- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
PókerFész^^
tag
válasz
PókerFész^^ #20997 üzenetére
nyelvtan beadja
jó ét -
dragonfx
veterán
járok de visszafogottabb sulyokkal és igy jobban látzsik rajtam az izom tény inkább szálkásodok deti cisnáljak.
le is álloka tömegnöveléssel.semmi érte sok 10e.t erre kidobnom.ez van ez genetika.én nem tudok 90kg.os lenni.
igaz mindneki szerint jol nézek ki szal ninc sokom panaszra. -
PókerFész^^
tag
válasz
Tipo16V #20993 üzenetére
természetesen szerelhetőre gondoltam, olyat ami min 15kgig lehet.
mert ha veszel egy ötkilóst
(mondjuk bicepszezés céljából, aminek az árából 1 havi bérleetet is vehetnél)
azzal max 2 hétig leszel el,
akár mennyire tajgetoszra való is vagy.szerk
látom mér egy darabja irkálaz ide akkor gondllom már nem 1 hónapja csinálod ezt.
akkor tök értelmetlen sulyokat venni.én csak húzódzkodó keretnek látom értelmét
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #20995 üzenetére
Mondom nem emlékszem pontosan, de vmi hasonló.
Miért? Elképzelhetetlen számodra, h begyulladt az izület és a genny felmászott a legfelsőbb rétegbe? -
Tipo16V
aktív tag
válasz
PókerFész^^ #20986 üzenetére
had idézzek: "azért kezdésenk pl bicepszhez "
-
Kidus
őstag
Most indulok edzeni. Szar lesz....
-
harry
veterán
Attól függ, miről van szó, pl. fognyi, állóképességet javítani, erősödni lehet (bár ez attól is függ, mely szintről - hova akarsz eljutni), de ha tényleg az a célod, hogy testépítő edzést csinálj, és jól szeparáltan megdolgozd az izmokat, oda azért már kell rendes felszerelés (gépek, súlyzók, rudak, stb).
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #20977 üzenetére
segítsete2 05t ny601a2 0eg h6gy ne így 5r16n a 24rva g-*
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #20977 üzenetére
Látjátok mit lehet elérni otthoni edzéssel, zsömle+kakaóval, példát vehetnétek.
100 kiló körül fog lenni versenyre, szánalmas. -
Boxer001
veterán
Ez pont neked való cucc, gondolom kaptál egyet a szülőktől, beletörődtek...
Hogy összecsoffadt már Bognár Gergő, figyeljétek.
-
harry
veterán
válasz
#40835072 #20969 üzenetére
A büdös életben nem is leszel
Csinálj mindent úgy, mint a profik, leszámítva a koxot és a 15évnyi edzést, és akkor nem leszel akkora.
A súlyt meg nyilván úgy gondolta, hogy szerelhető, így variálható a tömeg.Ezt pedig ajánlom a homárok / otthonedzők figyelmébe: [link]
És ez egy valódi termék, beszharás -
Tipo16V
aktív tag
válasz
#40835072 #20969 üzenetére
a legjobb a legjobb a legjobb a legjobb!!!!!!!!
nehogy nagyon kigyurd magad mert a végén még 45ös karod lehet, erre nagyon vigyázz ha nem akarsz arnoldhoz hasonlítani!!!!!!
hát kinek mi a nehéz és mi a könnyű, de ha akarnál se tudnál hátgépen 100 kilóval tricepszezni, pedig Bának megy
de jobban jársz ha lemész terembe, sok súly, több gép, jobb lehetőségek
most hogy választ kaptál akár mehetsz is -
Tipo16V
aktív tag
válasz
PókerFész^^ #20966 üzenetére
azért kezdésenk pl bicepszhez sztem elég sok a 15kg, bár nem tudni hogy emberünk milyen testalakttal rendelkezik
-
nepszter1
addikt
-
kovsol
titán
válasz
nepszter1 #20961 üzenetére
ha azt nézzük 1perc mondjuk egy sorozat és 1 percet pihensz közben és két gyakorlat közt mondjuk tartasz 3 perc szünetet az 3gyakorlat x(4sorozat x(1munka+1pihenés))+2x3pihenés de ez igen ki van centizve
és bemelegítés, nyújtás, mosakodás, öltözés már nem is fér bele
-
törölt tag
helo!
elszeretnék kezdeni gyúrni! hogyan lássak hozzá otthon (vagy mit vegyek?) súlyzót? hány kilósat? milyen és mennyi gyakorlatot végezzek el?
-
nepszter1
addikt
válasz
PókerFész^^ #20960 üzenetére
3om mert nagyra 4gyakorlat van bicepszre 3 mert a 2. gyakorlat után már nem érzem a bicepszem . vagy esetleg egy szuper szettbe ?
-
nepszter1
addikt
Srácok egy bicepsz edzést bele lehet süríteni fél órába? mert utána mennem kéne dolgozni
-
Tipo16V
aktív tag
elvettétek a kedvem az ízesítetlen fehérjétől, nemkell.
Quan-Chi hol voltál, nagyon el voltál tűnve, kár hogy visszajöttél -
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20954 üzenetére
ezt nem vágom, hogy ennyire komolyan veszitek
ennyiből én sem próbálnék ki egy pl fekvenyomásban csúcsnyomást, mert a vérnyomása az embernek szinte egészségre káros mértéket is ölthet
amúgy yohimbe-nek nem pont ezek a hatásai? megemeli a testhőt, kicsit a vérnyomást és erőteljesebb szívdobogást eredményez - szerintem nincs ebben semmi fura, ja és persze hasmenést is akár...Kvancsi
nem célom doppingolni, úgyhogy azt a kombot elég valószínű, hogy sosem fogom kipróbálni, esetleg klenbuterol nélkül, de nem a közeljövőben, alfaburnt is csak azért eszem, mert megmaradt 2 megkezdett dobozzal, aztán aerob előtt az pont jó -
becso13
aktív tag
Ha az íz fontos, akkor Gaspari MyoFusion (csokis mogyoróvajas eddigi legfinomabb fehérjém, de az epres is nagyon finom), nekem is az van most, őszre veszek mellé WPC-t vagy teljes tej fehérjét és keverem majd. Olyan erős íze van, hogy simán fér mellé ízesítetlen és pénzben jobban kijövök.
-
LOTR
addikt
múlt héten vagy 2 hete kezdtem rámelegíteni az alfa burn-re, sétálás előtt 1 kapszulával, hát annak úgy alapból semmilyen hatása nincs, még akár aludhattam is volna edzés helyett
na de ma újra rákezdtem 2 szemmel
hőhullámok, hidegrázás és természetesen közben masszív izzadás
még most is érzem a hatását, ha lennének újpateszek akik esetleg nem ismernék, vagy nem olvasták volna mmikor tavaly -meg előtte is- kb ugyan ezt beírtam, akkor próbálják ki, mert az érzés (és az erőteljes szívdobogás) megfizethetetlen!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #20943 üzenetére
az gondolom nagyon nagy probléma..
amúgy az ízesítetlennek ritka szar íze van vízzel. leginkább a hányáshoz tudnám hasonlítani
én szoktam rakni a turmixba egy banán, +néha zabpelyhet így teljesen korrekt íze van.
ill ízesített fehérjét lehet keverni hozzá mint ahogy vmelyik patesz mondta -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #20935 üzenetére
De van. Néhány % tejcukor.
-
Bélah
csendes tag
válasz
Snoop-y #20933 üzenetére
http://www.sportika.eu/230-kombinalt-izolatum-+-koncentratum-tejsavok/2921-all-natural-elite-whey-protein-csokolade-227kg.html
Mondjuk ez cukormentes, de nem abszolút mentes minden szénhidráttól. Egy rakás ilyen van a különböző gyártóktól.
Ez meg pl. egy sciteces (gyakorlatilag magyar termék), nulla szénhidráttal:
http://www.fitnessexpress.hu/scitec_isobest.php
Mindezek kaphatók a sárga oldalon is, a sportikánál a kedvezmény csak a vásárlási összeges halmozódásával lép életbe, amikor megvan a 10% akkor lesz egyenlő a shop.builder alap áraival. Általában érdemes tehát a sárgán vásárolni.
Nem kérdezted, de nekem a fehérje nem ér ennyit, olcsóbban a Muscleteam webshopban... alapanyagok. Egy kis visszamaradt tejcukor elfér a tejsavófehérjében. De ha mondjuk tojásfehérje port rendelsz ott értelemszerűen nem lesz tejcukor. Húszezer felett nincs postaköltség. Pénteken rendeltem hat kiló "savót", szombaton kihozták...
http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_alapanyag.htm
-
Snoop-y
veterán
Valaki esetleg a fehérjés kérdésre?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
nepszter1 #20931 üzenetére
Lifetime natural: aki soha nem koxol, és nem is használt roidot soha
Natural: aki használt de már nem használ, esetleg épp most üres..Az NEM NATURAL akinél bármikor is kimutattak valamilyen drogot. Akinél nem, az naturalnak minősül. Ilyen alapon a Lajos is natural, de roid használat egyértelmű az ő esetében
Ez van, aki benne van ebben az meg tudja mondani, extrém szárazságot és/vagy extrém tömeget megfelelő minőség mellett csak roiddal lehet hozni. Ez tény
-
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20930 üzenetére
igazad van végülis nem lehet tudni hogy kokszol-e Lénárd Lajos lehet sose fogjuk megtudni.
de egy lifetime naturál vagyok ? ezt nem nagyon értem szóval volt egy idő hogy kokszoltál és abba hagytad? vagy mii ? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nepszter1 #20928 üzenetére
én lifetime naturál vagyok mint a példaképem is [link] vagy te tudsz róla hogy kimutattak nála már valamit??
Lénárd Lajos mondjuk megérdemli hogy nagybetűvel írjuk a nevét.
viszont nem kell homokba dugni a fejünketemlékszem Buni is aszonta hát naturálság van most. aztán a növi is befigyelt nála..
:S meglátszott mikor volt naturál mikor abbahagyta úgy néz ki lassan 5 éve mint egy kalap szar.
a gagyividejót meg keresd meg a bb.hun vagy majd vmi linkpatesz berakja -
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20920 üzenetére
BÁ Nutrition tán te is kiprobáltál valami kokszot? és honan tudod hogy Lénárd lajos nem naturál magyarázd már el nekem légyszives de
ha valaki nem kokszol nem lesz nagy ennyiarra a bb.flashra kiváncsi volnék amit mondtál nem linkelnéd be légyszives?
-
Boxer001
veterán
válasz
Túl sokat ne várj tőle.
-
Tomics
addikt
válasz
ok, értem. köszi az értelmes választ
-
Tomics
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20911 üzenetére
Miből gondolod, hogy Lénálrd nem naturál? De most komolyan. Mondták neked a terembe?
-
Woodslave
félisten
na mindegy a lényeg a csaj
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #20914 üzenetére
Sznúpi
Jól nyomod, igaz te is koxolsz. -
Snoop-y
veterán
Szombaton hátaztam meg karoztam.
Tolódzkodásban megint sikerült 30Kg-ig felmenni
Bicepszre húzódzkodást 10Kg-al fejeztem be
Húzódzkodást szintén 10-en( bemelegítésnek súly nélkül 20 ismétlést bírtam csinálni
)
Kicsit átmozgattam magam csigás hátgépen is. Ott 80-on végeztemEléggé érzem a hátam meg a kezem
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #20911 üzenetére
de a Mikulás azért létezik nem, Bá bácsi?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nepszter1 #20907 üzenetére
neked ugrás van szerintem
"szurta magát tesztoszteronal meg anabol-t szedett" pont erről beszéltem hogy ez lófax ahhoz képest amit az "embereid a képeken" csinálnak, na mindjárt megkeresem neked Münzer utsó kúráját aztán lehet pislogni... és ha jól tudom nem is ebbe halt bele hanem a vízhajtásba, de annyira eddíg nem foglalkoztatott a dolog hogy utánnaolvassak.
Über das gesamte Jahr
Ephedrin, AN 1, Captagon, Aspirin, Valium
Clenbuterol (Muskelaubau mit Fettabbau)10-6 Wochen vor dem Wettkampf täglich
2 Injektionen Testoviron (Testosteron Enantat) à 250 mg (Massegewinn in der Muskulatur)
1 Injektion Parabolan (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonat) (Anabolika zum Muskelwachstum)
30 Tabletten Halotestin (Fluoxymesteron) ( " " )
30 Tabletten Metandion ( " " )
16 IE STH (Wachstumshormon: Muskelaufbau mit gleichzeitigem Fettabbau)
20 IE Insulin (Wirkung umstritten)5-2 Wochen vor dem Wettkampf täglich
3 Injektionen Masteron (Drostanolon Propionat)
2 Injektionen Parabolan (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonat)
30 Tabletten Halotestin (Fluoxymesteron)
50 Tabletten Stromba (Stanozolol) (Anabolika zum Muskelwachstum)
2 Injektionen Stromba (Stanozolol)
24 IE STH2 Wochen bis zum Wettkampf täglich
2 Injektionen Masteron (Drostanolon Propionat)
2 Injektionen Stromba (Stanozolol)
40 Tabletten Halotestin (Fluoxymesteron)
80 Tabletten Stromba (Stanozolol)
24 IE STH (Wachstumshormon)
Insulin
Aldactone und Lasix (Wasserreduzierung im Muskel)na mindegy nincs nekem időm erre... de el lehet gondolkodni hogy mennyire nem mindegy hogy 12 féle cuccot nyomatsz naponta 3x annyit mint amit hetente kéne vagy "normál" használat mellett döntesz. mindegyik kokszol, de ég és föld a kettő.
nem reklámozom meg mindenki döntse el mit akar, mit próbál ki, mit vállal be stb. de hülyeségeket se kell beszélni hogy Lénárd Lajos naturál meg ilyenek. lószart az. ennyi
aztán majd ha 1000000 évet edzettél akkor rájössz hogy áh elbasztam hiszen maradtam ugyanakkora. tudod kik naturálok az a két csávó akik múltkor a bbtv flashben magyarázták az izompólyák tágítását. na ők azok. bunnit meg megnézheted. mikor növizett hivatalosan ugya naturál volt.. akkor olyan izomzata volt hogy Athletikba talán befért volna dobogó alá SB-n amúgy meg 4-5 éve úgy néz ki mint aki benéz... szerinted miért van ilyen xxxxxl-es pulcsiban minden adásban? előtte az első részekben meg minden részben 3x átöltözött hogy lássák van ott izom..
na már tényleg túl sokat foglalkoztam a dologgal, meg veledmennyé ugrani
és felejtsd el Lénárd Lajos mert sok csalódás fog érni... -
macikos
addikt
Mi van a myproteines 15%-kal??? Most akartam rendelni havernak, erre minden ugyanannyiba kerül, mint régen
-
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20906 üzenetére
igen azt elhiszem van egy csávó akivel együtt edzetem még edzek amikor lejár és együtt is dolgozunk nyáron és mondta hogy ő szurta magát tesztoszteronal meg anabol-t szedett és marhára láccik hogy a melle be van sülyedve pedig csak 1hónapot hagyott ki .
Én mostmár nem félek ha valami közbe jön pl. eltörik valami mert elég rég tört el már valamim lassan 1éve
, akkor nem fogok össze esni és hamar vissza jön a forma meg az erő
de Lénárd Lajosé minden tiszteletem azt hiszem ő az én példa képem
De akkor bunny is oltja a népet a kokszal és közbe ő is kokszolt régen szvsz. és mostmeg rájött hogy mekkora marha volt annak idelyén
-
nepszter1
addikt
unatkozok és olvasok itt a naturál testépítésről és én is ezt követem de itt vannak nagyon durva dolgok nemtudom hogy volt-e már ez a cikk de nézzétek meg a képeket vagy olvassátok el a cikket [link]
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #20900 üzenetére
Jah, csak tőled nem hiteles.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Tomics #20891 üzenetére
"dehogy natúr, lénárd lajos a natúr, kb olyan fizikumot lehet elérni naturálon mint az övé, tökéletes kajával és odafigyeléssel meg vagy 15 év edzésmúlttal . molnár peti meg nagy respect, remélem viszi majd még többre is"
te mégis hol a faszomba élsz? milyen filmet nézel? vagy mi a picsa?
ez olyan bunis volt pedig nem utánzom
Aktív témák
Hirdetés
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest