Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
és hol szeded fel ezeket a csajokat ?

-
LOTR
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
elég régóta eszek vitamint, nekem semmit nem érnek ilyen téren, volt hogy néhány hónapig kipróbáltam az extra magas c vitamin bevitelt is, ugyan úgy voltam beteg
a vitamin nem gyógyszer, valamennyit ugyan segít, de nem ez határozza meg
pár napja/hete hallottam egy tanulmányt -ami eredménye azért nem volt annyira meglepő-, hogy élhet az ember bárhogy, úgyis a genetika határozza meg, hogy meddig él és hogy milyen egészségi állapotban, persze odafigyelve lehet befolyásolni a dolgokat, de valószínű nem ez lesz a döntő -
Quan-Chi
őstag
nálunk is kötelező a törölköző és a betartásáról egy 110kilós vadállat személyi edző gondoskodik aki egyben a tulaj is ... szóval mindenkinek van törölközője
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintem inkább figyelj oda a kajára / elegendő pihenésre és C1000 ezerrel
én mióta napi 3-4 g C -t viszek be naponta csak kiegből + kajabál nem tudom mennyit azóta nem voltam beteg , pedig a tömegközlekedés elég nagy fertő

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hajrá kibírod ne aggódj

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

végre egy értékelhető post
egyre jobb lesz minden évben a forma
ezen elgondolkodhatnak azok is akik 1-2 év alatt akarnak izmosak és szálkásak is lenni

-
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az a kicsatolt nadrágszíj nagyon szekszi
Melltartód van már? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mintha csak egyedül aludtál volna az ágyban és a párna, stb. be van készítve az aktuális csajnak
LOTR: Nálunk szinte csak én meg tesóm használunk törülközőt. A sok paraszt, hetente tisztálkodó kolis egyetemista csak lefekszik oszt annyi.
-
Stukker1987
senior tag
Gyarekek beshitelek!
Ebben a gyúrós forumban mennyi baromság van
Rengetegen jönnek,akik semmi utánajárással akarnak elkezdeni edzeni,táp.kieget szedni,lefogyni stb... 2hét alatt izmosak és nemzsírosak lenni....
Mért nem tudnak utánajárni a dolgoknak????? Tényleg azt látom h az emberek egyre idiótábbak
Mindemellett.ha páran veszik a fáradtságot és olvasnak,azok közül is további jelentős százalék nem érti h mit olvasott v nem képes felfogni h miért is kell azt úgy csinálni. Az egészhez minimális biológia és józan paraszti ész kell kezdőknél. 
Egyébként lenne egy olyan javaslatom h mindenki írja meg a tapasztalatait az egyes táplálékkiegészítőkről(mit ígértek a reklámok,valós hatás,mellékhatások...)!

-
LOTR
addikt
válasz
brownus
üzenetére
valamennyire függ az anyagcserétől, vagy inkább az emésztéstől, de sejtszintűtől (vagy nemtudom milyentől és hogy kellene máshogy mondani) valószínűleg nem, sőt korábban valaki linkelt tanulmányt, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz
mástéma
az utóbbi évben olyan helyen edzem ahol több 100ember megfordul a teremben, és szerintem ennek következménye, hogy rengeteget vagyok beteg, pl tegnap edzés után már éreztem, hogy valami nem jó, erre tegnap estétől kezdve szarul vagyok, fáj a torkom nyelni alig bírok, hőemelkedés, fáradtság ésatöbbi
törölközőt használok a teremben, leterítem, végzem az edzést, utána meg megtörlöm az arcom vele, azt gondolom ez miatt lehet, úgyhogy kénytelen leszek leszokni erről...
gondoltam beírom, tanuljatok az esetemből -
-
LOTR
addikt
válasz
kkrisi
üzenetére
ez nagyon kevés egy napra, de kezd ennyivel aztán apránként fokozd a bevitelt
70-80 kilós embernek napi fél kiló húsnak megfelelő mennyiségű fehérjét meg kellene ennie, és ch-ból is minimum ennyit - aztán attól függ mi a célod az szerint változtatni
ebbe most biztos sokan bele fognak kötni, de kiindulásnak szerintem teljesen jó -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Biztosan bírni fogod
meg emlékszem neked +105-nél is látszottak a kockák, szóval biztos kurva jó lesz a forma. 
Magam részéről, szerencsére az elfogyás (103-104kg) és az elgyengülés is megállni látszik, bár minden idők legszarabb formáját hozom, viszont ma reggel volt egy melledzés, az imént 7-9-ig pedig bunyó, aminek végén most először nem csak az állásból, hanem edzés végén 6 menet földharcot is végigbírtam (jó, a végére úgy éreztem, hogy egészen biztosan nem élem túl, még levegőt venni is fájdalmas volt, de fél éve ugyanennek az ötödétől meghaltam volna, sőt meg is haltam
, tehát ha már gyengébb vagyok, fosul nézek ki, legalább a -1-es állóképességem 0-ra fejlődött, ennyi örömöm van most edzés terén
lelkesedésem viszont töretlen, akárhányszor vernek rommá, sosem veszik el a kedvem
) Holnap pihi, csütörtökön megint egy kettős bevetés.
Velem meg ez van 
-
kkrisi
senior tag
ez így jó étrendnek?
-reggelire: zabbpehely, vagy tojásrántotta(mondjuk 2 tojásból)
-suliba: kifli +bele csirkemell+saláta
-ebéd: főttétel
(edéb utánra tervezem a edzést!..)
- vacsira: krumpli, vagy rizs, vagy tonhal!
Esetleg ha van itthon gyümölcs akkor azt mindig szoktam enni!
És vízből pedig napi 4l elég?
vagy ez nagyon sok egy napra? -
Quan-Chi
őstag
hogy mik vannak ebben a topikban
-
$R64
tag
válasz
penene
üzenetére
"na akkor felvázolom mostantol a napi étrendet:
reggel zabpehyel fél 7
suliba 5 zsömle vajjal meg sonkával
ebéd főttétel
uzsonna tészta vagy megpróbálok főzni pörköltet
vacsora tészta
megfelel vagy van még mit változtatni?
"Ez volt a legviccesebb! Numero Uno, No.1
zsömi + tészta = erő + kigyúrt katona múlttal rendelkező szerető apa

Tomics
az se rossz
Jah és macilaci neked is ezt a kaját ajánlom!
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Segítsetek plz! Szeretnék izmos lenni és szálkás is. Mit egyek és mit csináljak? Előre szólok, hogy proteint nem fogok szedni, meg a kajámon se fogok változtatni, marad a kóbász kenyérrel meg szalonnával. Ja és konditerembe se fogok járni, mert fater tud egy jó melót, tehénszart kell lapátolni platós Ifa-ról reggeltől estig, szóval jól megfogok edződni és rocky8 leszek.
Jah és szeretném megkérdezni, hogy a rizs hússal minek minősül, mert ajánlották nekem, de fater szerint meg ilyet csak a buzik esznek.Szóval mit tanácsoltok?
-
harry
veterán
válasz
kkrisi
üzenetére
Le van írva. Ez nem csak BB alap, hanem a legtöbb sportolónak lehetne az (lévén az egészséges, minőségi kaja az alapja). Neked elég kevesebb 3-4g ch/tskg, meg mondjuk 1.5g protein. Hogy miért kell sokszor kajálni, mikor, mennyit, szintén adott. Gyorsabb anyagcsere, jobb tápanyag feldolgozás, mittomén. Legyen egy keret, úgy nagyjából, és végezz mellé megfelelő súlyzós edzést, erről is ír az oldal.
Ha izmosodni szeretnél, akkor kövesd ezeket az elveket, ebben tudunk segíteni, ha nem érdekel a dolog, akkor nem nagyon van miről beszélni. -
becso13
aktív tag
All the Whey proteinekről mi a véleményetek?
-
penene
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
anyád hogy van?
Vicces, ami a topikban folyt, ami alatt edzettem, úristen...nem is szólok hozzá. Hál istennek én se lettem olyan undorítóan izmos, pedig nagyon félek tőle.

De ma is nyomom a kolbászos tojásrántottát 3 egész tojással. Tegnap is jó volt.
Hagyma is volt hozzá, de az már durva. Így is éreztem, hogy van benne anyag.
Viszont rizs csak módjával volt.
Most 9kor fogom enni, így kicsivel több rizs mehet. -
brownus
veterán
válasz
kkrisi
üzenetére
ne kezdj el komolyan számolgatni mert attól fog elmenni a kedved, először egyél csak naponta 4x, de mind minőségi kaja legyen! pár hét múlva legyen napi 5x, miután a szervezeted ráállt arra, hogy nap mint nap ugyanabban az időszakban eszel, ráfog állni a napi 2x egészséges széklet ürítésre is, aztán ha már napi 6x fogsz kajálni, lesz napi 3x szarás is...
az elején csináld úgy sztem, hogy könnyen észben tartható ételeket eszel, hogy miben mennyi fehérje van; pl. tonhal konzerv 80/100g-os kiszerelés, két szelet csirkemell, napi pár tojás, ilyesmik... meg is vagy a napi adaggal... már írtak többen sok dolgot
Tomics, Te meg nyugodj meg, azon csodálkozom, hogy itt vagytok nagy sportemberek, de türelem az nuku... meg ignoráld ha egy hsz nem tetszik!
-
-
Tomics
addikt
válasz
kkrisi
üzenetére
"de képes vagyok elolvasni azt a qrva 4 oldalt, csak 1 baj h ezek mind csak BB tanácsok! NA már most én nem akaor az lenni!"
akkor mit keresel itt?
AMúgy is miért jobb a napi 6x étkezés mint a napi 3?
amire válaszoltál HSZ pont ott írtam le, de az alapismeretekbe is le van írva, úgy látszik a felfogóképességed konvergál a 0-hoz. vagy el se olvastad, akkor ne hőbörögj itt

NEkem csak az a lényeg h erős legyek, és az izmok szépen látszódjanak! ennyi
mivan?
legalább gondolkozz, ha már olvasni fájszerk: 100g rizsbe van 80g szénhidrát, 100g csirkemellbe 20g fehérje
nem tudom mi a célod, de legalább 2-300g szénhidrátot és 100-150g fehérjét kéne megenned 1 nap. FOKOZATOSSÁG, ne egyik napról a másikra, ahogy írtam már nem rég is... -
kkrisi
senior tag
elolvastam azta 4 oldalt! edzéstervet, étrendet... ezzel még nem is lenne bajom, szépen emg tudnám csinálni, csak az a baj h nem tudom kiszámolni h miből emnnyit egyek! Én most vagyok olyan 184-185magas és 68kg!! A másik h nem tudom h állajk át erre a napi 6x étkezésre! egyik napról a másikra az úgy jó? Meg hát azzal egy jó pár kiló fel fog rám ugrani!
-
Atomgeszi
nagyúr
Asszem a topik kiemelkedően alacsony szintet mutat.

Amúgy meg kell egy bodys fizikumféle cél.. mert ha annál lejjebb adod még annyit se fogsz elérni.
$R64 Ja kedvencem lent a teremben 16 éves srácok 2.ik susta kúra után 39es kezüket mérik a tükörben és büszkék rá , hogy 1 év alatt elérték.
Aztán hazamennek és eszik a virslis vajas kiflit. Ja és a "portól" várják a csodát.. és litániákba beszélnek róla, mintha az is egy dopping szer lenne. Áhh.. az ilyenekkel annyira nem akarok foglalkozni ,de sajna nem engedhetem el a fülem mellett mert belülről bassza fel a gyomrom.Na asszem mek eszek sültkrumplit meg rántotthúst.

-
$R64
tag
válasz
kkrisi
üzenetére
Egyik szavaddal cáfolod a másikat, nem akar body-s lenne de szép dagado izmokat akarsz, a zabtol meg a tésztától, ja meg a pörkölt, zsemlesonka stb

Leírtunk mindent fentebb, ha abból nem szűrsz le okosságot akkor megfőtt az egész. Nyomjad a tésztát, kiflit, zsömit, májkrém, kolbász, szalonna, vegyél kis kreatint, mellé danabol vagy naposim (lehet szarul írtam a nevüket
) ígyál jó sok vizet 10-12 litert, és akkor meglesz a "szépen látszódó izom"

ui.: még mielőtt valamelyik bolond offolna, csak hülyéskedtem fentebb! na go workout!
esetleg kis növit, meg omnát is nyomhatnál a kígyós uborka mellé, de csak a kigyós mellé, mert amúgy nem lenne hatásos

-
glutamin
őstag
válasz
kkrisi
üzenetére
csak 1 baj h ezek mind csak BB tanácsok! NA már most én nem akaor az lenni!
NEkem csak az a lényeg h erős legyek, és az izmok szépen látszódjanak! ennyiEz a két mondat kicsit ellentmondásos nem? Fogadd el, hogy egy kis formásodáshoz is a fenti módszereket kell követned, ha eredményt is akarsz. Liszteszsákok emelgetéséből is lehet izmosodni, de valahogy mégsem ez a leghatékonyabb módja dolognak.
-
kkrisi
senior tag
válasz
Tomics
üzenetére
de képes vagyok elolvasni azt a qrva 4 oldalt, csak 1 baj h ezek mind csak BB tanácsok! NA már most én nem akaor az lenni! AMúgy is miért jobb a napi 6x étkezés mint a napi 3? az is bőven elég napi 6tól iylen kajákkal simán felszednék egy hétalatt 5kg-t. NEkem csak az a lényeg h erős legyek, és az izmok szépen látszódjanak! ennyi
-
$R64
tag
Nyilván de kell adni mindenkinek egy esélyt, de ez esetben és sem látom értelmét tovább okítani a srácot. Mondom sztem csak hülyéskedik. Meg általában ha elkezdni 10 ember abból ha 2 év múlva még fogja csinálni 5 az már sok, 5 év múlva sztem meg ha marad 10 ből 2 akkor az jó arány... Ha ő komolyan gondolja, sztem 1-2 hónap után fel is fogja adni, így csak a hsz.ei alapján. Tényleg frenetikus dolgokat írt... de sztem ahogy kezeltük sztem az korrekt volt. és ez alap sztem

-
Quan-Chi
őstag
belőlem mindentől szakad a szél
ez mondjuk a rengetek gyümölcs számlájára írható , másrészről nem hagyok időt a gyomromnak h kiürüljön , folyamatos étkezés alatt állok ! ezért is az aláírásom 
kénytelen vagyok meginni napi jó fél-1 deci almaecetet mert 1xűen nem bírnám emészteni ezt a sok kaját

-
harry
veterán
válasz
skitzoo
üzenetére
Mert nevetséges, amit írsz. Szerinted egyik hónapról a másikra lesz valakinek "bodys" fizikuma? Hosszú évek munkája kell hozzá, precíz edzéssel, étrenddel (genetikával, egyéb kiegekkel...).
1 évig úgy csinálnál mindent, mint ahogy a profik, sem lenne "bodys" kinézeted, nyugi.Ha viszont fel akarsz szedni némi (izom)tömeget, azt kell csinálnod, amit ők. Vagy legalábbis ez a leglogikusabb választás, lévén ez a testépítés.
$R64: általában ezért nem vagyunk jóban a kezdőkkel
Más már elintézte volna egy viszláttal. -
harry
veterán
-
$R64
tag
válasz
skitzoo
üzenetére
Ez egy gyurma topic nem kőmíves! - nehogy félre érts nem oltani akarlak, én is új vagyok itt.
Most ha úgy akarsz kinézni mint egy body-s, vagy közel úgy akarnál kinézni, akkor konditerembe fogsz járni, ha inkább a munkás ember fizikuma vonz akkor elég lesz neked a gipszkartonozás. A kajára meg ha odafigyelsz az mindkét esetben csak pozitív! -
skitzoo
senior tag
látszik te se gipszkartonoztál még mert az nem abbol ál hogy jó akkor felrakjuk a falra az alap gipszkartont(22kg)
én épitkezésekre megyek ahol nemcsak az alap gipszkarton van csak mert van belőle több féle pl a dupla tűzálló ami asszem 40kg és mikor azt kell mennyezetre felrakni azt ketten vagyunk eggyikünk tartja a másik meg csavaroz az azért húzós és arrol nem is beszélve hogy nem pakolgatják át a gipszkartont mindig ahova neked kell hanem lerakják egy helyre azt annyi. volt mér olyan mikor suliban dolgoztunk azt 100mre voltak a táblák és a 2. emeletre kellet felpakolni. -
$R64
tag
válasz
skitzoo
üzenetére
Rántott tonhallal még nem találkoztam, én most 10 perce egy ilyen konzerves izét ettem, biztos láttál már ilyet a boltokban
100-180g kiszerelésben szokott lenni, de abban benne van az olaj is stb - úgyh két szóval konzerv tonhal, megeheted akár egy szelet kenyérrel is, de összemixelheted paradicsommal és uborkával -
skitzoo
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
azt nemigazán szeretem de azért megkóstolom

ja és kondi helyett jólesz hogyha egész nyáron elmek faterhoz és ott dolgozok?(gipszkartonozás)
-
-
-
$R64
tag
válasz
penene
üzenetére
Igen, néha az a kis plusz, ha mondjuk az ember vessze egy új tápkiegeket pszhiésen sokat dob, nagyon sokat

skitzoo - nagyon rossz a kajád ember, ne haragudj de borzalmas, én döbbenten ülök 15 perce itt. Estére 2x eszel tésztát
meg 8 kifli meg sonka fuuu Ha már nem olvasol fentebb, vagy amiket a srácok linkelgetnek, akkor ne írj badarságoakt rántot sajt stb ááá csak hétvégente eszel húst
Neten rengeteg helyen utána tudsz olvasni, csak nyilván idő, napokig órákon át lehet jobbnál jobb cikkeket olvasni mindenről kaja edzés, csak hát aki nem keres az nem is talál...
Reggelire egyél zabot ha annyira akarsz, de mehet a tojás is, sárgájából max 2 hagyj benne a koleszterin maitt. Suliba inkább a 3 zsemle mellél ne sonkát vigyál ,tegyél bele roston csirkét vagy rántot csirkét mind1, a te kajádnál ugy is jobb, és doszta elég 2 zsemel és azt teletömin annyi hussal amennyit jónak látsz. Sulis főtkaja akkor a 3. kajád, utána meg egyél még este 2x ha ugy láttod jónka, de ne tésztt egyél 5-6 után hanem valami protein dus kaját... tonahl, csirke, hal, ha már felvágott akkor van rengeteg féle fajta csirkefelvágott/pulkya. -
Eagle16
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére

skitzoo: alakulgat, a reggeli zabpehelybe esetleg tehetsz valamilyen gyümölcsöt hogy íze is legyen, mert magában lehet hogy nehezen fog csúszni, de majd úgy is kitapasztalod, hogy neked mivel a legjobb. Néha ehetsz rizst is zöldséggel, esetleg petrezselymes krumplit valami rántott hússal. Csak azt tudom mondani, hogy addig egyél míg tele vagy, aztán még 3-4-5 kanállal. Igyál mellé sok vizet is.
-
$R64
tag
válasz
skitzoo
üzenetére
csak 9el kellett volna fentebb olvasnod... amúgy kifejezetten rossz a táplálkozásod!
penene sztem 1 órával számolj a glutaminnál is... bcaa-t nem tudom, de azt általában edzés előtt tolják, annak is kell sztem 1 óra míg felszivódik rendesen.
#14006 skitzoo - sztem nagyon rossz! most ha azt akarod hogy a sok "szemét" szénhidrát amit megeszel átalakuljon zsírrá akkor lelked rajta egyél így! Protein beviteled kis túlzással a 0-án van.... -
Osynho
addikt
válasz
skitzoo
üzenetére
Hát most elindítottál egy lavinát sztem ezzel a kérdéssel!

Tészta jó, de fontos, h minél több fehérjét egyél, szal a milanói jó, ha tényleg van rajta hús, nem csak szósz
(#14000) kovsol Igazad van! Viszont ő kérdezte, h mit egyen, mi meg mondtunk egy-két ötletet. Ott még nem is tartunk, h számolja grammra pontosan a cuccost :

Ez a Kesha inkább feküdne mellettem, minthogy így kornyikáljon

-
skitzoo
senior tag
válasz
Eagle16
üzenetére
na akkor felvázolom mostantol a napi étrendet:
reggel zabpehyel fél 7
suliba 5 zsömle vajjal meg sonkával
ebéd főttétel
uzsonna tészta vagy megpróbálok főzni pörköltet
vacsora tészta
megfelel vagy van még mit változtatni?
Atomgeszi nem nemfosok tőle

harry elolvastam csak egy kicsit válogatós vagyok

-
Eagle16
addikt
válasz
skitzoo
üzenetére
Ja ezek nem rosszak, de legalábbis jóval előrébb vagy velük, mint a 3 db kiflivel

(#14004): erről megoszlanak a vélemények, de én azt mondom hogy igyad nyugodtan, főleg ha jó kis házi tej. Nekem csak dobozos boltira futja, de csak arra kell, hogy ne legyen teljesen víz íze a turmixnak reggel.
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon jó ez így 

Mindemellett.ha páran veszik a fáradtságot és olvasnak,azok közül is további jelentős százalék nem érti h mit olvasott v nem képes felfogni h miért is kell azt úgy csinálni. Az egészhez minimális biológia és józan paraszti ész kell kezdőknél.

neked aztán van fogyasztásod (lol)