Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Vicc vagy nem vicc, vizsgázni ugyanúgy fogok belőle.

Hogyan találod meg ezt a sok szutyok videót?
-
Manitou
veterán
Heló mi?
-
Zomb€€
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Börtönből h írtál?
Amugy dieta tenyleg rad fer...
-
runner 125
nagyúr
-
Kassadin
addikt
4 óra jog tanulás adta, kedves Woodslave ezt leginkább neked írom, mert tudod mi az, és mert utálod az offot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yeffy
veterán
Isteni bic/tric szuperszettet toltam...
Csigán felhúzás/letolás bemelegítés + 4*10,
franciarúddal 2kezes/homlokra engedés 4*8/10,
koncentrált bic/fej fölött tric 5*8/10.
+ has.Adta.
-
Bubee82
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Az egy jóféle tömcsinövcsi. Az 5 gramm cukor megtévesztő, mert általában a maltodextrint nem cukornak deklarálják, holott természetesen az.
Ezért tudja pl. a Norbi eladni a cukormentes kecsöpöt cukormentes jelzővel. Abban is maltodextrin vala.
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Gondoltam meg kéne próbálkozni valami tömegnövelővel, eddig mindig fehérjét vettem aztán hozzá a zabot, mert úgy voltam vele minek vegyek cukrozott fehérjét drágábban.
Ez viszont elég jó áron van és összetétel alapján sem tűnik rossznak. (Azt az 5gramm cukrot csak valami kiskapu miatt tudták ráírni?) -
becso13
aktív tag
Reflex Instant Whey vaníliás ízre nem világbajnok, oldódás, emésztés jó. 9800-ért nem volt rossz vétel szerintem.
-
Zomb€€
őstag
Ma vettem ilyen krémet a talpamra és nagyon jó
Egy használat után már jobb.
Szal ha vkinek izomhúzódása, gyulladása, vagy bármi ilyen baja van, merem ajánlani. -
_Ádám_
csendes tag
Igen, most mértem magam, a magasságomon meglepődtem mert sajnos kevesebb, csak 176cm (összementem vagy eddig hittem magam nagyobbnak
), a súly az stimmel, az 70kg. Az a baj, hogy nem látom magam izmosnak, mert rohadt nagy a belem (a megemelt ch miatt), meg a derekam a többihez képest. Ha ehhez lenne egy 70cm-es derék, akkor meg lennék elégedve, így nagyon rossz az összkép. Kb. 65 kilósan jobban néztem ki (akkor kockásabb has, 70-es derék, mondjuk a kar, comb, mell is kisebb volt. A hát az ugyanekkora volt)Képet majd akkor, ha elégedett leszek magammal, egyelőre nem szeretnék égni.
Woodslave: Viszlát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jojo5
őstag
váll vót' és végre azt mondhatom, hogy krvajót edzettem...

-
nepszter1
addikt
lenmagolajat hol lehet venni ? Lidl van , penny , match , cba , coop , meg a sarki kisbolt
más nincs sajnos -
kNG
senior tag
Re!
Köszi mindenkinek a segítséget! CH növelés lesz akkor!
Amúgy is mostanában valahogy gyorsabb az anyagcserém

-
tween
őstag
Ettől lesz mindenki igazán izmos-----> [link]

-
Kassadin
addikt
Volt váll-láb edzés, jó volt. Lassan már mehetne nagyobb súllyal is a guggolás meg a lábtolás.

-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Lehet még benne kraft szerintem, mert nagyon fiatalon kezdte (gondolom nőtt is időközben), 4 évig nem figyelt a kajálásra és a mostani magasságához képest sem érte még el az optimális súlyát.
Szerintem is lassan emelnie kellene a ch-t és, ha lehet, akkor a súlyokat is. -
Woodslave
félisten
De hogy el is keserítselek, ha 6 év folyamatos edzés van a hátad megett, akkor pesszimista hozzáállás alapján évi 1-1,5 kg izomnál többet nem fog a szervezet építeni (elég hülye szó létrehozni inkább) Ezt a mennyiséget meg két hónap alatt pláne mérleggel nem fogod tudni észre se venni. Vagy türelmesen és minnél keményebben edzel tovább vagy növeled a kalóriabevitelt és ezzel növeled a súlyod..(nem izmod
- persze az ember mindig reménykedik
) -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
tudom csak próbálok beszélgetni 
olyan deja vu-m van, mintha lett volna már egy ilyen post-állás, ahol ketten válaszoltunk egy krokodilnak..
Na mindegy 
-
kNG
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Válasz mindenkinek:
Ektomorf típusú vagyok, nagyon vékony voltam mindig is...kb. 15 éves koromban kezdtem el edzeni 45kgosan, de jó 4 évig nem is figyeltem a kajára (se tépkieg, se norm. kaja semmi)...addigra 65kg lettem, aztán azóta lettem 80-81, uo. alacsony testzsírszázalék mellett, mint akkor (májusban leszek 21 éves).
Megpróbálom növelni a ch bevitelt szerintem egyelőre, az Isomass xtreme gainert néztem ki magamnak reggelre + edzés utánra, adagfelosztást még nem, mert most mennem kell suliba
de majd jövök hamarosan, köszi mindenkinek az eddigi segítséget! 
-
Bubee82
őstag
Milyen típus vagy? Ektomorf?
Én azt tudnám javasolni h először próbálkozz meg emelni a szénhidráton.
A zsírgyarapodást úgy tudod a leghatásosabban elkerülni, ha a szénhidrátos étkezéseknél elveszed a zsírt majd azt külön, mondjuk a lefekvés előtt fehérjével (szénhidrát mentes étkezés) beviszed akár egyben (vagy szentelsz 2 ch mentes étkezést el elosztod). Emellé amennyiszer csak tudsz, beiktatsz aerob edzést. Minden alkalommal mondjuk 30 perc intenzíven.
A szénhidrátot vidd fel 7 g/tskg-ra, de csak akkor, ha a fent írtakat be tudod tartani.
Próbáld ki.
Ha más nem, akkor marad a ch és emelsz a zsírbevitelen.
A másik dolog: hagyd azért ám a szervezeted emészteni is, ne csak tömd magadat. Ez a 2 óránkénti evés erősen dogmatikus.
-
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem...
Tömeget szeretnék növelni, heti 3 súlyzós edzés, teljes körű, edzéstervem:
http://scoobysworkshop.com/schedintermediate.htmSajnos csak otthon tudok edzeni, mert erre marad időm 2 szak mellett a fősulin, amit párhuzhamosan végzek.
Naponta kb. 6-8szor táplálkozom, ami tartalmaz: pulykamellet, rizst, zabpelyhet, halfilét, tört krumplit, zöldségeket, fehérjét (cytogen whey pro), tojást, túrót.
Kizárólag edzések után megy egy vm35...
Ennek ellenére nem igazán tudok mozdulni felfelé súlyban...188 cm magas vagyok, 80 és 81 kg között ingadozok, viszonylag alacsony testzsírszázalék mellett...több ch-t kéne fogyasztanom? Akkor meg disznóvá vállnék...lassan, de biztosan akarom növelni az izomtömegemet, a lehető legkisebb zsírosodás mellett, de ide már beragadtam kb. 2 hónapja (erre a súlyra).
Edzésben próbálkoztam, ismétlésszám növeléssel, majd súlynöveléssel, intenzitásnöveléssel, az edzés jobban megy, 2 napig olyan izomlázam van hogy megmozdulni is nehéz...na de ennyi kaja kevés lenne? Vagy ezek annyira szar választások? (tudtommal nem)...2-2,5 óránként kajálok, legszarabb esetben is megy a whey pro + zab kombó ha épp nem tudok mást enni...
Mit rontok el? Vagy felejtsem el a scitecet meg a cytogent?
Esetleg valaki tud valami jobbféle elérhető árú minőségi tömegnövelőt? Reggel menne fél adag meg edzés után fél adag, a maradék időben a már említett kaják...Segítségeteket előre is köszi!
-
God Vazzeg
veterán
Az a kutya...
-> [link] -
kovsol
titán
válasz
runner 125
üzenetére
tuti a friss alpesi levegő és a milka tehenek tejéből készült holmiktól nőtt meg
jó hogy használ szteroidokat, nézd meg a fiatal kori képeit, már tizen évesen izmosabb volt mint mi valaha leszünk -
God Vazzeg
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Porok még nem nagyon, de roidok igen

-
Jojo5
őstag
-
LOTR
addikt
válasz
DirtyFREE
üzenetére
Teljesítményfokozók - High performance cheating at Athens
hátha valaki még kíváncsi rá -
karesz86
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Mostanàba sokan szuszta deka ezt nyomják. A sok buta

-
LOTR
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
a gyerekkorában a 60-as években szerintem nem igazán volt, ellenben miután mro-t nyert ő lett ugye Weiderék reklámarca a 70-es évek legelején, szerintem innen kezdődhetett a táplálékkiegészítők térhódítása
14-15 éves korában már személyre szabott -már amennyire akkor lehetett- kúrákat kapott -persze kezdetleges doppingszerekből- és mindent megevett amit talált, ha jól tudom szegény családból származott
-
runner 125
nagyúr
Hüle kérdés, de Schwarzi idejében voltak már fújtatóporok?
Ha, igen előszeretettel használta? -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
leginkább szétloccsantott agyvelővel vagy valami hasonló módon "tálalva"

Bibby
a Tök állatban Rob Schneider is azt hitte, hogy a meglehetősen furcsa állagú borztejtől lett olyan erős és kitartó
-
DirtyFREE
tag
Teljesítményfokozók dokumentumfilm a spektrumon most!

Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)