- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVII.
- (téma lezárva)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
-
szőröscica
addikt
-
macikos
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
macikos
addikt
-
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
-
LOTR
addikt
de azért kétlem, hogy egy cavintont csak úgy adnak a patikbában/teszkóban ha bemész és szeretnél venni
tehát vényköteles, csak ennyi a lényeg, azt pedig ugye nem szabad élelmiszerként/kiegészítőként forgalmaznibár ezzel biztosan tisztában vagy, de azért csak hozzá kellett fűznöm a hsz-edhez, mert az úgy azért kicsit hiányos
-
Woodslave
félisten
-
Kassadin
addikt
-
Tipo16V
aktív tag
-
Terminator17
senior tag
-
Terminator17
senior tag
Nekem is volt részem elég sok sportban,küzdő ben is, box, kick box.
De nekem ez jött be. arc : van egy személyiségem azt ennyi, nem szeretem a vak oktatást.
amit elértem azt egyedül sikerült könyvek nélkül segitség nélkül, (persze szivesen vettem volna ha valami hozzá értő egyengetett volna) megfizettem érte nyílván (bal váll kiugrik néha,könyökök ropognak) és erre büszke is leszek. -
Woodslave
félisten
-
Kassadin
addikt
-
Woodslave
félisten
ez is DAA a Sportikán KT isteníti az anyagot.
A viridexet néztem már korábban, de van ez a tested nutrition harmadáron, amiben a fő összetevő végülis ugyanaz. Haverom nyomott egy kúra D-tested (szájtek) de semmit nem érzett különösebben (valamivel jobban regenerálódott talán).Mi a helyzet akkor ezzel? Kukába a tribulus, megjött az új király?

-
gaborbol
őstag
Hello, nem azert zabalom a rizst meg a csirket februar ota, hogy most abbahagyjam

Egyszer az eletbe valamit az elejetol a vegeig vegig kell csinalnom, innen kezd amugy is latvanyos lenni, latni akarom hogy bordas a hasam, mar nem sok kell.
Tomegeleni barmikor be tudok.Kulonben is, ma megkerdezte a felesegem:
Te is ilyen izomagyu-kigyurt leszel?

-
Kassadin
addikt
Egy állat vagy b*zdmeg, imádlak.

Más: Napi helyzetjelentés: 21 éves lettem, ma lábaztam, szokás szerint rosszul lettem, meghánytattam magam akár egy anorexiás top modell, utána már jó volt. Képet csináltam a büszkeségemről, a felső testem szánalom kategória, arról inkább nem csináltam képet.[link] Oda kell figyelnem a kajára, mert így sose leszek full izom.

-
Jojo5
őstag
-
Terminator17
senior tag
Nem tudom mire offolod a hsz em. Az a szomorú hogyha ilyen régóta tolod a tápkieget, és nem vagy tisztába azzal hogy mindenkinek más jön be, másképp hat minden. Törvényszerűnek hinni azt hogy egy erőnövelő vagy akármi más ugyanúgy fog hatni rád mint egy másik embernél,ez iszonyat nagy baromság. De felhozhatnám erre a különböző gyakorlatokat is,valakinek jobban megy mellre a szabad súlyos gyakorlat mint a fekve nyomás vagy a csigán való gyakorlatok végzése.
-
szőröscica
addikt
-
Terminator17
senior tag
-
macikos
addikt
-
Tomics
addikt
-
Woodslave
félisten
-
macikos
addikt
Na, ő a másik. Azért hiába Mr. Olympia, az esztétikum szó csak akkor hozható vele kapcsolatba, ha mondjuk Phil Heath mellett áll

Nekem Coleman se volt soha favorit, mert ő is ilyen lób*szó állat hatalmas béllel
Phil Heath fizikuma sokkal szimpatikusabb a 145 centis mellbőséggel és a hozzá tartozó 74centis derékkal. Csak ugye ilyennek születni kell, amit én már elb*sztam 
-
matyi94
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
-
Jojo5
őstag
-
Boxer001
veterán
-
törölt tag
-
SzlobiG
félisten
-
scope2007
addikt
-
blackydan
senior tag
Köszi az infót

Viszont, ha már a tesztoszteronoknál tartunk rákérdeznék mi a véleményetek ennek a növeléséről?
Most délután direkt rákerestem a neten és tényleg találtam tesztoszteron szint növelő kapszulákat, mint pl.: BioTech Testabolic ennek nincs olyan dopping "szaga" mint a termünkben vásárolható ampullás dolognak. Ráadásul most kicsit meg is vagyok kavarva: alapesetben ez most doppingszer vagy mifene?
A teremben azt mondták ez még a belefér kategória. Elvileg.... -
Yeffy
veterán
-
deniro2
senior tag
Elfogadom a véleményedet...
Én még soha semmit nem éreztem fehérje turmixtól (illetve semmi pozitívat, hányingert okozott már 1-2), szal kénytelen vagyok kevésbé szubjektív dolgok alapján dönteni, ilyen a fehérjetartalom, az ólódás és az ár...
Az íz nem érdekel.
Természetesen adok mások véleményére/tapasztalatára is, szal, ha egyszer úgy alakul, akkor kifogom próbálni a Syngexet
-
szőröscica
addikt
-
deniro2
senior tag
-
macikos
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
deniro2
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
Persze, mert mire a terem elejéről odaérnek a "sugarak" és leképeződnek a retináján, addig 1 perc eltelik. Így 1 perc helyett 2-t pihen, és máris megvan a magyarázat miért nem izmos
Hiszen a titok az 1 percben van, ha 2 percet pihen véletlen, az katasztrófálisan befolyásolja a sejtműködését, sőt, gyakori hiba a 3 perc pihenés, na ekkor már bekapcsolódnak a motorikus funkciók is, és heveny rángatózás jöhet létre, mivel hogy már a következő szériát csinálja a testünk, mert annak lenne itt az ideje! Így sajnos kénytelenek vagyunk 4 percet várni már, mire el tudjuk kezdeni a gyakorlatot, de mivel az már pihenőre esik így, ezért nem lesz hatékony!!Remélem most már mindenki érti miért is olyan sarkalatos dolog az idő!!

-
Kassadin
addikt
-
macikos
addikt
-
Kassadin
addikt
Én is ezt írtam nem? Köszönöm szépen a bizalmad, ha anyagilag szeretnél támogatni, priviben elküldöm a számlaszámom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
joamilestoné: Váll szélesség szerintem elég, szerintem kiakasztod a könyököd, ahogy én is csináltam, amíg fel nem világosítottak, hogy nem szabad. Amikor kinyomod a súlyt, akkor csak a rúdtartó tetejéig nyomd ki, ne teljesen, amióta így csinálom, sokkal jobban érzem a gyakorlat alatt a mellem.

-
Kassadin
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
Például melyiket?
Universal Shock Therapy-t használok, de nem is mindig, mert van amikor tudom, hogy ki kell pihennem magamat, akkor inkább kihagyom. Amikor ezt használom, akkor nagyon sokáig nem tudok elaludni, van hogy 2-2,5 órán át csak forgolódok, pedig érzem, hogy fáradt vagyok. Edzésen meg van hogy enyhe szédülés is rámjön

-
GodHeart
senior tag
Ezzel egyetértek.. már betolom ami van, de kövnek kipróbálom a Scitec-et.. ráadásul beszéltem Imi-vel és elvileg a két hét múlva jövő fehérjék már habzani se fognak mikor felrázod a shékerben.. a héten említettem neki ezt a problémát, és úgy jött le, hogy kb egyáltalán nem csak nekem gond, ha habot találok a shakerben..

-
Ijk
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Nem tudom, azért csak nem árt ha felteszem. Nekem "biztonságot" ad, meg sok gyakorlatnál jó hogy tarja a hasfalam. Eddig 2szer volt a 6év alatt becsípődve a hátam-derekam, szerintem ez nem olyan vészes (bár akkor az volt
). Csuklószorítót, térdszorítót is szoktam használni már. Sokáig csináltam nélkülük, de gyakrabban is volt húzódás, sérülés. Már inkább próbálok vigyázni.Yeffy DJ: óóó hamarosan már 26

-
God Vazzeg
veterán
-
-=Vacsek=-
senior tag
Írjam le h vaj szalámi uborka kecsap meg amit éppen beleteszek? Te mennyit eszel reggelire 6zsemlét? vagy egy fél csirkét?? Nem tudom miért nem lehet elhinni hogy eszek rendesen.. Sose volt problémám az evéssel mindenki irigyel hogy mennyit eszem és nem hízok mikor nekik meg oda kell figyelni! Azt eszem amit szeretnék annyit meg akkor amikor én szeretném!
Pont azért kérdezlek titeket hogy ennek ellenére mit kezdjek hogy kicsit izmosabbak nézzek ki! -
Woodslave
félisten
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
haggyuk már a sok hülye kutatást, mert aki izmos az mind 6-szor eszik, legalább.

egyébként is mi az hogy 4-6 óránként ? Ennél pontosabban nem tudják megmondani? Kb olyan mint a testsúlykilogramonként 2-3 gramm fehérje. Qrvára nem mindegy

Amúgy is amíg Jay Cutler ki nem áll és nem gyónja meg, hogy valójában napi háromszor eszik (diétakor kétszer mert nem reggelizik) addig hiába minden tudományos okoskodás

-
macikos
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Markgx10
őstag
Tiszteletem, uram!

off
Hétvégén voltam Veszprémben országos kempo versenyen, bár csak úgy mentem el, hogy megpróbálom, mert nagyon komolyan sérült a könyököm (+kézfej és lábujj
), kaptam is másodikra egy szép megtermett kb 2m-es srácot, aki a meccs elején pont olyat rárúgott, hogy azt hittem befosok
, szerencsére sikerült kb 20mp alatt fejben tisztába rakni a dolgokat (addig kaptam rendesen
), majd elkezdeni küzdeni, így sikerült nyerni, ráadásul mindkét menetet elég rendesen
, de a győzelem után éreztem, hogy valami nincs rendben, az orvos megnézte és azt mondta, hogy ez ennyi volt
nincs tovább meccs (pedig a döntőben az a srác ment, akit tavaly 1 percen belül kopogtattam) és irány a kórház. Ott kiderült, hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja, mert csak egy repedés van a szélén, meg ugye a csonthártya vagy mi sérült, de már nem lehetett mit tenni, most egy kicsit pihi van. A lényeg, hogy jó a kedvem, mert nem vesztettem
, most egy kis pihenés amíg fel van kötve a kezem, aztán teljes erőből folytatás 
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
macikos
addikt
-
Woodslave
félisten
-
macikos
addikt
-
nepszter1
addikt
Haver volt kint és mondta
De amúgy azt mondta hogy napi 2x elmentek járőrözni és ennyi . Semmi komoly gond nem volt , bár volt egy amikor kihívták őket amikor egy csávót seggbe lőttek meg egy másikat vállba se nem láttak semmit . Havat takarítottak meg ilyen alapvető dolgok . Azért volt gyakorlat is meg stb. De nem volt vészes azt mondta inkább a honvágyával volt baj . Meg mondta kint marha olcsó a tápkieg. valami true massot vette 2,5kgmosat 3000Ftért átszámolva ennyiért szerintem ajándék . Azóta haza jött és most irakba készül de lehet nem jön össze neki . Amúgy sima "mezei " katona vagy hogy fogalmazzak semmi katonai iskolát nem végzett el . -
Kassadin
addikt
Most nézem mire válaszoltál, bocs este van. Honvédségről írtam előbb, légió teljesen más.
Ott a legutolsó katonának is kötelező teljesítenie a fizikai tesztet minden évben. Arról ne is beszéljünk hogy lelkileg teljesen megtörnek. De ezt írtad te is.
Most már lekapcsolom magam, mert ez nem tartozik a topik témájához...
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
-
DeusHun
őstag
-
kovsol
titán
-
Markgx10
őstag
-
tween
őstag
-
Boxer001
veterán
-
Tomics
addikt
-
I_Am
veterán
Néztél ma már tükörbe, hogy igy beszélsz?
Mark:
Mi ismerjük egymást személyesen, szerintem tisztában vagy vele, hogy én hogyan gondolkodom ilyen szituációkban. De mégis képes vagyok félretenni minden saját véleményt, ha arról van szó, hogy a többi 200 ezer fórumozó nyugodtan fórumozhasson. Nem véletlenül tiltottuk ki a politikát is. Olyan felesleges indulatokat szül és ellenségeskedést generál amit nem tartunk egyáltalán helyénvalónak, akár személyenként Rád nézve is. Mindennek meg van a helye a világban, mi csak annyit szeretnénk, hogy itt nyugalom legyen.

Kikapcsolódni jössz alapvetően ide, pihenni, jól érezni magad, ne hagyd inkább, hogy az indulatok kinyilatkoztatása válljon a szórakozásoddá.

-
brownus
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Így van, én csak magammal versenyzek, legközelebb 160-at kell nyomnom ha a fene fenét rág is

Magamhoz ha viszonyítok, akkor ha 160-t nyomok, akkor leszek olyan erőben mint tavaly 107kg-osan. Márpedig tegnap kiment a 160 verseny után. És most 10-kg-al kevesebb a súlyom, tehát mondhatom hogy fejlődtem erőben

-
tween
őstag
-
karesz86
tag
-
Woodslave
félisten
-
Manitou
veterán
Betclic az nem az a fogadóiroda, ahol mikor megkötöd pl 5x szorzóval a fogadást valamire, aztán lemászik időközben mondjuk 1,2-re a szorzó, akkor hiába 5-nél kötötted a fogadást 1,2-t fizet?

Már nem emlékszem pontosan, hogy a betclic volt e az, de az egyik fogadóirodának volt egyszer egy ilyen húzása.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVII.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár aki izmos, annak nem kell

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)