Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
-
Bubee82
őstag
Ekkora suttyókat

-
Bubee82
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Az a kurva nagy helyzet, h itt általában édesmindegy mit mond az ember, semmi se jó. Én így állok hozzá, mert ez a tapasztalatom.
Amúgy kösz h engem hoztál fel. Én már számtalan dolgot leírtam, de szokás szerint nagy ívben le lett fosva.
Innentől kezdve mindenki azt csinál amit akar. Ez az alap - és legjobb - tézis

I do my fuckin' thing and I don't give a goddamn fuck about the others
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubee82
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Nekem mindegy, csak a gondolkodás helyett már igazán cselekedhetnél is valamit

Azt meg csak jótanácsként: felesleges mindenről megkérdezni h használták -e már és milyen. MINDENT ki kell próbálni, amit érdekesnek találsz. Tápkieg ügyben, de még kaja ügyben is CSAK így juthatsz előre. Nem gondolkodni kell, hanem próbálni.
Én már véleményeket nem is nézek. Ami ár-érték arányban kedvezőnek hat, azt megveszem és kipróbálom. Ennyi.
-
-
Bubee82
őstag
Gyerekek, ma óriási elismerésben volt részem

Még soha senki nem mondott ilyet nekem, mióta edzek
És szarcsi is vagyok még...De igen jól esett és köpni-nyelni nem tudtam, amikor azt mondta az illető h "olyan vagy mint Schwarzenegger, csak kicsiben"

Majd' lefostam a bokám

(Amúgy kib@szottul feldurrantottam a karomat. Nem is értem, mert lassan már ketogén parasztdiétát nyomok
Sztem ma valami rejtett CH b@szott meg ennyire
) -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jól halad a gyerek, mi?
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én nem tudom mi az a "hobbi" edzésben.
Az edzéseim során nincs könyörület. Persze h meggyőződésből csinálom. Érzem -e?
Nem kicsit, nagyon 
Hozzáteszem, az is számít h én két gyakorlatot összekapcsolok most már kivétel nélkül. De ha nem tenném, akkor sem tudnám sokkal többel csinálni.
Ezt látni kéne. Leírni nem igazán lehet.
Doow:

-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kis emberke, kis súlyocska

-
Bubee82
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére

Penteken kuldom az uj kepeket, akkor majd megyozodhet rola mester!
Body control

Letezik, hogy emlekszik a test valhogy arra,hogy regebben csinaltam mar es tudja, hogy mit kell csinalnia?
Hogyne.
6 honap alatt akkorat forditottam a dolgon, hogy ha nem ismernem magam, azt mondanam biztost betolt valami szert a csavo.
Így kell ezt csinálni
Rám is sokszor csak néznek mint a vettmalac. Pedig nem vagyok nagy darab, 2 hónapja meg pláne egy lószar voltam 
Az is lehet, hogy csak jo az edzom,
vagy csak szerencseje vanÍgy igaz!
-
Bubee82
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ehe

Nem olyan lesz ám a portfólió
De majd meglátom mennyit enged a parasztdiéta
Teljes textilledobást nem akarok, mert ez amúgy sem erről szól. Max h egy kicsit szegszi is legyen benne
(Nem, nem a Ferkómerkónak akarok bejönni
)Ma a szárnyacskáimat fogom megedzeni. Fogok döntött törzsű evezést is végezni úgy kb. 40 nagyon max. 50 kilóval
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én nem panaszkodom
Egész szépen alakulok. 1 év totális shutdown után vagyok 2 hónappal, de én magam is meglepődtem h mennyire gyorsan érem el hamarosan azt amit hagytam veszni.Pedig a kajám az továbbra is árnyéka a réginek, mennyiségileg és minőségileg is. De az izom jön, a zsír megy. Nekem ennyi elég

Én asszem megtaláltam az utam, vagyis kezdem megismerni magam

-
Bubee82
őstag
Én olyan 40 kilóval nyomok fekve, 3-6 kilóval oldalemelek pl

-
Bubee82
őstag
Na, jólvan, elég volt most már

Mindenki legyen olyan, amilyen akar lenni aztán egyezzünk meg ennyiben

Szóval a Maci maradjon dagadt, én meg leszek 58 kilósan csajok kedvence

-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kar vót. Istenifinom vót. Feldurrant 150-re legalább

-
Bubee82
őstag
Maci Kos 4 prezidente
Majd hamarosan pattintok képet, aztán meglátttyuk mire elég itten a pehelysúly
Amit pehelysúlyokkal hordtak össze a verebek 
-
Bubee82
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ezért (is) jó száraznak lenni és ilyenkor mutatkozik meg h mennyire az illúziókon alapul ez a sport.
Én is pl. viszonylag jó formával, 60 kiló körül kinézek 70-80-nak. Szerintem jelenleg valahol 58 körül lenne a brutális fazon

Ja és ennyire k@rvára nem az számít ki hány kiló. Harmad rangú dolog.
-
Bubee82
őstag
válasz
matyi94
üzenetére
A savófehérje készítmények nem tartalmaznak hozzáadott vitamint, csak akkor ha az külön fel van tüntetve a csomagoláson.
Mert bármit is adsz a termékhez, azt fel kell tüntetni és azon felül annak meg kell felelni folyamatosan (tehát folyamatos bevizsgálás stb, ami egy-egy vitamin esetében akár 50.000 forint is lehet / minta).
Ami vitamin és ásványi anyag van a fehérjeporokban, azok a tej fehérjéihez kötöttek. Ezért van bennük ez a minimális mennyiség.
-
-
Bubee82
őstag
Lófax a popsitokba suttyók

-
Bubee82
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Zsíros.
Én már teljesen átálltam a lépcsőző gépre. Nem olyan rég érkezett a konditerembe egy olyan gép, amit a profik használnak.
Bár lehet már írtam.
Hát gyerekek, nekem más nem kell. Isteni finom. Formálja a combot tisztességesen, amellett 20 perc intenzív lépcsőzéssel, eldurrantok legalább 2-2,5x annyit enerdzsit, mint bármelyik másik kardiógépen. Egyszerűen imádnivaló

-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
Na mi a helyzet srácok? Akkor most mindenki kurtára izmos és faszagyerek, vagymi?

-
Bubee82
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Ahhoz egy évben legalább 1 hónap folyamatos testedzés szükséges, szóval nem tudom h segíthetek -e

Hiába írnám le - mellesleg már megtettem -, mert ezt minimum mutatni kell. De elárulom azt a titkot, h a hátsó deltára nagyon rá kell feküdni, mert NAGYON szembetűnő változást tud produkálni. Gyönyörűen kerekíti a vállat. Ezt is leírtam már. Meg azt is h kell edzeni.
A szlovák úgyis jön hozzám nemsoká' szegszelni
, aztán akkor majd átadom neki a tudást. Ő majd tovább adja 
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem a vállam zsírkirály de minden más fostalicska, és sajna szintollal nem lehet javítani. Ennek megfelelően már régen átvettem az IJ kártyát

De mindettől függetlenül a saját esetemre tekintettel:

-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó-jó-jó, de a válladdal kezdhetnél már valamit
Tudom javasolni a szintol nevű készítményt belsőleges használatra 
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Egészen precízen, a tudomány nyelvén megfogalmazva, így van

-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Egy jó genetikájú izmot édesmindegy h edzel meg. Ha ráfújnak, akkor is nő. Ilyenkor jön az h ha rendesen csinálná, akkor annál is kétszer jobb lenne. De ne áruld el neki a titkot

-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Én meg nemrég vettem sítekes karnitint. Haza vittem nagy vidáman, kibontom, erre olyan szinten össze volt állva, mint a beton. Még összezúzni se lehetett, mert ilyen gumisan volt összetömörödve, tehát plasztikus volt, törni nem lehetett. Vissza kellett vinnem, mert használhatatlan volt.
Maci
Jaja, a GZ a másik
Csak azt már nem mertem a szemére hányni, mert aztán depi és öngyi lesz

-
Bubee82
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Ha jól emlékszem, nem azt írtam h számodra milyen lesz, hanem azt h én mit tapasztaltam
Mégis honnan kéne tudnom h téged kiüt -e vagy se? 
Én 2x2-t eszek, nem érzek semmit se. Talán egyszer-kétszer éreztem szédülést amikor felvittem max-ra, de ennyi.
B+ tényleg van benne koffein
Akkor ezt benéztem 
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm

Kassa, ne kérj, hanem épíccs
Most amúgy sincs mit adnom 
-
Bubee82
őstag
Nem tom volt -e már ez a kép megosztva itt, de kb. ez a célom most. Vagyis vissza nyerni ezt a fitformát
Után majd szép lassan építgetjük 
(Igen, művészkép
)
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindenki asziszi itten h milyen brutál vagyok, mert írtam valamit és az irigység szép képeket generált a fejekben ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)