Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Végre kiment a mázsa fekve
Ez volt a célom nyárvégére, egy kis sikerélmény. Most megállt a súlyom 68-69 kilónál. Lehet röhögni 
-
dragonfx
veterán
válasz
PókerFész^^
üzenetére
a jó válasz amennyit akar

-
PókerFész^^
tag
menyi szabadideje van egy fősulisnak?(ha nincs majd szteroidozunk
) -
Tomics
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
nálunk 300ból jó ha 40 időben végez
azért vesznek fel ennyit mert fejpénzt kap a suli a felvett hallgatók után az államtól, azért kellett mikor felvettek rögtön leadni az adószámot 
csak ez erősen a minőség rovására megy...felsőoktatás 50%-a tényleg nem ide való. és rengeteg az olyan egyetemnek mondott intézmény ami vicc...na meg a sok büfészak
nekem is szakmunkásba kellett volna mennem anno
kitanultam volna önerőből egy jó szakmát, akkor most sokkal előrébb tartanék... 
-
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi
üzenetére
az semmi, informatika szakokon átlag 300 embert felvesznek, a ponthatár nulla felé közelít mindenhol, közben matek, fizika és programozáson harmadik félévben kihullok kb a 2/3 ember(és akkor ez az első féléves anyag volt ami még viszonylag egyszerű), de minek jelentkezik olyan oda aki kettesre érettségizett pl matekból?
nálunk kérlek levelező, nappali meg minden ilyen együtt kb kezdenek 400 an egy évben, most 41 embernek lett meg az államvizsgája és ebből akkor le kell vonni azokat akiknek nem volt nyelvvizsgája és nem kaptam diplomát, és ez a szám se pár embert érint -
Quan-Chi
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
igazad van félig meddig , mert pl most is időben 20an végeztünk a 70ből (és csak 15en kaptunk diplomát a nyelvvizsga miatt)... a többi 55 ember még élősködik vagy 1-2 évet ! fel se vennék 20-30főnél többet 1 szakra ! 1részt mert nincs rá szükség , másrészt meg 1 csomó lóvé ... de egy egyetem, pláne az erősebb műszaki jellegűek kurvára nem könnyűek , és akik elvégzik azért rendelkeznek majd némi ismerettel ...
-
Boxer001
veterán
-
Quan-Chi
őstag
azért milyen érdekes hogy az egyetemistákat mindig az idiótázza le aki a közelébe nem volt felsőoktatási intézménynek 1részt , másrészt mag azért annyira nagyon csak nem könnyűek az egyetemek ...
-
Quan-Chi
őstag
ájj de gyönyörű lettem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ma a strandon rendeztem le a hátedzést 2 kilóméter úszással , úszás előtt fél órával leküldtem a NO-Xplodeot a Nitrixet meg az Atro-Phexet ... olyat durrantam h nem tudtam kimászni a vízből

-
Tomics
addikt
válasz
nem_tom
üzenetére
1 héten 1x eddz meg 1 izomcsoportot, de akkor nagyon, ne csak lájtosan. Ha 1 héten többször csinálod ezt akkor túledzed magad és megállsz a fejlődésben vagy lesérülsz.
Ez alól kivétel a has és a vádli.Amire te gondolsz az a kox, az illegálisan beszerezhető szteroidok, hormonkészítmények.
-
nem_tom
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Szóval, akkor nem gáz? Nem türelmetlenségből, csak ha már ennyien itt vagytok és nem válaszoltatok rá, arra enged következtetni, hogy vagy Ti se tudjátok, vagy nem gond.
(#19767) macikos: Kajak, valami ilyesmire emlékszem, hogy a táplálék kiegészítők, vagy a mit tudom én mik, átrendezik a hormontermelést, ami nem jó. De lehet, hogy azt másra mondták, nem tegnap volt. Nem megkövezni! Időnként eléggé lyukas tud lenni az agyam.
-
macikos
addikt
válasz
nem_tom
üzenetére
Semmi bajod nem lesz ezektől! Legális, bevizsgált termékek, mi több ENNIVALÓK!
Tejsavófehérje: van a savó, ami pl. túrókészítésnél marad a tejből. Na ezt megfogják és kiszűrik belőle a fehérjét. Ennyi. Ebben mi lenne a káros?

Kovsol: Nagyon jó kép!
Én se csinálhattam volna szarabbat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
jó inkább mégse, amúgy ezt a citromos csirkét javasolni tudom mindenkinek igen jó lett, bár ez most combból volt nem mell
-
macikos
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Mi van Hugyos Józsi?
Elfogyott a libero?
$R64: Majd rakok fel hátas képet, de csak pár hónap múlva. Most nagyon nem vagyok a toppon.
-
nem_tom
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Eme hozzászólásomhoz, felmerült egy újabb kérdés. Az nagyon gáz, ha nem tartanak szünetet fekve nyomásban? Csak mert 2 haverom kitalálta, hogy ők nem fogják szüneteltetni, mert ez így, meg úgy erősít. Erről, mi a véleményetek?
(#19747) harry: Mindenre gyúrunk, amire csak tudunk.
(#19748) Snoop-y: Azt nem is pihentetem, minden alkalommal, legalább 400 hasprést csinálok. És ez emelkedik, ahogy megy.
(#19755) Zoza24: Ahogy biológiából is tanultam, ezek a kiegészítők, meg ilyesmik, nem tesznek jót a szervezetnek hosszú távon. Legalábbis valami ilyesmire emlékszem.
-
Zoza24
senior tag
hali!
tanácsot kérnék,hogy kb 5 év után újra vasat ragadok,s azt kérdezném,milyen kiegészítőt ajánlanátok ehhez segítségül...186cm és kb 88 kiló vagyok...kb 3-4 kiló felesleggel,ami a hasamon van jelenleg
...jah és 30 éves
mi a véleményetek a tejpor.hu-ról rendelhető wpc 80ról?vagy inkább maradjak a scitec cuccoknál?régen mass 20at és volumass 35öt szedtem,azok jók voltak,majd később cytogen termékekkel is próbálkoztam,nem volt gond...
esetleg jumbo professional?előre is köszi!
Zoza

jah az edzések kb este 8-9 között zajlanak majd,ennek fényében is érdeklődnék a kiegészítőkről...
-
laolaj
aktív tag
válasz
macikos
üzenetére
látom ekkora marha vagy te is.. látom neked sincs képzelő erőd.!
MERT NEM!....
az h milyen a bőr szakadás azt tudom mert anno hirtelen nőttem nagyra és lett is olyanom picike.. és ez nem az!!!! felszíni nyom nincs.!
csak ahogy a bőrt elhúzza a masszőr akkor látszódik h olyan mint egy apró kis pukli vagy nem is tudom mi van ott és ha megnyomom akkor érzékeny is.. és azaz izom szakadás. (ő meg már csak tudja hisz kajakosokat is masszíroz és nekik meg eléggé szét van szakadva).. -
Kidus
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Engem is az szokott kinyirni, szinte allando az izomlaz, csak akkor nem hasazok, ha annyira izomlazas, hogy nem birok.
Viszont van az a muanyag keret, lefekszel a foldre, es azzal vicceskedsz. Eloszor kirohogtem, aztan rajottem, hogy 25-30 is nehezen megy vele.Na megyek melozni....
-
God Vazzeg
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére

-
kovsol
titán
válasz
Snoop-y
üzenetére
amikor hazavágtam aznap csináltam hasprést, 2xlábemelést, római széket, egyenesen és törzsforgatással is
pl tegnap tricepszezés közben is zavart a hasamban az izomláz, és huzúdzkodás közben is elég durván éreztem
egyenlőre nem fenyeget a kocka has téma(befeszített hassal azért érzem, hogy fent vagy 1,5 centi lent meg vagy 2-2,5 centi vastagan is fedi a cucc), szóval nem emiatt csinálom, csak jó volna azért ha nem lennék tiszta puha
amúgy a római szék ölt meg úgy hiszem
, mert hasprés nem szokott gondot okozni, aztán múltkor valaki mondta jó lassan eresszem le magam, na én ráadásul úgy csináltam 
de máskor is szokott lenni bent izomláz, csak nem ilyen sokáig nekem se, ez van, legalább tudom megdolgoztam rendesen

-
Snoop-y
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Ilyen sokáig izomlázad van? Bakker nekem a hasamban max 1-2 nap de az is csak akkor ha többféle gyakorlatot végzek rá. pl római szék ölemben tárcsával+haskerék+lábemelés állványon. Szerintem toljad neki keményen had szokja. Pár hétig csinálod mondjuk kétnaponta reggel este és durva leszel

-
tween
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
a piros pöttyös az igazi!
-
kovsol
titán
-
Quan-Chi
őstag
na a rekord hülye kérdéseket öblítsük le egy kis kora délutáni Warlock -al

-
nem_tom
őstag
Hali!
Volna egy kérdésem. Pár haverral, homemade gyúrunk és a gyakorlatok, amiket csinálunk, 2 prakcióra osztottuk, szóval egyik alkalommal ezeket csináljuk, a másik alkalommal, meg azokat. Fekve nyomást és felülést meg minden alkalommal. A kérdés úgy szól, hogy nem kéne a fekve nyomást és a felülést is az egyik alkalommal pihentetni? Mert amikor igazi konditerembe jártam, én úgy emlékszem, hogy azokat is csak minden második alkalommal kellett.
-
kovsol
titán
válasz
Snoop-y
üzenetére
háromszöggel nem próbáltam be kell valljam, de van nálunk rá lehetőség, de sima egyenes fogantyúval nem éreztem olyan vészes gyakorlatnak kb 15kg felesleggel magamon se
bár mikor 135kg voltam félig nem bírtam felhúzni magam semmilyen fogással, szerencsére ez megváltozott azóta
, de diéta alatt most nem hiszem, hogy nagyon újítok a gyakorlatokkal, maradok a megszokott dolgoknál egy darabig még -
Snoop-y
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Most jó pedig elkezdeni. Ti 34 évesen kiégett gyúrósok lesztek akik megunták a terembejárást és sört vedelve nézitek a jurósporton a világ legerősebb embere versenyeket
mod:
Normál rúdon szoktam szűken húzódzkodni bicepszre. ( amin magam felé néz a tenyerem ) Nálunk sajnos nincs háromszög így ilyet nem is tudnék csinálni
-
kovsol
titán
válasz
Snoop-y
üzenetére
ilyen öregen ne erőlködj
Húzódzkodás szűk alsó fogással gyakorlatot szoktatok csinálni? mert több embert láttam csinálni, de volt aki hátazáskor csinálta, volt aki meg bicepszezésnél
-
Snoop-y
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Az elején nem szoktam variálni. Mindig igyekszem az alapgyakorlatokra koncentrálni.
Eddig bevált ahogy érzem mert nagyon jól reagálok a súlyzós gyakorlatokra.
Március végén kezdtem újra edzeni és már most kérdezgetik mit tolok mert hogy fejlődök
Más meg lent szerencsétlenkedik nálunk évek óta aztán sehogy nem néz ki pedig relatíve nagy súlyokkal dolgoznak.Wood hát remélem eljutok odáig

Az az érdekes, hogy a sorozatban nagyon elfáradok de kb még tudnék csinálni utána 10 sorozatot de szerintem ha raknék a rúdra 5 kiló pluszt fel se tudnék állni.
Ez az átka ha súly nélkül nagy ismétlésszámban guggolsz évekig
-
Vandit.
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ilyet én összehozok 3-4 perc bemelegítés alatt is.

-
Snoop-y
veterán
Tegnapi lábazás nagyon jól ment.
Guggolás még mindig 40Kg-al de kevésbé vagyok fáradt tőle mint legutoljára szóval kezdem érezni, hogy kicsit erősödtem

20Kg-al 10 ismétlés
40Kg-al 10 ismétlés ( 5 sorozat )
Határozottan tetszik. Eddig miért nem guggoltam súllyal
Nem is értem
Lábtolót 100Kg-on fejeztem be

25Kg 10 ismétlés
50Kg 10 ismétlés
75Kg 10 ismétlés
100Kg 10 ismétlés ( 2 sorozat )Vádli is jól ment egész végig éreztem, hogy majd szét szakad és jól be is durrant

Mivel hamar végeztem beiktattam egy kis tolódzkodást:Bemelegítésnek 25 ismétlés
Aztán +10Kg 12 ismétlés
+20Kg 10 ismétlés ( 4 sorozat )
+30Kg 8 ismétlés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Súly nélkül levezetésnek 20 ismétlés
-
kovsol
titán
válasz
runner 125
üzenetére
nekem első 10kg fogyása után nem ment szinte semmi le hasról aztán fogytam még 15 -t akkor meg 15centivel lett kisebb
-
Woodslave
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
semmi aerob. Idő kérdése, lehet szigorú diétával, folyamatosa aerobbal ez 90 nap eredménye is lehetett volna, én egyszerűen kevesebbet eszem aztán kész
de azért van ott még rendesen úszógumi, elölről jobban látszódik

-
törölt tag
válasz
Boxer001
üzenetére
tudom nem vigasztal, de ha tettem volna fel kepet, akkor en lennek a legalja: "na, ha meg harom honapig nem megyek edzeni, elerem a kukackonzerv szintjet
"most mar sajnalom h nem csinaltam 'elotte' kepet. osszel mar lehet h elegedetten szemlelnem azt a keves valtozast.
-
Boxer001
veterán
Na most olvastam jobban visszafelé, látom simán enyém a legnyomorékabb jelző, én vagyok a legalja mércéje.
Ennyire azért nem gondoltam így a dolgokat, de a nép akarata szent. 
-
Tomics
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
nyáron a dinnyeföldön dolgozott

-
taxel
újonc
sziasztok!
Napi 1-2 óra bicajozással, és étrend odafigyeléssel, el lehetne tüntetni a hasamról egy kis felesleget?
68kg / 183 centi vagyok, nem pont az az izompacsirta
Nem vagyok túlsúlyos, cask a hasamon az utóbi időben lett egy kis zsír. Ezt szeretném eltüntetni, és a helyére kidolgozottabb hasat csinálni.
Tippeket tudnátok adni felsőtest kidolgozásához? kar, mellkas, illetve has.
Legfőképpen otthon is elvégezhető megoldások érdekelnek. -
kovsol
titán
válasz
runner 125
üzenetére
ha a földre vizelsz miért fogynál le?
amúgy javaslom használj törölközőt edzés közben
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez volt a célom nyárvégére, egy kis sikerélmény. Most megállt a súlyom 68-69 kilónál. Lehet röhögni

kitanultam volna önerőből egy jó szakmát, akkor most sokkal előrébb tartanék... 

Igaz dzsörzi báró? 

még szarabb lett mint volt