Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Mass20-nál biztos jobb
Gyerekek, ma óriási elismerésben volt részem
Még soha senki nem mondott ilyet nekem, mióta edzek És szarcsi is vagyok még...
De igen jól esett és köpni-nyelni nem tudtam, amikor azt mondta az illető h "olyan vagy mint Bubee, csak nagyban"
Majd' lefostam a bokám
-
Manitou
veterán
78,9kg
-
Manitou
veterán
válasz
Kassadin #49178 üzenetére
Ez igaz lehet ha mondjuk ezt csinálod egy órán át, de 10 perctől nem hiszem , hogy leszárad az összes izmod
Nem tudom mivel van összefüggésben a max pulzus nagysága ( az életkoron kívül )
A nyugalmi pulzus annál kisebb minél edzettebb vagy. tour de franceosok közül van akinek ilyen 26De az már extrém alacsonynak számít. Ha 60 alatt van, az már jó.
-
Manitou
veterán
válasz
Kassadin #49174 üzenetére
Szerintem neked teljesen felesleges. Ilyen 10 perc meg kb arra elég hogy kicsit bemelegedjenek az izmok. Inkább maradj csak a súlyzózásnál.
Az aerob edzés valahol 40 percnél kezdődik
és megfeleő pulzustartományt feltételezve
max pulzus kb 60-65%-ánmax pulzus egyszerűsített kiszámítása férfiaknál ---> 220 - életkor = max pulzus.
Tehát ha valaki 20 éves, akkor kb 200 lehet a max pulzusa, így neki max olyan 130-as pulzussal érdemes tekerni
De ha valaki 50 éves annak már ez bőven aerob zóna felett lenne.De lehetnek eltérések is a max pulzus esetén, van akinél nem igaz ez a képlet és valamivel magasabb a max pulzusa, mint amit a képlet adna.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #49171 üzenetére
-
Manitou
veterán
Nekem már 2 olyan nike ment szét, eleinte nekem sem volt kényelmes annyira, de aztán az lett. Viszont nekem leszakadt a két bigyó az oldaláról ami tartja a felső részt. Már ha egy fajta nike papucsra gondolunk. Előtte volt egy hasonló lotto, az volt a legkényelmesebb papucsom eddig, az is ugyanez a kialakítús volt, mint a nike, szintén leszakadt róla az a két bigyó.
Én erre gondolok -
Manitou
veterán
Most egy hétig nem edzettem, ráadásul masszívan alkeszpateszkodtam és semmit nem fogytam, sőt talán még híztam is egy hajszálnyit, pedig azt hittem vagy 2-3 kilóval kevesebb leszek. Derékra felpattant vagy 1-2cm, amúgy maradt a forma. A kaja meg nagyrészt pizza meg májkrémeskenyérből állt, 1-2x meg volt egy kis pörkölt.
Ma voltam edzeni, viszonylag maradt az erő is, pedig olyan pusztulat meleg volt, hogy csak úgy folyt rólam a víz, pedig nem vagyok annyira izzadós. Volt vagy 30 C alsó hangon a teremben.
-
Manitou
veterán
Üdv pateszok !
Megérkeztem az egy hetes szesztigyál fesztiválról. Betöltöttem rendesen
Adta
-
Manitou
veterán
Mell-kar volt, döghő, no klíma, full ablak az egész terem
Nem is ez a lényegMajdbnem ott vesztem a teremben
Akkora vihar volt, hogy ihaj. A teremben be kellett csukni az összes ablakot, mert befújta a port a szél, meg csapkodta az ablakokat.
Aztán amikor mentem volna az öltözőbe, akkor ért a meglepi,hogy a hátsó bejáratnál folyik befele a víz, az ajtónál kb 50cm-es víz állt kint. Faxa, mennék le az alagsorba ahol az öltöző van, erre látom, hogy kb 30 cm-es vízben áll az egész alahgsor
Két ilyen diszperzites vödörbe léptem bele, aztán úgy tipegtem be az öltözőbe. Közben azt láttam, hogy a WC-ből a tetején keresztül ömlik kifele a víz MInt valami katasztrófa súlytotta terület. Nagy nehezen átöltöztem, kimásztam az alagsorból. Megyek ki az utcára, esik az eső, látam az úton kb 15-20 cm-es víz áll A kocsimhoz el kellett gyalogonom, de nem tudtam átmenni az úttesten, csak ha beleléptem a 15cemtis vízbe.
Kocsival hazafele tötyögés volt, mindenhol kibaszott nagy víz állt + letört faágak az úton, nem győztem kerülgetni. Volt olyan városrész ahol tök sötét volt, lámpa nem működött. Egy élmény voltWoodslaveGratula
-
Manitou
veterán
válasz
Terminator17 #48033 üzenetére
-
Manitou
veterán
válasz
Terminator17 #47465 üzenetére
Bárki fel tud tömeglni 85kg fölé , nem nagy kunszt
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
válasz
Terminator17 #47275 üzenetére
183
Most látom a képeid, nagyon faxa a forma
Főleg a kar ami szerintem kiemelkedően jó
-
Manitou
veterán
válasz
Zomb€€ #47265 üzenetére
Ki akartam én is próbálni ezt az edzést, ma pont mell-kar volt. De inkább maradtam a szokásosnál
Csináltam már egy képet. Egyelőre megálltam a fogyásban 82kg-nál, igaz a kaját is alig vettem vissza, viszont sokkal többet mozgok , mint előtte
[link]
Még mindig nagy a bélés, minimum 5-6cm-t le kéne még faragni. -
Manitou
veterán
válasz
Bubee82 #46708 üzenetére
Ja.
Figyu már, nem azt mondtad ez a ripped fuel csendben teszi a dolgát a háttérben? Nekem kurvára nem úgy tűnik.
Én rendesen furán érzem magam tőle. Most is reggeli előtt bevettem 1 szemet , ami a fél adag fele
és már most érzem hogy nem oké annyira, bár tegnap jobban kijött. Nem azt mondtad nincs benne koffein? Összetétel alapján van benne 220mg ( igaz ez 2 szemben), lehet amiatt vagyok így, mert én kb 0 azaz 0 koffeint szoktam fogyasztani.
A másik meg hogy elvileg azt írják "étvágycsökkentő" hatása van, nálam pont hogy az van, hogy még szerintem éhesebb vagyok tőleA gyomromban maró érzést vált ki, pl most is bekajáltam, de olyan érzete a gyomrom, mintha 3-4 órája nem ettem volna.
Boxer001 adjál neki, ne sajnáld holnap
Azért meg ne szakadjál
-
Manitou
veterán
Régen megvolt az évi 4000 szerintem. Ami kb még 2005 előttre értendő. 2005-től kezdtem kevesebbet tekerni. Akkortól ment a kb évi 1000 -1500 km, lehet némelyik évben megvolt a 2000 is, de annyit nem mentem mint előtte. Az elmúlt 3 évben kb 3000-et mentem összesen , ezt biztosra tudom, mert mértem, igaz általában a nyári hónapokban minden évben.
-
Manitou
veterán
Az elmúlt időben nagyon keveset tekertem. Az állóképességemen van mit javítani, a béka segge alatt van.Tavaly szerintem jó ha ~1000km megvolt / év, de lehet sokat mondtam. Idén ezzel az elmúlt heti 150-el együtt összesen jó ha 250-et mentem még, az meg pitsa. Más komoly bringások már télen elkezdenek alapozni és mire jön a jóidő 1500-2000km már mögöttük van, aztán nyári szezonban még pár ezret megint tekernek, és akkor még ott az ősz, akkor is lehet még tekerni. Egy komoly bringás megy évi 8-10 ezer km-t. De a lightosabbak is évi 3-4 ezret.
De most a diéta alatt rá akarok állni a témára, minimum heti 150 van tervben, később emelem heti 200km-re. Idén jó lenne 3-4 ezret menni. -
Manitou
veterán
válasz
kovsol #46646 üzenetére
kösz
Ez még csak a kezdet. Az átlagpulzusom 139 volt az 50km alatt.
Mikor hazaértem már csak 81,9kg voltam. A cél a kockás has, de elég messze vagyok még, felső kockák kezdenek kirajzolódni. Alakul a dolog. Az elmúlt 1 hétben ~150km megvolt bringával.
Most meg még elugrottam egy helyre +8km ismét bringával. Ma már szerintem nem megyek edzni, pedig tervben volt, inkább holnapra teszem át.No visszatérve a ripped fuelre. Bubbi szerint semmit nem érzet tőle. Nekem már fél adagtól olyan tünetek jöttek elő, hogy a lakásban mászkálva kicsit mintha szédültem volna
Meg talán hevesebb szívdobogást is éreztem tőle, még jó, hogy nem 2 kapszulát vettem be
Lehet elég lesz ebből nekem 1 szem/nap, a normál napi 2x 2 kapszula helyett.
Most valamivel jobban vagyok, főleg, hogy újból oda voltam tekerni.
-
Manitou
veterán
Reggeli kardió/aerob megvolt
Éhgyomorra batoltam 2000mg folyékony aminostaros L carnitint
Aztán elmentem tekerni 50km-t erdőben. Aszfalt+földút.
Hazajöttem betoltam egy fél adag ripped fuelt + turmix. twinlab 100% whey + ~5g glutamin.Lassan reggelizni is kéne
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #46296 üzenetére
Ok, csak kiváncsi lettem volna az árakra. De akkor majd csak később lesz kész.
Más: Sportikán megszünt az ingyenes postázás?
Bubee: ok
SzlobiG kár érte.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #46289 üzenetére
Engem nem enged regisztrálni se
-
Manitou
veterán
A mi kuvaszunk meg úgy ment át a szomszédba, hogy "nekifutásból" keresztülment a keritésen. A kis gyenge keritésléceket széttörte
Illetve nagy szabadulóművész volt, már a kerítést is megmagasítottuk, mert hajlamos volt kiugrani/mászni az 1,70-es kerítésen
A kenelből meg egyszer kiásta magátA miénk is szeretett kiszökni, olyankor elment magának sétálni, ha mentél utána és szóltál neki még elfele ment
Ha meg nyitvahagytad a kiskaput ment egy kört és magától bejött.
-
Manitou
veterán
válasz
Bubee82 #46216 üzenetére
Te is ezt tolod? ----> RIPPED FUEL EPHEDRA FREE
Mert úgy látom van másfajta RIPPED FUEL is.joamilestoné Tamoo persze azt tudom, hogy érdemes szedni
Ha együtt szedem akkor viszont hamar el fog fogyni. 2 hét és annyi a cuccnak, mert carnitinből sincs túl sok. Viszont akkor lehet egy-két hétig ezek nélkül próblok diétázni, aztán bevetem a csodaszereket. -
Manitou
veterán
Már késő
Kedden már itt a cucc
Rendeltem még glutamint meg fehérjét is.
Most reggel 6:15-től elmentem egy "edzőkört" tekerni bringával az erdőbe. 30km sikerült 141-es átlagpulzussal. Ez most nem is zsírégetésre ment, inkább állóképességi edzés volt.
No akkor diétával kapcsolatban teszek is fel kérdést. Kb 2 éve diétáztam úgy igazából.
Tavaly max annyiból állt a diéta, hogy kevesebbet ettem ,de nem olyan tisztán, semmi kieg. nem ment.Most van egy kis L ccarnitinem, folyékony 2000mg -os adagok.
Meg berendeltem ezt a twinlab cuccost, ami 60 kapszula napi 3x2 kapszula az adagolása, de szerintem nekem eelég lesz napi 2x2 is
A lényeg hogy nem tudom melyikkel kezdjem majd, vagy kombináljam e egyátalán a két dolgot. Vagy előbb elhasználjam az l carnitint, aztán jöhet a másik? Vagy fordítva? -
Manitou
veterán
válasz
macikos #46207 üzenetére
Aki 25 évesen kezd el edzeni, az soha a büdös életben nem lesz már izmos (testépítő szemmel).
Van benne valami, bár ha szuperjó a genetikája, talán villanthat valamit, de óriási hátrányban van azzal szemben , aki már 18 évesen rendelkezik egy jó alap izomtömeggel.Én is 25 felett kezdtem hozzá, nem is értem el testépítői szemmel olyan nagy formát eddig, de egy áttlag ~80 kilós embertől talán jobb a formám , életkortól függetlenül nézve.
-
Manitou
veterán
válasz
Zomb€€ #46187 üzenetére
Elvileg ezek vannak egy adagban amit kinéztem:
Calcium
(from calcium carbonate)
118 mg
Chromium
(from chromium polynicotinate)
200 µg
Proprietary Herbal Extract
(standardized for 60% free-b-ring flavonoids and 10% flavans from baical skullcap root and black catechu bark)
125 mg
Cocoa Seed Extract
(standardized for 10% theobromine, as well as, caffeine, tyramineand phenylethylamine)
315 mg
Green Tea Extract
(standardized for 45% epigallocatechin gallate and 6% caffeine)
315 mg
Caffeine
(from caffeine anhydrous, green tea leaf extract and cocoa seed extract)
220 mg
L-Carnitine
(from l-carnitine l-tartrate)
13 mg
Cayenne Fruit Extract
50 mgAzt látom, hgy L carnitin az vicces mennyiségben van csak benne, a többiből meg nem tudom mennyire jók ezek az értékek.
-
Manitou
veterán
Termogenikus zsírégetőkkel kinek van tapasztalata? Jóaznekem?
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #46070 üzenetére
Már csak -5 kg és eléred az én szintemet
Tegnaptól én is visszafogtam magamat, kezdődik a "diéta", de csak lightosan.
Egyelőre csak próbálok tisztábban kajálni+ nem is fogok annyit enni. Illetve megy majd zöldtea + kardio-aerob is.Aztán majd az L Carnitint is bevetem.A lightos tömegelésem eredménye ~4 hónap alatt: +3kg ---> kar: +1,5cm, mell: +2cm, comb: +2,5cm, vádli: +1cm, derék: +1,5cm
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
Én a duna maratonra gondoltam edzeni és egyúttal diétázni is , Ez kb heti 150km tekerést jelentene + heti 2x konditerem. Ez a terv
Ma akartam tekerni egy 50-est, de nem sok kedvem van kimozdulni ebben a döghőben.
Lehet egy laza 20-25-öst tolok azért majd, ha csökken a hőfok. -
Manitou
veterán
válasz
Boxer001 #45877 üzenetére
Nekem egy jó pizza vagy gyros jobban adja, mint egy mekis vagy burger kinges menü. Ez van
Nem mintha sokszor ennék pizzát vagy gyrost is, bár ha belegondolok azért jóval többször , mint meki vagy burgerking.
Off:
A szomszédban itt röfögtetnek egy amcsi izomautótIlyen hotrod féleséget.ilyen, csak fekete Durván jó hangja van
-
Manitou
veterán
Volt már nekünk is 30-40 milliós tervezési díjazású munkánk.
Mi nem vagyunk olyan nagy iroda, 7 fós , ebből 5 ember rajzol-tervez, de elég hatékonyan dolgozunk és szinte mindenféle épületet tervezünk, családi háztól a 20-30ezer m2 szállodáig, ipari épületekig.. Mondjuk a csház az konkrétan ráfizetés szerintem
nem kifizetődő. Nálunk másból is ered a gond, de az nem fórum téma. Eddig még viszonylag volt mindig meló amit csinálni kell, most viszont kezd fogyni de nagyon.Lehet nyáron nem lesz mit csinálni, vagy alig. Meg sok olyan munka van ami úgy volt hogy beindul, azok mégsem. Illetve tele vagyunk olyan ügyféllel is akinél belekeztünk a munkába, és félbemaradt vagy meg is csináltuk, de baxik fizetni
Amúgy nem egy nagy pesti tervezőiroda ment mostanában teljesen tönkre, szépen fokozatosan épültek le.
Én 2002-ben végeztem a DE-MFK-n + 2006-ban BME-n de az építő karonNem tudom, van ismerősünk nekünk is műszaki osztályon (építéshatóság) , és úgy tudjuk nem szakadnak éppen meg a munkától, és akkor finoman fogalmaztam
+ mellette annyit maszekolhat amennyit nem szégyel.
Amúgy szeretek a mostani helyen dolgozni, mert a munkahelyi légkör/hangulat az megfizethetetlen
Be kéne kamerázni és azt adni a vv helyett, lehet többen nézték volna
Egész nap megy az oltás, poénkodás
Szóval nem ilyen fapofával ül mindenki a gép előtt és azt bámulja.
Kezdőként mennyi a fizu építéshatóságnál? Most amúgy sokan "menekülnek" ilyen helyekre dolgozni, ahol nem tervezéssel, kivitelezéssel kell foglalkozni, hanem valami teljesen másHogy on is legyen. Voltam mell-karozni, elég jól ment. csigás letolás 90-el fejeztem be
Kalapács bicepsz egykezesekkel ment 10x20kg
Viszont pusztulat meleg volt a teremben -
Manitou
veterán
Egy kolega
Hol végeztél?
Én tervezésben dolgozok, de elég szarcsifoscsi a helyzet
Lehet mozdulnom kéne más fele, valami önkormányzathoz befészkelni
Jelemző amúgy hogy megtervezünk egy épületet, mire a kivitelezésre kerül a sor, megy az "ócsítás" minden téren. Minden a ft/m2 árról szól, már ami a kivitelezőket illeti. Tervezési díj meg lealkudva a béka segge alá.
-
-
Manitou
veterán
válasz
dragonfx #45684 üzenetére
Sok helyen az megy hogy kevesebbre vannak bejelentve , de még kapnak kp-ben pluszban pénzt.
A bruttó bér ott lehet(ett) még érdekes, hogy ha több a bruttód, akkor több nyugdíjjat is fogsz elvileg kapni. De ki tudja mi lesz itt nyugdíj címszó alatt 20-30-40 év múlva.
Régen sok maszek vállalkozó minimálbérre jelentette be magát, aztán volt pislogás, mikor a nyugdíjösszeg megállapításánál majdnem a minimál összeget határozták meg neki.
Szóval azért nem volt mindegy a bruttó sem ilyen szempontból. -
-
Manitou
veterán
válasz
nepszter1 #45658 üzenetére
Az nem rossz.
Akkor már lehet 75 nek is kinézel?Én meg elkezdtem fogyni. Óvatos tömegelés megy még mindig, de most mérlegeltem és csak 83,2 vagyok, pedig voltam már 84-84,5 is reggelente.
Lehet le kéne állni a tömegeléssel és inkább diétázni, gondolom a nyári időjárásnak köszönhető a dolog.
-
Manitou
veterán
válasz
szőröscica #45229 üzenetére
Jé egy nissanos
Nekem egy öreg almerám van, '98-as. Két éve használom probléma nélkül.
ON: Most jöttem céges kerti sütögetésről. Kis pálesz is csúszott
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #45040 üzenetére
Régebben pont szűknyomást csináltam helyette, aztán áttértem a homlokraengedésre, és már jó ideje csinálom, de amióta eröltetem a nagyobb súlyt vele, azóta kezdem érezni hogy van egy kis stilklije a könyökömnek. Lehet hagyom a fenébe, annyit nem ér hogy szétmenjen a könyököm. Szűknyomást lehet van 3-4 éve is hogy nem csináltam már
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #45038 üzenetére
Én meg úgy érzem vissza kell vennem a súlyokból., mert a könyököm elkezdett fájni
Pedig erőben bírnám. Most a homlokraengedésre gyanakszok, hogy az baxtatja a könyökömet. -
Manitou
veterán
Fáj a karom pam pam
-
Manitou
veterán
válasz
szőröscica #44932 üzenetére
Neked még megvan a fejed?
Nem. Levágtam. De kinőtt újraJó ez a cucc, adja
-
Manitou
veterán
válasz
szőröscica #44922 üzenetére
Tajgetosz? Viszlát
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest