Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
lavour
csendes tag
hali!
szeretnék venni táp.kiegészítőt, mivel nincs időm eleget enni (elkészíteni stb...)
ezért a hiányt szeretném valahogy pótólni.
nincs túl sok pénzem, és mivel nem hallottam rosszakat nem valami neves kiegészítőt szeretnék venni.
3 variáció merült fel:
1.
2.
3.ezek közül szeretnék venni, valamelyikből 4kg-ot és hozzá külön fruktóz+dextróz-t
most jöhetnek a kommentek, hogy ilyen szartól ne várj semmit meg, hogy inkább vegyek 2-3x ennyiért fele ennyit mert, hogy az milyen minőségi.
Ezek sem olyan szar termékek és a kérdésem arra irányul, hogy a 3 közül melyik legyen -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82 #19297 üzenetére
a szánalom.hu-n admin
én meg szarul vagyok, megcsinátam 1 kiló krumplit a hekk mellé és fele se fogyott el..
tegnapelőtt meg csináltam 200g rizst és tegnap úgy kellett letuszkolnom magamba hogy elfogyjon...
hátgépen is csak 80al toltam le tricepszre.. meg fogytam 10 kilót kb:S és fáj a derekam má 4 naptya -
Tipo16V
aktív tag
helyzetjelentés: tömegelek ugye,
de a ch-t visszább kell vennem, mert zsírosodok, ezzel szemben fejlődést nem látok
, csak hason
de ezzel még nem is lenne akkora gond, az a probléma, hogy a gyomrom kitágult, vagy nemtudom, és iszonyatosan nagy belem van, főleg ha telezabálom magam, eddig ilyen nem volt nektek is ilyen?
másik, fogok menni egy biciklis túrára (fertő tó körbebiciklizése) 1 hét, rendes kaja kilőve, jó ha eszünk majd napi 3x, abbol reggel este kenyeret..
rendes fehérjebevitel nélkül lehet esély arra h ne összeessek hanem ha már biciklizünk akk zsírt is égessek?
mint egy aerob edzés? -
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ez komoly
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #19282 üzenetére
Mikorvótazmátejóég
egyszer még saját dzsörzi tehened is lehet
Arra terelem az életem
Igazából csak a mikor és hol kérdéses. Na meg előbb feldolgozás lesz és utána saját dzsörzi. Máshogy nem éri meg elkezdeni. Otthon semmiképpen.
-
Möhe
addikt
Aminostar "márkáról" vannak tapasztalatok/vélemények?
Illetve myprotein rendelés hogyan megy? privátot küldene valaki,aki már rendelt tőlük? köszönömu.i.: sárgán látszik a színvonal,meg sem említik Pittát ,nesze neked magyar mentalitás
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #19280 üzenetére
Ez nagy respekt itten: kai green bement nebraskába a bótba tejért(dzsörzi of course)
Ez itten meg nem érthető, vagyis amolyan WTF
szép jövő áll előtted
A kijazabubi-val kezdődött minden, igen
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #19278 üzenetére
Miért adta volna le?
Szerintük a büdös életbe nem kerülhet egy magyar se Mr. O sztédzsre
Ja és persze a fő mottójuk: Kjazasztívnamat?
-
Woodslave
félisten
Steve Namat ott lesz az Olympián, 2. lett tampában. Nem semmi
-
ch003067
addikt
Én csak most kezdtem el gyúrni.
-
Frequence
tag
Ma is k*rva meleg volt...ezt csak strandon lehet elviselni
Viszont örömmel konstatáltam míg a medencé(k)ben ücsörögtem, hogy a tanga bikini még mindig divat, illetve hogy még mindig több a satnya szar mint az izmos ember, de azért látni vadállatokat is elvétveMás: hallottam ma egy olyat, amin csak nevettem, de mivel írásos anyaggal is alátámasztották, hát gondoltam megosztom veletek is, lehet hogy van benen igazság, mindenesetre én továbbra is csak mosolygok rajta...
Tehát a kutatók szerint a hasi zsírpárnákat baktáriumok okozzák[link]
-
USPlabs
csendes tag
Hyperdol 2-t sajnálom de a többit be nem szedném...
Azt viszont komolyan nem értem hogy a Gaspari Halodrol Liquidgels és a Novedex XT miért nem kapható -
macikos
addikt
válasz
Atomgeszi #19248 üzenetére
Csak 1db fagyit ettem
Viszont reggel 8-tól az udvart takarította az egész család. Olyan 8-9 liter vizet ittam meg. Már majdnem a sz*rt is kiizzadtam magamból. A kapálást nem szeretem, viszont az ásózást órákig elnézem. Voltunk a szeméttelepen is, nagy élmény volt, ajánlom mindenkinek. Ilyenkor a 40 fokban különösen kellemes illatok vannak. Este 6-kor fejeztem be a melót, de totál kész vagyok. Hiába, nem születtem parasztnak
, erre a posztra vannak mások a topikban
-
Quan-Chi
őstag
válasz
BÁ Nutrition #19249 üzenetére
ezeket csak ki kéne emelni, de nem kéne kivonni a forgalomból
én kajak vennék belőle
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Bibby
addikt
Mostanában nem voltam túl aktív olvasó, bocs ha már volt:
Mondjuk ezekkel a cikkekel az a baj, hogy erre okos anyuka, ismerős, stb büszkén verheti a mellét hogy ő megmondta hogy ezekben cucc van.
-
Sotho
őstag
válasz
BÁ Nutrition #19236 üzenetére
Jajanyám
-
Quan-Chi
őstag
válasz
PókerFész^^ #19243 üzenetére
nem genetika ... inkább türelem
-
Woodslave
félisten
válasz
érdekes problémákra keresed a választ
-
Quan-Chi
őstag
válasz
PókerFész^^ #19235 üzenetére
csinálhatsz amúgy tigrisbukfencet kézen átfordulással csigán padon mindenhol ... de szerintem az alapgyakorlatoknál nincs jobb ! nem hiába hívják őket így ! tricepszre : tolózkodás , negatív tartományban szűkön nyomás , homlokra engedés és ennyi !
-
USPlabs
csendes tag
válasz
macikos #19234 üzenetére
Az nagyon jó kis volt vétel tényleg ..
kb. ~ 16000 ft
Ugyanez a bodybuilderen az "olcsó" és "jó" minőségű scitec : 100% Whey Protein 5 kg 21490.- Ft + Creatine Monohydrate 1 kg 10790.- Ft = 32280 ft ...LOL pontosan kétszer annyi
Plusz ahogy nézem ha rendelsz nagyobb mennyiséget adnak még kedvezményt is , bár akkor gondolom a posta is kicsit több lehet...
A többi termékeik is frankók , érdemes mást is rendelni tőlük vagy csak a protein ill. a kreatin ami jó ?
Hogy én erről eddig miért nem tudtam ?! -
Márk01
tag
válasz
Ezek a "szakértők",akik ilyen választ adnak,nagy valószínűséggel igen rossz testarányokkal és igen méreten aluli "szerszámmal" rendelkezhetnek. Komoly kisebbségi komplexus valószínűsíthető.
A szakmai "túl képzettségéről"már említést sem téve. -
BÁ Nutrition
addikt
-
PókerFész^^
tag
válasz
Quan-Chi #19160 üzenetére
a bicpeszednek a külső részén van az a dudor
, az a ha jól tudom a tricepsz vmeliyk feje, ezt mivel szokás erősiteni mert nekem még a kezdeménye se látszik.
pedig 3 gyakorlatom is van tricóra: tólódzkodás,ez a gyakszi csigával+kötéllel, ezeket érzem a legjobban, de mindig berakok még vmit kedvem szerint. -
-
macikos
addikt
Edzés után várom a buszt, ülök a buszmegállóban, mellettem egy öregasszony. Megkérdezte, hogy mikor jön a 22-es, mondom nem tudom. Erre nem hagyja abba, egyből megkérdi, hogy szedek-e testépítő szereket
Mondom ezzel mivan. Aztán folytatta tovább, igazi szófosó öregasszony volt. Mit eszek, mennyit, ez mennyibe kerül, stb.
Azt mondja, hogy látszik rajtam, na meg most az anyukája is felszedett 10 kilót. Na itt kaptam majdnem agyvérzést. Ez képes a 90 valahány éves anyjához hasonlítani. Szuper. Már megint jól megdicsértek -
kovsol
titán
hát+váll edzést toltam erre a közepénél se tartok anyám csörög hozzak a tescoból ráma kockát, én meg persze nem is vittem csere holmit csak egy polót és becaftattam úgy a tömegbe, hogy szerintem egy mérföldről érződött rajtam, hogy most jövök edzésről, úgy volt a tervben azonnal tekerek haza azt itthon zuhany
arra jöttem rá, hogy a hiperhajlítás lett az egyik kedvenc gyakorlatom, bár most azon agyalok nem-e lenne egyszerűbb ha a 20 és 25-ös tárcsa helyett két kicsit fognék magamhoz, mert így beverem már majdnem a könyökömet mikor feljövök
-
Snoop-y
veterán
válasz
total90 #19199 üzenetére
pl veszel egy haskereket az kiváló.
Ha otthon van padod csinálhatod azt, hogy az ágy elé tolod a pad keresztben van alattad az ágy aljába beakasztod a lábad és hátraengeded magad. Fontos, hogy itt nem kell felülnöd teljesen csak addig amíg feszül a hasizmod. Ehhez használhatsz súlyt is
Ha megy sorozatonként a 20-30 ismétlés akkor csinálhatod +5kg -al. -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #19223 üzenetére
Előbb voltam edzeni, mivel az egyik reggel kimaradt, így most tudtam menni. Érdekes módon 50 fokban, hulla fáradtan, meló után picit jobban ment a fekvenyomás, mint átlagban, 130-ba sokkal könnyebben ment a 6, utána feljebb tettem és 140-be 3 tisztát nyomtam, mindenféle pszichikai és fizikai segítség igénybevétele nélkül
Most aztán tényleg nem lehet semmi tápkiegre fogni, mert már nagyon régen semmi sem megy, még a fehérje is csak úgy, ahogy Wood írta múltkor, edzés előtt egy, de ma még az sem volt
Annak tudom be, hogy előtte két órával valami húsos tésztát ettem, úgy tűnik az valóban ad valami kis plusz erőt
Egyébként rengeteget variáltam már az utóbbi 7-8 hónapban, hogy mit edzek, hogy a bunyóhoz jó legyen, de a Vandit által küldött cikkeket végigelemezve végül egy haverommal, akivel mindkét helyre együtt járunk, úgy döntöttünk, hogy az alapgyakorlatoknál maradunk és így mindössze ennyi gyakorlat van: Fekvenyomás, guggolás, felhúzás, húzódzkodás, vállból nyomás és hasazás (ezt az utóbbit mostanság kezdtem el és gyűlölöm
).
Normális étkezésre és kiegészítőkre egyelőre nem ad az asszony
(ő kezeli a családi kasszát
), azt mondta, hogy örüljek, hogy ennyit elmehetek egyáltalán edzeni
Azt hiszem így nem rossz eredmény, hogy egyáltalán nem gyengülök rohamléptekben
Na, kb. egy hónapra kiírtam magam
-
Atomgeszi
nagyúr
Tényleg. Boldogat utólag is.
Én most jöttem Dávodról(aquaparkféleség), egésznap ott voltunk. Vittem vagy 10 szendót rántotthússal meg reggel leküdtem egy 100gr zabfehérjét és hát eléggé kivagyok. Viszont örülök, hogy nem sok izmos embert láttam, így nem betudtam illeszkedni a satnyák közé.
-
Vandit.
addikt
válasz
Quan-Chi #19206 üzenetére
Ez nem lányos hiszti, egyszerűen nekem elég a 100 kiló, ugyanúgy érzem tőle és ugyanúgy fejlődik is. Guggoltam már 140-el is és nem volt jobb.
Én pont, hogy fekvenyomásnál sem pakolom fel, mert eleve ritkán is nyomok fekve és le is szarom a súlyt. Fogalmam sincs mennyi maxom benne, ahogy guggolásnál sincs. A lényeg az, hogy 100 kilóval is ugyanúgy meg tudod rendesen dolgoztatni a combodat.
Nekem is mindegy, hogy edzed a lábad, de nem (csak) a súly a lényeg.
-
Miért kéne belőle bármit is kivenni? Amúgy a fenti Quan-Chi-képek után tök értelmetlen lenne betennem egy olyat, amin látni is lehet valamit; még évek munkája vár rám, van önkritikám.
A guggolást én kizárólag egy lábbal csinálom, ez elég ritka, de nekem bejött. 5x3, illetve 5x4 szokott menni. Ha kicsit erősebb leszek, majd veszek kézbe egy súlyzót is. Valahol írták, hogy ez a módszer jobb a lábnak.
-
tween
őstag
na végre újra itt csúszkálok
-
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi #19206 üzenetére
nyilván ezért nem nyomtam fekve egy éve rúddal, mert nagy volt a faszom, de most már összement és újra neki kell állnom
kell a változatosság és nem fásul bele az ember a megszokott gyakorlatokba
mod: jó persze semmi személyeskedést nem szántam ezzel és ne legyen vita léci, némi iróniát is gondoltam az írásba -
Quan-Chi
őstag
válasz
Vandit. #19197 üzenetére
úgy edzitek a lábatokat ahogy akarjátok nyilván nem érdekel ... csak nem tudom mi ez a lányos hiszti hogy " nem guggolok 100 felett mert jujj de sok bajom lesz tőle " érdekes hogy ha a fekvenyomásról van szó, mindenki felpakolna 1 tonnát is ha bírná ! pusztán azért mert az 1ik egy fasznövesztő sztárgyakorlat a másik meg nem ! ugyan olyan izom az is mint a többi, ugyan úgy kell emelni a súlyt mint bármi másnál
-
Aktív témák
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest