- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
bocs azt hittem fekvenyomás...

-
Boxer001
veterán
BÁ gyűjti a háeszeket, de én megtörtem, a végén még egymás után 10 lett volna 5 percen belül.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
jó de most kérdés hogy mi a bajod?
izomsérülés vagy izületi?van jópár dolog amit lehet használni amúgy, pl van a teszkóba csornán legalábbis
egy pferdebalsam "lóbalzsam" nevű cuccos az elég jó hatással van ilyesmikre, és még naturál is. nem teszkóba bent hanem a külső részen szal nem tom hogy máshun is vane. aztán nem naturál vonalon is van pár dolog
nekem anno a diprofos 1 nap alatt helyrerakta a karom, most legutóbb a térdemre nem használt annyira, viszon volt egy másik ami jó volt csak szerintem elfogyott és a nevit se tom
most sokat segítettem vele remélem
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
- lenne ha nem 120 kilósan érnéd el ezt az "eredményt"

-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

A sérülésről jut eszembe, múlt héten hétfőn a kisfiammal voltam a mogyoródi Aquarénában, ahol valami vadvizi csúszdánál úgy belebaszódtunk a falba, hogy az éppen oldalra lendülő karom ki is ment, és elkezdett a vállam fájdogálni. rá egy napra 50 perc földharc volt edzés végén, ami mondanom sem kell még sokat rontott a helyzeten, aztán csütörtökön megint ugyanez volt, akkor viszont az egyik elég intenzív földharcnál egy nagy reccsenés hallatszott, hirtelen kurva nagy fájdalom, aztán onnantól ha megmozdítottam (toló mozdulatnál csak, ha húzó mozdulatot csinálok, akkor semmi gond) akkor mint ha egy kést vágtak volna a hátsó vállamba. Azt mondta az orvos, hogy van egy jó tabletta (Voltaren 75mg-os) azt egyem napi kétszer + adott egy kenőcsöt is, hogy kenjem mindig és majd elmúlik. háát
kenem meg szedem 6-ik napja de nem akar gyógyulni. Gyúrni egyáltalán nem megyek le, mert a rudat nem bírnám kinyomni, viszont bunyózni tegnap is lementem, szerencsére csak állóbunyó volt és egy kivételével az edzőtársaim is megértették, hogy most csak laza mozgás legyen, mert nem igazán mozog a bal (erősebb) kezem. Ha tudtok valami csodaszert
, ami valakinek már nagyon bevált és nagyon nagyon gyorsan hoz eredményt, akkor megköszönném, ha megosztanátok velem

-
Snoop-y
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Meg kell, hogy mondjam én nem szeretem az izmos nőket.
Fitnesses csajok is már határeset. Egy nő legyen gömbölyű és ne legyen kockás hasa ( ez maradjon meg az én privilégiumom ) másrészt ne legyen vékonyabb mint én. Egy lediétázott kockás hasú nővel lenni a melleit leszámítva majdnem olyan mintha magamat dugnám. És ki dugná meg magát? Na ugye![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snoop-y
veterán
Mellezés még mindig nagyon megvisel.
80Kg alatt majd össze szakadok. Viszont a vádli és a has nagyon jól ment megint
Hasazásra ki kell találnom valamit mert sokkal gyorsabban fejlődök benne mint gondoltam.
Kb 2 hét és vége lesz a 25-ös tárcsának is
-
kovsol
titán
válasz
Snoop-y
üzenetére
ez akit linkeltél nekem is nagyon bejövős

ha izmosabb nőkről van szó szerintem http://www.bodyrock.tv/ ő még pont annyira izmos csak, hogy nagyon szexi is marad, de zsír nem sok van rajt -
Snoop-y
veterán
Részemről

Én inkább a husinyuszikat favorizálom
-
Atomgeszi
nagyúr
Konkrétan a videóban ez a "nő" undorító, számomra. Főleg ezzel a rövidhajjal. A videón egy pár részen kajak férfinak néztem volna, csak ugye ilyen picsagatyába inkább buzinak látszik már.

Ez már túl sok, tényleg. Az a multkor toldi zsuzsi traininges videó viszont klassz volt, az még tetszik.
-
macikos
addikt
God-nak meg még 1-2 elvetemültnek a topicból kifejezetten tetszenek az izmos nők, még az ennél sokkal izmosabbak is, akik már mutálnak és borotválkoznak (naponta 2-szer)

Én speciel undorítónak tartom. A férfi testépítéssel úgy vagyok, hogy nekem például ez teljesen normális: [link].
A nők viszont maradjanak meg olyannak, amilyenek: szépnek
Kis kondi, inkább aerobic, fitness, stb. de ne legyenek izmosak!
-
Kidus
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Minden elismeresem a csajnak, iszonyat kemenyen nez ki.
De mikor ilyet latok, mindig felmerul bennem a kerdes.
Ti tudtok ugy nezni rajuk, mint nokre?
Marmint ertem en, hogy akinek ez az elete, az addig no, amig csak bir, de valahogy ezzel eleg sokat veszit is, legalabbis szerintem egy nonek fontos eleme a finomsag, es bennuk semmi finomsagot, noiesseget nem latok.
Ti ezt hogy latjatok/ertekelitek? -
macikos
addikt
Az új BBTV-ben láttátok Bunny új pólóját?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macikos
addikt
válasz
Tipo16V
üzenetére
Most hogy elolvastam: tényleg szar vót
Én meg lassacskán kezdek visszaerősödni. Tegnap már tudtam nyomogatni az 50kilóssal. Pedig féltem tőle. Bírná az ember, de egyszerűen fosik a súlytól.
Egyébként nem tudom mi történt velem, de a múlt heti lábazás óta szuper erős vagyok
A másik pedig hogy nem fáradok el! Az előző hetekben/hónapokban az volt, hogy például hátazásnál is pihenőnél le kellett ülnöm, alig kaptam levegőt, nem bírtam edzeni. Most meg szedem rendesen a levegőt, koncentrált vagyok, bírom a súlyt is.becso13: 67% lehet elméletileg a fehérjetartalma, nem tudom ki veszi meg...
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
szövegértés 1es
hol írtam h nekem 55ös karom van?
40körül van csak 
do3omnak meg respektáció
ma nemvolt edzés, holnapra lett tolva, szar vót
biciklitszereltem, bnőmmel találkoztam, jó vót
hazamentem lasagnéra számitottam, nem volt, szar vót,
6tojást 2 sárgájával kisütöttem, kevésvolt,
holnap edzés, jó lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
becso13
aktív tag
Akciós BB.hu-n a 3 kilós Cytogen Whey Pro.
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mennyivel nyomsz most fekve, 200-al?

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A biztonság kedvéért szólj nekik, hogy legyen majd hátgép

-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mindenki ilyne kigyurt állat ebbe a topikba csak én nem.mé nem írjátok ki mázsa alatt beírni tilos.
-
Markgx10
őstag
válasz
macikos
üzenetére
Igaz én csak 105kg körül vagyok, de tőlem sem félt soha senki, mondjuk én nem is szeretném és pont ezért ha lehetséges nem is próbálok úgy viselkedni senkivel, hogy ilyennek tűnjek. Csak nevetni szoktam a szigorú tekintetű, zord uraságokon, mivel heti rendszerességgel járok focimeccsre, így rengeteg ilyet látok, megy a folyamatos keménykedés, ordibálás, kóstolgatás, nem veszik észre, hogy ez inkább szánalmas, mint félelmetes.

-
harry
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Az oké, de általában minden ízesített, és van pl 3 íz - és erre mondom, hogy ezek közül miért ne választanám a finomabbat? Myprotein megint más, mert van olcsó ízesítetlen, lehet legközelebb bepróbálom, bár ha olyan, mint a WPC, akkor elég gány, de persze nálam sem elsődleges szempont...
-
macikos
addikt
Pedig hülyeség variálni. 3.300 forinttal olcsóbb az ízesítetlen myproteines, mint az ízes. Abból kijön mondjuk 750g kreatin.
Az íz meg mit számít? Megiszod oszt jóvan. A legjobb, amikor íz alapján rangsorolják a fehérjéket. Én ittam már nagyon édeset és kevésbé édeset is, gusztustalan epreset, sokak által utált vaníliát, mindet megittam szó nélkül. Az ízesítetlen meg egyszerűen finom.Bár ti tudjátok.
-
harry
veterán
válasz
.impulse.
üzenetére
"ízesítetlen tömegnövelőt nyomok némi kakaóporral"
Akkor csak van íze, nem?
Aki meg tudn választani az ízek között, de inkább nyomja a rosszabbat, az meg simán hülye, mi a francnak szenvedni, ha egyszer van normális íz is? De biztos attól hardcore egy testépítő, hogy nem ízlik neki a turmix...
-
do3om
addikt
Már nincs sok a diétából, remélem azért még alakulok.
-
Snoop-y
veterán
Ma megint mellezős nap lesz
Rendeltem fehérjét ( Dymatize ) Remélem jövő hétre ideér
( kezdek fáradni a dupla reggelik és ebédektől ) -
Tomics
addikt
Jó reggelt patkányok! Rég keltem ilyen korán b+
Meló van
Terembe se tudok menni mert olyan a meló hogy kikészít fizikailag
jajmilesz -
.impulse.
csendes tag
válasz
macikos
üzenetére
Megérkezett az erősítés
Egyébként azt néztem hogy itt mennyire megy a témázás arról, hogy melyik fehérjének milyen az íze, meg jaj fujcika ez olyan rossz, meg se bírom inni, jaj-jaj.
Hát lehet hogy én igénytelen disznó vagyok, de lassan egy éve ízesítetlen tömegnövelőt nyomok némi kakaóporral, és semmi bajom vele. Jó hát én anno még nyers tojást is ittam. És innám a mai napig is, bármilyen undorító is (azt hiszem ekkor értettem meg, milyen nehéz is lehet nőnek lenni
) ha nem mondták volna hogy ennek így annyira nagyon nincs sok értelme. Mert hogy nyersen nem tudja annyira bedógoznyi a szervezet vagy mi. -
.impulse.
csendes tag
elcsesztem. ezt nem ide akartam írni.
mindegy, akkor már válaszolok. nos én vagyok az aki most sok év után újra felfedezte ezt a topikot, és unalmas perceiben itt fogja osztani az észt izomtól nem szennyezett testével.
na
-
.impulse.
csendes tag
válasz
üzenetére
NEM! NEM ÚGY VAN! a nehézzel kell kezdeni. a legnehezebbel amit a teremben találsz. sőt. 90 fekvenyomás apád ladájával. aztán ha már akkora vagy mint a Hulk, akkor félkilós neonrózsaszín súlyzókkal kell nyomni. de happyhardcore-ra ám!
Én a helyedben lejárnék edzőterembe, bár nem tudom, ha nincs még legalább 40-es karod, akkor nem ajánlom, mert meg fognak erőszakolni. Ez megy sajnos az ilyen helyeken. Ez Magyarország
mindig kapnak az újoncok a fekpadon. De nem baj, mert ha jó vagy akkor az edző ingyen hozza neked a szteroidokat. Persze aztán újabb huncutságokat fog kérni tőled.Na. Viccelek kis barátom. Menj le egy konditerembe tényleg. Sőt. Vegyél egy ki**szott havibérletet. ötezer kemény magyar forint nagyjából. és akkor lesz ott edzőbá aki ad neked edzéstervet, segít helyesen csinálni a gyakorlatokat MEG BESZÚRJA A SZTEROIDOT A SEGGEDBE AMI NÉLKÜL SOSEM NŐSZ MEG!!!!!!!!!!!!44
jó, ez utóbbit csak akkor ha kéred.

Szóval konditerem. Tényleg.
-
Tipo16V
aktív tag
na megiszom a fehérjém és eltakarodok aludni, nem lesz meg a 8 óra

-
Bélah
csendes tag
LOTR
Kösz!Macikos
Ez történhetett több mint negyedszázada, valami Los Angelesben éjjel talán 1:52-kor.
Megjelent vmi Terminator külsejű egyén, belekötött három másikba, akik valami távcsőnél poénkodtak, és egyikük ruháját követelte. Ez is úgy ébredhetett, és a hirtelen metamorfozist nem tudta feldolgozni, talán azért volt ilyen agresszív.
-
-
Bélah
csendes tag
válasz
üzenetére
Ilyentől nem kell félned, mint, hogy Schwarzenegger leszel. Mi kifejezetten törekedtünk rá, hogy azok legyünk, aztán mégsem. Ehhez képest nektek egyáltalán nincs reményetek. Ne félj, annak az esélye, hogy Schwarzenegger testalkatod legyen kisebb, mint egy meteorit becsapodásának sansza a konyhádba!
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
megverted????!!!!!!

-
Kidus
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jo is lenne.
Na megyek kortyolok egy kis proteint, hatha erosebb leszek tole
-
Kidus
őstag
Tenyleg szar volt....
Szet vagyok gyengulve. Na mindegy, most jol kihagyok 2 napot, mert labazas jonne, es meg csak most tanulok ujra jarni
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
PókerFész^^
üzenetére
jo persze nyilván énse egy tömbös 15ösökre gondoltam

nem is én akarok súlyokat venni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nyelvtanban dragonszító a király
-
macikos
addikt
Persze, begyulladt... anno én írtam a verseny közben, hogy az synthol. Persze az csak úgy van, hogy begyullad a vállizület, aztán 5cm húson át kifolyik a genny...
Ha az gyulladás lett volna, ráadásul ennyire komoly, akkor 1. kórházba lett volna 2. biztos ott feszített volna a színpadon...
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- lenne ha nem 120 kilósan érnéd el ezt az "eredményt"

De mit akarsz ezzel