-be 6 ismétlés volt a 8-ik hét végére és bár mondják, hogy ez az erősödés nem fog így menni a végéig, de nincs gond, a terv űgy tűnik már most teljesítve van, még ha 1 grammot nem erősödök többet (amit azért kétlek ezek után), akkor is
-
Boci_83
őstag
Forever termékekről mit tudtok? Nem vagyok oda az ilyen cuccokért, de anyám bevásárolt ezekből nagyanyámnak és nem szedi be, és ha már itt van gondoltam én megenném, vagy dobjam a kukába?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #6065 üzenetére
Tudom, egyedül én vagyok a szemét, alja, csaló a topikból, de vállalom, ez van
BÁ: Egy kevéssel megint jobban
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #6056 üzenetére
Jó reggelt, uraim!
Ma reggel azon gondolkodtam, hogy mennyire más így edzeni, hogy az ember nyom valamit. Az utóbbi egy évben, hogy nem ment semmi, max néha valami kis NO-fokozó, de az meg sokat nem ér, hetente arról tudtam beszámolni, hogy hú, most előtte telekajáltam magam és 130-ba 2 helyett 4 ismétlés ment, aztán következő héten meg mondjuk 3.
Na, hát most szó sincs ilyenről, minden edzésen határozottan erősebb vagyok, mint az előzőn, nagyon durva érzés, hogy ami tegnap még lehetetlennek tűnt, az ma már természetes. Gondolom ugyanilyen szar érzés lesz, amikor vége és ugyanez megy visszafelé, negatív irányban, mostanában sokat gondoltam erre, de rájöttem, hogy fölösleges már most ezen parázni, kiélvezem ezt a pár hetet, oszt jó van
Mellezés megvolt, este kis bunyózás (amit nem tudom, hogy fogok bírni, mert, hogy nő a súlyom is, egyre rosszabb a kondim, ma már elkezdtem komolyan észrevenni), aztán holnap egész nap regenerálódás
Kb. ennyi
-
Woodslave
félisten
válasz
macikos #6034 üzenetére
én viszont kivételesen egyetértek.
Persze nem azzal, hogy mindenki úgy akar kinézni mint te
14 évesen a kolesz konditermében nyomtuk minden este, amit értünk, nem emlékszem, hogy bármi edzéstervünk lett volna, de néztem ki úgy mint most
. Az edzés utáni jutalom meg egy pohát kóla, egy kukoricakonzerv meg egy sonkás pufi (nem tom hogy hívják most fut ilyen királyi csemege néven) De volt haver aki 1 kézzel tudott húzódzkodni
(én mondjuk nem) Meg olyanokat vádliztunk hogy a másik a nyakunkba ült és addig csináltuk hogy másnap nem tudtam gyalogolni, csak futni
Egyszer nem emlékszem hogy lesérültem volna. Lényeg ha fejlődik, nyomja mint állat, ne agyaljon.
Itt is agyalunk 5 éve, de jópár emberről nem láttam képet mit sikerült összehoznia -
kovsol
titán
válasz
adequate_cou #6057 üzenetére
és jó volt ?
-
Coyot
őstag
lehet menni mindenkinek tajgetoszra
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #6054 üzenetére
az hogy a béjemvésnek (is) minimum egy viszlát-ugrás járt volna, és még mindig finoman fogalmaztam, hát még az előző hozzászólásomban
-
adequate_cou
senior tag
4kor megyek edzeni, joejt
-
LOTR
addikt
újabban elég sok "téma" van amihez hozzászólni is kár, vagy csak én látnám rosszul!?
valaki azért mondhatna már egy normális véleményt, úgy hogy közben nem hoz egy bögre meleg kakaót és simizi meg utána a pociját az alanynak...nekem nincs kedvem
-
MPowerPH
félisten
válasz
God Vazzeg #6048 üzenetére
Tökéletesen.
Elolvastam azt a cikket is, és ez tényleg kicsit komolyabb annál, mint amit elképzeltem. Eddig én még a kreatinig se jutottam el, mert fölöslegesnek éreztem. A napi 6 étkezés az majdnem lehetetlen.
Örülök, ha megvan a 3, főleg hétköznap.
Az intenzitással nem lenne gond, az mindig is megvolt. Én is attól tartok, hogy utána mondjuk leeresztenék, és akkor majdnem biztos, hogy elmenne a kedvem, így ismerem magam.
Egyenlőre akkor megpróbálom szintre hozni magam, és majd utána meglátom bevállalom e. Ha igen, akkor is csak a rövid 8 hetes kúrát, több nem kell. -
God Vazzeg
veterán
-
harry
veterán
válasz
MPowerPH #6041 üzenetére
Na végre megvan a teszto-s cikk, bár én magam még nem olvastam, de gyanítom hasznos lehet. [ Biztos, hogy kész vagy a kokszolásra?]
-
BÁ Nutrition
addikt
azt írta már két hónapja nyomja keményen, akkor meg nyugodtan bonthatja, valszeg elég nagyot fog robbantani, ha megszűnik a folyamatos nyírása az izmoknak, és maximális regenerációra vált. néha nem árt amúgy sem hogy meghajtod majd lazítasz.
ciklizálás mindíg nagyon fontos -
MPowerPH
félisten
Eddig is kényszerből hagytam ki, vállbólnyomásnál kifordult mindkét vállam, annyira tropa volt az ízület.
Természetesen elkezdtem már az 1 hónapos rámelegítést, kis súlyokkal, több ismétléssel. És fokozatosan emelem a súlyt, csökkentem az ismétlést. 1 hónap szerintem elég lesz. -
MPowerPH
félisten
válasz
macikos #6036 üzenetére
De fejlődök. Inkább meg akarom gyorsítani azt a fejlődést.
Fél éve 50kg -val ment a kétkezes bicepsz, egykezes 25 -el. Most tán örülök ha a 40 & 20 megy. Szeretném kicsit lerövidíteni a folyamatot, legalább azt a részt amíg elérem a korábbi formámat.
kovsol: Pont ezért kérdezem, ők csak eszetlenül nyomják...Én előtte tudni szeretném, hogy mit hogy csináljak, vakon nem vágok bele.
-
-
kovsol
titán
válasz
macikos #6036 üzenetére
igazából én azt szűrtem le, hogy egy fél éves kihagyás után most akarja újra kezdeni
igazából szerintem türelmetlen és minél előbb újra formába akar jönni és ugye a környezetében ott a kísértés is, de igazából azt nem értem miért nem kérdezi esetleg meg őket? ha már szedik remélhetőleg azért értenek is hozzá, ha nem akkor meg hát izé igazából az ő dolguk és nem az enyém -
-
MPowerPH
félisten
Tudom, hogy az összetett dolog, általánosságban kérdezem.
Ha erre kapok választ, mondok neked konkrét fajtát.
Természetesen nem azért kezdeném én se el, hanem kicsit megsegíteném a fejlődésemet.
Pl. az se mind1, hogy mellette szabad e futni rendszeresen.Jojo5: 87kg vagyok, 176cm magas. 4 évet edzettem eddig kb. ebben persze volt vízilabda, és box is. A boxot is a vállam miatt hagytam abba... A vállam meg azért szállt el, mert mikor frissen kezdtem a gyúrást, nagyon önfejűen edzettem, és nem néztem a dolgok következményét.
-
macikos
addikt
"Neked tényleg az az elképzelésed az emberekről hogy szeretnének olyanok lenni mint te?"
Simán, persze nem ismeri el senki
Azért súlyban csak fele akkor, mint én, szóval nem kell félteni.
Ha ő így fejlődik rendesen, akkor az a jó. Vagy talán már egyből tolnia kellene a volumass35-öt, meg hasitasival járni mint a nagyok, meg 8 doboz kajával menni suliba? ugyan már.
-
Bibby
addikt
válasz
MPowerPH #6028 üzenetére
Most tényleg ne legyünk már annyira buták mintha óvodában lennénk... első lépésben gondold már végig hogy mi az a koksz. Szerinted az egy meghatározott dolog? Annyi szteroid és szer van mint égen a csillag.
Második lépésben meg azt hogy azért kell ez neked mert körülötted a többiek elkezdték?
Sírni tudnék. -
MPowerPH
félisten
Nem értek hozzá, mivel még nem csináltam. De 16 éves koromtól kezdve gyúrok, nem új nekem a nap 2 óra szenvedés. Most végre rendben vannak a vállaim, ízület regenerálódott, újra terhelhetem keményen.
Ha meg ekkora szakértő vagy, akkor megoszthatnád a kokszal kapcsolatos tudásodat. -
MPowerPH
félisten
Na csá gyúrós banda.
Rég nem írtam ide, most biztos jön a szöveg, hogy "Akkor viszlát"...
Szakmai kérdésem lenne. Mennyire árthat 3 hónap kokszolás?Körülöttem mindenki elkezdte, én nem tudom, hogy bevállaljam e. Most fél évet kihagytam a gyúrás terén(nem önszántamból), helyette úsztam, és (nem nevetni) aerobicra jártam, de nem ilyen ugrálósra...
-
macikos
addikt
Figyelj ide! Ha fejlődtél, akkor csináld ugyanazt, mint eddig. Ennyi idősen szard le a pihenést. Én anno 16 évesen kezdtem el edzeni, heti 3 mell és 3 bicepsz edzésem volt! Csináltam orrba-szájba+ettem. Nőttem mint a gomba, jobban, mint most! Aztán persze 1.5-2 elteltével egyre jobban foglalkoztam a komoly edzés megtervezéssel, pihenővel.
Szóval ilyenkor még nősz mint a gomba, szóval edzél sokat, hetente akár többször is és egyél sokat, ha nem zsírosodsz nagyon, akkor bármit!
-
kovsol
titán
válasz
adequate_cou #6018 üzenetére
én ha pihenek 5-10 percet már mehet is egy fél óra canga
aztán mikor beülök a lányok közé úgy hogy még el se kezdtem de már csavarni lehet a pólómból a vizet azok csak lesnek
aztán már csak azért is letekerem hogy a sok puha lány lássa, hogy nem csak dumálni lehet a biciklin ...
bár most már inkább nem közvetlen edzés után tolom a dolgot, meg most már inkább otthon miközben üvölt a zene, vagy épp valami dvd -t nézek
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #6007 üzenetére
hát ezt talán nem jelenteném ki ilyen kategórikusan
-
kovsol
titán
válasz
dragonfx #6012 üzenetére
95kg szálkással szerintem itt elég sokan beérnék
alig magas az elvárás
én most minden nap tolok 30perc kardiót legalább, de van amikor 45 percet
az mp3 lejátszómat sikeresen elhagytam a kondi teremben, gondolom holnap ha megyek nem adta le senki... az a legjobb elvileg ide ebbe a kondi terembe a zsaruk járnak és múltkor az otthagyott törölközőmet is ellopták... nc -
nepszter1
addikt
1Kg fehérjéhez keverek 1kg Dextróz-t az ugy jó lesz ?
-
FuckeR19
senior tag
Heti 3-4 diéta nélküli kardiózásnak edzés után látjátok értelmét?
Célom ezzel nem a fogyás lenne (tömeget növelek) hanem arra gondoltam hogy így nem zsírosodnék el annyira. -
zalika
tag
válasz
BÁ Nutrition #6007 üzenetére
Nagyon erdekes amit mondassz,es hat igazad van.
Megfogadom a tanacsotJah es kossz mindenkinek a segitseget
-
BÁ Nutrition
addikt
Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest