- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVII.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
PókerFész^^
tag
http://www.arenafitnesz.hu/
-
Tipo16V
aktív tag
hát látod

-
BÁ Nutrition
addikt
a XIII kerben a Powerhouse egész normális kis terem meg nem is drága 7000 ft a korlátlan, elvileg van diákpatesz jegy is de nem tuti

1es villamos vonalától pár perc sétára van -
törölt tag
Van még a közelben a Jump Fitness, oda is jártam, jó hely viszont az sem olcsó. Én délben jártam, úgy megérte.
9700 Ft a normál havi
7000 Ft a havi délelőttös (10-15h között) -
törölt tag
Menj a Gildába!
Van 16 alkalmas AEROBIK 9.990 Ft (624 Ft/alkalom)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg van BODY bérlet (korlátlan) 9.990 Ft (333 Ft/alkalom). Van diák is, de az k*rva drága, nem éri meg. -
penene
őstag
-
LOTR
addikt
ezt még meddig szándékozod folytatni?
nem edzünk a 14. kerületben, így passz
a bb.hun nézd meg az edzőtermeknél, hogy mik a lehetőségek -
CoolBoy323
nagyúr
-
Sotho
őstag
Sőt még arra is jó nehogy mások is elkapjanak valamit a betegtől!

A magányos és egészséges emberek tápláléka a fokhagyma.
#23491: Alakra is?
-
macikos
addikt
Bélféreg és giliszta ellen is jó!

-
CoolBoy323
nagyúr
-
harry
veterán
Ha minden igaz, mi ide jártunk pár hónapig: [link]
Egy pincehelyiség, nem túl nagy, de végül is vannak gépek, lehet edzeni, próbát megérhet. Mondjuk olcsónak nem nevezném, de nem is drága, akkoriban nem nagyon láttam jobb áron arrafelé, persze lehet, csak keresni kell. 6-7e volt a korlátlan havi bérlet talán. De azt hiszem van 12 alkalmas is, kevesebbért. -
BÁ Nutrition
addikt
ne szójjá be
emlékeztem hogy valaki akart adni múltkor csak nem tudott gondoltam kiderítem.Boxi: mindjárt kapsz privit
-
$R64
tag
én kisebb vagyok
csak szeretnék ilyen lenni
"sárkány" már túlon túl nagy
az a hát

-
tween
őstag
A szőrtől úgy se látnánk semmit

-
Manitou
veterán
De
Kérdezd macikost ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Boxer: Hát te meg ki vagy?

-
God Vazzeg
veterán

-
tween
őstag
a piros pöttyös az igazi!
-
God Vazzeg
veterán
Benne van a brutto tömegben
-
Tipo16V
aktív tag
lehet h egy bélféreg lapul a gyomrodban
-
Jojo5
őstag
olyan nincs, hogy egyáltalán nem hízol... valami tuti szar kajálásban vagy max menj el dokihoz, de előbb a kajálásban keresném a hibát...

-
Jojo5
őstag
amíg nem eszel rendesen nem fogsz hízni... ihatsz te bármilyen tömegnövelőt...
macikos: te meg menj hangyát szedni inkább minthogy a csóri kis kíniaiak elöl eszed a rizsát és lököd ide a közösbe
-
peetmaster
senior tag
Nem vagyok Scitec ellenes egyáltalán, de azért bőven nem éri el a komolyabb tápkieg. gyártók színvonalát (lásd. Muscletech, Optimum Nutrition, MHP, stb.). Az meg az alapismeretek közé tartozik, hogy a tömegnövelő csak megfelelő mennyiségű és minőségű szilárd tápanyaggal kombinálva tud a legjobban hasznosulni. De ezt már többen leírták.

Egyes emberek amennyi táplálékkiegészítőt betolnak itt....hát már bőven 120kg fölött kellene lenniük, ha csak magától a terméktől nőnének.

-
Vandit.
addikt
Megettél egy 2 kilósat kb 20 nap alatt és mivel nem híztál 5 kilót szárazizomban, ezért szar.
Én kérek elnézést. 
-
cerkarobi
csendes tag
max igaz

-
kovsol
titán
hiszékeny hülye vagy sry hogy ezt kell mondanom

amúgy is a jumbó egy táplálék kiegészítő... érted az mit jelent ? ez nem csodaszer, bár én amúgy se fogok soha venni ilyeneket -
Jojo5
őstag
szedni a hangyákat szokták

#18836 : hivatalosan 5kg-ot ????? ezt az állatságot ki mondta neked vagy hol van ez leírva ?

-
macikos
addikt
Miért, mennyit kellett volna hoznia?

Mint amikor srác bement Mészáros Laci tápkieg boltjába, aztán mondta neki, hogy ő venni akar fehérjét, de olyat, amiből ha megeszik 1 kilót, akkor az 1 kiló izmot hoz

-
lavour
csendes tag
180 cm és mellette focizok ez is közre játszhat
kaja meg csirke mell vagy 3-4 fajta módon elkészítve szárnya combja, marha hús is, sok hal, sok rízs, sok zöldség gyümölcs, napi 3-4l víz, krumpli, cukrot és sót egyáltalán nem használok, tej tejtermékek(sajt pl.) reggelire zabpehely magas rosttartalmú sok fehérjével
hasonlók -
Bubee82
őstag
Nyugodtan fogyaszd tejjel
(Ha nincs laktóz intoleranciád) -
Jojo5
őstag
ott a kereső, kilett már párszor tárgyalva
-
Frequence
tag
Szigorúan vízzel!!!

Akkor is ha hízni szeretnél...
-
Lacazr93
senior tag
Mindenképp tejjel

-
Márk01
tag

Kiváló (ismét)!
-
ruzsabazsa
aktív tag
Szép lány,de egy lánynál a kockahas szerintem ronda

-
God Vazzeg
veterán

-
Manitou
veterán
Combról volt szó. Amúgy ezeknél a gyakorlatoknál valamennyi terhelést a vádli is kap, ugyanúgy mint kargyakorlatoknál az alkar.
De ha vádli, akkor állóvádli lépcső szélére állva
Saját súly, vagy experteknek egy lábas saját súlyal, vagy még expertebbeknek saját súly+ súly egylábas 
Bá: Azért is írtam, hogy emiatt nem kell edzőterembe járni. A súlyzós edzés nem állóképességi sport.

-
macikos
addikt
Na ez mindjárt más
Az az előző bőrkeményedéses patáju transzvesztita szörnyű volt 
Amúgy 105cm a derekam.
-
Eagle16
addikt
10/10-es

Mai hát-váll megvolt, jó volt

Szerdán érkezik a húzódzkodóm, jó lesz itthon is nyomni, hamarabb bele fogok erősödni.
Most 3-4-et tudok húzódzkodni úgy, hogy a felső holtpontot nem tudom elérni, tehát az alkarom meg a felkarom derékszöget zár be, na ennél fentebb nem megy, de emlékszem honnan kezdtem, kb. 5 cm-t tudtam húzni magamon...ahhoz képest lényegesen erősebb vagyok.Az én derekam 80cm, csak van egy kis felesleg a hasamon, az belesegít

-
Quan-Chi
őstag
jajj istenem, már csak ez hiányzott

ez Atomgeszi posztja ... maradjon is így
-
Quan-Chi
őstag
tesóm minden nyáron kimegy amcsiba dolgozni meg nyaralni és én naiv első alkalommal azt mondtam neki vagy 3 éve hogy hozzon már olcsón valami Sciteces cuccot de sehol nem talált ! viszont BSN, ON, VPX, SAN, MT, ABB, DYM és a többi mindenhol volt
akkor Scitec hiányában megnéztem mi a legdrágább shopbuilderen a BSN volt és mondtam neki h hozzon valami BSN terméket egy NO-xplodal gazdagodtam és ebből már rendszer lett azóta ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem mondom hogy mindenki vegye meg a legdrágább gyártó legdrágább termékét. de fehérjéből egész olcsón lehet venni kiemelkedően jót (profigym) -
macikos
addikt
Nem azt mondtuk, hogy szar, hanem azt, hogy nem a legjobb. Jó alternatíva, de azért valójában messze nem akkor szám, mint amit az itthoni vásárlók gondolnak róla. Ők felmennek a body.builderre, mit látnak? BBTV, stb. mindenhol Scitec, Scitec sportolók, stb. Szóval csak azt fogja venni.
Persze minden tiszteletem az övéké, mert ők legalább csinálnak valamit, nem csak fikáznak, mint tudjuk kik
-
$R64
tag
nézd már meg mennyi scitec-es reklám van a builder-en

hol edzek? --> No Stressmackos - látom megy az english

off - kur*a szerbek tovább ne jussanak
-
macikos
addikt
"shop.builderen (vagy a bodybuilding.hu-n
)talán láttam egy listát egyszer, és ott a scitec volt az első, toronymagasan!!"
Csak nem a shop.builder házi, saját eladásainak listája volt?
Azon jó hogy első volt a Scitec, mivel szinte az egész oldal a Scitec miatt létezik. Főszponzor, minden.Itt keresd meg a Scitecet: [link]
-
Tomics
addikt
shop.builderen az oldal látogatói szavaznak arról melyik a legjobb márka, így nem csoda hogy a scitec nyer.
amerikába meg nem ismert fogalom a scitec
úgy tudom itt is az oldal látogatói/termékek népszerűsége alapján alakul a lista -
kovsol
titán
mert a világon sehol nincs, csak magyar honban, meg esetleg europában ismerik néhol
-
macikos
addikt
I think this is the beginning of a beautiful friendship
-
macikos
addikt
Nem olyan sok az, csak soknak tűnik. Ez olyan, mint hogy ki mennyire izmos, meg erős. 10 évvel ezelőtt, ha megláttam egy nem is hegyomlás, hanem egy edzegető, izmos férfit, összefostam magam. Most meg hót természetes, amikor nagy állatokkal, kidobókkal, stb. edzek együtt. Olyan arcokkal vagyok haverságban, akikre régen ránézni nem mertem volna. Szóval minden relatív

-
kovsol
titán
kérd el maci étrend leírását és edzés nélkül is nőni fogsz

-
Woodslave
félisten
nem dobok pirivit de azért érdekelne mire kell neked edzésterv, aminek megírását itt várod ezektől a pateszoktól
nagyon el lehetsz már keseredve
-
PókerFész^^
tag
minden ember különbözik.
pl regenerációs idő... lásd előző hzsem -
BÁ Nutrition
addikt

-
Sotho
őstag
Azért sunyin beleírták, hogy buzi vót.
wood: görög?
Gondoltam egyet én is leugrok a balcsira a hétvégére

-
kpal
nagyúr
Eagle16 jol irja az étrendet kell összeállitani én most 105kg vagyok és nem kellett semmi csak rendes kaja igaz embere válogatja kin mennyire látszik meg...
-
macikos
addikt
Szőlőcukrot felejtsétek már el! Az egy dolog, hogy nem hízol, de attól még nem kell szőlőcukrot zabálni. Én a zabot se tartom egy olyan szuper kajának. Reggelinek jó, de napközben nem enném.
Híznod kell, egyél sok rizst, tésztát, krumplit. Akár sültkrumplit is, amennyi beléd fér, rántott hússal

-
Tomics
addikt
zab mehet, de szőlőcukor módjával. inkább egyél több rizst/krumplit/tésztát
-
Jojo5
őstag
Monster helyett a helyedben vennék multi pro pakkot meg ahogy régebben dunkel tanácsolta mellé pakolnék cinket mert azt kihagyták a multi pro-ból...

Akkor marad még 5 ezred mert a monster 10k körül mozog utolsó emlékeim szerint mellé csapsz még 3 ezret és veszel a profigymről superpumpot vagy no-xplode-ot vagy xpand-et edzés előttre...
A jumbo marad reggel meg edzés után bár én reggel a helyedben zabot nyomatnék fehérjével, de én más felépítésü vagyok mint te
-
Quan-Chi
őstag
ha 60 kiló vagy , tanácsot kérsz kiegekről mert nem hízol pedig egyértelmű hogy kevés a kaja , nincs energiád szóval csak kevés a kaja ilyen dolgok fényében nagyon is kezdő vagy !
napi 5-6 komplett fullos zsíros CH-s fehérjés kaja ! és nagyon magas CH tartalmú tömegnövelő nassolás a köbön és nyugi hízni fogsz
nem kell semmi csoda szer , a Jumbó jó ! reggel - edzés után 1-1 teljes adag és jó lesz
-
macikos
addikt
Miket eszel? Vizet iszol eleget? B vitamin jó étvàgyat csinál.
Ha nem hízol, akkor egyél éjszakára is, amennyi csak beléd fér. Én lefekvés előtt mindig rizst tolok és utána tojásfehérjét.
-
macikos
addikt
Minek?
Azt a pénzt inkább költsd másra, elsősorban kajára, vagy vegyél kreatint, glutamint, no fokozót. Na meg nem tudom mennyi Jumbot eszel, de inkább akkor költsd erre a pénzt és egyél belőle többet, ha nehezen hízol.
-
dunkel
őstag
Nem, az inkább diétás csomag. A multi.prot nyomasd inkább.
-
Eagle16
addikt
Gondolom kezdő vagy, szerintem teljesen fölösleges...enélkül is lehet tömeget növelni, sőt, még Jumbo nélkül is. Egyszerűen csak össze kell rakni egy étrendet, amiben van elég CH és fehérje és meg kell enni mindennap, az egészet. Én sem vettem tömegnövelőt, pedig 60kg-ról indultam. Volt vitaminom, meg fehérjém, és emellé toltam a rizst, néha már úgy, hogy egy kanál rizs, egy korty víz...
Ja, a Multi-Pro viszont jó ötlet, 100-as B-komplex meghozza az étvágyat, én is azt tolom most.
-
whitezo88
nagyúr
ehhez képest az auschwitzi foglyok Jay Cutlerek.
-
Jojo5
őstag

-
kovsol
titán
az új múmia film castingját csinálod ?

-
P00By
nagyúr
Én nem használtam! Szász Máté azt írta neki ez nagyon jól szuperált.
Hozzátenném, h nem fog teljesen eltűnni. Csak fakulni fog meg "hegesedni". -
P00By
nagyúr
Nem régen beszéltünk róla. Megint... Be is raktam egy idézetet egy "krémről", azt csináld meg és kenegesd, ha nagyon zavar.
-
nepszter1
addikt
E-vitamin

-
P00By
nagyúr
Áhh ne, megint???!

-
Eagle16
addikt
Zab szerintem sincs, de zabpehely tuti van.
Pont így néz ki:

Tízesével szoktam vinni

-
Typhoon47
senior tag
zab

-
Woodslave
félisten
zabot sztem takarmányboltban keress
Itt a többség zabpelyhet eszik -
harry
veterán
3:50 wtf
A vége sem gyenge, ahogy a srác karját megvágják és folyik ki ez a szar... ezt sem fogom soha megérteni.
Tudom, arra jó, hogy kis hiányosságokat "pótoljanak" vele, pl. versenynél szimmetria dolgok, tegyük fel, hogy erre jó... de ennyi, már versenyzőnél sem értem meg.
De ezek... Nem csak szánalmasan nevetséges, hanem aránytalan undorító hányadék az ilyen ember. Nem lesz tőle erősebb, definiáltabb, arányosabb, semmi. Ronda egyszerűen, az izom nem így néz ki. Mert még ha szépen eloszlana a folyadék, de nem. Bicepsz olyan, mint amikor kijönne a kisvakond vagy álijen, mi ez már? -
Tomics
addikt
igyál sök sört, attól sörhasat is növeszthetsz enned sem kell
-
dunkel
őstag
Részben igazad van - mindenkinek kicsit más az izomrost összetétele. Van akinek az 1. típusú van többségben, ők inkább a hosszú távú sportokban jeleskednek és akiknek a 2b típusú, ők az erőatléták, sprinterek stb.
A poén az, hogy a megfelelő tréninggel ez a rost-arány megváltoztatható.
Leginkább a 2b típusú rostok a hipertrófia képesek, ezért célszerű a testépítőknek ezekre fókuszálni, 4-6, max 8. az ismétlésszám amire a legjobban reagálnak. (pl. lásd Haney Rambod FST-7 DVD-je)Mielőtt jönne az okítás, nem azt mondom, hogy minden gyakorlat minden szériájában 4-6 ismétlés a helyes protokoll, kezdőknek meg kifejezetten nem javasolt mert a "nagy" súlyok miatt fokozottan sérülésveszélyes!
-
adequate_cou
senior tag
Fordítok: nem
-
BÁ Nutrition
addikt

-
harry
veterán
Hát, a Jumbo így jóféle pénzkidobás, láthatnád.
Zabpehely 300Ft/kg, ebből 100g 30ft, azért csak nem vészes, mehet reggelire akár tejjel / fehérjeturmixxal. Esetleg hozzá "ízként" műzli, abból nekem egy 3-40g elég (magában a zab nem egy nagy élmény).
Rizs szintén nem túl drága. A rendes hús jóval olcsóbb a felvágottaknál.
Időt meg aki akar, talál. Valóban kell pénz, idő, munka, de hát ez már csak ilyen.Inv1sus - azért nem kéne a müzlire alapozni...
-
Inv1sus
addikt
Tescoba lehet kapni 450 körül gyümölcsös müzlit. Na azt egyé reggelire tejjel. Túrórudi nasinak jó, mert egy műanyag cukorral teletömött szar. Én azt nem ennék a helyedbe

-
1hijjanhusz
senior tag
Nem vagyok benne biztos, hogy sokkal drágább lenne, ha egyáltalán az.
-
Jojo5
őstag
az a béres aktivál a semmivel egyenlő sztem

-
whitezo88
nagyúr
gondolom az a gond, hogy sok a cukor meg a szénhidrát, de a fehérje meg rost, vitamin kb semmi.
-
adequate_cou
senior tag
El vagy tévedve, de jólvan, akkor egyed az olcsó túrórudit műzlivel

-
adequate_cou
senior tag
Azt kérdezte mi a kajád, nem azt, hogy mi az amit nem hívunk kajának de eszed
-
BÁ Nutrition
addikt
ugy hogy a lábat és a vállat külön napra teszed

amíg nem kezdesz el zabálni addíg kurva lassú lesz a fejlődésNO fokozók már elég sokat voltak emlegetve pedig, szerintem jobban jársz ha azt a havi 10ezret amibe kerülne kb(nem tom valójában mennyi csak gondolom) beleölöd +7 kiló csirkemellbe meg +10 kiló rizsbe

he ezt csinálod úgy fogsz nőni mint a barom, elhiheted -
Atomgeszi
nagyúr
Szokásos kérdés... mi a napi kajád? Részletesen.
-
BÁ Nutrition
addikt
mell-bic
hát-tric
láb-vállde miért nem edzel 4 napon heti 1 izom csoportot?
ill egyél többet, nem annyira az edzéstől fogsz nőni, azzal csak stimulálod az izmokat de ha kevés a tápanyag akkor mégis hogy nőne? mennyiség ügyileg hogy állsz? -
Jojo5
őstag
mell-hát sztem nem fog egyszerre menni

Azok nagy izomcsoportok inkább mell-bicó
hát-tricepsz v. váll
láb- mellé vagy váll vagy tricepszde pl én imádom a superszettben edzeni a bicót tricóval

Nem a 3 napos tervtől hízol hanem a sok kajától

-
Tipo16V
aktív tag
Nekem azt mondták, hogy a mell a háttal nem jó, mert nagy izomcsoport mindkettő, hamár 3 alaklom akor így csinálnám én:
Mell-bicepsz
Hát-tricepsz
Váll-láb -
Myki19
aktív tag

-
P00By
nagyúr
Annyi cuccal lehet bírni egy komplett mell-hát edzést

Ugyan nekem nincsen papírom erről, de szvsz!

-
Tomics
addikt
tudom, de nekem kell
ha mell-kar-lábba van olyan hogy leszakad, akkor hát-váll-ba miért nem volt? mert szarul csináltam. de kezdek ráérezni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
attól hogy papírja van vkinek még mondhat hülyeséget. hány olyan volt (itt is meg pl edző válaszolban is volt sok ilyen) hogy ORVOS mondott akkora baromságokat hogy a ház fala kidőlt tőle.
pl "szintetikus fehérje" "a kreatin káros" stb stb -
Tomics
addikt
kúl ! edjél ety kis kreatint csak nehoty semlegesícsd !
-
Tomics
addikt
húzz innen öcsi

-
dunkel
őstag
Tényleg? Szerintem kérdezz meg egy szakembert.
-
dunkel
őstag
Húzzál már innen a kreatinos tejeddel öcsém.
Menj el egy orvoshoz vagy dietetikushoz és kérdezd meg tőle, hogy egészséges-e napi 2-300g fehérje vagy egyáltalán jó-e az, hogy te kreatint szedsz. Az orvos is szakember, szerinted mit fog mondani?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak szeretnék ilyen lenni

)talán láttam egy listát egyszer, és ott a scitec volt az első, toronymagasan!!"