Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
nem tudhatom az okát ? dehogynem tudhatom ! elégtelen mozgás , sok rossz minőségű étel ! csak ez az 1 oka van ! és a fogyáshoz szükséges kitartás teljes hiánya
!
sokan siránkoznak h nem jó a genetikájuk a fogyáshoz meg 1xűen nem fogynak ... érdekes az oroszok és a németek munkatáborokba 2-3 tzs% -ra elkoptattak több millió embert , és köztük több év éhez és kényszer munka után 1 dagadt se volt aki panaszkodott volna h "geci nekem nem jó a genetikám" ... ott mindenkinek jó volt a genetikája a fogyáshoz ! szóval kalória deficittel egyszerűen lefogysz , nincs ezen mit ragozni ! aki nem fogy le az sokat vagy szart eszik vagy keveset mozog ... vagy mind3 !
és aki erre nem képes az egy gyenge ember ...
kovsol sok embernek nem telik rendes kajára ? na ne már ! mikor 1 kiló dél amerikai Hekk -et 600ft-ért adnak ( épp ebből volt cirkusz vmeik nap a TV-be) fél kiló hal 300ft 200-300g barna rizs meg 100ft ( energia - fűszerek ilyesmi még 100ft ) akinek nincs napi 500ft-ja kajára attól én kérek elnézést, mikor egy bigmek 730ft ...
Woodslave ez egy példa az életből ! hogy úgy mondjam gyakorlati példa ...
-
Adonimus
senior tag
Üdw. 1 hónapja kezdtem bele a kondizásba. Előtte egy évig csak punnyadtam és előtte 1 évig szertornáztam és kondiztam mellé. Elég jó formában voltam régen de nagyon elpuhultam. Szinte előröl kellett kezdeni de most már újra a régi vagyok. Fogytam 2-3 kilót mióta edzek, és már pár ér is kijött a karomba.
Nem a szokásos edzést csinálom. Mindenböl annyit csinálok amennyit birok egy akkora sullyal amekkorát birok normálisan. A végén mikor már nem bírom még akkor is csinálom és mikor leteszem pihenek egy pár másodpercet és kezdem megint. Iszonyatosan bedurran így mindenem és mióta így csinálom van izomlázam.
kérdésem: változtassak ezen és csináljam rendesen szériába vagy ha izomlázam van tőle akkor folytassam így az edzéseket? -
kovsol
titán
válasz
kovsol #19994 üzenetére
meg több ember van a topicban aki a kövérség leküzdése miatt kezdett el edzeni
ez akart lenni mielőtt valaki beleköt, mert tudom, hogy bele fogtokamúgy jó volt az edzés több leírást nem érdemeltek
erős voltam mint mindig
az a gond amíg sok embernek nem telik rendes kajára és örül, hogy jóllakhat napjában egyszer és akkor is csak krumplis tészta jut, nem azt fogja nézni, hogy az egy CH temető és el fog hízni mert este bezabál belőle
-
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi #19992 üzenetére
azért kövér és kövér közt is van eltérés, akkor én is maszat ember vagyok, mert hozzád képest én is kövérnek nézek ki
meg több ember van a topicban aki a kövérség leküzdése ellen küzdve kezdett el edzeni
én alig eszek valamit akkor is hízok, ez van, amúgy meg az is egy emberi gyengeség ha külső alapján itélünk -
Quan-Chi
őstag
én se szeretem a kövéreket ! ha valaki kövér az a szemembe sokat csökken , egy emberi gyengeségről árulkodik ...
-
törölt tag
segitsegetek pliz.
bezart a terem (club fittness). talaltam eleg sok termet a 3. keruletben, de konkret tapasztalata van valakinek valamelyikkel? legrosszabb esetben lemegyek egy-egy alkalmakra, aztan majd csak megallok valamelyiknel. -
Boxer001
veterán
Hurrá ma kedd van, lehet edzeni!
Tegnap hétfő volt, akkor is lehetett, sőt azelőtt vasárnap, és akkor is!
(Úristen...)
-
kovsol
titán
megyek edzeni
-
kovsol
titán
nekem is volt egy szomszédom aki 200+ fölött volt tutira, mert a mérlegünk nem mérte meg, és a hasa kérlek a térde alá lógott! ő nem eszik sokat állította, de egy kg kenyeret és egy üveg lekvárt betolt nassolásként
de kérlek minden másnap másik pasi dugta meg, pedig kb bottal megpiszkálni se kategória volt kinézetre, de meghalt két éve már, nem bírta a szervezete 37 éves korában
-
Kidus
őstag
válasz
macikos #19982 üzenetére
Van nalunk egy ugyanilyen, 200 kilo korul lehet, kerekes szekben kozlekedik, mert meg arra is lusta, hogy felalljon.
Mindig szedit mindenkit, hogy dietazik, kozben meg latod a fejen, hogy orgazmusa van, mikor fel nap utan vegre jol lakik.
Cukorbeteg lett miota elhizott, egesz nap etteremrol etteremre jar, mast nem is nagyon csinal szerintem csak eszik, igenytelen ruhak, igenytelen fej, budos, nyomulos, akaratos, nekem meg konkretan az a velemenyem, hogy gratulalok, maganak csinalta, lehet tukorbe nezni es vigyorogni....Gusztustalan, minden nok szegyene, lehanyni sem erdemes.
-
macikos
addikt
"Láttuk a családtagokat, ahogy fish&chips-et és sültcsirkés kosarakat csempésztek be neki"
Az ilyenre mégis mit lehet mondani?
Meg is érdemli! Azt sajnálom, hogy nem döglött meg évekkel ezelőtt, akkor kevesebb pénz ment volna el rá. Remélem temetés helyett kiviszik a sertéstelepre eledelnek...
-
LOTR
addikt
válasz
Nestra #19977 üzenetére
ha olvasnivalót szeretnél, akkor az egyik legújabb írások egyike Kazaróczy Tibor nevéhez fűződik, ha jól tudom csak online ír sportika.eu fórumában, nekem még nem volt szerencsém -idő hiányában- olvasni az írásait, de nagyjából ez az egyetlen olyan írás amiről negatívat még nem hallottam, tehát mindenképpen olvasd el te is, remélem a nyáron én is sort kerítek végre rá
-
LOTR
addikt
válasz
Nestra #19973 üzenetére
szerintem az extremefit magazinok [link] elég jók -ugyan messze nem ismerem az összes magyar lapot, de nekem ez tetszik a legjobban-, ez nem jelenik meg minden hónapban, hanem csak amikor úgy gondolják kiadnak valamit, elég kevés példánya van tudtommal
a sciteces a muscular development, nekem annyira nem tetszik, de vannak benne jó cikkek
ezen kívül van még jónéhány féle, nem sorolom fel őket, azokban is vannak tök jó cikkek, de összességében szerintem nem jobbak a fent említetteknél
-
Nestra
csendes tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem - mivel már korábban is kaptunk segítséget tőletek, bátorkodom ezt is feltenni: van Magyarországon domináns bodys magazin? Úgy értem nyomtatott, havilap. Ma Pesten jártam, benéztem pár újságoshoz, de az eredmény szánalmas. Vagy semmilyen, vagy tartalmatlan (vmi Pump-Flex) akadt a kezembe. Létezik olyan, amit ti szívesen átlapoztok?
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #19970 üzenetére
Szerintem meg mindenki elmehet a picsába
Megvolt az edzés. Konklúzió: szarabbul nyomok mint 4 hete
-
Tipo16V
aktív tag
Vádlira hány ismétlést kell csinálni? én 20at szoktam, de itt az állóvádlira azt írja h 5x5
-
Jojo5
őstag
kibeb@szottulrosszkedv FTW
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #19871 üzenetére
Grat! Jól leszálkásítottál
-
harry
veterán
válasz
macikos #19943 üzenetére
Dr. Molnár Miklós plasztikai sebész tapasztalatai szerint a férfiak nem elsősorban szépek, hanem fiatalosak, lendületesek, erősek akarnak lenni.
És egy szilikonbeültetéstől melyik fog teljesülni? Szarság.
Ja, nem is beszélve arról, hogy nevetségesen néz kiEgyszer linkelte itt valaki. Vicc, szánalom, elég nyomorékként mutatott. Ráadásul egy zsák pénz, azt költse inkább koxra, még az is jobb.
-
macikos
addikt
A edző válaszolban volt: [link]
Na b+ ez is eljött
Igaza van Bunnynak: "a lémyeg, hogy az edzéssel felszedett izom az felvan fújva, de a szilikon az fasza!"
-
harry
veterán
válasz
Nightmare #19923 üzenetére
Láb:
Álló vádli, akár valami súlyos hátizsákkal (lassan felállsz lábujjhegyre, megfeszítve megtartod, majd leengeded magad - még jobb, ha valami magasabb valami van a talppárnád, pl. létra foka, így a sarkad a vízszintes alá tudod engedni).
Guggolás, egylábas guggolás, guggolás súllyal.
Kitörés, helyben vagy gyalogolva.
Terpeszben állsz, és oldalra guggolsz, egyik lábra, majd másikra.Has:
Hasprés, különböző lábtartásokkal - ezeket a hétvégén próbáltam, elég gyilkos. Most a franc sem fogja mindet elmagyarázniDe majd mutatok róla egy képsorozatot.
Hát: hátrahajlítás, húzódzkodás (akár leérő lábbal, hogy kicsit segíts), döntött törzsű evezés (krumplis zsákkal
), széles fekvőtámasz (?)
Mell: passz. Ehhez szerintem kell már súlyzó. De elég az egykezes, azzal már lehet tárogatni akár padlón fekve. Valami padfélén meg fekvenyomni is. Esetleg áthúzást.
Bicepsz: szintén súllyal. Esetleg húzódzkodás úgy, hogy feléd néz a tenyeres, és kb vállszélességben fogod a rudat.
Tricepsz: sittes tricepszsaját súllyal - megtámaszkodsz tenyereddel, háttal valami széknek/padnak a peremén, lábadat előre nyújtod, és leengeded a segged a földig, majd feltolod magad karból. Vagy lórúgás: valami vaskos szalámi rúddal vagy inkább vizes palackkal.
Váll: ezt is inkább súllyal.
A gyaksikat név alapján valszeg megtalálod az előző linken. Szerintem érdemes beszerezni egy pár egykezes súlyzót, mondjuk 3-10kg között lehessen variálni valahogy, azzal azért bővül, hogy miket is lehet csinálni.
De egy terem tényleg jobb lesz idővel, szóval sok otthoni cuccra azért nem költenék.
-
Nightmare
senior tag
válasz
kovsol #19928 üzenetére
Ja, látod eszembe sem jutott.
Köszönöm, valami ilyesmi ötletekre gondoltam, amikor segítséget kértem. Egy jó ideig nem tudok anyagilag semmit sem erre fordítani, mert a házam hitele fontosabb, mint a terem. Összeválogatom a dolgokat sorrendben.És az nem jó, ha mondjuk valamire felteszem...szék, ágy... a lábam, és úgy nyomom a fekvőt? Mert elvileg nagyobb hányada esik a karomra...
Boxi...eriggy sétálni, kezemben a póráz...
-
glutamin
őstag
válasz
Nightmare #19926 üzenetére
Ha fejlődni is akarsz, akkor meg kezdje el komoly mennyiségeket enni is.
Kezdésnek itt egy jó kis recept: bauxitfőzelék
-
Nightmare
senior tag
Oké, tiszta sor, nem vettem zokon.
Mit szeretnék elérni? Igazából egy kicsit mozogni, meg erősődni. Nem feltétlen az izmokra gondolok, de ez gondolom párhuzamosítható, bár ez genetika kérdése is. Egyértelmű, hogy mondjuk a fekvőtámasz magában kevés lehet, ha már 50-es szériával nyomod. De ameddig mondjuk a 4X8 is kín keservesen megy, addig alapnak jó. Meg a húzódzkodás is. Ha most egy sem megy...mert nem igenés eljutok oda, hogy 4X8 lemegy, akkor az mindenképp előre lépés, izomban és erőben is...sztem. De igazítsatok ki ha tévedek.
Köszönöm, valami ilyesmi segítségre gondoltam az elején is.
ezek jó linkek, átolvasom őket. -
harry
veterán
válasz
Nightmare #19920 üzenetére
Érdemes lesz átnézni az alapismereteket, és a gyakorlatokat is. Előbbiben a különböző kifejezéseket, módszereket, és ami a legfontosabb, az étrendeket, avagy mit-hogyan kéne kajálni (nagyjából). Utóbbi, pedig a gyakorlatok, hogy tudd, mit-hogyan kell végezni.
-
harry
veterán
válasz
Nightmare #19915 üzenetére
Szerintem nem sértettek meg téged, vehetnéd lazábban a dolgokat. Főleg a gyúrós topicban, ha követed, láthatod, hogy itt nem szokás finomkodni
Amúgy meg a céljaidtól függ, mit szeretnél elérni? Ha izmosodni akarsz, akkor az csak otthoni gyakorlatokkal nem nagyon fog menni, legfeljebb eleinte. Ha jó állóképességet, akkor meg nem kell otthon lenni (hanem futás, lépcső, bringa, mittomén). Erősödéshez lehet saját testsúlyt használni, de inkább súlyzókat. Szóval pár dolgot mindenképp be kéne szerezni otthonra. Én eljárok terembe, de így is van itthon pár súlyzó, abból baj nem lehet
De az is számít, hogy mit edzettél eddig, milyen fizikumod van, honnan-hova akarsz fejlődni. Nyilván 0ról nem akkora feladat, mint komolyabb edzésmúlttal.
-
macikos
addikt
válasz
Nightmare #19915 üzenetére
Várjál már egy kicsit! Boxer még nem is köszönt neked
Leírtam, hogy miket lehet csinálni, abban mi nem tetszik?
Egyébként nem abba a konditerembe kell menni, ahol a havi bérlet 20e forint. Nagyon jó termek vannak 4-5e forintos bérletárral is.
Otthon meg azért nem lehet jól edzeni, mert ha lehetne, akkor nem menne senki konditerembe, hanem otthon "tornázna". A másik pedig, hogy rendesen nem tudod megedzeni az izmokat. Végül pedig otthon nincs elég motiváció. Lusta az ember! Egy konditeremben viszont látod a keményen edző, már haladó emberkéket. -
Nightmare
senior tag
De nagy bunkók vagytok. Nincs mindenkinek pénze teremre. Segítséget kértem, nem faszságokat beszólni. Ide se jövök többet.
-
macikos
addikt
válasz
Nightmare #19909 üzenetére
Szia!
-húzódzkodás mellhez szűken
-húzódzkodás mellhez szélesen
-húzódzkodás tarkóhoz
-húzódzkodás bicepszre
-tolódzkodás
-tolódzkodás lábat felrakva
-egykezes fekvőtámasz oldalra fordulva
-kézen állásos fekvőtámasz
-guggolás
-fél lábas guggolás
-sissy guggolás
-kitörés
-hasprés
-lábemelésEgyébként meg menj el egy konditerembe és egyél sokat!
Viszlát!
-
Nightmare
senior tag
Sziasztok.
Előre is bocsánat a hülye kérdésekért...illetve nem is annyira hülyék, majd kiderül.
Leírom a paramétereim( nem, nem társkerizni akarok
)
-magasság 170 cm
-súly 70 kg
-bicepsz 36
A kérdésem a következő:
-milyen gyakorlatokat tudok végezni otthon, ami hatással lehet az izomzatomra?Tudom, fekvőtámasz, ezzel tisztában vagyok.
De ezen kívűl? A baj, hogy nincs itthon semmi olyan dolog, ami súlyzóra hasonlít, ezért kérdezem. A legnagyobb baj pedig az, hogy nemigazán van rá pénzem sajnos, hogy eljárjak terembe, pedig jó lenne, ezért kellene a tapasztaltabbak tanácsa. Full amatőr szinten biztos van valami gyakorlat sorozat, amit lehetne csinálni.
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat, de a kritikát is.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg #19896 üzenetére
zsír, regiztem is, hátha összejön
-
kovsol
titán
válasz
Vandit. #19900 üzenetére
azért írja hogy testsúllyal fekve nyomni, az nem egy olyan elérhetetlen cél szerintem, és azt 50kilósan és 120 kilósan is ugyan úgy kilehet tűzni célnak, de mi a helyzet ha valaki egykezesekkel edz?
mert ott azért máshogy kell kalibrálni a mércét
de igazából esztétikai sport alapjában véve amit űzünk
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest