- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
Habár még én is fiatal vagyok(20), de nem hiszem hogy ez lenne a járható út... Ha nekem lenne lányom, biztos hogy félteném, de az se megoldás hogy építesz neki egy kőtornyot és ott tartod amíg 18 nem lesz....
Szerintem a legegyszerűbb dolog leülni vele megbeszélni a dolgokat, mi hogy merre hány méter. -
brownus
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
ez azért nem jó hozzáállás, előre "megírod/mondod" milyen lesz a gyereked?? ezt erőteljesen tudod majd befolyásolni jó irányba is, nem?
ha nekem lesznek kölykeim, lesz annyi eszük és igényük, hogy ilyen helyekre ne tegyék be a lábukat. nem is értem a mai fiatalokat!?!? az nem buli, hogy egymás bokáját tapossák, meg verik könyökkel oldalba egymást minden tánc lépésnél... tessék addig menni míg találnak egy olyan helyszínt ahol kényelmesen elférnek...
a felelősöket meg remélem börtönbe basszák jó pár évre!!!!
-
Bibby
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
És akkor milyen szép ez a világ hogy félelem nélkül élhetünk, nem?

Nem demagógia, hanem hülyeség amit beszélsz. Ha a gyerekedet majd csak az tartaná távol az ilyen dolgoktól hogy nem engeded ki a házból, akkor valami el van cseszve.
Ami pedig történt, nagy valószínűséggel baleset volt, mások hibájából. -
runner 125
nagyúr
válasz
Snoop-y
üzenetére
Nem akarok mélyebben belemenni a dolgokba, de én hiszek a sorsszerűségben, minden a maga rendjén, módján történik. Ha valakinek sajnos ilyen életpályája van, meg fog vele történni. Nincsenek véletlenek.
Épp' most néztem egy bejegyzést, amiben PrtScr kép van feltöltve az egyik áldozat pár órával a buli előtti messenger állapotáról. Felettébb morbid, de talán bent van az is, h "megérezte". (Nyilvánvalóan a bulira gondolta, de ki az, aki ilyenkor nem von párhuzamot?!...)
_
Nem laktam sokat Bp.-n, erről a helyről nem is hallottam, viszont a Nyugati környéke alja hely, tele hajléktalannal, cziógval, ebből gyanítom, h kik is járnak ezekre a szórakozóhelyekre. Talán erre értette az "ilyen helyet" Bibby.
-
Markgx10
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Én meg már kiöregedtem, azért nem járok hosszú évek óta, nagyon sok pénzt kellene felajánlani, hogy engem rávegyenek egy diszkózásra.
Ami történt az szörnyű, őszinte részvétem az áldozatok családjainak, belegondoltam, ha egyszer hajnalban egy ilyen hívást kapnék pár év múlva (holnap lesz 9 éves a fiam, tehát 5-6 év és már menni fog szórakozni), hogy mi történt, biztosan belehalnék, mert a fiamon kívül egyáltalán semmi értelme nincs amúgy sem az életemnek. Ez feldolgozhatatlan, szerencsétlen kislányok, erre nem lehet mit írni.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Snoop-y
üzenetére
de mért érne 10x annyit?
Ez nem egy testépítő, izomnövelő gyakorlat, hanem egy technikai. A lényeg hogy megcsináld, minden videón lendületből fordítják át, sőt a "hogyan csináljuk" videókon kifejezetten téma az átfordítás technikája. 
Mondjuk nekem is tök mindegy mert sehogy se tudnám megcsinálni, dehát megpróbálok ezen túllendülni, ha már a rúdon nem tudok

-
Boxer001
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Te meg ennyit szenvedtél vele?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fateroméknál jó régen meg volt hagyva egy ilyen tolódzkodásra alkalmas csőváz, azon lehetett durvulni, de aztán fater likvidálta.
Max. azt tudnám csinálni, hogy a kerti hintaágy vázával nyomulok, csak az meg kurva alacsony, így még a lábamat is fel kéne húzni.
-
brownus
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
húzódzkodásban ez milyen eredménynek számít? plusz súly nélkül (kis karkörzés előtte, ilyesmi..)
5x8 szűken, tenyér feléd néz
4x8 széles fogású, kézfej néz feléd
majd szűken, tenyér néz feléd, amennyit csak bírsz, kb. 15 szokott menni
pihenésképpen párszor csak úgy lógni a rúdon, ameddig csak bírod (vállból néha felhúzod magad, mintha karkörzést csinálna az ember), egyébként csak 15-20mp pihenőidővel a szériák között. -
válasz
Snoop-y
üzenetére
Nagyon durva a 69 kilódhoz, de nem lenne jobb hagyni a muscle up-ot, felszedni néhány kilót, aztán befogyasztani? Lehet, menne a muscle up is! ljk-nak is szólva: én nem akarok 90-100 kiló lenni, tartósan legalábbis biztosan. De számomra jó tervnek tűnik nagyon megerősödni, aztán hirtelen, 2-3 hónap alatt -sok fehérjével- befogyasztani. Veszíteni fogok valamennyit erőben is, de ha például 90-ről befogyok 80-ra, a relatív erőm az egekben lenne az izomvesztés mellett is! Mert nálam az a tapasztalat, hogy nagyon nem veszítek erőből: ha már elértem egy szintet, nagyjából tudom is tartani -csak az nem mindegy, hogy X erőhöz 80 vagy 95 kiló társul.
Amúgy aki látta már a fiatal Tyson-t ugrálókötelezni, az tudja, hogy azért lehet viszonylag súlyosan is pattogni; persze emberi határok között. Jó szoktatással sok olyat el lehet érni, ami általában elképzelhetetlen a tévé előtt sültkrumplizók számára. -
válasz
Snoop-y
üzenetére
A megy rendesent úgy értem, hogy csinálom őket, nem úgy, hogy nagyon jól is megy. Alakulgat. Neked nem számolnék be róla részletesen, de azt azért már elárulhatom, hogy tolódzkodásban legutóbb +20 kilóval is ment néhány. A húzódzkodást valamivel kevesebbet tudom gyakorolni, és sajna súly nélkül -abban nem is vagyok még jó, de a 4x5 még megy. ( Tudom, hogy ez szar! ) 85 kiló vagyok, és jelenleg csak ennyit tudok így.
Dorien: nem tudom, de mondták már néhányan, hogy isteni személyeknél ez előfordulhat.
-
-
Markgx10
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Van, rendes 10 unciás kesztyű, mint a bokszolóknak.
Na, nem offolok többet idén, jövőre folytatás 
Wood: Ez egy gála volt 12 mérkőzéssel( 5x ökölvívás, 6x K1 és az enyém volt az utolsó meccs a K3), amiről profi dvd készül (holnapra kész is van). Tudod, én fociszurkoló vagyok és ez a Magyar Szurkolói Küzdősport Bajnokság volt, ami lehet viccesnek hangzik, de abszolut zsúfolásig telt csarnokban bunyóztunk, kétszer annyi ember előtt, mint az országos kempo versenyen és amint majd látni fogod rendkívül színvonalas rendezvény volt (mármint a szervezés) és a pofonok sem voltak kicsik

-
-
-
Kassadin
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
Aerob edzés
"Olyan mozgásforma, amely egyszerre mozgatja meg a nagy izmokat –a láb mindenképpen a mozgás alapja– de alacsony intenzitással, ezáltal nem okoz az izmokban a súlyzós edzéshez hasonló terhelést, glikogénürülést stb. A folyamat lényege az egyenletes, monoton edzés, pl. tempós gyaloglás, egyenletes terheléssel. Ilyenkor nagyon hamar átáll a test arra, hogy a zsírokat használja energiaforrásnak, mert van idő arra, hogy az amúgy időigényes aerob folyamatokat a zsírok zsírsavakká bontását stb. elvégezze, mivel nincs hirtelen, gyors, intenzív izommunka. A terhelést úgy kell beállítani, hogy ne legyen a pulzus magas, max. 130, mert a magasabb pulzus már átesik kardió tartományba. Ez a zsírégető edzés.
Aerob edzés a gyaloglás gépen vagy gyalog, a futás (az edzetteknek, akinek nem emelkedik meg a pulzusa), ellipszistréner, bicikli, stb.".Kardió edzés
Formáját tekintve ugyanaz, mint az aerob edzés, de itt a magas pulzusszám miatt már fokozott az izommunka, így a test nem tudja zsírból (lassan) fedezni az energiát. Ez valójában állóképességi edzés. Annak ajánlott, aki nem végez súlyzós edzést, súlyzós edzést végzőknek azonban könnyen izomveszteséget okoz. Semmiképpen se olyan hatékony, mint a súlyzós edzés aerobbal kombinálva.
Forrás:http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45
Nekem valószínűleg futás közben 130 fölött van a pulzusom....
-
-
macikos
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
Jól megdicsérted

Jól haladt, csak visszaesett, kíváncsi vagyok most mi lehet vele, de azért remélem nem fog visszajönni
Tehát erről beszélünk: [link]
Srác egy napi kiegészítői annyiba vannak, mint nekem egy egész hónapra, aztán -nem szép dolog a másikat fikázni- mégis hogy néz ki... -
válasz
Snoop-y
üzenetére
Lábazás nekem holnap lesz, guggolás a kedvenc nálam is, szvsz a legjobb gyakorlat. Azon agyalok, hogy szombatra betegyek-e lábazást és akkor kettő lenne a héten meg így már 5 napot mennék, lehet sok lenne.

Nah vajon mi lesz Lesuttyóval?

-
God Vazzeg
veterán
-
-
Boxer001
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Milyen magas vagy?
Gyárekek az utóbbi 2-3 hétben úgy ettem, hogy le se merném írni, más egy délelőtt alatt is többet eszik, mint mostanában én egy nap alatt.
Viszont ahhoz képest meg nem szakadok össze úgy, mint régen
Mihez képest persze, hozzátok képest xar vagyok, de egy ilyen éces szomáliai bádibilder forma megvan.
Lehet öregszem, most kéne rágyúrni, és a végén maradna is rajtam valami
Nekem már mindegy így 52 felett, zsír is jöhet. Rohadék genetika. -
laci06
senior tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Ohh, értem...
Akkor nem esek kétségbe
Én sem fárasztom azokkal teljesen ki magam, tehát azokba még nem is nagyon erőlködöm, hanem elkezdem, és megcsinálom a 15-öt, majd visszarakom, és rakom rá a súlyt...Én 85kg körül ingadozom, de ehhez a súlyhoz egy 192cm körüli embert társítsál, szal nagyon eloszlik, és rengeteget kell ennem ahhoz, hogy gyarapodjak, nehezen hízó vagyok...

-
laci06
senior tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Amikor 50-ba, meg 60-ba nyomsz, akkor az a 16 ill 10 téged elfáraszt?
Csak mert én pl 50be gond nélkül belenyomok 20-at, 60-ba 15-öt, de a 70-el néha már a 8 is nehezemre esik, 75-be pedig a múltkor segítséggel ment 6 (ebből 4 teljesen tisztán a maradék kettőben meg alatta volt a keze a segítőmnek, de azt mondta, hogy csak a 6.-nál és ott is max 1 kilót kellett segítenie).
Csak azért kérdem, mert nem értem, hogy hogy lehet, hogy én a súly emelésével sokkal jobban visszaesek mint te, már amennyiben elfáraszt a 16 ill 10.Sportika-s rendelésem nekem sem jött még meg, és elvileg még mindig 'nyers' az állapota. Jó lett volna, ha a héten ideért, mert a hét elején sosem érek rá, de most már mindegy.
-
macikos
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére
53-as, de ez nem jelenti azt, hogy 136 kilósan csak úgy elkezdek tolódzkodni

Polacheck: Miért nem csinálsz magadnak tömegnövelőt? Fehérje+vitargo(vagy sima szőlőcukor)+kreatin esetleg még glutamin. Bár lehet nem lenne túl olcsó, ezt ki kellene számolni, hogy megérné-e. Mindenesetre jónak jó lenne

-
Woodslave
félisten
válasz
Snoop-y
üzenetére
igaz, de feltételezünk itt némi test- és izomtudatosságot.
Tegnap én is a gyenge fitnessnapot csinálta. Guggolás, felhúzás, ezután még egy kis vállvonogatás, tolódzkodás, húzlódzkodás.
A guggolásnál munkasorozatok után még beraktam egy 60 kilóval végzett levezetőt, mondom próbálom minnél mélyebbről, lassan csinálni, hát alig bírtam 10-szer felállni.
Mondjuk a munkasorozat is 88 kilóval volt 7-szer, meg egy fél lefelé
Szeretek guggolni, de utálom is mint a xart

Felhúzásnál csak 3-akat húzok, 143 már úgy tünt, hogy rögzítve van a földhöz

Húzódkodás-tolódzkodásról annyir mondok, hogy a Bar-barians még mászlókafényesítőnek se venne be

-
penene
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Hát majd meglátom. az nekem is szimpi, hogy vetkőzőt csináljak, bár azt is javasolták nekem, hogy pl. 1. hátgyakorlatnál (3-4ből) nem feltétlenül éri meg, ha erőltetett ismétlésekkel még legyilkolom, mert amennyi hozadéka van az erőltett ismétlésnek, a ráköv. 2-3 gyakorlat emiatti gyengébb teljesítménnyel elveszítheti az ember.
Legalábbis NEKEM ezt javasolták, mint elsődlegesen tömegnövelésre koncentráló emberre.
Izomlázam most is van szép, így helyes. Már csak enni kell.

-
penene
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Én meg 5-6okat tudtam húzódzkodni, végülis nem annyira rossz, de van még mit fejlődni.
Lehet minden edzésen kéne tolni, és akkor jobban fejlődne? (2 naponta járok)Vagy ha jön a tömeg, és izom, akkor úgyis menni fog... Nem igazán sikerült eddig nagyot fejlődni benne, igaz nagyon nem is erőltettem (mikor ment rendesen edzés, akkor volt, hogy ment 9-10, de az is csak 1-2. sorozat) - de alapból 6-7 megy aztán meg kevesebb.

Mit csináljak?

Mennyit pihensz 2 húzódzkodás között? Én ha 1.5 percet, akkor drasztikusan csökken a teljesítmény, 2 perc körül jóval kevésbé (mondjuk biztos ha 12-13akat tudnék csinálni, akkor nem terhelné meg ennyire a szervezetet - olyan mint fekvenyomás, ha olyan súllyal csinálom ami 10-12 lazán megvan, akkor elég 1,5 perc, viszont ha 6-7 és bukok, akkor 1,5 perc után jó ha 2őt bele tudok nyomni utána)
Lehet nem szabadna bukásig húzódzkodni, sőt tuti..Csak amikor 6.nál bukok, akkor gáz leállni 5nél. De lehet ez a kulcs. és csak a végén bukni, nem szinte minden sorozatban.
-
macikos
addikt
válasz
Snoop-y
üzenetére

G^zC^mp€r: Egy képet beraknál magadról, előrébb lennénk (persze előtte kéretik szólni
)
Amúgy nem tudom mi a kérdésed? Fogyni akarsz, mert nehezebb, de véknyabb vagy mint voltál. Nem lehet hogy nőttél? Ne a súlyod nézd, hanem hogy a tükörben hogy nézel ki. A súly semmit nem számít. Mint amikor a TV-ben a 150 kilós dagadtpicsáról leszívtak 10 kiló zsírt, lett 140 kiló és a rokonok ujjongtak, hogy Úristen, milyen gyönyörű lett, átváltozott, közben meg ugyanolyan dagadt disznó volt...
Az meg hogy kiakadsz ezen a napi 5 liter vizen... mennyit iszol, 1 litert? Napi 2 étkezéssel meg nem fogsz jól kinézni. Bár kép hiányában azt se tudjuk mit akarsz. Sokaknak pl. a focisták kigyúrt állatok

A bannolással meg végképp nem értek egyet! Én legalább 1 hétre bannoltam volna őket!
Kijelentem, hogy én nem fogok megsértődni, ha valaki azt írja nekem, hogy büdös patkány, varacskosdisznó, stb.

-
penene
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Nemtom, mennyi megy, de akkor kipróbálom. Legutóbb már ment a 8-10, de azóta eltelt 2 hónap, nem akartam egyből ilyen "max. terheléssel" kezdeni.

De akkor húzok jó párat csigán bemelegítésnek, aztán mikor nagy súly lenne, akkor átmegyek húzódzkodni. Aztán szétszadizom csigán a maradékot.Meg még nyak mögé is húztam le utána, valahogy nem igazán tetszik maga a mozgás, viszont valami brutálul leszakadt a lapockaforgatóm másnap (az mire megy amúgy???
) -
penene
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Helyes, szenvedj!

Ma lesz mell-hát 3-3 gyakkal, lassan megpróbálok újra húzódzkodni, bár volt 2 hónap kihagyás. Előző edzésen csak mellhez húztam 45 kilóval, úgy legalább megvolt a rendes mozgástartomány, leszakadt a hátam másnapra, lehet még azt kéne erőltetni, minthogy 3-4-5 szenvedős húzódzkodást csináljak...

-
penene
őstag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Nem, annak az a célja, hogy maximális teljesítményt adj le adott időegységen belül -> erőnlét (és igen, az izomnak így könnyebb, viszont mivel többet csinálsz, a keringésnek meg nagyobb terhelés).
És igen, végülis csalás az izommunkával, de a tüdővel nem csalsz.
A rendes húzódzkodás, pedig az izommunkára megy rá, és az tényleg jóval nehezebb. Rendes húzódzkodással gondolom nem ájulásig csinálod, hanem amíg az izmod nem bír már összehúzódni.

Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mi a 100%? 90 fok?