Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #48212 üzenetére
Ja, de a fejed legalább nem csalóka a képen.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #48203 üzenetére
-
penene
őstag
-
penene
őstag
válasz
Találtgyerek #47643 üzenetére
Jaja, én pont ezért tolok most egy fehérje jumbo kombót, és berendelem a pizzát estére. Ennyi jár!
-
penene
őstag
válasz
Tipo16V #46849 üzenetére
Nem feltétlenül kell betartani a használati utasítást
Én edzés előtti bedurrantót szedtem pl. közvetlenül edzés előtt is, és simán 5 perccel utána már beütött.Meg a kajálás se annyira fontos, de tény, hogy éhgyomorra jobban szívódik= üt.
Amúgy én kedvcsinálónak toltam, eseti jelleggel... Amikor semmi kedvem se volt lemenni... Megittam, és utána rá 10-15 percre már úgy beindított, hogy le se akartam állni.
(Muscle assault) -
penene
őstag
válasz
macikos #46368 üzenetére
A ruhának mi értelme? Hogy megtart bizonyos kilót, így a negatív szakasznál nem kell erőlködni? De ha valamit tart, akkor az a pozitív szakaszra is vonatkozik, ergo a terhelés egy részét a ruha végzi. Akkor meg mi értelme? Hogy nagyobb kilók legyenek? Az ember ereje ruhában és nélküle is ugyanannyi, vagy az izületek miatt nem?
-
penene
őstag
válasz
headhunter #46351 üzenetére
Ezzel azt akartad jelezni, hogy God egy xar?
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #46346 üzenetére
Boxi mindig túloz. De attól független jó eredmény!
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #46343 üzenetére
Megint szar napod volt?
-
penene
őstag
válasz
szőröscica #46339 üzenetére
Ja, hát a diéta nem arról híres, hogy erősödsz közben.
-
-
penene
őstag
Edzés utánra a fehérje mellé mindenképpen kell gyorsan felszívódó szénhidrát, vagy elég a bolognai pizza?
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #46039 üzenetére
A fórumra írt hszekről ne is beszéljünk!
-
penene
őstag
válasz
Boxer001 #45740 üzenetére
Jah, leugrottunk a velencei tóra délután haverral. Elég spontán jött. De megérte. Nincs messze, és 100x jobb, mint a pesti medencések (benzinköltség nem volt annyi, mint a belépő lett volna...)
Igaz a válogatott pesti ribanctanyát így kihagytuk, de azért volt néznivaló ott is.
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #45734 üzenetére
"én már vagy 10 éve edzek oszt semmi"
Ezzel körbe is írtad a genetika fogalmát. -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #45697 üzenetére
Aha, hát amit el tudok képzelni, hogy valami fix 1 éves projekt, és utána vissza is tudnék jönni, vagy valami... pl. jelenlegi munkahelyem nem hagynám ott valami bizonytalanra, még ha többet is fizet...
Skyepon most se vagy? -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #45693 üzenetére
Én is gondolkodom külföldön (akár csak 1 évre), de fizikai munkára nem akarok, csak szakmába vágó, olyat meg csak úgy nem lehet akasztani, max. jó kapcsolatokon keresztül... De ha adódik, és még nincs család, akkor jó lenne.
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #45691 üzenetére
Már Te is rendeltél?
-
penene
őstag
válasz
kovsol #45534 üzenetére
Mondjuk abból a szempontból igaz, hogy amikor gyantáztak, akkor tényleg kurva ritkán és gyengén nőtt vissza, amióta borotva, azóta meg sűrű és erős (csak az erő az nem látszik borotvánál, gyantánál érezhető volt az első, és az utána levők).
Szóval a sűrűség igen számít.Pl. mikor gyanta volt, akkor X helyen volt pár szőrtüsző, amióta borotva, azóta meg 1 tüszőből ből jön 3 szőrszál, sokkal sűrűbb... Mondjuk leszarom, ha le van véve úgyis, de más.
-
penene
őstag
Én is tervezek leszedni lábról poénból, csak attól riogattak, hogy még erősebben nő vissza (mondjuk ott elég sűrű, szal mindegy). Ezért se szedtem le eddig pl. mellkasról, mert volt barátnőm mondta, hogy így pont jó, de ha leszedem, még erősebb lesz, és az meg már sok (és nincs visszaút
)... Hasra meg dettó, attól még jobban riogatott. Azért hasról nemrég leszedtem 1x, azóta visszajött, hát tényleg kicsit erősebben, meg aztán úgy tényleg jobb volt, és ha újra szedem, akkor végképp nincs megállás. Mondjuk lehet nem is kell megállás.
Mondjuk rajtam kb. 2%nyi szőr sűrűség van ahhoz képest, mint amilyen képeket linkeltek.
-
penene
őstag
válasz
Oppenheimer #45361 üzenetére
Szerintem egyszerű a gyógyuláshoz vezető út.
Amíg fáj az alkarod felső része (csak bicepszezéskor), addig csinálj úgy, mintha a mobilod is elromlott volna.Így egyszerűen nyomon tudjuk követni mi is az egészségi állapotod!
-
penene
őstag
válasz
Oppenheimer #45355 üzenetére
Azt hiszem félreértetted. Nem a bicepszezést kell pihentetned, hanem az alkarod, mivel az van begyulladva (ha macikos doktor diagnózisa helytálló).
Pihentetés után gyúrj alkarra,amikor már elmúlt a fájdalom.
-
penene
őstag
válasz
macikos #44985 üzenetére
Kellett mondanom, hogy meggyógyultam az allergiából, most eléggé rákezdett nálam is.
Mondjuk hál istennek csak néhány tüsszögés, meg torokkaparás (igyekszem megállni, hogy baxtassam a torkom a nyelvemmel, vagy mittoménmiaz, biztos ismeritek), meg orrfújás.Asszem emelem a C vitamint, hátha...
-
penene
őstag
válasz
Atomgeszi #44798 üzenetére
Fiatalka még, de elfogadom!
(MOD: a hello kitty miatt!)
Mi ezt szoktuk venni, ez tejsavó (whey) fehérje (protein).
Whey proteinDe van még izolátuma is, meg minden fene. De valószínű, te a fentire vagy kiváncsi.
-
penene
őstag
válasz
Polacheck #44776 üzenetére
Hát a Lidlis zabpehely se már a régi, de asszem 199 ft a fél kilós most (de nem akarok hülyeséget mondani). De pont ma megyek vásárolni, kb. 2 hónapja nem voltam. (mindig veszek 4-5 kilót egyszerre).
Fehérje adag kb. 120 ft, hozzá kb.. 40 ft a zabpehely. 2 parizeres zsemle se olcsóbb manapság már...
-
penene
őstag
válasz
deniro2 #44773 üzenetére
Fogadok, hogy Alexandra miatt veszed meg.
Én kimondottan szeretem, ha érzem a zabpehelydarabokat a turmixban, a végén kicsit rágni is... Egy párszor ledaráltam, de aztán rájöttem, hogy sokkal szarabb úgy.
Sőt, mikor vettem drága zabpelyhet, ami jóval nagyobb szemű és keményebb volt, amit nem is aprított meg eléggé a turmixos, meg volt benne mazsola is, az sokkal finomabb volt, még rágósabb, "szilárdabb" reggeli.
Mondjuk ha shakel vki, akkor persze a darálék csak a nyerő, én arra még nem szántam rá magam, ha shake, akkor jumbo a ch.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #44552 üzenetére
Tök jó, hogy minden, amiben hiszek, megerősítésre lel.
-
penene
őstag
válasz
macikos #44535 üzenetére
Zyrtecet én is toltam, nekem az bejött amúgy elmúlasztásra. Csak reggel kellett toljam, mert ha este vettem, ahogy mondták, reggelre elmúlt a hatása.
A C-vitamin megköti a szabadgyököket, és az allergián (tünetén) is ezért segít. De anno olvastam több tudományos cikket is arról, hogy a C ebben hogyan is segít, de már meg nem mondom... Étkezésenként 500mg sztem pont jó, én most perpill rászoktam a 3-4x500mg C vitaminra permanens, mivel szinte mindenre jó (izületvédő hasznosulásban is, amire most nekem kell).
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #44527 üzenetére
Jaj elfelejtettem hozzátenni, hogy költői kérdés volt.
Maci: pollen sux. Szedsz rá vmit?
Nekem több évig volt, aztán elmúlt, már alig fújom... C-vitamint toltam az allergia gyógyszerek helyett... De lehet nem amiatt múlt el. -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44445 üzenetére
skype?
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #44422 üzenetére
Tényleg jó módszer, csak hát kell hozzá egy hozzáállás. Nullára leedzed magad, és akkor még fel 25-40 percet kardiózni.
Egyik ismerősöm úgy csinálta, hogy edzés után felment öltözőbe betolt egy kis aminot, meg talán fehérjét is (nem sokat), így eltelt kb. 5-6 perc és úgy ment le kardiózni 45 percet.
Brutál formája volt, szal neki is bejött. Igaz, vmi 17 éve már gyúr.Mondjuk ilyenkor asszondják, nem jó, mert gyomorba megy vér, de valszeg amilyen feldolgozottságú a cucc, nagyon nem terheli a gyomrot.
Aktív témák
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest