- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én válaszom a 2010-es választásokra!!
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt01
csendes tag
Szerintem te kevered a névjegyzékben lévő nevekhez való csengőhang hozzárendeléssel. Azt én is tudom, hogy lehet, de olyat nem lehet, hogy a telefonban lévő két sim kártyához lehessen egy alap csengőhangot beállítani, hogy már a csengőhang alapján lehessen tudni, melyik sim-et hívják.
Ha ezt megmondod, hogy miként lehet beállítani, nálam tele szel az isten császár! -
Lasy
veterán
válasz
mackosajt01 #1868 üzenetére
Miért ne lehetne. Nekem úgy volt tehát simán megoldható.
+36702778032
-
balees
tag
Van itt olyan aki frissitett OS 3-ra és a Tesla Phone key-e működik?
-
mackosajt01
csendes tag
Hihetetlen, hogy 3 főverzió és megannyi al verzió után még mindig nincs a dual sim-es készüléken megcsinálva egy olyan alapnak (gondolt) funkció, hogy a sim kártyákhoz alapból lehessen különálló csengőhangot beállítani...nyugaton senki nem használja úgy a készüléket, hogy a munkahelyi és privát sim-je is ebben a készülékben van és már a csengésből egyértelmű legyen, hogy melyiken keresik?!
-
andyTM
őstag
Tölthető az OS 3.0 (Android 15)
-
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs #1863 üzenetére
Most, hogy privatban sikerult lezongorazni ...
Ha olyan szigoru recovery van rajta, ami nem engedi feltenni a kiszemelt ota.zip-et, akkor itt van egy eleg regi boot.img + vendor_boot.img, ami egyaltalan nem valogatos.Fel kell tenni eloszor a boot.img-t, utana a vendor_boot.img-t es mar mehet is a kedvenc rom-unk zip-je adb sideload-dal.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszöntem válaszokat.
Live-Die-Respawn
-
xabolcs
őstag
Szia!
Eleg konnyen vissza lehet tenni a gyari romot, ha nyitva van a bootloader.
Sima "adb sideload gyari-ota.zip" megteszi! Utana (vagy epp elotte) egy data formazas es kesz is vagy!Regen volt gyari firmware lelohely a GitHub-on, de megszuntette / elrejtette a tulaja.
Van megint! spike0en/nothing_archiveSzoval fogod az utolso hivatalos zip-et (Spacewar_U2.6-241031-1818) es "adb sideload" -dal rakuldod a telefondra: belepsz recovery-be, aztan elinditod a sideload modot.
Ezutan a gepedrol az "adb" program segitsegevel elinditod a sideload-ot.Ha tetszik, akkor akar vissza is zarhatod a bootloader-t (teljes torlest jelent!), de ha meg nyitva hagyod, akkor konnyeden Magisk-elhetsz vele.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
andyTM
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok, hátha még látogatja valaki a topikot. Kérnék egy kis segítséget!
Nagy nehezen sikerült hozzájutnom brutál jó áron egy használt készülékhez (60k) Régóta nézegettem, szóval tetszett a cucc, alapvetően nincs is semmi gondom vele.
Viszont a rendszerben sehol nem találom a Nothing launchert, amihez ugye ha jól értelmezem ez a dot style (pixe-style talán?) font rendszer meg widgetek, fontok járnak.
Amit sikerült infót kiszednem infó menüből, hogy Android 13 van rajta (Paranoid Android Topaz 5, gondolom ez már valami custom rom lehet)
Van lehetőség valahogy visszarakni rá eredeti stílusú romot akár mondjuk Android 14-15-tel? (nem tudom utóbbi mennyire stabil/gyors, lehet elég lenne 14 is, vagy maradjon 13?)
Persze láttam hogy van utólag is lehetőség font pack meg launcher telepítéshez, de ha lehet inkább gyári megoldást használnám. (talán az gyorsabb/stabilabb mint az ilyen utólagos mókolások)
Sok sok éve már hogy nem buheráltam droidot, annyira emlékszem hogy az jó dolog lehet hogy restartnál kiírja hogy booloader nyitva.
Live-Die-Respawn
-
SsPL711
őstag
válasz
gyalu 1 #1854 üzenetére
Felraktam, az előző béta menüből is simán feltelepítette, nem kellett letöltenem az apk-t.
Bár én már csak backup telefonnak használom a nothing-ot, nincs rajta semmi csak google fiók meg az alkalmazásai.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
gyalu 1
aktív tag
Elérhető a 3.0 béta
-
TomMusic
őstag
Köszi a válaszokat!
Most nézem, 2 év jótállás van rajta. Aquanál rendeltem tavaly novemberben.
Ha visszaviszem ezzel a hibával, vajon mire számíthatok?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
válasz
TomMusic #1844 üzenetére
Lassan két éve használom, két SIM-mel, a másodikon van a net, soha ilyen gondom nem volt. Előtte volt Pixel 7-em és i11 Pro Max-om, mindkettőnél rendszeres volt hogy nem csöngött ki, csak kaptam egy sms-t hogy volt egy nem fogadott hívásom...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
TomMusic #1846 üzenetére
Nekem pár hónapja van meg a teló és ilyen gond nem volt. Asszem 5-6 különböző simet használtam ez idő alatt. Itthon és külföldön is, bármelyik kombináció mindig jó volt. Kivéve akkor ha nem adott az országból való sim volt, gyakrabban kiesett a net és a térerő. Ez több telónál is így volt, nem csak np1-el.
Dupla áron adja, alkudni meg nem lehet.
-
TomMusic
őstag
válasz
TomMusic #1816 üzenetére
Valaki esetleg küszködik még ezzel?
Nem vittem vissza a telót, de most utóbbi időkben mint ha rosszabb lenne a helyzet.
Nagyon megbántam hogy megvettem ezt a készüléket.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
xabolcs
őstag
Uj frissites a lathataron!
Nothing Phone (1) - Nothing OS U2.6-241031-1818 Changelog
Hamarosan megerkezik, de a turelmetlenek kileshetik a Spacewar archive-bol az Spacewar-U2.6-240904-1634-EEA-t igenylo, 34 MB-os partial-ota.zip linkjet.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok, esetleg egy fehér valakinek nem lenne eladó?
Vagy ha nincs, akkor netről még újonnan esetleg beszerezhető, mert a 2a is tetszik de a wireless töltés nagyon kéneHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
PCProfessor #1837 üzenetére
Ember! Kevered a szezont a fazonnal. Ez sima security update volt
-
SsPL711
őstag
válasz
PCProfessor #1837 üzenetére
Ezt én is megkaptam a héten, de ez csak a 14-es Android (Nothing OS 2.6) hibajavítás és biztonsági frissítése.
Nem kéne félrevezetni az embereket, mert nem tudod mire frissített a telefonod.
Sajnálom, hogy személyeskedtem, de ezek tények, a tények pedig makacs dolgok.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
PCProfessor
aktív tag
Lehet android 14, de én kaptam frissítést.
-
PCProfessor
aktív tag
-
SsPL711
őstag
válasz
PCProfessor #1832 üzenetére
Már megbocsáss, de a NP1-re még nincs Android 15-ön alapuló Nothing OS 3.0 Béta a hivatalos források alapján, csak a NP (2a)-ra jött ki egyelőre.
"Open Beta release dates:
Phone (2a): Available now
Phone (2): November 2024
Phone (1): December 2024
Phone (2a) Plus: December 2024
CMF Phone 1: December 2024"[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
PCProfessor
aktív tag
Igen.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
PCProfessor #1832 üzenetére
Phone1-re?
-
PCProfessor
aktív tag
Béta? Jön? Nekem már jelzett, hogy fel tudom rakni. Stabil verzió jön decemberben.
-
gyalu 1
aktív tag
Decemberbe jön a béta
-
gombasm
aktív tag
válasz
SsPL711 #1825 üzenetére
"Nem értem ezt a custom romolgatást."
Ha egy telefonnál megszűnik a gyári támogatás, akkor vagy használod egy régi gyári rommal vagy váltasz egy olyanra, amit még évekig is frissítenek. Rengeteg jó minőségű, ma is használható néhai csúcstelefont lehet beszerezni használtan, amik custom rommal még sokáig használhatóak és az áruk nagyon kedvező a friss hardverekhez képest.
Talán így érthetőbb a dolog.(Másik ok, hogy van, aki szereti ezt csinálni és kipróbálni többféle rendszert. Szerintem mi sem vagyunk kevesen
.)
Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1 & Poco X6 pro
-
xabolcs
őstag
válasz
PCProfessor #1824 üzenetére
Nincs tul sok Glyph implementacio amit hasznalhatnanak a custom romok, igy ha egyet lattal, lattad az osszeset.
Remelhetoleg fejlesztik ezt is, s idovel egyre jobb lesz, addig viszont marad a kompromisszum vagy a gyari rom.
-
SsPL711
őstag
válasz
PCProfessor #1826 üzenetére
Biztos, bár én nem látom a létjogosultságát egy android telefonnak google nélkül.
Ha csak, nem egy dedikált tool ként akarja valaki használni.
Egy Huawei teló elég google mentes, miért nem azt használsz? De, ehhez sincs semmi közöm[ Szerkesztve ]
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
SsPL711 #1825 üzenetére
Google mentesíteni akarok, ezért a custom rom. Ha kiszedem googlet, meg társait a gyári rom alól elég sok baj van vele és sok dolog nem működik. Custom rom ezt nekem kiküszübölné, csak akkor meg a világítás és egyéb funkciók nem biztos, hogy teljes értékűen használhatóak, ezért kérdeztem meg.
-
SsPL711
őstag
válasz
PCProfessor #1824 üzenetére
Nem értem ezt a custom romolgatást.
Még Samsung S2, vagy mi, esetén én is csináltam, de nem sok értelmét láttam már akkor sem.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
PCProfessor
aktív tag
Van olyan custom rom ami tudja az összes/legtöbb funkciót ami a gyári romban van? Párat megnéztem(project blaze, crdroid, paranoid android), de a világítás opciók eléggé limitáltak mindenhol.
-
xabolcs
őstag
válasz
Linkin1994 #1819 üzenetére
Itt pedig a hivatalos nemzetkozi topik: Nothing Phone (1) - NothingOS 2.6(Spacewar-U2.6-240904-1634-EEA) Changelog
Szepen lassan eljut mindenkihez.
Multkorit olyan hamar megkaptam, most meg hiaba nyomkodom 5 percenkent, nem jelez![ Szerkesztve ]
-
gombasm
aktív tag
válasz
xabolcs #1820 üzenetére
Nemrég váltottam xiaomi/poco vonalról, ahol sokat próbálkoztam romokkal és hát viszket már a tenyerem, mert hiányzik a mókolás
.
Sajnos a xiaomi annyira megvariálta a bootloader nyitást, hogy az szinte megoldhatatlan, az utoljára (újként) vásárolt x6 pro-t mérgemben el is adtam, amikor két hétig csak hülye üzenetekkel traktáltak, pedig előtte több tucat bl nyitáson voltam túl.
Az általam használt appok mind működnek nyitott bl mellett is, most is van egy tartalék Poco F2 pro a fiókban, főzött rommal és minden (banki app is) gond nélkül működik rajta.
A nothing gyári rendszere szerencsére annyira bejött, hogy amíg jön gyári update addig maradok ezen, ezért is izgatott, hogy tart-e még a támogatás.Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1 & Poco X6 pro
-
gombasm
aktív tag
válasz
Linkin1994 #1819 üzenetére
Köszi, akkor várom én is...
Nálam egyelőre semmi, most próbáltam rá, de akkor hamarosan jön majd.Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1 & Poco X6 pro
-
xabolcs
őstag
válasz
gombasm #1818 üzenetére
Ha szukseged van Play Integrity-re, akkor maradj zart bootloader mellett a gyari rom-on!
Bar en is hasonlokeppen gondolkozok, hogy ha megszunik a gyartoi tamogatas, akkor fozott rom lesz ... de amit a Google muvel a Play Integrity korul ...
-
gombasm
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van már a 2.6 - nál újabb gyári rendszere?
Júliusban megállt az élet...
Lesz még frissítés v. kezdődhet a főzött romok ideje?
Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1 & Poco X6 pro
-
zsbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Valakit esetleg érdekelne tok a telefonhoz?
Az új Nothing phone 1-hez szerettünk volna venni, de mint utólag kiderült számunkra, ehez valót rendeltünk.
Élőben élénkebb a színe mindkettőnek, elég fakó lett lámpafény mellett a kép sajnos.
1000Ft/db ha kell valakinek. Nem szivesen dobom ki, hátha megtetszik valakinek.[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
Hát azthiszem én befürödtem ezzel a telóval.
Próbáltam rájönni a hiba okára, de nem jutottam előrébb.
A 2. SIM-nél random ledobja a netet. Az 1. SIM-nél pedig random azt jelzi ha hívnak a hívó félnél, mint ha kinyomtam volna úgy, hogy nálam kicsöng egy másodpercre.
Még kipróbálom a factory resetet, aztán lehet visszaviszem, elvileg még van rajta garancia.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
SsPL711
őstag
Nekem is lejött, tegnap.
Köszi az infótHonor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Kragnomen
újonc
Köszi, nekem is lejött
-
TomMusic
őstag
Szia,
Speckók alapján NP1-ben jobb szenzor van.
Bár én jobbat vártam tőle.Más: cseréltem SIM kártyát, hátha megszűnik a [hívásos probléma].
Egyelőre nem jelentkezett a hiba, de még kevés idő telt el a SIM csere óta. Örülnék ha így is maradna.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
esgabee
tag
Sziasztok,
Összetört a teóm kijezője. Tudtok ajánlani szervízt, ahol ki tudják cserélni?
Köszönöm! -
Vazil
tag
Sziasztok!
Oneplus 8t helyett gondolkodom ebben a telefonban. Váltott valaki esetleg erről? Főleg kamera miatt.
-
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs #1799 üzenetére
Sikerult downgrade utan reprodukalni.
Frissites utani elso indulaskor tenyleg sokaig nem talal tererot. Lathato, hogy amig nem tortenik meg a provisioning, addig szabadon lehet garazdalkodni a menuben.
Aztan eltunik mind a 4G-hivas, mind a Wi-Fi-hivas, s csak a 4G-hivas ter vissza.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
SsPL711
őstag
Frissítés után: nem megy az NFC fizetés, eddig 2 helyen próbálva.
Nem volt mobilnet sem, miután elhagytam a saját otthoni wifi-t.
Egy restart után most már van mobilnet, de NFC fizetést azóta nem tudtam tesztelni.
Holnap kiderül, hogy az is megjavult-e.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi, gyors és jól árazott telefonnal ül vissza Carl Pei az iskolapadba.
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Z Flip 6 SM-F741B 512GB mobiltelefon eladó!
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest